World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bárcsak nekem is lenne türelmem a hülye némez buzulókhoz. De nincs. Akinek nem tetszik...pfff így járt. Képtelen vagyok már elviselni hogy csak a németek. Húzzátok már ki fejetek a németek seggébõl. De hiába, ez ezer és egy alkalommal lefutott vita. Akkor is csak a németek. Más nem érdekes.

Útálom ezt a hülye egyoldaló szûklátókörû németbuzulós viselkedést.

És nem, én nem utálom a németeket. Se más nemzetet. A hülye német buzulást utálom.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Gottfried
Te egy beteg ember vagy,sürgõsen kérj orvosi segítséget! 😉

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

fsb1000
Tudnál mutatni egy linket ahol ennek a Billote-nek a harci teljesítményérõl írnak és szerinted elfogadható forrás.
Magyarországon is volt sok-sok kiváló katona a II VH, de nevük nem vonult be a történelem könyvekbe, de még a történelmi legendákba sem nagyon.
Becsülni és tisztelni kell Õket ezzel a Billote-val együtt, de más kategóriába tartoznak mint néhány elhíresül német vagy orosz katona.
--
Az sem lehet vita tárgya, hogy a franciáknak mi volt a szerepük a II. VH-ban és az általuk vívott ütközetek száma hogy viszonyul az egész háborúban zajkló seményekhez.

toocha
Azok nem gyökér parasztok, csak kicúrta a szemüket az ECCARVÚ!...😊

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

Nyilván nem tudok mondani, mivel nem érdeklõdök a téma iránt. De egy kis kutakodással biztosan találnék tõlük is olyan bátor katonákat akik hõsies tetteket hajtottak végre.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Istenem...még egy hülye fasz. Igen az volt. Sõt a németek is utálom. Minden nap leköpök egy németet. (irónia te agyatlan! Irónia! )

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Nem is állítottam hogy tudok bármi ilyesmit. Veletek ellentétben, akik ki jelentik, höh, nincs franciák azok sehol sincsenenk...csak a németek...csak Witmann...blablabla...németek...witmann...németek...Witmann...mást megse hallunk...

Annyira szánalmas már német buzulásotok! Mi lenne ha felfognátok nem csak németek vettek részt ebben kicseszett háborúban mi? Mi lenne ha felfognátok hogy nem csak a németek tudtak hõsiesen harcolni, meg tankot csinálni meg...fene tudja mit.

Te segghülye ember vagy. Kész. Ehhez hozzá fûzni nincs mit.
Válasz 'fsb1000' üzenetére (#172933) Mi elõtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt.
http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Stílus?
Amúgy tessék

5 másodpercembe került. De nem...nehogy bárki is rááldozzon 5 kicseszett másodpercet az életébõl. Nem. Ki kell jelenteni, hõs francia nem volt. Nem kell erre értékes másodperceket szánni a drága idõnkbõl hogy utána olvassunk.
Nem. Olvasás nélkül ki jelentjük hogy így van és kész!

Igaz még egy nem létezõ francia hõs még ebben a tetves játékban is benne van...de szarjuk le.

Nem volt és kész! Na! Csak német hõsök voltak. Sõt, csak Witmann volt. Én is minden nap zsolozsmázok majd a képe alatt.

Sippie
Akkor te is ugyanolyan tudatlan vagy, ez szörnyû. Nyugi, nem én bántottam a felmenõidet, még nem is éltem akkor, haragudj csak a németekre tovább 😉
Sziasztok

Ma délután 1kor játszottam, ment minden rendesen.
Most megpróbálok belépni de megáll a belépés ott hogy "felszerelések fogyócikkek..." és nem megy tovább.
Haver se tudott belépni az enyémmel, de az övével, be tudtunk, volt valakinek hasonló problémája?

I never asked for this.

Még írni sem tudok idegességemben.

Nem érdekelnek se a francia, se a német se az angol se tûzföldi háborús hõsök.

De én veletek ellentétben nem jelentem ki ,hogy nincs is francia hõs-csak azért mert ti nem tudtok róla. De tudod mit? Nem olvass bazd meg. Még a végén nem lennél hülye.

Szoktátok elemezni 1 nagy zakó után a csata végi jelentést?

95%ban le vagyok azon döbbenve,hogy a top tankjaink alig adnak le lövést.
Ha mégis,akkor az zömmel MELLÉ lõ a parasztja.Most már értem,h mibõl adódik a nagy zakó.
Az ilyen gyökér parasztok miatt,akik még lõni sem tud.

Miért nem lehet kettéválasztani az ilyen nyomorékokat,és külön kenyai szerverre baszni mindet egy rakásra.Ott aztán kiélhetik a retardáltságukat.

