World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Azt hiszem élesben sem ártana ráhajtani erre a tömör gyönyörre 😄
Másnál is volt ilyen probléma?
★★★★★
Lényegében rá lehet ejteni a lövedéket a tankokra.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Régen KV-val imádtam a derpet, ha kellett még campelni is tudtam vele. Most nem tudom mi van, valószínûleg elszoktam tõle és erõs a gyanúm, hogy azóta nerfelték is bizonyos szempontból, bár azt nem tudnám megmondani, hogy mit érzek rajta rosszabbnak.
Az biztos, hogy a 122-est nem tudom fenntartani, szóval inkább visszaváltok 152-re és adnék neki még egy esélyt.
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
világ életemben stock gunnal használtam 😄
és a statom nem azt mutatja hogy szar lenne vele.... csak speciális használati módot igényel
Nem is értem, hogy illik ez a tank az eredeti orosz Td vonalba, mivel mozgékonyságban magasan lemarad a többitõl...
Régen én is elsõsorban lassú heavy-kel játszottam, nem is volt vele gondom. Az IS3 óta már képtelen vagyok normális köröket menni a lassabb gépekkel, azóta felfedeztem a gyors, de papír TD-k szépségeit, egészen addig, amíg fel nem fedeznek😊
Gondolom embere válogatja, akinek fekszik a stílus, annak biztos nem olyan nagy probléma a sebesség.
Nem egyszer volt olyan csata, hogy mire odaértem a harcmezõre, már rég eldõlt az egész, és én már csak levezetés voltam az ellenségnek. Vagy pálya közepén vagyok, mire az ellenség elkezd foglalni. Nem érek vissza idõben...
Taktikai szempontból nagyon korlátozott ez a tank. Az ágyú nem rossz, csak pontatlan nagyon, a test beforgatva elég erõs, de a torony simán átlõhetõ szembõl is 200+ pennel.
és akkor nem is beszéltem még az artykrõl, amik leszórt morzsa vagyok, és csak fel kell csipegetni. Ugye nincs tetõ + lassú = instant halál, ha nyílt terepen vagyok.
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
Ahogy látom a löveg is versenyképes ilyen szinten, akkor mégis mi lehet olyan rossz rajta?
Lehet, hogy nagyobb szintûeknek free kill, de a saját szintjéhez kell hasonlítani, márpedig a BL-9 nem akarja átlõnni általában...
WoT: Nishizumi77
k**va riktán szakaszozok/platoonozok :d
mégis ennyi: D
Én soha egyetlen platoon csatát nem toltam, de 1590 körül van az efim, és 52 vagy 53 a winem.

KV-4 TOTÁL SZOPÁS MA!!!!!
eddig 0 win ÉS!
egyik csata:
másik csata:

Támadni összevissza szoktam, megvárom, hogy melyik az erõsebb oldal és becsatlakozom, védekezni meg mindig odamegyek amelyik gyengébb oldal. Ha jobbra indulunk akkor igyekszem befoglalni az F soron lévõ sziklát, ha balra akkor a B1-nél lévõ mélyedést próbálom megszerezni (támadásnál). Védekezésnél igyekszem csak akkor mutatni magam amikor lövök. Támadásnál meg be kell vállalni a rizikót. De támadás/védekezést már csak szakaszban játszom ha azt adja a sorsolás.
The Matrix has you...
Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)
The Matrix has you...
The Matrix has you...
De ez egy komplett Damage panel, nem csak a health-bar kerül át.
Nekem személy szerint nem jött be, már képtelen vagyok megszokni, hogy ha gáz van, ne a 'régi' helyre vessek egy gyors pillantást.
- 1600+ effi.
- 54%+ gyõzelmi arány.
- TS3 használata.
Szükséges tankok: T32, IS-3, AMX13 90, AMX50 100, Lorraine155 50, GW panther
Brit tankok motorhangja is megváltozik már.