World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mondjuk nekem ez az amcsi ág annyiból jól jön, most határoztam el, kifejlesztem a m24-t, m3nál tartok idáig tetszenek amúgy, lehet viszont m5 kritikusan szar lesz viszont😄
Mi a megoldás?Dragon ridge nekem iszonyat ritkán van,ma meg is lepõdtem T54-el mikor oda kerültem,kicsit körülnéztem a pályán végén majdnem lemaradtam a csatáról és csak 3 killem lett.South coast meg túl sokszor van,jut eszembe azt mondtátok újra lesz province ebben a peccsben,de én még egyszer sem láttam,pedig régen iszonyatosan szerettem azt a pályát.

32bites rendszered van?
Szerintem a kettõn nem ugyanazok az emberek dolgoznak. Egy tank modelezését és a hatékonyságának a tesztelését ne vessük össze azért az alapprogram fejlesztésével. A pályák újraírása is bonyolultabb, legalábbis tesztelési szempontból nehezebb, mert minden tankot érint, nem csak azt a pár újat. Lehet, hogy dolgoznak ezeken, nem tudhatom, de biztos, hogy nem ugyanazok az emberek és biztos, hogy jóval lassabban.

Yoyo
Mi az?

A 100% az 100% utána a potenciális sebzés számít.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

ja, meg inkább törnék a fejüket új játék módokon, mert majdnem az összes új befuccsolt. Én már szinte csak a medekre megyek rá, meg talán majd a cw képes heavykre. Tényleg lehetne egy kis pihi, tavaly hónapokig nem volt semmi, most meg ömlesztik a szarokat, lassan ki se lehet igazodni, mi hogyan. Még az angoloknál is meg kell várni a nerfet stb. 😄
Régen mikor csak német ruszki meg amerikai tankok voltak,jó volt az.Én szerettem és egy ideig T29 után is megtartottam.

hûha akkor te nagyon le vagy maradva 😄 már rég van erre megoldás!
<#eljen>

Gubberx
Még jó hogy tegnap vettem ki az M6-os heavy-t..... <#falbav><#wow3>

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Nincs más,csak az újra indítás,szánalmas hogy hány patch jött ki azóta de ezt nem tudták orvosolni.Gondolom nemvolt idejük erre,mert a jó édes anyjukat kellett elvonóra vinni.

36nál nem hiszem hogy gyorsabban fog menni az a heavy.

WoT: Nishizumi77

Yoyo
Remek, ezek a pályák után már minden pálya vörös, lehet mindig újraindítani a játékot. Rohadt vörösök😊

Már megy az oldal és igen megint sikerült megszopatni a júzereket ezzel a ligt/med/heavy vegyesfelvágottal.
Ja az se kis kibaszás azzal aki éppen most tart itt, hogy innen már az E2-bõl egyenesen a T29-et lehet kihúzni nem kell az M6-ra menni.
Még szerencse, hogy szeretem az E2-õt az M6 csak a 90-es ágyú miatt kéne.

Bug,pár peccsel ezelõtt jött.Az új pályákon south coast meg dragon ridge.Ezeken a pályákon sniper nézetben tetû ruszkik vörös zászlaját nézheted.

de lol, hogy végig light és med és a végén van egy heavy😄 Jó nyilván valami amx50-b szerû lesz de akkor is...
Yoyo
Sziasztok!
A sárkányos pálya után bepirosodik a játék, ez bug, vagy nálam van a hiba?

Én am örülnék ha a 8.3 inkább bugfix patch lenne a content update helyett. Meg befejezhetnék a mapok átalakítását is. Annak több értelme lenne, meg lenne idõ kihúzni az új tankokat is.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Hoppá! Teljesen kiment a fejembõl, hogy láttunk képet a T54E2rõl ami rendes med, nem autoloaderes. Akkor lehet még nincs veszve a T20->T23 teóriám és kár volt eladni a T20at mert ezek szerint lesz egy rendes új med ág ami T10ben is meddel végzõdik.

Õk is rájöttek hogy fölösleges a kész tankokon meg ötleteken 1 évet ülni, mert rengeteg a lehetõség amit be lehet rakni, és ha csiga tempóban haladnak akkor 2030ra lenne bent az összes tank amit terveznek és amirõl még nem tudnak.

Pl ott van az FCM-2C Bis francia prémium tank ami még videóban is szerepelt 1 éve, arról pl semmi hír sincs. Meg van még egy csomó tank ami kész van, képet is láttunk róluk de semmi, még tervben sincsenek.

Mondjuk ok, valahol örülök ennek a sok új tanknak, de ennyit egyszerûen nem lehet kihúzni 😄. Kb épp hogy végezni fogok a tommy ággal mire ezek kijönnek, rögtön 3 új ággal, ráadásul egyik jobb a másiknál, szemét WG 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Én is most szembesültem azzal a ténnyel hogy az nekem nincs kifejlesztve 😄. Elvégre a kutyának nem kellett eddig.

Több suicide scout ingyenkill a csaták elején.xDxD

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Ha szerencsénk van, akkor kapunk melléjük egy második német med ágat, ha már a németeknek szentelik azt a pöcst.😄

Tényleg ráizgultak a light gyártásra, legalább változatosabb lesz a játék ezzel is, ha minden nemzetnél elviszik t8-ig.

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

NEEEEEE! Gondoltam ha már kint van a hivatalos tech tree változás akkor eladom a T20at és kezdek xpt gyûjteni az M7el, de hát nincs kifejlesztve úgyhogy szedhetek össze 13k xpt ezzel a szar M5el össze! Ráadásul ha kijön a kínai tree megint játszhatok M5el XD

De legalább most van credites gold ammo, ez kicsit lehet feldobja az M5öt, elég gyér az átütése de flanknél jó lesz.

Ja talán az új kínai tankkal lehet garázsra szert tenni.
Ha most jönnek ténlyeg...
Nade miért? Az egy nagyszerû tankocska. 😊

Amúgy lehet, hogy ezzel az M5-tel induló vonallal elérik, hogy többen nyomják inkább a kínai ágat. 😊

Elsõ blikkre semmi ilyen nem várható,az M5 marad Tier4,az M7 meg Tier5.
(és csak 1 heavy lesz a Tier 10)
A 8.2-es javításban az új amerikai heavy-k miatt lehet majd ingyen garázs helyre szert tenni?

Mondjuk ha lenne egy M5-öm, akkor kapnék helyette mondjuk egy M7-et? Vagy most ilyen nem lesz?

Homályosítsatok már fel légyszíves ebben a kérdésben.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

High tier scout jöhet máris,van 81000Xp-m a Dagileón félretéve,ha még többe is fáj,nem kell sokat húznom érte.
Meg talán a Dagi is "olcsóbb" lesz üzemelés szempontjából mert nem end game cucc lesz így...(tuti kell neki mondjuk még1 peccs mire ivánék is rájönnek erre és beállítják mondjuk)
Ennek a korai verziójú Panzer IVnek én nagyon örülök, meg így legalább több típus kerül be a játékba.

Patch 8.3 will be about Germans. The tree will be separated into two branches like this:

Pz 2 Ausf H - redesigned T2
Pz 3 - redesigned T4
Pz 3 Ausf. J - new T5
Pz 4 Ausf. C/D - new T4
Pz 4 Ausf. F - redesigned T5

3 light tanks shall be added - it is not clear whethere they will be high tier scouts (probably) - there is an option that they will replace the Czechoslovak tanks (Panzer 35t, Panzer 38t), which are bound to show up later in the EU tree.

These tanks are: 3 different VK 2001, VK 3002 (MAN), krupp 38 (d)

forrás

Persze hogy full gagyi ez az egész így meg unreális és nevetséges, viszont játék mechanikailag nem bug miatt volt 0 dmg, hanem a hitbox miatt.

Több xp kapott😊) azért övé a medál..

Meg lehet majd szopni a legénységgel is jó sokat... Light -> med -> light -> med -> heavy. Zseniális, de tényleg!
Vagy 20%-okat buksz tankonként, vagy képeztethetsz goldért, esetleg tier8-ig szopsz mindenféle szedett-vedett legénységekkel, és onnantól teszed csak bele majd a jó med illetve heavy legénységeket. Én a legutolsó megoldás felé hajlok, de azért bevehetik.

Jó sok mindenre lehetett lõni mivel egy kibaszott nagy agyú az egész... de ne haragudj már ez egy kibaszott nagy vicc...... ha mellette el lövõk akkor is szétszakadna az a szardarab TVI-os arty... no komment hogy idáig jutottunk hogy ez tök normális.. egy kurva nagy gunnal...

Heh úgyse játszottam még sose M7el 😄
Amit bánok viszont, hogy az 5xes hétvégénél a T20at vettem vissza és azzal dupláztam, azt hittem visszahozzák a T23at és az értelem szerûen T20ból ment volna.
Áh simán meglett volna az xp az új T6ra ha M7el 5xeltem volna.

Te mirõl beszélsz? azt írtam hogy elõtte lõttem rá és akkor álltam😄DD
A célkereszt meg szétugrik igen mert lõttem bazze...:XD

Újabban feltûnõen ráizgultak a light tankokra...

Hát azért eléggé látszik, hogy arra mentek rá, minél többet keljen grindelni szar tankokkal. M7, M5 tiszta móka és kacagás az a vonal.😄 Fejbe kéne rúgni azt a darwin dijast aki kitalálta...

T21 Light Tank
Not strictly part of the T20 series medium tanks, but closely related to them, the T21 was proposed as a replacement for the M3 and M5 series of Light tanks. It was to have been based on the T20 mechanicals, would have had a 30 mm armour base, been armed with the 76 mm gun and weighed 24 tons. The design was prepared but held in abeyance as it was deemed too heavy for the light tank class. Ultimately the T21 concept was superseded by the T24 program, which was standardized as the M24 Chaffee.

T71

Azt a dolgot próbáltam ELFELEJTENI!!!
Már azt se tudtam hogy mi az,hogy létezik olyan tank...erre felemlegeted!😄
(csak vicc,én a kezdõ lúzer korszakban a T-28-tól másztam a falra a statom vele borzadály)
Aki falramászik a Lee-tõl? 😊

Öööööööö... Na ez viszont köszönõiszonyban sincs azzal, amit a wikin írnak. <#wilting>

Úgy látszik most már van "értelme"(na nem sok😊 az M7-nek!😄
Ki választaná azt a sörmi helyett,mint T5 med?
Én már kaptam úgy sniper medált, hogy egy csapattárs T29 kitolt a fedezékembõl, majdnem kihaltam, de azért sikerült visszavergõdni és bosszúból ki akartam lõni csak olyan szerencsétlen pozícióba kerültem, hogy a pz3/4 seprûnyele elégmeredeken az ég felé állt így a tornyát tudtam lõni oldalról ami no dmg-penetrationt produkált 5/5 alkalommal. Csata végén meg megkaptam a sniper medált 11/11 találatra. 😛

M7-bõl .. fasza .. most vehetem meg azt a szart .. 😊

Az új bõvitett amerikai tech tree az oszcilláló tornyos ággal. Orosz wot oldalon tették ki hirbe elvileg, de nem tudtam lecsekkolni, mivel szokás szerint nem megy a hivatalos oldal.😄

Ez egy játék, aminek az a címe, hogy vajon bugos a rendszer, vagy csak mi nem tudunk valamit. Már játszuk pár hete. Nincs senki kiakadva azon, hogy nem kapta meg azt az egy szem snipert.

Most vkik tényleg ezen akadnak ki, hogy nem õ(k) lett(ek) a sniper, sharpshooter stb? WHATEVER! A top gunal mega böllérrel szokás büszkélkedni 😛