Ja. Az biztos. Tuti. Annyira szeretem az arty-kat hogy tuti védtem õket veled szemben. Ez valószínû.

Sippie
Tehát tudsz példát mondani, vagy csak a terelés megy? Tudod, amit nem googleban néztél, nem játékban láttál, hanem még rendes papíralapú könyvben olvastál. Várjuk ám a válaszod 😉
Gottfried
Mivel te régi"kedves" ismerõsöm vagy itt,nem lep meg hogy minden hsz-embe belekötsz. 😊

Amikor az artykkal volt gondom,akkor azért vitáztál velem.(most meg te említed õket a problémák közt)

Te segghülye ember vagy. Kész. Ehhez hozzá fûzni nincs mit.

Értem. tehát az egy dolog hogy hülye vagy, de nem is vagy hajlandó ezen az állapoton változtatni.

Gottfried
Egy mondatban összefoglalva pont ez a lényeg!

A kettõs mérce zavar!

(és nem csak a játékban hanem mindenhol máshol is)

fsb1000
Elismerem a a tudatlanságom a II. VH-s francia HÕS-ök terén, de nyílván te tudsz mondani legalább egy nevet, akinek hõstetteit visszaigazolja a szakirodalom is.

Sippie
A google mióta jelenti a tudást? Úgy gondoltam hogy fejbõl beírsz vagy 20-at, mert ugye fsb tudatlan hogy nem ismer egyet sem.
Egyébként hány felmenõdet bántották a németek?
Gottfried
Tudom hogy csak részben 2.VH,nem is állítottam ennek az ellenkezõjét.Egyszerûen csak az arányokra hívtam fel a figyelmet és arra próbáltam válaszolni Gunslingernek hogy szerintem miért fõleg az orosz és német harckocsikról esik itt szó.

A gondom pedig nem az hogy másokról is neveznek el medálokat hanem az hogy CSAK másokról.
Ha a harckocsizás bárhol szóba kerül olyan emberek közt akiket ez a téma egy kicsit is érdekel,Wittman nevét mindenki ismeri,ezért tartom igazságtalannak hogy kivették.Azon lehet vitatkozni hogy õ volt e az egyik legnagyobb harckocsizó ász de hogy a legismertebb volt az biztos.Ezért itt lenne a helye!

Tudod, még egy medál is van róla elnevezve a játékban...amúgy meg google a barátod. Tudom , ma már olvasni nem szokás. Könyvet azt végképp nem, de a google-t se használjuk. A világért se. Inkább maradjunk hülyék.

Ott van a medálok közt pl: Pierre Billotte

Pierre Billotte was a captain in the French Army who destroyed 2 PzKpfw IV, 11 PzKpfw III and 2 guns with his Char B1bis on May 16, 1940.

Alapban engem sem izgat, hogy kirõl nevezték el a medált, ellenben eléggé áll a kettõs mérce a játék készítõitõl. Ha majd Storm csinál egy hasonló ámokfutást valamelyik nagy szovjet hõs ügyében, mint a Wittmann medálnál, akkor majd nekem is más lesz az álláspontom.

Sippie
meg Renault, és Citroen 😄
Sippie
világosíts fel minket mester.
Croissant <#vigyor2>

BF3: Atomiccore

Az hogy te nem ismersz ilyeneket, az csak a te tudatlanságod.

De most ez a legnagyobb baj? Nem az arty-k, nem a MM, nem a bug-ok, nem a rossz játékosok, nem a...fene tudja sorolhatnám. Nem. A baj, a Witmann medál. Most komolyan? Ennélkül nem tudsz játszani? Én abszolút meglennék medálok nélkül is. Nekem aztán nem hiányzik egyik se. Attól még hogy kapok plecsnit se jobb se rosszabb játékos nem vagyok, nem leszek.

fsb1000
Lécci mondj egy francia HÕS-t a II. Vh-ból.

Gottfried
Nincs is azzal semmi baj hogy te (és még gondolom sokan mások is) leszarják de ettõl még vannak olyanok is akiket zavar az ilyen hozzáállás a fejlesztõk részérõl.Attól viszont még nem lesz valaki németbuzi hogy így gondolja vagy esetleg a német tankokkal szeret játszani.(én játszom mindennel,ennek ellenére fõleg a korabeli(2VH) német haditechnika érdekel,mégsem vagyok németbuzi)

Brühühühü...szegény németek...brühühühühü

Akkor szerintem vegyék ki a francia, amcsi ágat. De már a angol, japcsi, olasz ág se kell bele 😊.
Én személy szerint már rohadtul unom ezt a német vs szovjet dolgot. Miért nem lehet megérteni hogy ez a játék csak részben II.vh. Ez fõleg egy TANKOS játék. A többi nemzet miért érdemel kevesebb figyelmet mint a német és ruszki? Elvégre õk is ugyan úgy jelen vannak ebben a játékban. Akkor meg az õ hõseikrõl miért ne lehetne medál?
Az meg hogy az angolszászok részérõl kevésbé lett volna intenzívebb a páncélos hadviselés az szintén badarság. Pl a sivatagban nem voltak nagy harckocsi ütközetek? Meg szerintem a nyugati hadszíntéren is eléggé fõszerepet kaptak.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

<#eljen>

BF3: Atomiccore

A 88L71-nek mindig 2.9s volt célzási sebessége? 0.8 után mentem pár kört az PII-vel és nagyon furcsa volt valami majd megnéztem és nekem olyan 2.5s rémlik.

Valaki megtud erõsíteni ebben?
Sippie
Uccsó kép lol! 😄
De csak úgy lenne jó arra, hogy a ponyva egy részét látnánk csak, meg az égboltot.
fsb1000
Korrekt vélemény. Egyetértek veled.

Sippie
Köszi!
Én egy ,,kicsit" ismerem a történelmet, mégis magasról leszarom hogy kivették Witmann-t akár milyen okból.

Gottfried
Szerintem azoknak a többsége aki ezzel a játékkal játszik,érdeklõdik a tankok iránt.(ez gondolom nem meglepõ)
Ha ezt elfogadjuk tényként,akkor azt is elfogadhatjuk hogy érdeklõdnek a 2. VH tankjai és tankcsatái iránt is,mivel gyakorlatilag itt alkalmaztak nagy számban harckocsit.(a két háború közti idõszak és a háború utáni is jelentéktelen ebbõl a szempontból.(az arab izraeli háborúkban is nagyságrendekkel kevesebb tank és tankcsata volt))
Ha a 2. VH-t nézzük,akkor gyakorlatilag orosz,német,amerikai és angol harckocsikról beszélhetünk.(a többi nemzet páncélos hadereje ezekhez képest elhanyagolható)
E négybõl is kiemelkedik Németország és a Szovjetúnió a bevetett harckocsik számában és a megvívott páncélos ütközetek számában is.
Emiatt szerintem nem meglepõ hogy a legtöbb szó ezen a fórumon is errõl a két nemzetrõl,illetve harckocsiaikról esik.

Az hogy a játékban egy rakás "másodrendû",szinte ismeretlen harckocsizóról neveznek el kitüntetéseket miközben egy Wittmant kivesznek politikai okok miatt,ez egyszerûen szánalmas! Ahhoz hogy valaki ezzel egyetértsen,nem kell németbuzinak lenni,csupán ismerni kellene egy kicsit a történelmet.
Szóval egy harckocsis játékban igen is a német és a szovjet harckocsiknak,kitüntetéseknek kellene dominálni,nem olyan nemzeteknek akik gyakorlatilag alig említhetõek ezzel a kettõvel egy szinten ha a harckocsi hadviselés szempontjából mindenképp legfontosabb eseményt,a 2. VH-t nézzük.

Kivették a tüzérségi nyomjelzõt? Mondjgk a sivatagi pályák olyan vilàgosak lettek, hogy ott nem is lehet észrevenni, de máshol sem láttam.

Honnan veszed, hogy gyûlölök minden mást? Pl. várom nagyon a brit, olasz, és japán hk-kat.

Naja, mondjuk a 8-9 killes Radley sem elérhetetlen, meg az 5 arty killes Burda után jöttek kisebbek, 3 arty killért máris hozzád vágnak egy új medált és azt meglõni nem nagy tudomány, már elsõ nap kaptam belõle.

Most hogy jön ide a szovjet? Mintha más nemzet nem lenne a játékban, csak szovjet, meg német...
Aztán pont te ne kérd ki magadnak a németbuzulást, mert tõled ezen a fórumon csak németbuzulást lehet olvasni, az elsõdleges accodon is csak német tankok vannak, pár hete regeltél egy szifiliszes sztálin vagy mi a tosz nevû accot, amin már játszol nem német cumóval, de változatlanul szemellenzõs németmeleg vagy, ami még nem is lenne baj, csak gyûlölsz minden mást.

Ehhez nagyon béna csapattársak és ellenfelek kellenek. Nem lesz egy sûrû medál.

..en orulok az uj emdaloknak. valtozatosabba dolog igy. az mondjuk enm vilagos miert kerult ki a 7 killes boelter. az meg elerheto volt. egy 14 killes akarmi, mar joval kevesbe.