World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Löwe vasra venti+töltésgyorsító mellé 3-nak stabilizátort vagy 10%-os távcsõt ajánlotok?
A wiki szerint nem azt kellene számolnia. Ha ugyanannyi a százalék, akkor a nagyobb potenciális sebzés dönt. Amit viszont nem tudom, hogy mi lehet.

Ha a találatokból számolja, akkor az ugye 11*390=4290, kontra 13*320=4160. Így még mindig az IS3 nyer. Viszont, ha azokat a találatokat számolja csak, ami át is ment, akkor az 7*390=2730 és 11*320=3520. Ekkor már a zupapörsing nyer. Ezt tudom esetleg még elképzelni.

Viszont azt írja, hogy a non penetrating hits are inculded. Szóval passz.

A múltkor linkelt valaki egy ilyet, amiben neki jobb volt a találati aránya, mégsem õ kapta.

Õ 13 lövésbõl, te 11 lövésbõl csinált 100%-ot.
Mi a kérdés?

Hát akkor marad a tesztelés, harci körülmények között. A type-ot meg eldugom pár napra addig. 😊

Ja bocs 19-nek néztem.Nekem csak teszten volt kipróbálva,ha jól rémlik és nem tetszett.

Én is 18-at írtam. <#fejvakaras>

Kifejlesztettem mert miért ne. Fel is raktam, mert miért ne. Tesztelnem kellene, csak az agyamban keveredik a type, meg a t-54, mert hasonlítanak, és amikor utólag végig kell gondolnom, hogy akkor az ott vajon miért pattant, akkor lehet, hogy nem is a T-54-re gondolok. 😊

Nem,ki sincs fejlesztve,de csak 18-al kevesebb.

A T-54-re próbálgatta valaki a másik kielences ágyút? A D-10T2C-t?

Kicsit pontosabb, kicsit gyorsabban tölt és szûkül, viszont 18-cal alacsonyabb a penje.

Napi elsõ csata,marha nagy laggal kezdõdik a csata,40-1200 közti ping.De aztán egész jó lett,T34 csodák csodájára szembõl két lövéssel kiszedi ferdit full hp-ról.Aranylõszerem nincs.

Nem...

Igen, a moderátor.

Regeltél? 😄

Aha, õ 5-öt lõtt ki, és gondolom a gyõztes csapatban volt, te meg csak 1-et és a vesztesben vagy. A 600 dagame különbséget simán behozza a +4 kill, a spotnál meg lehet, hogy 5-en spotoltatok valakit akibe 1200 dmg ment, amirõl 5 fele oszlik a credit és xp.

Lehet szidni engem, de attól még segíteni fogok.

Igen, a moderátor.

Working as Intended?

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Szerintem az ágyújába lõttél bele, az nem okoz sérülést más tankon se ha oda talál, S-51nek meg baromi nagy ágyúja van, én is jártam vele már így.

WoT: Nishizumi77

Az egy dolog, hogy álló helyzetben voltál, de mozgás után a lõttél, amennyire a vidoból kivehetõ (replayfilet tennél fel egyszerûbb lenne) lövés elõtt mozdult a gun, vagyis szétugrott a célkereszt. A körön belül elvileg bár hová mehet a lövedék, a célköröd kb 15-20%-a cél felett volt.
Én nem látok itt semmi furcsaságot, bemozdult gun, szétugrott célkereszt, ilyenkor simán mehet mellé, távolságtól függetlenül.
Még hogy nem befolyásolja a pen/0 damage a játékot mert már ilyet is hallottam itt.
Elõtte természetesen menet közben telibe vert... én persze nem találtam el álló helyzetbõl szerveroldali keresztel... aztán jött ez ami teljesen rendben van több ember szerint és történelmileg és a fizika törvényeinek is megfelel😄DDDDDD

Master91
èn is naponta làtok sziklàn ès dombon keresztül àt repülõ golyót. Legszívesebben akkor màr fordulnèk is vissza,mert az esetek 40%ban valami fura mòdon pusztulok el....
Solten

