World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I.C.ram
Gondolkodom rajta, hogy itthagyom ezt a játékot. Semmi értelmét nem látom már ennek. Gold ammoval teljesen negálták a páncélt. T30-am tornyát T7-esek lövik át gold ammoval.. Ennek így semmi értelme.
flashpointer
eh, El halluf nál már a szikla sem nyújt védelmet, prémlõszeres artik simán mellélõnek és halál -.-

Emancipate yourself from mental slavement!

nem ettõl lesz valaki jó játékos....
nekem egyiken sincs ilyen, mégse vagyon szar 😄
Master91
Nézõpont kérdése.

120-os legényeim vannak Is3-mason ventivel és elit alakulattal.
Ha szerinted így is lófasz ....
toocha
Azt a nyomi garázsórát honnan lehet letakarítani?

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

5% jelentõs? 5% lóf**sz 😊
Master91
Mindig úgy érzem hogy jelentõs a +5% a legényekre.
Nem csak a töltés javul,a célzás, a mozgás....
Master91
Is-8 T10-M tornyát meg éri ki húzni? +20 méter látótáv...
nem a ventitõl leszel jó gamer... errõl ennyit...
ha meg neked ennyire számít hogy 10.8 vagy 10.6 sec alatt tölt be a gun akkor tegyél rá ventit 😄
toocha

Tudnátok valami megoldást erre, hogy mit honnan töröljek ki, vagy valami mást, hogy ne ilyen katyvasz legyen?

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

Bugi Misi
na azt hiszem ennél jobb már nem lesz😄

Gyõzelem!
Csata: Sand River 2012. november 2. 14:03:08
Jármû: T32
Szerzett tapasztalat: 11 145 (5x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 65 109
Csatában elért Achievement: Acélfal

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

A wot wiki szerint ennyit javít a tartály tulajdonságain.
Szerintem minden komolyabb tankra kell venti. Az 5% plusz is több mint a semmi.

Fasza, ennyit a prémium fiókról. 10bõl 9szer max 5 tankot lõ ki a csapatom, pontosabban csak én, mert rajtam kívül maximum egy-két csapattárs sebesít meg tankot. Annyira elegem van már. Hihetetlen. Nem hiszem el, hogy nekem nem jár normális csapat, aki legalább felveszi a versenyt az ellenféllel. Egyszer lennék egy napig a másik oldalon.
A napokban néztem az is-3 ismertetõt, a videóban azt írják, ne tegyünk rá ventit, mert nem lehet észrevenni, na már most nekem szinte az összes heavymen van venti! úgy olvastam, hogy itt is kedvelt modul! Akkor végülis??? Szerintetk, mellé nyúlás is-3on vagy t-32ön a venti? Nekem egyébként ramer+ vertikális stab és venti van rajtuk...
GaBenc
Én neked szurkolok. Neked legyen igazad. Eddig is játszogattam, ezután is fogok. Ez csak egy félre sikerült gondolat volt amit a google kidobált.
Mondjuk engem az sem hat meg ha csalnak. Ez az õ bajuk. Én játszom.

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

Nagy rá az esély, hogy mind kamu. Ha van mûködõ cheat akkor az az elsõ, hogy a youtube tele lesz a vele készült videokkal (wallhack, radar stb). Nem kerestem rá, mert nincs értelme. Minden feltörhetõ, de mmo-knál, ahol szerver oldalon tárolnak mindent, még nem nagyon fordult elõ olyan, hogy egy kliens oldali géprõl valaki pl. aranyat generáljon magának gombnyomásra. Ez attól némileg bonyolultabb dolog, de ha össze is jönne, akkor is kiderülne elõbb-utóbb, hogy a kamu generált goldod mögött nincs valós pénzügyi tranzakció, és jönne a ban. FPS-eknél népszerû aimbotnak itt meg nincs semmi értelme, mert alapból van a játékban, elõnyöd nem lesz vele, csak szénné szopatod magad a sok 0-ás dmg-el ha használod.
Mert valakinek kiütötted a kommentjét valszeg.

