World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez nagyobb mint 1080p. Nekem az van otthon és nem fér így ki az egész fa.

https://wotinfo.hu

Master91
Másikon viszont most tûnt fel, 1 deka vonal sincs -.- Ha ezt valahogy meg oldják akkor tényleg csillagos 5.
Master91
A másik nekem jobban bejött, itt viszont szépek a vonalak. De sajnos a TierX tankok már alul vannak a chat gomboknál 😄 És nem lehet le-föl görgõzni, csak oldalra.

Viszont a másikon lehet nyomni a görgõvel oldalra is végül, úgyhogy perfect.
pointer4
Megvan a fóruma

Itt már kicsit kultúráltabb, csak ránézésre kell neki a fullHD

pointer4
Csak el akarnám adni, mert kéne pénz 😄
Köszi.

World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21

Master91
Inkább kapcsold be a gyorsított képzést, messze van még mire bejönnek, meg úgy is tudni fogjuk pontosabban mennyi xp kell rá. 8-10k expet 1-2 nap alatt össze lehet vele kaparni végszükség esetén.
Master91
Akkor szopom be, ha valamelyik új medre +1 fõt kérnek... >.>
pointer4
Már van benne 80k xp, 88k ig merjek elmenni, mint a Panthereknél?
Eagle16
Igen.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

A vk 3002 DB-bõl tényleg nyílik majd egy új médium ág? És, ha igen, akkor pontosan milyen tankok, van már errõl valami hír?

World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21

Master91
Ja most nézem kommentbe, csak a 0.8.0-ba kell.
Master91
Ezt a 0.8.0\gui\flash\ -be dobjam bele a spaces mappát gondolom.
Master91
Nem tudom, régi Dell CRT monitorom van, nem hiszem hogy bírná a 1280-at 😄 meg sokszor alt-tabozok, és az asztal is 1024-be van, így szoktam meg.
Ha most a játékot át rakom , valszeg Alt-tabnál be crashelne valami.
Sunsetjoy
Ja írják is az ilyen helyeken 1000 pixel magasság felett kell futtatni.
Érdekes, hogy eddig 1024x768 felbontásban nyomtam, emiatt felraktam 1280x1024-be, és stabilabb a 40fps körüli, míg korábban 35-80fps között ingázott.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Felraktam én is ezt a két módot, és megcsináltam az elõírt grafikai beállításokat. Sokkal jobban, stabilabban megy, és már nincs FPS drop sniper nézetben. Mindenkinek ajánlom.

Kipróbálom, köszi.

Eagle16
Igen, a res_mods-ba.

A spaces mappát simán bemásolom a 8.0 alá és kész is?

Egyébként miben segített? Meg milyen vason? Kábé ez az egy játék, amivel játszom, szóval lehet nekem is váltanom kellene.

Master91
Most próbáltam ki, benne vannak a prém tankok, nagyon szép!
ÍGY kellett volna a WG-nek meg csinálni.
Csak én 1024*768-ba tolom, lent van a csuszka amivel jobbra-balra tudom húzni, sajnos görgõvel nem megy.
De nem izgat 😄
Eagle16
Hááát nemtudom. link

Ez alapján semmi különbség nincs.

A szerver oldali célkeresztet is lehet használni, én nem szoktam.

pointer4
Függõleges verzijó 😄

link

Bár a vonalak hiányoznak 😄 De bíztató 😄
Eagle16
Nem tudom, de én felraktam és jó...tegnap vettem észre hogy sok játék után sniper nézetben elkezdett furcsán lagolni a játék, mintha akadozna.

Ezzel most jó...de lehet hogy csak attól is megjavult volna ha újraindítom a játékot. Ártani nem árt szóval fent hagyom.

patchaou
Meg lehet szokni. Amúgy sem azért van hogy nézegessem 😄

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Számomra hányingert keltõ az a metro felület.

Win8-ra? Tényleg? <#wow1>

patchaou
Szerintem megéri win8-ra váltani, fõleg gyengébb vassal. Nálam segített.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Eagle16
Jaja én is. A játék mellett csak egy Avast fut, utorrent, meg egy widget.

Így nekem 700-750mb körül elvan a Win 7, marad a játékra több mint 1 Gb.

Ez a max fareplane azon kívül, hogy tisztítja a képet, mit csinál?

patchaou
Arra meg ott a szerver oldali célkereszt 😊

Imádom az új fizikát,épp az elõbb löktem be egy medet a tóba lakevillen.<#eplus2>

Eagle16
Tudom, de fura módon lehet hogy úgy fog jobban menni. Bajod nem lesz belõle ha megnézed, max. visszaállítod. Nekem pl. a fejlesztett grafikával ("improved render") jobban megy a játék mint a régivel...

Csak a terrain texture fontos, meg a mod amit linkeltem.

stoppos: az a teljesítményt nem növeli, viszont ha kikapcsolod attól még a játékban marad, csak te nem látod. Így aztán olyan szép melléket lehet miatta lõni hogy csak na.

patchaou
Én ezért kapcsolok ki minden fölösleges dolgot. Firefox, foobar és wot. Elég is a 2 giga.