Saor Alba

popey8
Nyomorult bagázs ez a WG. Éppen most lõttek ki egy szikla mögött szorosan állva. Aki kilõtt nem láthatott rám sehonnan és nem arty volt. Tuti egy "eltûnõ" lövedék lehetett. Pont akkor tûnt el, mikor keresztül jött a sziklán. Most nem egy tankon ment át a lövedék, hanem a fedezékemen és balszerencsémre nem ment túl rajtam. Ha már annyi pénze van a WG-nek, mint a rohadás vehetnének jobb, gyorsabb szervereket is. Vagy ez túl meredek feltételezés? Más nem lehetett, mert egy mili se lógott ki belõlem és biztos, h nem láttak rám.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Egyetértek veled 😄. Én speciel szeretem a TD-ket, meg a németeket is, de amit eddig mutattak az új td águkból az alapján kb egy kalap szart se fognak érni. Inkább a Leo 1, na az biztos jó kis cucc lesz.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Pales27
Amire én használom az S-51et:

de legalább akkor a leopard1-est várná, abban még van talán valami potenciál...
A type nekemjött szembõl😊.

&#8222;vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse&#8221;

Szerintem alig van már valaki, aki az alap legénységhangokat használja a játékban, mert annyira igénytelenek(motor és löveghangal is így van egyébként, mostanában kezdenek elmozdulni ebbõl a helyzetbõl, és új löveghangokat tenni a játékba).

Legjobb példa rá, hogy amikor eltalálják a legénységed egy tagját, bemondja "the gunner is dead". Pedig ugye nem halott, csak megsebesült, EÜ csomaggal bármikor meg tudod gyógyítani. Csak éppen amikor felvették a legénységhangokat, akkor még nem volt benne a koncepcióban az, hogy majd meg lehet gyógyítani a meglõtt legénységi tagokat. Azóta változott a helyzet, mégse vette senki a fáradtságot a Wargamingnél hogy lecserélje ezt a beszédhangot, pedig pillanatok alatt meg lehetne csinálni. Úgyhogy helyette bármikor meg lehet gyógyítani a "halott" tagjait a legénységnek, ami elég hülyén néz ki.

Nem véletlenül cseréli le a hangokat mindenki. Vissza nem tenném semmi pénzért a vérszegény gyári beszédhangokat a fasza Duke Nukem hangok helyett. 😄

Zárásként mentem még 1kört sp-vel:
Victory!
Battle: Murovanka 07 November 2012 23:11:40
Vehicle: T26E4 Super Pershing
Experience received: 1,459
Credits received: 79,311
Battle Achievements: Top Gun
Azt a 8 XP-s haversebzést hogy sikerült abszolválni?

The Matrix has you...

Mikor fogják megoldani a dumálási problémát. Engem pl zavar.

ISU-val megyek. 152 BL10

Meglövök egy tankot lecsippntek róla kb 900 HP-t aztán azt mondja: nem tudjuk átlõni ezt a páncélt. Vagy azt mondja: meg sem karcoltuk.

Amikor meg lepattan: Ez biztos fájt neki.

Szóval össze vissza beszél de ez már régóta.
Azért mert szürke és van rajta balkenkreuz 😄. Egy német fannak bármit le lehet nyomni a torkán amin ezek megvannak, lehet akár milyen az akár milyen okádék tank 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Gyõzelem!
Csata: Dragon Ridge 2012. november 7. 22:44:29
Jármû: T26E4 SuperPershing
Szerzett tapasztalat: 1 257 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 8)
Szerzett kredit: 72 816 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 2 130)
Csatában elért Achievement: Acélfal, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"
- Kezdek ráérezni a gépre 😊

&#8222;vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse&#8221;

de mi a túrosnak várod azt a szar ágat. Ugyan olyan hulladék lesz mint a jpze-100, mivel az is e-100 alvázon lesz, borítékolható, hogy dög lassú lesz az is.
A világért se akarom Overlordot védeni, de úgy, hogy közben nem is dolgozol a projecten(ugye a WoWP fejlesztésén dolgozott) megmondani azt, hogy mi lesz belerakva a jövõben a WoT-ba, és mikor, nem egyszerû dolog. Elvégre õ se volt jós, és ezek a dolgok(tervek) gyorsan változnak, és még csak nem is õ dönt felõlük.

Nem tartom kizártnak, hogy neki, ott, akkor tényleg ezt mondták, sõt, lehet hogy akkor még így is tervezték. Nem kell rögtön rosszhiszemûségre gondolni.

