World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kéne egy kis segítség! Elõre szólok amatõr vagyok a modok használatában és szájba rágósan kéne a válasz minha egy hülye gyereknek mondanátok!<#vigyor5>#vigyor5> Szóval honnan tudom megszerezni azt a modot ami kiírja különbözõ színekkel hogy kinek mennyi a tapasztalata, mennyi csatát játszott és ilyesmiket??? Remélem értitek mit akarok kinyögni!? Szóval aki ügyes és megértette mit akarok az segítsen már abban hogy honnan tudom ezt a modot megszerezni és hogyan tudom életre kelteni!!!
Köszönöm szépen!
WoT account: cpt_Hungarian
Csata közben jó kis meleget áraszthatott a löveg is, védekezni sem lehetett ellene.
Emancipate yourself from mental slavement!

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
The Matrix has you...
De miért akarsz új játékot kezdeni? Ha már a régin fejlesztettél tankokat? Ha akarsz kisebbekkel menni, a régin is meg tudod tenni.

Végig kell menni az összes emberen a tankban. Ez lehet 2 ember, de akár 6 is.

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
Amúgy én várom a kínai treet 😄
WoT: Nishizumi77
- there is a possibility of a Middle East tree (Israel etc.)
Lehet csak Serb trollkodik, de ha igaz akkor gondolom jön a Szuper sherman, AMX-13 tornyos sherman, jó nagy ágyús T-34 pl 😄
Artyk módosítása egy darabig nem várható 😄
- The arty becoming tier 10: tier 8 vehicles will be moved to tier 10, tier 7 sometimes to tier 9 (but in some cases, new vehicles will be introduced), it will probably be in Q1 2014 (not guaranteed)
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Link katt az angol zászlóra és ki lehet a magyart választani.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
- regarding the autoloader shells, apparently, US autoloaders have a "2-stage loading" (whatever that is) which will result in slower reload of the magazine, when compared to the French tanks. Also, the magazine size might be bigger (8 shells mentioned, but SerB says that might yet be reduced), but the delays between single shots might be smaller too (compared to the French). Reloading will be just as with the French, eg. whole loader, not adding single shots to the drum ("at least in forseeable future")
Én használom és nekem bejön. Próbáld ki bátran, veszteni valód nincs. Ha zavar akkor leszeded és ennyi.
Te valami teszt szerveren járhatsz. Mi halandók csak 8.1-nél tartunk.
De érdemben: Nem, nem szedték ki. Vagy nincs szerencséd, vagy a Tx tanknál nem adja be.
Gyõzelem!
Csata: Murovanka 2012. november 10. 14:59:48
Jármû: KV-1
Szerzett tapasztalat: 877
Szerzett kredit: 21 603
Csatában elért Achievement: Védõ
A bázisunkat foglalták én meg a pálya felérõl vaktába eleresztettem egyet a 122-el, és emiatt van kaptam a védõt xD bezzeg ami 20m-re van azt nem találja el -.-"
8.2óta nem voltam rajta...
bár csak sima csaták vannak nekem beállítva.
ma mondjuk 24 csatából 8szor Highway volt. "random"
Victory!
Battle: Malinovka 2012. november 10. 13:22:24
Vehicle: M7
Experience received: 2 808 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 32 071
Battle Achievements: Radley-Walters's medal, Top Gun, Mastery Badge: "Ace Tanker"
na??? 😄
CSAPATMUNKÁT! XDDDDD
stock IS3 maradt 2 artyval, egy fullos IS3 + ferdi és 2 arty ellen, és fasza csapatmunkával lehozták! LOL 😄
Saor Alba
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
In gém ném: MaxWell125
Minden esetre a fejmosást megkapták,
és elnézést kérek/kérünk helyettük is azoktól, akik játékát elrontották ezzel viselkedéssel.
xfire: kistekila
Utálom az artyikat, fõleg mikor a E50-el belemászok egy heavybe, kb 1 lövésnyi hpja van, 2 sec múlva betöltök, mellettünk ott az ellenségtõl egy Is8, találjátok ki mit csinált az artynk?
Igen, természetesen odabaszott egyet közénk, így én is meghaltam... Nem mondom, hogy sok hp-m volt, úgy 24 talán, de kb 5 perc ment le a körbõl, és kiosztottam 3200dmg-t ami azért szerintem nem szar, és több is lehetett volna talán, a low hp ellenére. De nem...
Arty beírta, hogy sorry... de azért álljon meg a menet. Ezért "szépen" megkérdeztem, hogy ugyan már, mégis mi a faszt gondolt a kis noob fejével? De hogy õ bocsánatot kért... aztán folytattam a kis mondókámat, erre becsatlakozott egy T54-is, hogy én mekkora noob vagyok, az arty meg kifejtette, hogy ha meghaltam, akkor ne pofázzak, hanem lépjek ki... hát elmennek a búsba az ilyenek...
Igen, a moderátor.