World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát majd meglátjuk, bár WG úgyis leszarja EU-t, nézzétek csak meg mit kapnak amerikában most pénteken.

Itt találtam infokat az új amcsi tankokról. Igaz egy könyv általi leírások, de több mint a semmi. Pl. ennél a T71-nél 18tonnára jut 340LE-s motor. Link

Csak nem, azért a lightok nem a standard 45-öt kapták (ami inkább 48), még a T20 is száguld, pedig med.

Kíváncsi vagyok hogy ezek mennyit fognak menni. Remélem nem a standard amcsi 45km/h lesz nekik.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Mini Batchat, várós. :-D

Sziasztok!Megtudná valaki adni annak az oldanak a címét ahol a wotos replayból csinálnak youtubos videót!Úgy emlékszem emlékszem orosz oldalvolt.Be kelett regisztrálni elküldeni a wotos replyat és egypár óra mulva küldték a youtubos linket. valaki tud segíteni?

WOT nick: tepi1

Nagyon jól néz ki,látom neki is hátul van a tornya,mint franciáknak.
T71 t7 light

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ

Elvileg azt mondták a fejlesztõk a ruszki fórumon hogy az EU iroda elhamarkodta ezt a nov22 dolgot és majd hamarosan indul a teszt, de nem ma.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

facebookon még kint van a post, hogy ma jön

Tegnap még mára ígérték, ám mára eltüntették az idõpontot. (nov 22.)

láttam, hogy tettetek ki XVM-es képeket!
valaki lenne olyan szives hogy feltöltene egy olyan verziót ami nem cseréli le a gyári markereket de kijelzi az effit!
Ráér késõbb is mert 4-re érek haza kb. melóbol.... most csak hazatekertem zabálni xD
Nincs kedvem ezzel az xvm beállítósdival vacakolni 😊
Köszi szépen elõre is! sziasztok!
Én pedig akkor mutatok egy prototípus/propaganda tankot németektõl ha valaki nem ismerné esetleg: Neubaufahrzeug

köszönöm
ma

A tesztszerver mára jön,vagy holnap várható?
Full steampunk, ahogy kinéznek 😊

na igen ez még a Némó Nautilusa !!! köbö azzal vetekszik😄
Akkoriban ugye mindenféle harci tapasztalat híján, meglódult a fantáziájuk rendesen. 😊

Stoppos...ez filmekbe illõ baromság 😄 ennyire marha embereket nem ? 173 tonnával a sebesség??? + ne menj semmipuhára mert ott maradsz 😄 ez egy araszoló bázis 😄 nem tank vazzeg. 😄
Ha valaki nem ismerné és nagyon unatkozna:

Kísérleti tankok az elsõ világháborúból:

Link1

Link2

Link3

Öööö.... nem kell midnig kimenni. 1.
2. Pár ezer csata után azért az ember kb tudja az ember, hogy mennyi a reload time eg yheavynek. is-3 vmi 11 ha jól emléxem. lõsz 3at és vissza mész amgí õ tölt. ennyi.
Csak épp a szememet ki nem szúrta... Köszönöm a segítséget 😊

Funkcionalitás terén meg vagyok elégedve az alap konfiggal. A megjelenítésben van valami furcsa, ami nem tetszik. Igazából konkrétan meg sem tudnám mondani, hogy mi az, de ha ránézek a képernyõre, akkor valahogy nem úgy néz ki, mint az XVM telepítése elõtt, valahogy kevésbé érzem harmonikusnak 😊
De mindegy is, ha idõm engedi, majd jobban elmélyedek kicsit ebben az online editorban, és megnézem, milyen optikai tuningolást tudok kihozni belõle.

<#falbav><#idiota>
Én, hülye...

