World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

patchaou
Egy totál tehetségtelen 400 effis lowfos is simán bead 1000 körüli sebzést artyval.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Maala
Akkor csak engem szivat a játék mostanában, hogy 1-2k dmg-et is alig tudok kiosztani artyval? 😄

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

patchaou
Azért van egy-két jó játékos is aki artyval is megy. Én akkor kezdtem új accot, amikor tier7-es tankkal megismertem az igazi nagy dög férgeket. Annyira gerinctelen dolognak tartom azóta is, hogy kezdtem egy új accot amin 10k csata alatt egyszer sem mentem artyval.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Roger6
Na, ha tehetségtelen a nagy részük, akkor nem tud kilõni, nemde? Akkor meg nincs miért sírni. <#nezze>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Hát úgy általában a nagy részük. Én is artyztam régebben és bizony nagyon egyszerû, van is pár top gun-om grillel meg hummelel. Nevettségesen együgyû játékfajta. Lõsz azt pukkan az ellenséges tank. Vicc
Csak van gerincem és nekem nem volt túl nagy élvezet egy lövéssel lerendezni a frontvonal mögül 5-6-7 tankot.
Szóval általában az artyzik aki béna a többi tank típushoz. Én ezt tapasztalom.
Na, mesélj errõl még kérlek. Nem vitatom, hogy limitálni kellene a számukat max. 3-ra oldalanként. Én csak azt akarom megértetni veletek, hogy hülyeség az az elképzelés, hogy csak a balfaszok játszanak artyval. Nagyon is kell hozzá ész, hogy eredményes legyél vele. Nézzétek csak meg csata végén az összesítõket. Csodálkozni fogtok a sok 1000 alatti sebzésen tier VIII-as artyknál. Ráadásul, ha olyan rohadt könnyû, akkor miért látom majdnem minden csatában a noob arty szöveget? Arról még nem is esett szó, ha az elsõ percben kiszedik az összeset, köszönhetõen a csapat tudásának.

Amúgy 2-3000 sebzésért alig kapsz valami XP-t egy top artyval...

WoT account: cpt_Hungarian

patchaou
Pedig ki lehet 😊 Tier5-ös csörcsillel volt már 2470.

Azt meg soha nem gondoltam volna, hogy 75-ös átlagsebzéssel ki lehet osztani 2280 dmg-et 😊

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Mindent visszaszívok a jó öreg Churchillrõl, hihetetlen kör volt és legszebb az egészben, hogy csak sikerült megnyerni, habár ez nem a csapaton múlt😊
Az meg érdekes, hogy az új, angol churchill sem tudott megölni, pedig azt hinném, hogy olyan pen-el nem olyan nagy dolog😊)

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Artyval nem nehéz "jól" játszani. Írtó könnyû vele több 2-3 ezer sebzést leosztani egy csatában. Csináld meg ezt meddel, vagy egy Maussal, miközben 6 cocksucker vadászik rád, na abban már van kihívás.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

patchaou
Ez most hogy jön ide? Szépen lenyomtam pár csatát arty nélkül, miért kéne mással játszanom?

Mutass nekem egy tehetségtelen játékost, aki jól játszik artyval légyszíves. 😊

De miért ne legyen mindenki buzi? Ott a lehetõség. Az a nem a buzik hibája hogy nem mindenki az eleve. Tessék annak lenni.

Lehetséges, hogy elhomályosítja, de erõsen gyanítom, hogy a kedves artys képposztoló a VK3001H-jával 1000 damaget se tudna kiosztani, nemhogy 2500-at.

Wargaming meg ott tart, hogy a probléma létezését is vitatják, hiába linkel be nekik mindenki screenshotokat 10+ artys körökrõl. Teljesen abnormális, ami top tierben megy.

Roger6
Hát van sok más szép játék is, ahol biztosan megtalálod a számításod (Nem artyzok egyáltalán, semmi bajom velük btw).

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Aha, oké. Szerintem se kezdj bele ilyen hozzáállással.

Azért mert aki artyval megy az valószínûleg egy buzi!
Persze semmi személyeskedés ugye?
Akkor legyen legális csaló, vagy tehetségtelen játékos, vagy 8 éves, vagy csak egyszerûen gyermekkori sérülésben szenvedõ.
patchaou
Azért, hogy ne legyen a a csatában 😊 A játékos hibája, hogy megveszi és játszik vele. De ha nem érted, nem érdekelsz. Nem kezdek bele újra...

De miért ne menne senki artyval?

Ott van a játékban, lehet vele játszani. Az nem a játékos hibája, hogy nem képesek limitálni a számukat csatánként.

patchaou
Ha senki nem menne artyval, akkor soha nem lenne ilyen.

