World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szépjóestét mindenkinek emberek!<#smile>

Kéne egy kis segítség! Elõre szólok amatõr vagyok a modok használatában és szájba rágósan kéne a válasz minha egy hülye gyereknek mondanátok!<#vigyor5> Szóval honnan tudom megszerezni azt a modot ami kiírja különbözõ színekkel hogy kinek mennyi a tapasztalata, mennyi csatát játszott és ilyesmiket??? Remélem értitek mit akarok kinyögni!? Szóval aki ügyes és megértette mit akarok az segítsen már abban hogy honnan tudom ezt a modot megszerezni és hogyan tudom életre kelteni!!!

Köszönöm szépen!
Köszönöm szépen 😊
Ennek a forrását be tudnád linkelni? Mert sehol nem találom 😊

WoT account: cpt_Hungarian

flashpointer
Van egy videórészlet, ahol a Afrikában a németek letörlik egy kis darabon a panzer4-es tetejét, ráütnek pár tojást, aztán az az ebéd, gyorsan megsül.
Csata közben jó kis meleget áraszthatott a löveg is, védekezni sem lehetett ellene.

Emancipate yourself from mental slavement!

Ez igen!! Gratulálok😊 Szép látvány😊
patchaou
Csata közben kifagytam, de azért csak meglett:

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Honnan lehet szerválni bónusz kódot?
Azon gondolkozom már napok óta, hogy milyen lehetett az élet és hát a csata egy ilyen tank belsejében. Például az elszívó rendszer, mert azt laikusként is látom, hogy a lõporgázok rendesen ott voltak ebben a kis küzdõtérben, elég csak a géppuskát látni, ezen felül meg ott van az ágyú, abban is lehetett rendesen visszaáramló gáz. Ha ez bedöglött igencsak szarul érezhették magukat 😊

The Matrix has you...

Felmégy a worldoftanks.eu oldalra, és jobb oldalt fent találsz egy olyat, hogy create account. Ha be vagy jelentkezve, elõbb ki kell jelentkezned.

De miért akarsz új játékot kezdeni? Ha már a régin fejlesztettél tankokat? Ha akarsz kisebbekkel menni, a régin is meg tudod tenni.

valaszokat nagyon koszonom ajatek magyar csak aleirasok nem es hogyan jelenkezzek be hogy uj jatekot tudjak kezdeni nemi tapasztalattal valaszokat koszi

Imádnivaló kis dög ez az Su-85 <#szeret>

Itt egy kép, hogy hova kell kattintani.
Végig kell menni az összes emberen a tankban. Ez lehet 2 ember, de akár 6 is.

Köszönöm. 😊
Elméletileg csak annyi a dolgod, hogy veszel bele embereket. Amikor a tankon állsz bal oldalon lennének az emberek, ott van olyan, hogy recruit crew member. Arra katt és vehetsz is embert a tankba. Menj végig az összesen és már játszhatsz is.

Mennyi új lehetõség!😄 Kár, hogy mindig új legénységet kéne felvenni, de legalább gyógycsomag nem kell😄

Jah, a közel-keleti treere mehet a bombával megrakott kamion, és az xp-ért több robbanóanyagot pakolhat rá 😄D

Így igen érdekesek lesznek az Ami autoloaderesek. Lõ 8-at aztán tölt 2 percig? Inkább arabnak kéne lenniük. Berohan kioszt 2-3 k damage-t 10 másodperc alatt, aztán elhullik😊

GaBenc
Ezt már nem kúrja szét semmi. Ennek már minden mindegy. Itt már csak a "prémium"-ról szól a dolog. Ha nem vagy fizetõs, akkor csak célpontnak vagy. De hát ez van, ez egy ingyenes játék.

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

Hát igen, jöhetne már az EU tree, valahogy több közük van a tankokhoz mint a közel-keletieknek és a kínaiaknak. A kínai treevel az a bajom hogy olyan mintha csináltak volna egy Soviet techtree vol. 2-t, csak kis rizsevõ ferdeszemûek ülnek benne. De jól van valahogy még kibírom... célpontnak jók lesznek 😄

Master91
Utóbbi újabb pályákból egyet se tudnék mondani melyik tetszik...
De legalább lesznek új pályák: szeméttelep, vastelep 😊

Ha tényleg lesz ilyen akkor az tuti EU és japán tree után jönne, mert azokat már régebb óta beígérték. wot fórumon sokan hisztiznek a kínai tree miatt, meg hogy EUt akarnak ( amit én is nagyon szeretnék a magyar és olasz tankok miatt ) szóval nem hiszem hogy meg mernék azt lépni hogy bevágnak egy Közel-Keleti tech treet EU elé.
Amúgy én várom a kínai treet 😄

WoT: Nishizumi77

Úristen, szól szét fogják kúrni a játékot ezekkel a selejtes, összeharácsolt treekkel...

Na ez wtf?
- there is a possibility of a Middle East tree (Israel etc.)

Lehet csak Serb trollkodik, de ha igaz akkor gondolom jön a Szuper sherman, AMX-13 tornyos sherman, jó nagy ágyús T-34 pl 😄

Artyk módosítása egy darabig nem várható 😄

- The arty becoming tier 10: tier 8 vehicles will be moved to tier 10, tier 7 sometimes to tier 9 (but in some cases, new vehicles will be introduced), it will probably be in Q1 2014 (not guaranteed)

Met
A képen látszik hova kell kattintani majd a launcherben

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Met
A launcherbe át lehet állítani a nyelvet magyarra
Link katt az angol zászlóra és ki lehet a magyart választani.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

valaki segitsen mert jol eltoltam vagy harom tankban keves az ember mit kell csinalni hiaba csinaltam uj acuntot nem tudok uj jatekot kezdeni kerm segitsetek egy nem tul gyakorlott es angolul sem tudo de jatszani szereto oreg ember elore is koszi

Na még egy érdekesség:

- regarding the autoloader shells, apparently, US autoloaders have a "2-stage loading" (whatever that is) which will result in slower reload of the magazine, when compared to the French tanks. Also, the magazine size might be bigger (8 shells mentioned, but SerB says that might yet be reduced), but the delays between single shots might be smaller too (compared to the French). Reloading will be just as with the French, eg. whole loader, not adding single shots to the drum ("at least in forseeable future")

- in 0.8.2 the gold ammo for silver won't be removed<#taps>

jogos. csak annyit olvastam már róla, h ez maradt a fejemben 😊
GaBenc
Ez a szerver oldali célkereszt.
Én használom és nekem bejön. Próbáld ki bátran, veszteni valód nincs. Ha zavar akkor leszeded és ennyi.

GaBenc
8.2?????
Te valami teszt szerveren járhatsz. Mi halandók csak 8.1-nél tartunk.
De érdemben: Nem, nem szedték ki. Vagy nincs szerencséd, vagy a Tx tanknál nem adja be.

Üdv!
Gyõzelem!
Csata: Murovanka 2012. november 10. 14:59:48
Jármû: KV-1
Szerzett tapasztalat: 877
Szerzett kredit: 21 603
Csatában elért Achievement: Védõ
A bázisunkat foglalták én meg a pálya felérõl vaktába eleresztettem egyet a 122-el, és emiatt van kaptam a védõt xD bezzeg ami 20m-re van azt nem találja el -.-"
Ha bekapcsolod, nem azt fogod látni, hogy a te géped szerint hova néz a tank csöve, hanem, hogy a szerver szerint. Pontosabb. Viszont elképzelhetõ, hogy a géped nem szereti.

murovankát kiszedták volna?
8.2óta nem voltam rajta...
bár csak sima csaták vannak nekem beállítva.
ma mondjuk 24 csatából 8szor Highway volt. "random"
Mi az a szerver oldali célkereszt? Mivel választható, így úgy sejtem, hogy van elõnye és hátránya is. Mik ezek?
Valamit írnak már az oroszoknál mennyi xp kellene az m7-re? 30k csak elég, meglepõen szörnyû gép. Viszont most mentem egy ilyet, 29 retardáltal egyszerre, végig röhögõgörcsöm volt:

Victory!
Battle: Malinovka 2012. november 10. 13:22:24
Vehicle: M7
Experience received: 2 808 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 32 071
Battle Achievements: Radley-Walters's medal, Top Gun, Mastery Badge: "Ace Tanker"

beszartok mit láttam random csatában!!!

na??? 😄

CSAPATMUNKÁT! XDDDDD
stock IS3 maradt 2 artyval, egy fullos IS3 + ferdi és 2 arty ellen, és fasza csapatmunkával lehozták! LOL 😄
Solten
Roman TD, Maresal. Elfogott ruszki T-60 alvazara raepitettek ruszki tuzersegi agyut majd 76 mm-es ZIS-3-at.

Saor Alba

Solten

Saor Alba

Köszi a gyors választ. Rögtön ki is próbálom.
patchaou
kettõspontután zárójel bezárva (shift+9) 😊 Kettõspont után zárójel kinyitva(shift+8) 😞

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Ja igen, abból, hogy 2 kill, még nem jön meg a kedv a megtekintéséhez, de két milyen kill! Ami medált ért (Lehväslaiho).

In gém ném: MaxWell125

Sziasztok. Lenne egy kérdésem. A játékba (amikor folyik a csata)a cset sorba szmájlit (smile)hogyan kell betenni, pl. vigyori pofát,ha kikapok bánatos pofit,ha tudja valaki íra le elõre is köszi.
Jééé, meg van a privát hódolóm! <#taps> Muter jól van már? <#eplus2>

kisTekila
Bohóckodtak, poénkodtak és nem vették észre hogy másnak a lelkivilágába gázolnak ezzel.
Minden esetre a fejmosást megkapták,
és elnézést kérek/kérünk helyettük is azoktól, akik játékát elrontották ezzel viselkedéssel.

xfire: kistekila

Régen jártam erre dicsekedni. A 3 napos bónuszt ma aktiváltam, de nélküli is szép eredmény.

In gém ném: MaxWell125

Tegnap esti élmények...
Utálom az artyikat, fõleg mikor a E50-el belemászok egy heavybe, kb 1 lövésnyi hpja van, 2 sec múlva betöltök, mellettünk ott az ellenségtõl egy Is8, találjátok ki mit csinált az artynk?
Igen, természetesen odabaszott egyet közénk, így én is meghaltam... Nem mondom, hogy sok hp-m volt, úgy 24 talán, de kb 5 perc ment le a körbõl, és kiosztottam 3200dmg-t ami azért szerintem nem szar, és több is lehetett volna talán, a low hp ellenére. De nem...

Arty beírta, hogy sorry... de azért álljon meg a menet. Ezért "szépen" megkérdeztem, hogy ugyan már, mégis mi a faszt gondolt a kis noob fejével? De hogy õ bocsánatot kért... aztán folytattam a kis mondókámat, erre becsatlakozott egy T54-is, hogy én mekkora noob vagyok, az arty meg kifejtette, hogy ha meghaltam, akkor ne pofázzak, hanem lépjek ki... hát elmennek a búsba az ilyenek...
Ja ez lesz az elsõdleges és Guderian kacsája
Attól függ, mi az elsõdleges, és milye TD-rõl van szó 😊

Igen, a moderátor.