Na mindegy.Már eluntam a barkácsolást.Egy picit pihenek.Aztán,ha végképp nem lesz jobb,akkor visszarakom a régi XP-t.Az alatt futott gobd nélkül.

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

2giga ram az valóban elenyészõ a win7 + alkalmazások együttes futtatásához. Pl. nálam az, hogy fut a win7, víruskergetõ, steam, chrome egy-pár ablakba ez már 1,34giga ramot leszlopál.

A game fülön is van egy enable vehicle vibration in sniper mode. Nem tudom, segít-e bármiben, én kikapcsoltam, mert minden csilli-villi xar csak zavar. 😊

Ezen a linken maxos értékek vannak megadva!
A gépem fehér füstel mûködik!Ha kijön belõle nem megy tovább!😊

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Tegnap századoztunk. Volt egy Sand Riveres menetünk, ami epic gyõzelemmel ért véget.
Támadás volt. Szépen összeakaszkodtunk a 9-0 oszlopban a feljárónál.
A felderítõnk T-50 átsurrant az ellenséges vonalon, és elkezdett foglalni. 50-60 között járt, amikor egy KV-1S odaért.
Végigkiteolta a nagy tankot, lövögette a seggét, és megnyerte a csatát. Igen király volt.
A srác egyébként nagyon jó felderítõ, van érzéke hozzá.
Mindent levettem minimumra.Mindent kikapcsoltam.
Bár van egy-két dolog amirõl nem tudom,hogy ki vagy bekapcsolva jobb-e?😊

Eagle16
Próbáld ki ezt a modot a sniper nézet problémára: link

Illetve ezeket állítsd be: link

Hátha megszûnik a probléma.

Kikapcsoltad az extra effects in sniper mode csodát? 😊

M103 nekem csak azért van még meg mert sajnáltam eladni,és a barakk tele van már,de arra most jó 8.0 után hogy kiéljem vele a hülyeségeimet.Gondolok itt arra hogy kedvenc szórakozásommá vált vadászni a nagy tier francia medekre,állati jó poén szétnyomni a falon ezeket a kis francia szarokat.
Ja és már láttam olyat hogy az ellenséges csapat mikor látta hogy bukta,egyszerûen belementek a tengerbe,Hillen T30 elõl 3 megmaradt ellenséges tank a tengerbe menekült inkább.

Oké, jó amit írtatok mert ez a következõ célom a játékban.
Tényleg most jut eszembe,tegnap Peca öbölben T54-el berobogtam a városba segíteni egy bajba került E75-nek,erre pont beleütköztem két td-be,Isu meg Su101,su101 gyorsan meghalt mert sikerült belegázolnom a lelkébe és a tragacsába plusz kapott az ágyúból is.Isu meg közben lõtt,de az a barom végig a tornyomat lõtte kb 0-2 méter távolságról,hol hátrább ment hol nekem jött,az lett a vége hogy mindkettõt elpicsáztam.És még sikerült meg mentenem E75-öt is már csak 200 valamennyi élete volt hátra,a másik E75-nek is kb annyi volt és hátulról kilõttem.Kaptam egy rahedli xp-t,pedig rajtuk kívül csak kinyírtam egy artyt másikat meg sebeztem és spotoltam még a csata elején.

Na vagy 20 vga driver kipróbálása,meg vagy 4 direct x verzió után,megszüntettem a nagyobb problémákat.
Viszont még mindig lassú egy kicsit.Sniper mod-ban jobban észre vehetõ.Alig bírom lekövetni a tankokat a célkeresztel.
Mondjuk ezt már a 8.0 patch új grafikus"csodájának",meg a win 7-nek tudom be.Lehet,hogy a Win 7+WOT együtt futtatásához már kevés a 2 giga RAM.
Érdekes módon pl az Aion nagyon szépen fut.Pedig annak a grafikája sem gyengébb a WOT-nál ugyebár.
Mondjuk õk lehet,hogy tudnak programozni...

Eagle16
Ammo rack sérülés tornyon keresztül szembõl 😄 Ha egy kicsit erõsebb tornya lenne akkor imádnám, de így csak simán nagyon jó.

Páncélzata sokat erõsödött a patch óta.

5k sebzéses csata megúszva sérülés nélkül. Mondjuk csak 6 lövést kaptam, de nah...megszoktam már hogy csak óvatosan közlekedek vele 😄

Az E-50 UPF-je is állat lett, kis beforgatással BL-9 és Tiger II top ágyúja csak úgy pattogott.

Mikor jöttek a Tier 8-as nehéztankok akkor azt hittem végem, de megmentett a páncélzat.

Csak annyira mint a többi 9-est.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Hát az objekt 268 nagyon hasonlít a T-54-re. Össze fogom keverni õket a csatában. 😊

Van ám,t5 tank is simán átlövi.