World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bitang jó egy tank, maxra fejlesztve szerintem a legjobb Tier9 heavy. IS-8at, Sütit, VK4502B-t egészen biztosan maga mögé utasítja, de szerintem az AMX50120-at és az E-75öt is.
[/url][/img]
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Egyébként egy vonalon gondolkodunk Tigris vs. AMX M4 terén. Én nem tudom eldönteni melyik a "jobb" én kb. egyformának tapasztalom õket ha összeszedem jó és rossz tulajdonságaikat.
a heavy listádban amúgy egyet értek veled, de a francia AMX M4-et még a Tigris elé venném ..
T110E4 ennyire papír? Akárhogy forgatom testét átlövik. És ami a szép, hogy szembõl a tornyát is átlõtték...
Papíron test 202, torony 236... nos effektív mennyi? Mert rohadjon meg, hogy kiszenvedtem és kapok egy raklap fost.
Remélem az E3 jobb lesz páncélban, mert ha a T95 szopás után ad még egy szopást akkor eladom az accom.
Valakinek tapasztalat ezügyben? Kösz.
Tud valaki valamilyen kezdõknek/frissen reggelteknek prém/arany kódot?
Köszönöm.<#alien2>#alien2>
Szerintem a legjobb t7-es tank a T29. Az én "top" T7-es listám eleje így néz ki.
T29
Tiger P
IS
KV3
Tiger
A T-43 minden másodikban égett. Ég és föld a kettõ közti különbség, a DB javára.
Amúgy P2-tõl se várj csodát, az is szar .. T-44 megeszi reggelire, a Perzsa pedig sokkal élvezetesebb mindkettõnél. A franciát nem ismerem, azt sosem húztam.
újabb élvezeti faktor mínusz. thx WG. :S
Ytar: A DB is ég mint a karácsonyfa. Szembõl simán kigyújtják, elszáll a motor. Rengeteg modulsérülés + hullanak a legények belõle mint a legyek. De ez nem csak ennek a tanknak a hátránya, hanem a panther-é is. Na mindegy, egyszer majdcsak meglesz a P2...
Elsõ lövés lepattant????, második leszedte a lánctalpat????
Néha meg a T-95-öt viszi szembõl.
(Ha jól látom, már alap fiókod van, de prém kinézetû garázsod.)
Köszi!
BF3: Atomiccore
Ez a legmázlisabb tank a garázsban,B2,Tetrarch(mondjuk ez manapság T3 exkluzív),Valentin pedotankok meg sem közelítik,pedig ennek a fegyverzete+páncélja közel 0😊
Nem tudom írtam-e már ide, de ha nem akkor most megteszem: volna egy klánom amit szeretnék felhozni legalább CW szintre. Ehhez kéne 15 ember ( már van pár ) minimum, a többi utána jön magától. A klán neve: BuHC = Buddhist Hippi Community ( ne nevess ... <#mf1>#mf1> )
A HHR alapításában is komoly szerepem volt anno, de már nem volt kihívás ott játszani, ezért csináltam ezt a nemzetközi klánt. Amelyikõtök tud angolul és szívesen elkezdene egy új örökséget a WoT számára azt szívesen látjuk. TS, angol tudás és nagy tank szükséges ( nem muszáj 10-es, 8-9-nél is felveszünk )
Ajánlólevélként Wordemork vagy bárki HHR-est kérdezhettek, esetleg a kötõjeles-bõl Tyr-t.
köszönöm még egyszer
Nem tudom ez normális e? De kicsit soknak találom.Az lenne a kérdésem hogy normális-e ez így és ha nem akkor mit lehetne vele csinálni?
Saor Alba
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Ezt mûveltem vele kb. fél éve, míg a KV-13-at meg a Panthert undorral kidobtam a grind végével. Az elõbbi hiba volt gyors ha nehezen lehetett irányítani, az utóbbi meg közelrõl meg egy igazi rakás szerencsétlenség. Modulsérülékenységrõl pedig jobb nem is beszélni.
A T20 az olyan so-so, most is vezetem. Dombos terepen kellemetlen de párharcban a kicsi DPM miatt pl. gyengébb a többinél.
De hogy bármelyik globál jobb lenne a Dragonballnál, arra csak a szemeimet forgatom.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
A DB-nek a testpáncélja egyenértékû a Jumbo-éval, a tornya meg Panther II. Neki van a legnagyobb DPM-je és a gyorsulásával sincs baj. Amit meg nem lõsz át 132-es átütéssel azt 144-el se fogod, ugyanúgy oldalról meg hátulról kell fõleg operálni vele.
Rendes legénység kell hozzá mint bármi máshoz.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Jó szedjük szét, pl. vegyük azt az állítást, hogy nem elég mozgékony közepes tanknak, az egyszerûen szamárság. Egyetlen gyengéje van, hogy nagy ívben kanyarodik, de pl. a T20 is tök ugyanazt csinálja.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú