World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szakesz,durvulunk?😄 Nekem sajna csak KV5 van,talán IS3-at vagy valamelyik t6-os artyt kéne visszavennem, de másra gyûjtöm pénzt.
PLaci

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Epherandes
Hát nem rosszat linkelek...

Itt van a jó.
Epherandes
Gondoltam felnézek tesztszerverre, kipróbálom a IS-7-et. Ez lett belõle:

Azt hiszem élesben sem ártana ráhajtani erre a tömör gyönyörre 😄
I.C.ram
Szívesen jönnék, de most nem lesz idõm nagyon játszani, meg sajna csak Pershingem meg t28 protom van a Type mellett, és mindkettõt most adtam el, mert várom az akciót, hogy megvehessem a Pattont meg a T30-at.
1590 még teljesen jó. Ha gondolod, akkor dobj nekem egy privátot. 😊

Elég sokszor kifagy a játék mostanában :/

Másnál is volt ilyen probléma?

★★★★★

Pl azt, hogy kissé alá vagy fölé kell vele lõni, már nem emlékszem mert elég régen nem mentem vele, meg van egy olyan jó tulajdonsága, hogy külsõ nézetbõl autoaim-al is lehet lõni olyan tankokakat amik sniper nézetben már fedezékben vannak.
Lényegében rá lehet ejteni a lövedéket a tankokra.

patchaou

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Én ismerek olyan játékost, aki platoon nélkül 2500eff-et tudott, amíg játszott... nem mellesleg a platoon csak a win rate-et növeli, eff-et nem feltétlenül, sõt... engem sokszor zavar, ha a klánból olyanokkal platoonozok, akikkel nem gyakran szoktam (vagy más felfogásban játszanak), mert nem tudom mikor mit fognak csinálni és melyik pályán hová szoktak mozogni stb, de bennem van a tudat, hogy szakaszban vagyunk és számítok rájuk, ezért gyakran kerülök olyan helyzetbe, amibõl nehéz jól kijönni. Kicsit más a játék képe, amikor daggerheart, humbart és én nyomjuk - én mindenféle hang nélkül, tehát a játékot sem hallom - mintha két másik emberkével, akikkel nem szoktam együtt tolni.

Ez volt nekem is, El Halufon úgy szedtem ki túloldalról az ellenségeket, mintha mi sem lenne természetes. A SU-val viszont nem érzem már ezt a pontosságot, igaz már a KV2 leválasztásakor éreztem némi változást, például voltak pattanóim HE-al, korábban soha.

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Én imádtam trollal😄DD a speciális használat nálam az volt hogy 500 méterre lõttem vele akkor behunytam a szemem és egy mi atyánkot elrebegtem és úgy lõttem😄D de mûködött😄

Mit jelent a speciális? 😊

Régen KV-val imádtam a derpet, ha kellett még campelni is tudtam vele. Most nem tudom mi van, valószínûleg elszoktam tõle és erõs a gyanúm, hogy azóta nerfelték is bizonyos szempontból, bár azt nem tudnám megmondani, hogy mit érzek rajta rosszabbnak.
Az biztos, hogy a 122-est nem tudom fenntartani, szóval inkább visszaváltok 152-re és adnék neki még egy esélyt.

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

hmmm szerinten nagyon szar a SU-152 122essel 😄
világ életemben stock gunnal használtam 😄
és a statom nem azt mutatja hogy szar lenne vele.... csak speciális használati módot igényel
I.C.ram
A top 122-es már jó eléggé, mert baromi gyors, és nagyot harap. Rég volt SU-m, de 122-essel szerettem. A derp meg móka volt, de megbízhatatlan.
Így alakult, hogy képtelen vagyok elõvenni a SU-152-öt, pedig az ISU már biztosan tetszene, de valahogy ezzel nem találom a fonalat. A derp ugyebár pontatlan és havonta csak egyszer lõ, a 122-esbõl még csak az elsõ van meg, de ha lehet fokozni, ez talán még pontatlanabb, mint a derp, ráadásul viszi a pénzt is.
Nem is értem, hogy illik ez a tank az eredeti orosz Td vonalba, mivel mozgékonyságban magasan lemarad a többitõl...

I.C.ram
Ez nem egy Maus vagy egy IS-4. Ez tényleg LASSÚ. Itt már kardinális hátrány a sebessége. Ezt nem lehet megszokni, mert a többiek olyan szinten húznak el melletted, hogy mire odaérsz, már tényleg nincs mit tenni, vagy azért, mert ti lõttetek ki mindent vagy fordítva.
Van aki jól viseli a lassú tankokat😊
Régen én is elsõsorban lassú heavy-kel játszottam, nem is volt vele gondom. Az IS3 óta már képtelen vagyok normális köröket menni a lassabb gépekkel, azóta felfedeztem a gyors, de papír TD-k szépségeit, egészen addig, amíg fel nem fedeznek😊
Gondolom embere válogatja, akinek fekszik a stílus, annak biztos nem olyan nagy probléma a sebesség.

I.C.ram
Egyetlen dolog: sebesség.

Nem egyszer volt olyan csata, hogy mire odaértem a harcmezõre, már rég eldõlt az egész, és én már csak levezetés voltam az ellenségnek. Vagy pálya közepén vagyok, mire az ellenség elkezd foglalni. Nem érek vissza idõben...

Taktikai szempontból nagyon korlátozott ez a tank. Az ágyú nem rossz, csak pontatlan nagyon, a test beforgatva elég erõs, de a torony simán átlõhetõ szembõl is 200+ pennel.