No ezt most miért küldte el 2X???<#fejvakaras>
Így szokták!<#nyes> Amikor nincs prémed húzogatják elõtted a mézes madzagot hogy mennyit tudnál keresni prémmel. Amikor meg prémed van akkor vagy berak nyomorék kamikaze noob-ok közé 20csatából 18-szor, vagy látványosan hogy is mondjam...nem jönnek össze valahogy a dolgok olyankor! Ehhez értenek a kedves vodka vedelõ barátaink hogy hogyan kell profi módon kicsalni az emberek pénzét és agyig leszopatni mindenkit! Nemhogy a bugokat irtanák ki!
hawken
Sziasztok!
Letöltöttem ma a peccset, megörültem hogy van ingyen prém 3 napig, gyorsan aktiváltam is. Na de valamit valamiért, 16 találatból 3 critical és 3 sebzés hööööööööööööö?
Megint valamit trükköztek az orosz mesterek a játékkal?

Ment volna Lammaernek, ha el nem b....m
GaBenc
Tudod mi a változó? Az emberek száma.

Mint ahogy téged is tisztellek(mert sokat tettél a közöségert) pedig tudom,hogy néha milyen Troll tudsz lenni, pl: mikor nobodyatist elküldted a péceli cigánysorra, emlékszel még rá?
Üdv mentem játszani:
Peaccccceeee!!!!!!!!!!!!!!!!!
GaBenc
Nem bonyolult. Elvben a netten reggeled ha telepíted. A rendszer meg elhiszi, hogy a tied is eredeti. Microsoft vs WoT. Szerintem hasonló a felkészültségük. Szerinted?

Az ilyen combat arms meg crossfire meg free mmofpsekrõl kár szólni.. Azok a csalók fertõje😄. CS:GO-val meg csaljon az aki nem félti a steam accját.

patchaou
Azt nem értem, hogy jön ide a windows eredetisége 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Mint ahogy téged is mert tudom milyen sokat tettél a közösségért , mint azt is ,hogy morogsz de nagy szíved van.
GaBenc
Na akkor ez a google. Az elsõ találat a "wot cheat" keresésre. Ha gondolod nézd végig, van egy pár találat. Ezt csak azért raktam be mert ez volt az elsõ. Mivel nem próbáltam ezért elhiszem neked, hogy baromság. De van még 1k találat. Mind baromság? Te végig nézted?
Híd el van benne ráció. Ez egy nettes játék, te is tudod (remélem), hogy mindnek ez a sorsa. Pl:Counter Source GO, még meg sem jelent de már voltak csalások hozzá. Vagy, Nexus:Combat Arm, fizetett csalások léteznek. Vagy az alap: Windows 7-8, szerinted mindenki eredetit használ?
Nem vitatkozom, ez csak az én elvetemült véleményem. <#bee1>

patchaou
Nekem tegnap tûnt fel, hogy van olyanom 😊 Arra tippelek, hogy az xvm számolja, mert más modot nem frissítettem csak áthúztam 0.8.0-ból.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

De sajnos tisztelem, mert tudom milyen bunkó néha, de csak mert nincs türelme.
Sziasztok A lag mérõ mellet lévõ hit számlálót, hogy lehet elõhívni? Egy képen láttam.

AMD Athlon 64 3200+, 1,5Gb Ram, Ati Radeon HD 4650 1GB steam: gallhun

"Tisztellek mert egy éve olvasom a fórumot..."

Hehe, ha egy éve olvasnád nem tisztelnéd 😊

Ha mûködik, akkor sincs jelentõsége... tegyük fel 10.000 ember megveszi, szted mennyi az esélye annak hogy egy késhegyre menõ csatánál pont vel futsz össze és miatta fogtok veszíteni.

Hamarabb kötöm fel magam a randomság miatt mint hogy érdekeljen ez...

Mi?? Még mindig ezen méláztok? Ez egy fasság bakker!<#nevetes1>
Lehet hogy szerinted fasz vagyok, de én akkor is elküldtem a ticketet.
Ennyi, nem volt nehéz! Neked az?
Tisztellek mert egy éve olvasom a fórumot, de engem nem az érdekel mûködik-e, hanem az, hogy az ilyen tûnjön el a netröl
Nincs is.
ez nem mûködik.... ne legyél már f**** 😄
Akkor sem kéne egy ilyen a játékba, még ha akármilyen hülye aki elhiszi, de mi van ha mûködik? Nézünk majd mint béka a moslékban?
Maga az alkotója biztos pénzért csinálja, és lehúzza a népet 😊 Tuti h szûri/blokklja a negatív kommenteket, és 1 rakat fake acc-ról ír pozitív kommentet õ maga hozzá. Wot-al azért szeretek csak játszani mert tiszta játék + nem nagyon lenne hozzá értelmes csalás, ráment jó pár évem cod családra, moh-ra, wolfenstein-re is, mindegyiket elérte a wh/aim áradat, azért az is gáz már mikor LANON csalnak....szóval alapjában senki nem tud bízni a másikban. WOT-al legalább nincs ilyen probléma, itt tényleg a tehetség/csapatmunka dönt, nem 1 csalás (ne vegyük figyelembe a randomot😄)
már bocsánat de aki elhiszi hogy ez a credit meg exp meg gold hackes dolog mûködik az egy FASZ!
virkir leírta hogy miért nem lehetséges ez...
Sziasztok!
Én minden esetre küldtem egy ticketet, remélem mindenki küld, nem szeretném ha a wg-n kívül más is csalna a játékban. Üdv
Meg némi píííz lehúzás mert szerintem csak fizetõs letöltése lehet.
Azt én is megtudom csinálni, hogy legyen a garázsba csillió xp meg kredit és a KV troll töltsön papíron 2 másodperc alatt aztán csak használni nem lehet.

LOL hát ja aki egy ilyet elhisz, hogy müködik annak végtelenül naivnak kell lennie... 😊
Eleve minden szerveroldalon tárolódik, ezek egyszerû account lopó programok

100% h hülyeség az ilyen, cod és társainál egyszerû az egész, de a wot-nak teljesen más a felépítése, és ahogy virkir is írta xp és goldnál szinte kivitelezhetetlen az egész.

Azt meg pláne nem vágom h wh meg aim minek a cheat-be mikor már így is van a játékban, radar esp meg fõleg van (nyomsz 1 alt-t és látod a hp-t, a nevet, + a mapon is látod hol van az emberke) cod-ba a wh azért jó mert falon is be tudod lõni enemy-t, de itt nem tudsz ilyet...😄

Parasztvakításnak meg "kártékony program juttatása gépre" c. feladatnak teljesen megfelel. 1-2 buta gyereknek tuti benyelik most az acc-ját 😊
Nálam az egész ott vált hiteltelenné, ahol a credit/gold cheat részt írja le. Az ok hogy mindenféle kliens oldali megjelenítéssel kapcsolatos dolgot esetleg megpiszkál (pl wireframe), de a szerveren tárolt értékekhez szinte biztos nem tud hozzáférni.

Neten egy csomószor volt már ilyen gold/credit hack más játékokoz - aztán kiderült csak annyit tudtak elérni, hogy látszólag átírta ugyan (mert a PC memóriájában lévõ adatokat könnyen meg lehet piszkálni) de amint csinálni akart vmit (pl vásárlás) egybõl visszajött a helyes érték, hiszen a szerver oldalon nem tudta megpiszkálni a dolgokat.

Persze a CIA-t is meg lehet törni, akkor egy játékot miért ne, de gyanús hogy EGYETLEN csomaggal hirtelen MINDENT meg lehet piszkálni a játékban.

Lehet, hogy bunkó vagyok, de aki egy ilyennek bedõl az meg is érdemli. Azokat, akik csalni akarnak más kárára én nem sajnálom. Sõt remélem mindnek eladják az összes tankját, majd vétel\eladás kombóval közel lenullázzák a kreditet és az esetleges goldot is.
És ez szerinted mûködik? Szerintem nem. Ez hülyeség,gondolj már bele. Aimbot? Hová, a tank közepére? Minden tanknak máshol van a gyenge pontja, szögtõl függõen neked is más-más pontokat kell lõnöd, ezt egy aimbot nem fogja tudni. Ez egy átbaszás, ami semmi mást nem csinál, csak lenyúlja az adataidat.
patchaou
Az viszont nem lenne rossz. Minden kis buzinak aki ilyen hackre vágyik ellopnák az accját 😄

Én el tudom képzelni, hogy ez egy account lopó trükk