World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
WOT nick: tepi1
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
valaki lenne olyan szives hogy feltöltene egy olyan verziót ami nem cseréli le a gyári markereket de kijelzi az effit!
Ráér késõbb is mert 4-re érek haza kb. melóbol.... most csak hazatekertem zabálni xD
Nincs kedvem ezzel az xvm beállítósdival vacakolni 😊
Köszi szépen elõre is! sziasztok!
2. Pár ezer csata után azért az ember kb tudja az ember, hogy mennyi a reload time eg yheavynek. is-3 vmi 11 ha jól emléxem. lõsz 3at és vissza mész amgí õ tölt. ennyi.
De mindegy is, ha idõm engedi, majd jobban elmélyedek kicsit ebben az online editorban, és megnézem, milyen optikai tuningolást tudok kihozni belõle.
Én, hülye...
Köszi. 😊
Igazából magam sem tudom, miért jó. Talán annyi, hogy ha jön velem valaki, akkor jó tudni, hogy vajon mit fog csinálni. Az ellenfél eff-je nem is annyira lényeges. Lehet, hogy csak megszoktam, hogy látom. 😊

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
eff, tank, aktuális hp...

Régen semmi bajom nem volt az XVM markereivel, de már jó ideje nem használtam, és elszoktam tõlük...
Azért köszi!
Nem véletlenül preferálják az emberek a nagyobb alfasebzésû tankokat.
Amúgy nem értem, miért lenne nagy szám a Comet. Szinte tokkal vonóval ugyanaz mint a Cromwell, csak egy tierrel feljebb, és bizony a Tier9es ellenfelek sokkal nehezebb célpontok a Tier8asoknál. Ugyanaz a fordulékonyság, ugyanaz a motor, csak éppen nehezebb mint a Cromwell, tehét rosszabb a gyorsulása. A lövegje éppen csak egy hajszálnyival jobb mint a Cromwellé (+3 mm átütés és +5 sebzés, lol). És mindehhez jönnek a brit tankokon megszokott szép függõleges páncélfelületek. Amúgy páncélban is alig nyújt többet a Cromwellnél, a tornya elöl ugyan jelentõsen vastagabb, de ennyi, más pontokon szinte ugyanaz(tanktesten kemény 10mm-el vastagabb mint a Cromwell).
Nem egy nagy eresztés a Comet.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Itt a hozzászólásokban olvastam, hogy 2 garázshelyet hoz a kínai ág. Én úgy tudtam, hogy csak egyet. Honnan jön a második garázshely?
T20-ban egy ez úgy néz ki, hogy elõgördülsz a fedezékbõl, lõsz és visszagördülsz, egy pillanat mûve az egész. A kis sebzésû tankokkal, mint a Comettel pedig elõjössz a fedezékbõl, és fedezék nélkül elkezdesz lövöldözni többet egymás után, hogy valami sebzést is csinálj, közben pedig kiteszed magad a veszélynek. És hát egy Tier7-es mediumot két-három lövésbõl elintéz egy Tier9 heavy.
Az Arty-k olyanok mint az EMO-k, lehet szidni őket, de vagy megtanulsz együtt élni velük, vagy beállsz te is közéjük!!!
Mert azt engedi rá a jó kis csapat 😄
És az a gun ami néki van bõven elég ha az ember nem balfasz - odlalról és hátulról -
Ha meg nem lehet megoldani hát gold ammo.
Igen én is nem egyzser IS-3at szembõl szétgoldoltam mert esélytelen lett volna odlalba vagy seggbe lõnöm.