és akkor nem is beszéltem még az artykrõl, amik leszórt morzsa vagyok, és csak fel kell csipegetni. Ugye nincs tetõ + lassú = instant halál, ha nyílt terepen vagyok.
effi randommal nõ, winrate meg companyval.

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Csak úgy érdekelne, hogy mi lehet olyan rossz a T28 proto-ban? Én nem játszottam vele eddig, de ellenfélnek egyáltalán nem gyenge, erõs front páncéllal és forgó toronnyal.
Ahogy látom a löveg is versenyképes ilyen szinten, akkor mégis mi lehet olyan rossz rajta?

Lehet, hogy nagyobb szintûeknek free kill, de a saját szintjéhez kell hasonlítani, márpedig a BL-9 nem akarja átlõnni általában...

vagy nem.... 😄
I.C.ram
Meg t8 a max tankom. Gondolom, magasabb tierrel könnyebb gyûjteni.
I.C.ram
Elõtte 1640 körül volt.
Pales27
Miért lenne lehetetlen?

I.C.ram
én meg soha... és most vagyok túl egy 150 meccses t28 proto grinden is 😊
Nálam 1681.88 és én nem szoktam tank companyt tolni, utóbbit 3-4 hónapja tolhattam. Platoonozni se gyakran toltam, általában solozok.

WoT: Nishizumi77

1627 effi 55% win rate....
k**va riktán szakaszozok/platoonozok :d
mégis ennyi: D
I.C.ram
Ilyen statot lehetetlen elérni random csatákkal, max platoonban.

Én soha egyetlen platoon csatát nem toltam, de 1590 körül van az efim, és 52 vagy 53 a winem.
Haha😄
nah yo ez a mai este 😄
KV-4 TOTÁL SZOPÁS MA!!!!!
eddig 0 win ÉS!

egyik csata:

másik csata:
Az est hõse: pierrot38490. T20-al olyan ügyesen elterelte egy Tiger II és egy T32 figyelmét, hogy simán ki tudtam szedni õket (kétlövésesek voltak). Az ilyenért érdemes játszani. Igaz, hogy kiszedték a srácot, de ezzel a manõverével dõlt be az az oldal. Innentõl kezdve gyerekjáték volt lehozni a csatát.
Pales27
Veszély! Lõnek! nem mintha nem vettem volna észre 😄

Ha nem a Jagdtigert nyüstölöm akkor indulási oldaltól függõen a D 5/6 környékén lévõ domb oldalára megyek, ott kevésbé tud moleszterálni az arty valamint vissza lehet vonulni amíg töltesz és resetelni is könnyen elérsz az F3-ba. De ne rám hallgass, játékstílus és helyzetfüggõ az egész és én elég óvatosan játszom. De 10-bõl 8-szor odamegyek.

Támadni összevissza szoktam, megvárom, hogy melyik az erõsebb oldal és becsatlakozom, védekezni meg mindig odamegyek amelyik gyengébb oldal. Ha jobbra indulunk akkor igyekszem befoglalni az F soron lévõ sziklát, ha balra akkor a B1-nél lévõ mélyedést próbálom megszerezni (támadásnál). Védekezésnél igyekszem csak akkor mutatni magam amikor lövök. Támadásnál meg be kell vállalni a rizikót. De támadás/védekezést már csak szakaszban játszom ha azt adja a sorsolás.
Mi ez a villogó felkiáltójel?

The Matrix has you...

Pales27
Mai elsõ csatám, saját arty csata kezdete után belém lõ. Mellesleg ez a srác csinálja a szerver oldali célkeresztet. Ki is posztoltam oda.

maniac78
XVM 3.0.3 honnan letölthetõ?

Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)

Ja és persze Encounter módban, mind támadó mind védõ oldalon.

The Matrix has you...

Hanem melyik ezen a pályán? Többször voltam már bizonytalan, hogy most akkor jó hely felé indulok vagy ott kevesebb az esélyem a túlélésre?

The Matrix has you...

pointer4
Ha jól látom ez a mód az.
De ez egy komplett Damage panel, nem csak a health-bar kerül át.
Nekem személy szerint nem jött be, már képtelen vagyok megszokni, hogy ha gáz van, ne a 'régi' helyre vessek egy gyors pillantást.
A képeden a középsõ alsó zöld csíkot melyik moddal lehet odatenni?

Mert a többi audio fájlt is át kell másolni a res mappából.

Nekem valamiért nem mûkszik. Eltûnt minden hangom, ellenben egy borzalmas zúgás, folyamatos alapjáraton.

Tier 8 companyhoz keresek embereket. Feltételek:
- 1600+ effi.
- 54%+ gyõzelmi arány.
- TS3 használata.

Szükséges tankok: T32, IS-3, AMX13 90, AMX50 100, Lorraine155 50, GW panther

Mostanában Gott Sei Dank kevesebbszer látom ezt. Minden csoda 3 napig tart, ez kicsit tovább de el fog múlni. Az értelmesebb rá fog jönni, hogy nem az a legfontosabb pozíció.
Nem csak azoké😊.

Master91
Ú de fasza. De ugye nem csak a videóban szereplõ tankok hangjai vannak meg csinálva? 😄
Ez különösen tetszik már elõre benne: -Added turbo sound for the Maybach HL234 series and the HL 295.

Frissült ez a kiváló motorhang mod: GnomeFather's Engine Pack 8.1

Brit tankok motorhangja is megváltozik már.