Nem, az nincs rendben, hogy ennyit rak be egy csatába.
Utálom ezt én is még akkor is, ha éppen arty-val megyek.

patchaou
Látod, a fórumon is felvonulnak megint...

Sziasztok! Van egy eladó accom. Top tankok, top arty-k,prémium tankok ill.prémium van rajta.Érdeklõdni priviben.

Á, pedig tök indokolatlanul, hisz semmi baj sincs az artykkal. Teljesen rendben van az hogy tizenkét darab van egy csatában, mi?

Ezt ma reggel készítettem:

Roger6
Soha nem használom ugyanazokat a spot-okat.

Szerintem itt a fórumon meg lehetne osztani a különbözõ pályák kedvenc felderítõ bokrait. Vagy ez mindenkinél hétpecsétes titok?

Nem sírok. Kurva anyázok a WG-re meg az artykra.
Hétfõ reggel/délelõtt és már megy az arty miatti sírás. Bárcsak a MÁVos vonatok ilyen pontosak lennének.

http://tinyurl.com/casual-scrub

Teljesen egyetértek veled.

Így van!
Roger6
Ezt akartam írni...

Maala
2600 XP prém nélkül még Su-5el is figyelemreméltó. Az artyutálatod elhomályosítja az ítélõképességedet. 😊

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Kibaszott homokos arty invázió van ma reggel is.
4-7 arty oldalanként hogy döglött volna az anyjában az összes!
Nekem semmi bajom sincs az artykkal, de mindennek van egy határa, múltkor találkoztam egy 3-as su-26 platoonnal, valami nagy klánból voltak ráadásul, hú mit kaptak tõlem, nem tették zsebre, a végén már tényleg szégyellték magukat és mentegetõzött, hogy meg van az összes tier10ese. De ez már tényleg féregség ezzel az OP szarral 3as paltoonba szívatni a kis tiert, asszem lõttek is vagy 10 kill-t minimum.
Ez nagyszerû, de ezt a kört artyval csináltad, szóval ez bárki meg tudja csinálni, akár egy félkarú ember is. Ráadásul tornyos artyval, tehát még a célkör se ugrik szét állandóan.

Látok ott a garázsban egy VK3001H-t. Na azzal csináljál ilyen eredményt, és az már méltó lesz a kiposztolásra. A tüzérséget meg felejtsd el, vagy legalább akkor ne reklámozd.

kinek van sok csatája az alábbi kis prém tankok közül valamelyikkel?
T-15 vagy M22 vagy FCM Pak40

akarok venni egy kis fun tankot magamnak, de azért feleslegesen sem akarom kibaszni az ablakon az aranyat 😊
FCM Pak40 mellett szól a durva gun de gyatra mobilitás....
M22-nek jó mobilitása van de közelharcra való
T-15 is elég mobilis szintén közelharcra 😛
akinek megvan valamelyik igazán írhatna róla pár dolgot 😊 köszi!!!
Yoyo
Nekem még peccs elõtt volt meg 5-ösként akkor nagyon fun tank volt, én scout tanknak használtam, meg arty rémnek😊

Na srácok, aki nem akarja felidegesíteni magát, az ne játszon ma.

Melegfelvonulás van ma az EU szerveren, top tierben meccsenként legalább nyolc artyval, de a tíz se ritka. Teljesen használhatatlan a játék.

Hypo
vizipisztolyt a hovedségbe😊

Maala
A kör elején sniperkedésre, aztán magányos tankokat kinyírni.

oké akkor van egy eladó accom! XD kapok érte 610goldot 😄 még mindig jobb mint ott porosodjon 😊
Megvan az MAX12t
Van rajta lánctalp meg nagy motor, hamarosan nagy ágyú is.
De mi a repedt herét lehet ezzel a tankkal csinálni? Saját tierjében okés, de legtöbbszöt Tier VIII tier IX csatákba rak be.
Spottolni-scoutolni lassú, lassan gyorsul, oldalról-hátulról lõdözni gyenge.

Aki használta, az mire használta?
Yoyo
Simán😊

Victory!
Battle: Fisherman's Bay 19 November 2012 10:26:20
Vehicle: T26E4 Super Pershing
Experience received: 7,236 (x3 for the first victory each day)
Credits received: 159,109
Battle Achievements: Steel Wall, Confederate
5400dmg
megér egy olyan új wotos account egy SMS-t (1270Ft) amelyiken van 750 arany, 25.000 credit xD, tier4-es prém Valentine + tier2-es Tetrarch és még 7 szabad hely.... 11 csata van az accountban!
Volt, amíg el nem adták...

Második accountja, már ránézésre is. Bár az érdekes hogy nincs rajta prémium tank.

Maala
Van vizünk, az épp elég. 😊

Hypo
na hegyünk az van másunk sincs nem is volt😊

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen