World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TD-re milyen másodlagos képességeket válasszak?
Tegnap este vetem 1 havi prémium-öt, aztán elkezdtem duplàzgatni.
Zsinórban 9 nyertes csatàm volt, T 4-10- ig mintegy volt neki.
Várom a mai estét, remélem nem 9 defeat lesz a bünti ;-)
Hát ennyire azért nem szokott. Lõttem már ki csapattársat én is, de azt a mérhetetlen hülyesége miatt. Gondoltam jót teszek az emberiségnek vele. De azért nem lövi ki az ember az összes embert a pályán.

Ja meg egyszer buli után ültem le játszani és azt hittem az ellenséget lövöm, de a saját csapattársat durrantottam kétszer seggbe. 😊

Amúgy ez nekem is feltûnt az utóbbi idõben.
Olyan helyekrõl látom a lövedék csíkokat, ahol nem áll senki, meg lehetetlen szögekbõl csapódik be.
Szerintem SerB spectator módon lépet be, Õt senki nem látja, viszont Õ bárkire lõhet, bárhonnan.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Master91
Van már olyan mod, ami ki veszi a fák lomb koronáját? 😄 lenne vagy 200 fps-em....

Olyasmit találtam régebben, ami ki veszi õket, de talán a bokrok is eltûntek.
maniac78
És konkrétan kit érdekel mit csináltak?
Itt ültök és okoskodtok 4-5 vagy éppen már az epikus 10 000 csatával.
Ha jól tudom õk fizettek is ezért és nem nektek kellett! Szóval errõl ennyit.

Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)

nem, ez kérlek szépen valami román csoda 😊
patchaou
Elõbb saját klántársát, majd végiglõtte az egész csapatot. Megesik hogy elgurul a gyógyszer 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Ez mi lenne Hetzer 2.0?
Elején nagyon cumiztatós de ha megvan a nagylöveg meg a nagymotor, hát onnantól iszonyat durva.
Megy ez neki! <#hehe>

Véletlen volt, vagy elmentek nála? Tegnap engem is a saját arty szedett ki egyszer. Már meg sem lepõdtem, mert az összes ellenséges arty lõtt és az istennek nem bírt eltalálni. A miénknek kellett besegíteni, mert az nem járja, hogy én facehuggolok egy lorainnel és én lõjem ki esetleg.

Nagyon lehet vele osztani, feszt jönnek a Mesterlövészek vele😊
Master91
széééééééép
Ilyen rondát rég láttam 😄

Más:
Tier6 platoon valaki? Nagy tierrel most nincs kedvem erõlködni, úgyhogy Cromwellt megpörgetem kicsit 😊

patchaou

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

ezt kéne betenni a gamebe:
Hihetetlen ez a szutyok, sorban jönnek vele a jó eredmények. Még a végén kihúzom vele az M24-et is..
Victory!
Battle: Cliff 10 November 2012 11:06:33
Vehicle: M5 Stuart
Experience received: 1,737
Credits received: 36,513
Battle Achievements: Top Gun, Master Gunner
[/url][/img]
Fogalmam sincs róla😄, csak az A13 mk 4 van meg az is funolni a tárral. Havernak van cromwellje, de ha szívás akkor se kell velük túl sok expet összeszedni, szóval nem gond szerintem.
Viszont cromwell megéri az tuti 😄. Ráadásul hétvégén akciós is lesz meg credit szorzót is kap, de ez csak feltevés😄.
Ki fogom próbálni. A pompomos 2-esnél megálltam, mert idegesített.

Az elõtte lévõk egyike sem szopacs?

Ezt én értem, a kérdés az, hogy a launcherrel indítod-e?

Amúgy, mivel két napja nem megy neked, újratelepíteni meg kb egy óra, már rég végeztél volna. 😉

Jól látod a helyzetet 😄. Múltkor haver jött cromwellel én meg hellcattel és néhány csata alatt behúztunk pár bia medált😄.
Am ha kicsit is ügyes az ember vele ez a Cromwell qrva op sztem.
Sír a szám h milyen papír vagyok erre acélfalat csináltam vele😄
Szopóág, mert nincs mázlid normális csapathoz. De ha belegondolsz, hogy milyen gyökerek játsszák ezt a játékot is, nem csoda, hogy kb alig kerülsz normális csapatba😄.
Azóta már 15. Lassan rekord lesz... És az nem meríti ki a szopóág fogalmát, ha zsinórban 15-ször dob agyatlanok közé? 😄
Amikor meg platoonoztunk, tier8-cal 4-bõl 4-szer legalulra rakott tier10 meccsbe, mert top tankként még a végén lehoztuk volna az agyatlanok nélkül is...
Már kíváncsi vagyok meddig fog tartani ez a sikerszéria 😄

Õrjáratot megszereztem nagy nehezen 😄
Most még ami kellene: Radley-Walters, Pool's, Szakértõ U.K., Dumitru, DeLanglande.
de ezekre már nehezebb rámenni tudatosan.... vagy összejönnek vagy nem... nekem sajna az utóbbi szokott lenni <#pardon1>
"Sõt, ostoba játékosok sincsenek! Mert õk nem tehetnek róla, hogy 15k csata után 300 effijük van, meg az sem az õ hibájuk hogy top tankként 0 sebzéssel döglenek meg rendszeresen az elsõk között."

Rögtön megmagyaráztad az elsõ mondatodat:

"13 verség zsinórban... este 5 bukóval fejeztem be, ma 8-cal kezdtem. Rohadtul nincs belenyúlva a játékba, meg a szopóág is csak kitaláció!"

Szerinted mennyit kéne ahhoz sebezned t10ben, hogy jó eséllyel gyõzzön a csapatod? 7-8k felett.... szerintem, megvan minden körben ez a sebzés😄?

Elõbb t62vel 5600ra is úgy kaptunk ki hogy 5-6 tankjuk életben volt, pedig nem a tökömet meresztettem és loptam a frageket, hanem E100at, T110E5-t, ST-1-t, IS4-t, T54-t, Is8-t sebeztem...

Nem volt elég😄, szarok rá, mert nem rajtam múlt.
13 verség zsinórban... este 5 bukóval fejeztem be, ma 8-cal kezdtem. Rohadtul nincs belenyúlva a játékba, meg a szopóág is csak kitaláció!
Sõt, ostoba játékosok sincsenek! Mert õk nem tehetnek róla, hogy 15k csata után 300 effijük van, meg az sem az õ hibájuk hogy top tankként 0 sebzéssel döglenek meg rendszeresen az elsõk között.

Valószínûleg rosszul helyezkedsz vele, hogy annyiszor ellövik õket, illetve meglõnek téged.
Értem én h vmivel kompenzálni kell h ilyen gyors vagyok, meg gyorsan lövök de nehogy már sofõrt minden menetben kinyírják. Azért ez kicsit durva sztem. Vagy nem?😊
Talán mert a gyengeséged a fos páncél és minden átlõ, aztán átrendezi a srácokat belül 😄?
Mekkora egy szemét ez a játék. Cromwellel két erõsségem van. Gyors vagyok és gyorsan tárazok, erre folyamat azzal szopat h elsõre vagy ammo rack vagy kinyírják a sofõrömet..... de még a 4-es tankok is folyamat kritikusokat lõnek rám.
Nem vagyok sértõdõs! Különben csak idéztem a smilével együtt.

A játékképernyõ bejön. Bejön a bejelentkezõ ablak: e-mail cím, jelszó. Beírom azt amit eddig is, mert korábban játszottam, és azt írja: "a szerverre küldött bejelentkezõ csomag hibás". Mondom, korábban szó nélkül engedett! Mi a fene lehet hibás, ha nem változott a e-mail címem, és a jelszavam!!!
A szerverre nem tudok belépni!
Azt kell mondjam hogy ez a szarhalom amit össze lapátolt a wg nagyon profi...
Mennyire komoly hogy kijön a 600 effes karfiol a fal mögül bele lövök a JPII 12.8.as gunjával sebzés 360.. ennek már örülünk mert ugye nem nullás<#vigyor2>
Majd õ vissza lõ (max 10.5-õs ugye) 380-at😄DDD természetesen a mozgó karalábénak max damage...<#nevetes1> szóval ez egy szuper rendszer... a mozgássérültnek is segítesz ha kell nem?<#nevetes1>

Szerintem is kurva jó😊

Solten

<#eljen> ...

Saor Alba

Solten
<#alien>

Saor Alba

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

😄

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

V43 1105
Regelj egy új accountot ..

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

bocsanat a kerdesert de hogy lehet uj jatekot kezdeni mert osze visza lepkedtem a fejlesztesben koszi a valaszt

<#taps><#taps><#taps>

popey8
Mindenhol. Még az ágyad alatt is<#eplus2>

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

boos
Ajajaj. Már a fórumon is?😄

Végre egy zsíros állás!!!! Elmentem lángososnak.

popey8
Én hát<#love11>

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

boos
Pedig jobban belegondolva ott kellett volna kezdenem😊
Na mindegy, megzavart, hogy más ország alatt láttam eddig.

boos
Igen. Bevallom a brit ágat kihagytam. Azért köszönöm a választ.
Kicsit hasonlítasz a volt nejemre. ILDI te vagy az?? <#mf1>

kinek mi a véleménye? Valentine vagy Matilda vonal a jobb?

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.