World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Zsinórban 9 nyertes csatàm volt, T 4-10- ig mintegy volt neki.
Várom a mai estét, remélem nem 9 defeat lesz a bünti ;-)
Ja meg egyszer buli után ültem le játszani és azt hittem az ellenséget lövöm, de a saját csapattársat durrantottam kétszer seggbe. 😊
Olyan helyekrõl látom a lövedék csíkokat, ahol nem áll senki, meg lehetetlen szögekbõl csapódik be.
Szerintem SerB spectator módon lépet be, Õt senki nem látja, viszont Õ bárkire lõhet, bárhonnan.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Olyasmit találtam régebben, ami ki veszi õket, de talán a bokrok is eltûntek.
Itt ültök és okoskodtok 4-5 vagy éppen már az epikus 10 000 csatával.
Ha jól tudom õk fizettek is ezért és nem nektek kellett! Szóval errõl ennyit.
Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Más:
Tier6 platoon valaki? Nagy tierrel most nincs kedvem erõlködni, úgyhogy Cromwellt megpörgetem kicsit 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Victory!
Battle: Cliff 10 November 2012 11:06:33
Vehicle: M5 Stuart
Experience received: 1,737
Credits received: 36,513
Battle Achievements: Top Gun, Master Gunner
[/url][/img]
Viszont cromwell megéri az tuti 😄. Ráadásul hétvégén akciós is lesz meg credit szorzót is kap, de ez csak feltevés😄.
Az elõtte lévõk egyike sem szopacs?
Amúgy, mivel két napja nem megy neked, újratelepíteni meg kb egy óra, már rég végeztél volna. 😉
Amikor meg platoonoztunk, tier8-cal 4-bõl 4-szer legalulra rakott tier10 meccsbe, mert top tankként még a végén lehoztuk volna az agyatlanok nélkül is...
Már kíváncsi vagyok meddig fog tartani ez a sikerszéria 😄
Most még ami kellene: Radley-Walters, Pool's, Szakértõ U.K., Dumitru, DeLanglande.
de ezekre már nehezebb rámenni tudatosan.... vagy összejönnek vagy nem... nekem sajna az utóbbi szokott lenni <#pardon1>#pardon1>
Rögtön megmagyaráztad az elsõ mondatodat:
"13 verség zsinórban... este 5 bukóval fejeztem be, ma 8-cal kezdtem. Rohadtul nincs belenyúlva a játékba, meg a szopóág is csak kitaláció!"
Szerinted mennyit kéne ahhoz sebezned t10ben, hogy jó eséllyel gyõzzön a csapatod? 7-8k felett.... szerintem, megvan minden körben ez a sebzés😄?
Elõbb t62vel 5600ra is úgy kaptunk ki hogy 5-6 tankjuk életben volt, pedig nem a tökömet meresztettem és loptam a frageket, hanem E100at, T110E5-t, ST-1-t, IS4-t, T54-t, Is8-t sebeztem...
Nem volt elég😄, szarok rá, mert nem rajtam múlt.
Sõt, ostoba játékosok sincsenek! Mert õk nem tehetnek róla, hogy 15k csata után 300 effijük van, meg az sem az õ hibájuk hogy top tankként 0 sebzéssel döglenek meg rendszeresen az elsõk között.
A játékképernyõ bejön. Bejön a bejelentkezõ ablak: e-mail cím, jelszó. Beírom azt amit eddig is, mert korábban játszottam, és azt írja: "a szerverre küldött bejelentkezõ csomag hibás". Mondom, korábban szó nélkül engedett! Mi a fene lehet hibás, ha nem változott a e-mail címem, és a jelszavam!!!
Mennyire komoly hogy kijön a 600 effes karfiol a fal mögül bele lövök a JPII 12.8.as gunjával sebzés 360.. ennek már örülünk mert ugye nem nullás<#vigyor2>#vigyor2>
Majd õ vissza lõ (max 10.5-õs ugye) 380-at😄DDD természetesen a mozgó karalábénak max damage...<#nevetes1>#nevetes1> szóval ez egy szuper rendszer... a mozgássérültnek is segítesz ha kell nem?<#nevetes1>#nevetes1>
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
😄
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Na mindegy, megzavart, hogy más ország alatt láttam eddig.
Végre egy zsíros állás!!!! Elmentem lángososnak.
Kicsit hasonlítasz a volt nejemre. ILDI te vagy az?? <#mf1>#mf1>
Végre egy zsíros állás!!!! Elmentem lángososnak.
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.