World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Emancipate yourself from mental slavement!
nekem egyiken sincs ilyen, mégse vagyon szar 😄
120-os legényeim vannak Is3-mason ventivel és elit alakulattal.
Ha szerinted így is lófasz ....
Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott
Nem csak a töltés javul,a célzás, a mozgás....
ha meg neked ennyire számít hogy 10.8 vagy 10.6 sec alatt tölt be a gun akkor tegyél rá ventit 😄
Tudnátok valami megoldást erre, hogy mit honnan töröljek ki, vagy valami mást, hogy ne ilyen katyvasz legyen?
Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott
Gyõzelem!
Csata: Sand River 2012. november 2. 14:03:08
Jármû: T32
Szerzett tapasztalat: 11 145 (5x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 65 109
Csatában elért Achievement: Acélfal
CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi
Mondjuk engem az sem hat meg ha csalnak. Ez az õ bajuk. Én játszom.
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
Letöltöttem ma a peccset, megörültem hogy van ingyen prém 3 napig, gyorsan aktiváltam is. Na de valamit valamiért, 16 találatból 3 critical és 3 sebzés hööööööööööööö?
Megint valamit trükköztek az orosz mesterek a játékkal?
Üdv mentem játszani:
Peaccccceeee!!!!!!!!!!!!!!!!!
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Híd el van benne ráció. Ez egy nettes játék, te is tudod (remélem), hogy mindnek ez a sorsa. Pl:Counter Source GO, még meg sem jelent de már voltak csalások hozzá. Vagy, Nexus:Combat Arm, fizetett csalások léteznek. Vagy az alap: Windows 7-8, szerinted mindenki eredetit használ?
Nem vitatkozom, ez csak az én elvetemült véleményem. <#bee1>#bee1>
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
AMD Athlon 64 3200+, 1,5Gb Ram, Ati Radeon HD 4650 1GB steam: gallhun
Hehe, ha egy éve olvasnád nem tisztelnéd 😊
Hamarabb kötöm fel magam a randomság miatt mint hogy érdekeljen ez...
Ennyi, nem volt nehéz! Neked az?
Tisztellek mert egy éve olvasom a fórumot, de engem nem az érdekel mûködik-e, hanem az, hogy az ilyen tûnjön el a netröl
virkir leírta hogy miért nem lehetséges ez...
Én minden esetre küldtem egy ticketet, remélem mindenki küld, nem szeretném ha a wg-n kívül más is csalna a játékban. Üdv
Azt én is megtudom csinálni, hogy legyen a garázsba csillió xp meg kredit és a KV troll töltsön papíron 2 másodperc alatt aztán csak használni nem lehet.
Eleve minden szerveroldalon tárolódik, ezek egyszerû account lopó programok
Azt meg pláne nem vágom h wh meg aim minek a cheat-be mikor már így is van a játékban, radar esp meg fõleg van (nyomsz 1 alt-t és látod a hp-t, a nevet, + a mapon is látod hol van az emberke) cod-ba a wh azért jó mert falon is be tudod lõni enemy-t, de itt nem tudsz ilyet...😄
Parasztvakításnak meg "kártékony program juttatása gépre" c. feladatnak teljesen megfelel. 1-2 buta gyereknek tuti benyelik most az acc-ját 😊
Neten egy csomószor volt már ilyen gold/credit hack más játékokoz - aztán kiderült csak annyit tudtak elérni, hogy látszólag átírta ugyan (mert a PC memóriájában lévõ adatokat könnyen meg lehet piszkálni) de amint csinálni akart vmit (pl vásárlás) egybõl visszajött a helyes érték, hiszen a szerver oldalon nem tudta megpiszkálni a dolgokat.
Persze a CIA-t is meg lehet törni, akkor egy játékot miért ne, de gyanús hogy EGYETLEN csomaggal hirtelen MINDENT meg lehet piszkálni a játékban.