World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lakevill, északi oldal, elindulok a város felé, még félúton se járok, amikor PAFFFFFFF. Rohadék ráadásul beirkált mindenféle szmájlit.
Felírtam a nevét. Ha Batmobillal megyek, figyelem nincs-e valamelyik csapatban.
Másik nagy kedvenc, hétfõn:
T8as csata, ülök a T29ben, alig kezdõdött el a meccs, Hummel belémver, de a fél csapat, még az artynk is spotolva volt, de engem nézett ki. Írom, hogy dájó, hogy annyi célpont közül pont engem találtál meg. Mire felrakom a láncot megint belém lõ. Elbújok, azt hittem lejött róla a spot. Kidugom az orrom: BAAAAAAM.
Csak engem akart valamiért.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Írtam neki szépeket, remélem kap egy 50-es vereségsorozatot.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Su-26 300-at vert a Matildába, az M7 Priest meg oneshotolt egy másik csatában. A hab a tortán, hogy ráadásul egy saját volt. A Su-5 meg elsõ két lövésére sebzett ilyen 50 hp körülieket az AMX M4-embe, majd átváltott goldra, és belém vert kétszer 400-at...
Magas tierben gondolom még rosszabb a helyzet, de ott direkt az ilyen agyvérzés közeli állapotot elõidézõ helyzetek miatt inkább nem is játszottam az utóbbi két napban.
Figyeld meg, hamarosan elõjönnek a troll accok és beindul a flémwar. Szigorúan addig , ameddig nincs szerver.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
nem láttam még ilyet,kérdezni csak nem bûn ha tudatlan vagyok? 😊
Vazze így nem lehet játszani ezzel a szarral (ha nincs szerver). Marad a trollkodás a fórumon. :-D
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Jelzi, hogy nincs stock tornyos a tank, és nem is lehet rajta a legjobb ágyú. ' (aposztróf) esetén szintén stock torony, de nélküle is rajta lehet a legjobb ágyú.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi
CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi
<#taps>#taps>
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Következõ patchben vegyék kifele ezt a gold ammos marhaságot...
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Emancipate yourself from mental slavement!