"Ilyenkor most õszintén mit lehet csinálni?"

En ilyenkor orulni szoktam ha latom a statisztikan, hogy annak ellenere kaptunk ki, hogy en kihoztam a tankbol a maximumot.
Sokszor nyertes csataban baszom fel az agyam mert a vegen kapzsi modon lerohantam a maradek ellenfelet es kilottek ugy, hogy alig tudtam 1-2-ot sebezni mert ugye mindent maganak akar az ember a vegen <#awink>

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

Szóval jön a kínai fa? Jöhet, mert kell az ingyen garázshely. <#eplus2> Azért jó, hogy Overlord tavaly õszre hazudta a második német páncélvadász ágat. Még jó, hogy tudjuk már, akkor is hazudnak, amikor kérdeznek.

Szerintem nemsokára már az is meglesz oldva. Ha a játékban nem is de a videókban tuti 😄

Master91
Tènyleg baromi szèp! A lövèsek hangjàval nem vagyok mèg meg elègedve.
<#idiota>
Kínai treehez komment:
they should have names like "Church-Li", "Tirger" or "Perching", you know, for copyrights...

Ilyenkor most õszintén mit lehet csinálni? Lista alján voltam, ennyit tudtam tenni. A T110E3-nál 4xtöbb dmg-et toltam ki, de még a T110E5-ös is csak fele annyit sebzett mint én. A többieket nem említem, mert õk sajnos ennyit sem tudtak összehozni.. Loraine arty 3100, alatta a TD 2000k-t, a többiek 1000 vagy 500 alatt. És sajnos egész este ez van, mindegy mivel megyek.
[/url][/img]
Szerintem mindig is kitettek magukért ilyen szinten, 1 videójuk se volt szar, ha másban nem is, de ebben biztos jeleskednek, maga a koncepció meg a minõség, minden klappol a videókban (egyedül a 100-al száguldó KT-s vid. nem tetszett annyira éppen azért mert a 2 valahogy nem esik egybe, de attól még az is elérte azt amiért készítették)
Csak én veszem így észre vagy tényleg egyre jobb minõségûek a trailerek?

köszi 😊

Talán még 10K sebzésnél is volt olyan, aki elvesztette a csatáját, szóval ki tudja? 😊

Solten
WG uzletpolitika, mar az kesz csoda hogy a britek a kinaiak elott jottek.

Saor Alba

Nem akarlak elszomorítani, de az orosz Q&A topikban 2013 Fallt írtak rá.

Viszont kína nem csak ebbõl a pár tankból fog állni, TDk tuti lesznek majd.
SerB: There is enough Chinese TD material for two branches. Still working on Chinese arties. In order to obtain the mats, they are working with Chinese partners. Chinese TD's are actually based on older Russian designs, but as the age passed, differences accumulated. They will also add extra garage slot for T1 Chinese vehicle. Type 59 won't return to ingame store (if I understand that correctly)

vagy jöjjön egy B1, de ne francia bis, hanem amerikai lancer 😄

LOL még mindig könnyebb elkerülni a TD-k tüzét mint az artykét
pointer4
Neee, bármit csak TD-ket neeee... Épp eleget romlott már miattuk az effem. 😊
Inkább jöjjön valami heavy, és kecire mekíkérem, hogy nem forgatom a tornyomat..... de isten biza!!! Akkor pont olyan szar avval is játszani. 😊)
Mi az általános vélemény mostanában a ventilátorról illetve BiA-ról, ami mindenre ad?
Én eddig végig ezek mellett voltam, de most elkezdtem olvasgatni az eu fórumon és sok top játékosnál látom, hogy inkább mást rak a tankjára, illetve a legénységnek is más perket választ BiA helyett.
Volt errõl esetleg teszt vagy valaki mérte a játékteljesítményét ezek mellett és ezek nélkül? Nektek mi a tapasztalatotok?

nekem bármi megfelene a kibaszott kínai tankok helyet...
usa hvy ág, francia hvy ág, német td-k, christie tankok.....
nem elég hogy mindenre az van írva hogy MADE IN CHINA, MADE IN PRC....
még itt is a kibaszott sárga tankok fognak rohangálni <#levele><#levele><#levele>
Nemtom,nálam nincsenek! <#nemtudom>