World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha a találatokból számolja, akkor az ugye 11*390=4290, kontra 13*320=4160. Így még mindig az IS3 nyer. Viszont, ha azokat a találatokat számolja csak, ami át is ment, akkor az 7*390=2730 és 11*320=3520. Ekkor már a zupapörsing nyer. Ezt tudom esetleg még elképzelni.
Viszont azt írja, hogy a non penetrating hits are inculded. Szóval passz.
A múltkor linkelt valaki egy ilyet, amiben neki jobb volt a találati aránya, mégsem õ kapta.
Mi a kérdés?
Kifejlesztettem mert miért ne. Fel is raktam, mert miért ne. Tesztelnem kellene, csak az agyamban keveredik a type, meg a t-54, mert hasonlítanak, és amikor utólag végig kell gondolnom, hogy akkor az ott vajon miért pattant, akkor lehet, hogy nem is a T-54-re gondolok. 😊
Kicsit pontosabb, kicsit gyorsabban tölt és szûkül, viszont 18-cal alacsonyabb a penje.
Igen, a moderátor.
Lehet szidni engem, de attól még segíteni fogok.
Igen, a moderátor.
Working as Intended?
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
WoT: Nishizumi77
Én nem látok itt semmi furcsaságot, bemozdult gun, szétugrott célkereszt, ilyenkor simán mehet mellé, távolságtól függetlenül.
Elõtte természetesen menet közben telibe vert... én persze nem találtam el álló helyzetbõl szerveroldali keresztel... aztán jött ez ami teljesen rendben van több ember szerint és történelmileg és a fizika törvényeinek is megfelel😄DDDDDD
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”
Legjobb példa rá, hogy amikor eltalálják a legénységed egy tagját, bemondja "the gunner is dead". Pedig ugye nem halott, csak megsebesült, EÜ csomaggal bármikor meg tudod gyógyítani. Csak éppen amikor felvették a legénységhangokat, akkor még nem volt benne a koncepcióban az, hogy majd meg lehet gyógyítani a meglõtt legénységi tagokat. Azóta változott a helyzet, mégse vette senki a fáradtságot a Wargamingnél hogy lecserélje ezt a beszédhangot, pedig pillanatok alatt meg lehetne csinálni. Úgyhogy helyette bármikor meg lehet gyógyítani a "halott" tagjait a legénységnek, ami elég hülyén néz ki.
Nem véletlenül cseréli le a hangokat mindenki. Vissza nem tenném semmi pénzért a vérszegény gyári beszédhangokat a fasza Duke Nukem hangok helyett. 😄
Victory!
Battle: Murovanka 07 November 2012 23:11:40
Vehicle: T26E4 Super Pershing
Experience received: 1,459
Credits received: 79,311
Battle Achievements: Top Gun
The Matrix has you...
ISU-val megyek. 152 BL10
Meglövök egy tankot lecsippntek róla kb 900 HP-t aztán azt mondja: nem tudjuk átlõni ezt a páncélt. Vagy azt mondja: meg sem karcoltuk.
Amikor meg lepattan: Ez biztos fájt neki.
Szóval össze vissza beszél de ez már régóta.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Csata: Dragon Ridge 2012. november 7. 22:44:29
Jármû: T26E4 SuperPershing
Szerzett tapasztalat: 1 257 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 8)
Szerzett kredit: 72 816 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 2 130)
Csatában elért Achievement: Acélfal, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"
- Kezdek ráérezni a gépre 😊
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”
Nem tartom kizártnak, hogy neki, ott, akkor tényleg ezt mondták, sõt, lehet hogy akkor még így is tervezték. Nem kell rögtön rosszhiszemûségre gondolni.
En ilyenkor orulni szoktam ha latom a statisztikan, hogy annak ellenere kaptunk ki, hogy en kihoztam a tankbol a maximumot.
Sokszor nyertes csataban baszom fel az agyam mert a vegen kapzsi modon lerohantam a maradek ellenfelet es kilottek ugy, hogy alig tudtam 1-2-ot sebezni mert ugye mindent maganak akar az ember a vegen <#awink>#awink>
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
Kínai treehez komment:
they should have names like "Church-Li", "Tirger" or "Perching", you know, for copyrights...
[/url][/img]
Viszont kína nem csak ebbõl a pár tankból fog állni, TDk tuti lesznek majd.
SerB: There is enough Chinese TD material for two branches. Still working on Chinese arties. In order to obtain the mats, they are working with Chinese partners. Chinese TD's are actually based on older Russian designs, but as the age passed, differences accumulated. They will also add extra garage slot for T1 Chinese vehicle. Type 59 won't return to ingame store (if I understand that correctly)
Inkább jöjjön valami heavy, és kecire mekíkérem, hogy nem forgatom a tornyomat..... de isten biza!!! Akkor pont olyan szar avval is játszani. 😊)
Én eddig végig ezek mellett voltam, de most elkezdtem olvasgatni az eu fórumon és sok top játékosnál látom, hogy inkább mást rak a tankjára, illetve a legénységnek is más perket választ BiA helyett.
Volt errõl esetleg teszt vagy valaki mérte a játékteljesítményét ezek mellett és ezek nélkül? Nektek mi a tapasztalatotok?
usa hvy ág, francia hvy ág, német td-k, christie tankok.....
nem elég hogy mindenre az van írva hogy MADE IN CHINA, MADE IN PRC....
még itt is a kibaszott sárga tankok fognak rohangálni <#levele>#levele><#levele>#levele><#levele>#levele>