World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Semmi különös.
Bitang jó egy tank, maxra fejlesztve szerintem a legjobb Tier9 heavy. IS-8at, Sütit, VK4502B-t egészen biztosan maga mögé utasítja, de szerintem az AMX50120-at és az E-75öt is.

Yoyo
Én M5-tel csináltam😊 Eltévedtem induláskor, mert nem figyeltem és azt hittem a másik felén vagyok a pályának és berongyoltam az indulófélben lévõ heavyk közé, a mieink nem voltak restek kiosztották õket😊 Így lett😊

Köszi, kipróbálom azt is!
Az M103-nak van valami specifikussága (mint pl a IS-3 ammo rack, T-4X gyúlékony stb)?
Kilyuggatták a bádogdobozt 😊)

[/url][/img]

patchaou
Ezt most hogy érted?

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Már nem ez az elsõ eset wotdb-n, hogy el vannak csúszva a tankok. Majd javítják....

Érdekesek ezek a ruszki tankok. 😊

Axon
Na igen egy lista összeállítása nem egyszerû feladat. Egy hevy-t nehéz összehasonlítani egy med-el, vagy például egy amx13-al.
Egyébként egy vonalon gondolkodunk Tigris vs. AMX M4 terén. Én nem tudom eldönteni melyik a "jobb" én kb. egyformának tapasztalom õket ha összeszedem jó és rossz tulajdonságaikat.

T43-at kivestéztem már: ipari hulladék, és még nagyon finoman fejeztem ki magam 😊 Nagyon utáltam.

ööö .. ezek nehéz tankok .. az más pálya.

a heavy listádban amúgy egyet értek veled, de a francia AMX M4-et még a Tigris elé venném ..

Hali mindenki.

T110E4 ennyire papír? Akárhogy forgatom testét átlövik. És ami a szép, hogy szembõl a tornyát is átlõtték...
Papíron test 202, torony 236... nos effektív mennyi? Mert rohadjon meg, hogy kiszenvedtem és kapok egy raklap fost.
Remélem az E3 jobb lesz páncélban, mert ha a T95 szopás után ad még egy szopást akkor eladom az accom.

Valakinek tapasztalat ezügyben? Kösz.

Hi. 2 kollégám- némi ráhatással-tegnap elkezdte a Wot-ot.
Tud valaki valamilyen kezdõknek/frissen reggelteknek prém/arany kódot?
Köszönöm.<#alien2>

Axon
T43-at még nem próbáltam.
Szerintem a legjobb t7-es tank a T29. Az én "top" T7-es listám eleje így néz ki.

T29
Tiger P
IS
KV3
Tiger

hogy a francba csináltál õrjárat medált??????? HMM???
A T-43-nak az elejében van a benzintankja. CO2 tartály nélkül olyan vele csatába menni, mint amikor lõnek rád és te még mellé orosz rulettet is játszol. 😊

Hát, már nem emlékszem régen milyen volt a DB, de amióta megvettem (peccs után), én egyszer sem égtem vele .. Igaz, még nincs benne csak ~20 csata.
A T-43 minden másodikban égett. Ég és föld a kettõ közti különbség, a DB javára.

Amúgy P2-tõl se várj csodát, az is szar .. T-44 megeszi reggelire, a Perzsa pedig sokkal élvezetesebb mindkettõnél. A franciát nem ismerem, azt sosem húztam.

VanDaal: Jaja, a szegény BT-2 tankommal is tapasztalom ezt. Régebben, ha elegem lett a magas szintû arty-invázió okozta unalmas campfest-ekbõl, akkor lementem funolni 2-es szintre és máris egy kicsivel jobb lett a hangulatom, de újabban az esetek kb 90%-ban olyan meccsekbe tölt be ahol egyedül én, esetleg másik 2 szerencsétlen a képviseli a 2-es szintet. A többi mind 3-as td tank, + már itt is artyk.
újabb élvezeti faktor mínusz. thx WG. :S

Ytar: A DB is ég mint a karácsonyfa. Szembõl simán kigyújtják, elszáll a motor. Rengeteg modulsérülés + hullanak a legények belõle mint a legyek. De ez nem csak ennek a tanknak a hátránya, hanem a panther-é is. Na mindegy, egyszer majdcsak meglesz a P2...

Vagy két napja én is majdnem sírva fakadtam, amikor Object 704-el, BL-10-el felszerelve 3 lövésbõl sikerült kiszednem egy tier 4 artyt(asszem tán francia)
Elsõ lövés lepattant????, második leszedte a lánctalpat????
Néha meg a T-95-öt viszi szembõl.
Ennek ellenére még mindig 1435654765398767szer jobb mint a T-43 .. Na AZ egy kalap szar!!! A DB legalább nem ég minden körben, hanem csak simán elfogy .. 😊

Pont a napokban hõzöngtem én is a Tetrarch frenetikus MM-én. De ezek szerint nem csak bebeszéltem magamnak, és másnak is feltûnt.

Axon
Én is pont így emlékeztem szegény DB-re, viszont annyi dicséretet kapott mostanában itt a fórumon, hogy le sem mertem írni a kritikáimat vele szemben.

pfff azért mert beraknak valami új dolgot a régit mért kell lerontani? faszom kivan ojjectum egy hígfos lett... mi az hogy 286-os pennel pattog mint kecskeszar a deszkán... itt is látszik mekkora kamu az egész... köszönõ viszonyban sincs a valósággal az amit leírnak ezek a szarparasztok... 6 találat 5 áthatoló 1600 sebzés menjen már a kurva anyjába....

Itt volt feltöltve pár mod pack,valamelyiket felraktam és benne volt.
Honnét tudnék letölteni a 8.0-ban is mûködõ prém garázs skint?
(Ha jól látom, már alap fiókod van, de prém kinézetû garázsod.)

Köszi!

BF3: Atomiccore

Jubilált a kis felderítõ tankocskám:

Ez a legmázlisabb tank a garázsban,B2,Tetrarch(mondjuk ez manapság T3 exkluzív),Valentin pedotankok meg sem közelítik,pedig ennek a fegyverzete+páncélja közel 0😊
Jó reggelt minden tankos kockának. 😊

Nem tudom írtam-e már ide, de ha nem akkor most megteszem: volna egy klánom amit szeretnék felhozni legalább CW szintre. Ehhez kéne 15 ember ( már van pár ) minimum, a többi utána jön magától. A klán neve: BuHC = Buddhist Hippi Community ( ne nevess ... <#mf1> )

A HHR alapításában is komoly szerepem volt anno, de már nem volt kihívás ott játszani, ezért csináltam ezt a nemzetközi klánt. Amelyikõtök tud angolul és szívesen elkezdene egy új örökséget a WoT számára azt szívesen látjuk. TS, angol tudás és nagy tank szükséges ( nem muszáj 10-es, 8-9-nél is felveszünk )

Ajánlólevélként Wordemork vagy bárki HHR-est kérdezhettek, esetleg a kötõjeles-bõl Tyr-t.

Persze mert nem hajtja csak 60fps-ig a VGA-t😊 de az egered nem lett fos?😊

köszönöm bár nem tudom mi a felesleg így mindet töröltem ami ott volt.Remélem azért a játék fog menni 😊
köszönöm még egyszer
Töröld az updates mappában levõ felesleget (már ha van). Hirtelen most más tippem nincs.

sziasztok az lenne a gondom hagy a játék nekem már 14 giga felett van.
Nem tudom ez normális e? De kicsit soknak találom.Az lenne a kérdésem hogy normális-e ez így és ha nem akkor mit lehetne vele csinálni?
Solten
Nah, bekapcsoltam a jatekban opcionalis vertical sync-et, most a garazsban felgozzel megy a vga, el is k*ssolt.. 😄 Meg nem dobal ki 3 csatankent.

Saor Alba

Solten
<#eljen>

Saor Alba

Maala
Pedig most nagyon jól adja a Panther. 😄

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Ezt mûveltem vele kb. fél éve, míg a KV-13-at meg a Panthert undorral kidobtam a grind végével. Az elõbbi hiba volt gyors ha nehezen lehetett irányítani, az utóbbi meg közelrõl meg egy igazi rakás szerencsétlenség. Modulsérülékenységrõl pedig jobb nem is beszélni.

A T20 az olyan so-so, most is vezetem. Dombos terepen kellemetlen de párharcban a kicsi DPM miatt pl. gyengébb a többinél.

De hogy bármelyik globál jobb lenne a Dragonballnál, arra csak a szemeimet forgatom.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Egyébként a Jpz IV-en is átküzdöttem magam, azzal sincs semmi baj.

A T-43-al nem mentem még, de a többi T7-es meddel igen, és ez egy nettó hülyeség. Se a T20, se a KV-13 nem mozgékonyabb.

A DB-nek a testpáncélja egyenértékû a Jumbo-éval, a tornya meg Panther II. Neki van a legnagyobb DPM-je és a gyorsulásával sincs baj. Amit meg nem lõsz át 132-es átütéssel azt 144-el se fogod, ugyanúgy oldalról meg hátulról kell fõleg operálni vele.

Rendes legénység kell hozzá mint bármi máshoz.

Én az amcsi T18at ajánlanám. Jó páncél, brutál ágyú és még mozgékony is. Nekem eddig még nem sikerült 3nál kevesebb tankot kiszedni vele 1 csata alatt.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Az állítás viszont nem az volt, hogy nem elég mozgékony mednek. Nem azt mondom, hogy a tank eleve totál használhatatlan, csupán minden amit tud, azt jobban csinálják a riválisai, ennélfogva a legkevésbé használható, mondhatni vacak. Profi kézben nyilván a JpzIv is tud gyilokgép lenni, de ettõl még a leggyengébb T6 TD.
De ha egyszer nálam mûködött, akkor aligha bennem van a hiba. A többi T7-es med se ér nagyon többet ugyanazon a célpontok ellen szembõl.

Jó szedjük szét, pl. vegyük azt az állítást, hogy nem elég mozgékony közepes tanknak, az egyszerûen szamárság. Egyetlen gyengéje van, hogy nagy ívben kanyarodik, de pl. a T20 is tök ugyanazt csinálja.

Volt egy jó köröm SU-100-al. Tudom nem nagy dolog ilyen pályán campelni, de az utolsó kill szerintem elég vicces 😊

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Metalmilitiakid
Én is így voltam, megvettem a 3002Db t, mondom ez egy kalap szar tank, gyorsan húzzuk ki a Panther-t és adjuk is el. Ez meg is történt. Most ott járok a fullos a Pantherral, hogy mi a fenének is adtam én el a VK-t, ez egy mégnagyobb foshalmaz, lomha dög, hiába van Penje mint a szemét T7 hez képest, de a sebzése édes kevés. A Vk sztem mozgékonyabb volt mint a Panther.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Ez mind szép és jó, de imádom mikor valaki kiáll, a mellére ver és azt mondja, hogy ez és ez a tank jó, mert ennyi és ennyi effim van vele. Mérvadó adatnak ne XY effijét tekintsük már a tankkal, hanem szedjük szét az adott járgányt, és különbözõ szempontokból hasonlítsuk a vele egy szintben lévõkhöz. Így pedig a DB menthetetlenül elvérzik. Jó flanker na ja, de mennyivel jobb egy T20, egy AMX13, de még egy T43 is. A saját szerepkörében földhöz veri minden, a Panther meg legalább snipernek jó a csipegetõjével.
Nincs semmi baj a DB-vel, ez egy gyors, agresszív flanker, még közepes tapasztalati szinten is kihoztam belõle egy 62 %-os szóló winrate-et. Panthert viszont tiszta szívembõl utáltam.

Ez jól hangzik, de nem változtat rajta, hogy az a tank fegyverzet/mozgékonyság/páncélzat terén sehol nem üti meg a "fos" szintnél jobbat. Fegyverzet? Egy vicc, a 75-ös penje harmatos, sebzése szinte nincs, nem is kirívóan pontos, mint mondjuk a Panther szívószála, a rof-ja se állaejtõs ilyen sebzés mellett. A kurta 88-as ugyanaz lilában, még gyengébb pennel és roffal, cserébe némi sebzésbuffért, ami még mindig nem ad akkora löketet, hogy komolyabb tényezõ legyen bármilyen dogfightban. Mozgékonyság? Jobb mint egy heavynek, de medek közt ratyi, ha meg rá akarjuk tenni a nagyobb tornyot a 88-assal, akkor még a ratyitól is elbúcsúzhatunk. Páncélzat? A fél világ hasra van tõle esve már béta óta, hogy ilyen-olyan pattogós, merthogy döntött. Ehhez képest egy lófülét, hiába döntött, ha fátyolvékony, a bázisra beszaggató A20-ak pötyögtetõin kívül nem pattan róla semmi (és már a bétában se pattant, megvolt ott is, több mint 100 csatával). Olyan az a tank, mint a JgdPzIV kicsiben, keresné az ember az elõnyét, de mindenben alulmúlja a társait (a T43 se piskóta, de annak legalább használható fegyverválasztéka van).
Eagle16
Szép 😄 Én meg E-50-el csaptam oda. 5,5k sebzés.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Azzal az életképtelen tankkal 2400-as az efim 200 csata után is.😊

Solten
Don't mess with the Chaffee... <#alien>

Saor Alba

patchaou
Nálam olyan ritkán lövik el, hogy teljesen fölöslegesnek tartom az ilyesmit 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Fent kell-e hagyni a vizes lõszertartót a type 59-en ha megvan a biztonságos elhelyezés skill, vagy teljes egészében kiváltja azt?