Köszi. 😊

Arról már nagyon rég leszoktam. 😊

Igazából magam sem tudom, miért jó. Talán annyi, hogy ha jön velem valaki, akkor jó tudni, hogy vajon mit fog csinálni. Az ellenfél eff-je nem is annyira lényeges. Lehet, hogy csak megszoktam, hogy látom. 😊

Ide tegyél egy pipát

Nem lenne rosz ha ezt behoznák. De már annak is örülnék ha az effektív páncélértéket írná ki. Beleszámítaná a döntés mértékét.
Roger6
Ez az effektív miért olyan fontos? Szerintem pont hogy alá fogod becsülni azt, akinek kevés ez az eff pontja --> és ennél nagyobb hibát nem követhetsz el.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Az enyém így néz ki.

eff, tank, aktuális hp...

Az editorral elég jól testre lehet szabni. Pl a max HP a francokat sem érdekli.

Nem tragédia, akkor majd megszokom 😊
Régen semmi bajom nem volt az XVM markereivel, de már jó ideje nem használtam, és elszoktam tõlük...
Azért köszi!

látod és mégis, valaki belinkelte a winrateket és 55% felett volt a cometnek, nekem még csak cromwell van.
Fps növelés miatt én is akartam ilyet, de nem találtam megoldást. A gyári markereket akarom, hogy látszódjanak és felébökni az eff-et.

Valaki meg tudná mondani, mit is kell babrálni XVM-mel, hogy a gyári markerek látszódjanak az XVM-esek helyett?

Na igen ,,,de ezzel,hogy találat esetén no dmg..ezzel nem tudok megbékélni...a minap tekertem,artyt kerestem,találtam ,volt belõlük vagy 3 is ..egy kupacon jó kis birka nyáj stíluban(náluk még él a falka szellem) mentem odatûztem egyet egy S-51 nek,,,találat O dmg ???na mondom ismét odavertem egyet 2 mp vel késõbb ..a seggére (lendületbe voltam...200 dmg...köbö (gondoltam itt baj lesz)de egy tárbol lekaszáltam 2 artyt..de az a nagy sõõõrprájsz kjúúb OB 262 vagy mi a fene betöltött amig kergettem az amx--artyt...vicc milyen gyors....leütköztem és ö seggbe vert..kész...persze írjátok csak hogy low...de az a amx arty ,,fene gyors az lor 155.2 vagy mi a szösz !
Nem feltétlenül a T9 heavyvel kell csiki csukizni a T7 meddel, lehet ez egy sand riveren hull downos lövöldözés és fel-le gurulgatás is a homokdûne oldalán. Szerintem vitán felül áll az, hogy az a tank van nagyobb veszélynek kitéve, amelyik tovább van kitéve az ellenség tüzének. Így sokkal jobb az ha egyszer sebzel 240-et, mintha háromszor 140-et.
Nem véletlenül preferálják az emberek a nagyobb alfasebzésû tankokat.

Amúgy nem értem, miért lenne nagy szám a Comet. Szinte tokkal vonóval ugyanaz mint a Cromwell, csak egy tierrel feljebb, és bizony a Tier9es ellenfelek sokkal nehezebb célpontok a Tier8asoknál. Ugyanaz a fordulékonyság, ugyanaz a motor, csak éppen nehezebb mint a Cromwell, tehét rosszabb a gyorsulása. A lövegje éppen csak egy hajszálnyival jobb mint a Cromwellé (+3 mm átütés és +5 sebzés, lol). És mindehhez jönnek a brit tankokon megszokott szép függõleges páncélfelületek. Amúgy páncélban is alig nyújt többet a Cromwellnél, a tornya elöl ugyan jelentõsen vastagabb, de ennyi, más pontokon szinte ugyanaz(tanktesten kemény 10mm-el vastagabb mint a Cromwell).

Nem egy nagy eresztés a Comet.

Roger6
Tegnap én is mondtam párszor a csapattársamnak, hogy húzzunk innen (T4 & T5 medium vs 2 Heavy T7), de nem, az utasítás: "itt maradunk..." 5-bõl 4-szer kilõttek minket.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Alap..amennyiben nem városban van a FvF ..Heavy kontra Med..persze 2-s Tier különbséggel ,akkor esélytelen..T9-ben a Heavy-k annyira nem lassuak hogy ne durrantsa seggbe a med-et mondjuk egy szikla mögül elporozva a nyíltabb terepen....ugyhogy ha nem városban van akk sztem is inkább ha az ember látja azt a jelecskét vagy tud olvasni akkor inkább Go Go
Sztem a face 2 face csikicsuki NEM medium gameplay, fõleg amit leírtál hogy egy T7 mediummal vki nekiáll csikicsukizni egy T9 heavyvel. Elsõ lövésváltás után (de ideális esetben amikor látja hogy jön rá az ellenséges top tank) már rég húznia kéne a belét onnan, nem gurulgatni kifele hogy pofánlõjék.

Azon gondolkodtam, hogy nem is tankonkénti, hanem maponkénti effet kellene kiírni. Egyébként a tegnapi halufos meccsen teljesen rendben lévõ emberek álltak be úgy, hogy a legkézenfekvõbb helyre nem tudtak belõni. Ráadásul nem is voltak kevesen, a csapat majdnem fele azon az oldalon volt.

Hello!
Itt a hozzászólásokban olvastam, hogy 2 garázshelyet hoz a kínai ág. Én úgy tudtam, hogy csak egyet. Honnan jön a második garázshely?
Ez így van, csahogy egy mediummal az a jó, ha egyszer sebzel egy nagyot egy pillanat alatt, és nem három kicsit hosszabb idõ alatt, mert ezeket a gépeket nem egészséges sokáig kitenni az ellenséges tûznek.

T20-ban egy ez úgy néz ki, hogy elõgördülsz a fedezékbõl, lõsz és visszagördülsz, egy pillanat mûve az egész. A kis sebzésû tankokkal, mint a Comettel pedig elõjössz a fedezékbõl, és fedezék nélkül elkezdesz lövöldözni többet egymás után, hogy valami sebzést is csinálj, közben pedig kiteszed magad a veszélynek. És hát egy Tier7-es mediumot két-három lövésbõl elintéz egy Tier9 heavy.

Avagy ha átütöd az ellen armor-ját akkor lesz egy hang,hogy HO-HO-HO-HO-HÓÓÓÓ télapó tuning 😄 úgyis idõszerû 😄
Akkor csak optikai a tuning 😄
Cukii
Armor display change-nél arra aszzociálok, hogy a pl. Centurion frontpáncéljára 110mm-t ír a Wot. A játékon belül ez persze nem valós érték. Mivel 110 miliméter csak egy keskeny sávban annyi ahol a Low és a Top hull fedi egymást, különben nevetséges 76mm... Szerintem (és reményeim szerint) megoldják azt hogy pl rámész az egérrel egy adott részen a tank páncéljára és kiírja az értéket. Voltak ilyen tervek, de hogy ezt takarja e ez a változtatás az passz.

Az Arty-k olyanok mint az EMO-k, lehet szidni őket, de vagy megtanulsz együtt élni velük, vagy beállsz te is közéjük!!!

Eddig ha vmit tényleg bufoltak vagy nerf azt kiírtáék. Mint a t110e4 turret armor -50mm.
pointer4
"szobanoveny artistanak a scout az elsoszamu celpont, nem a sok HP-s lassu heavy/td "

Mert azt engedi rá a jó kis csapat 😄
LOL. Ja csak amíg a t20 lõ egyet addig a Comet 3at.
És az a gun ami néki van bõven elég ha az ember nem balfasz - odlalról és hátulról -

Ha meg nem lehet megoldani hát gold ammo.
Igen én is nem egyzser IS-3at szembõl szétgoldoltam mert esélytelen lett volna odlalba vagy seggbe lõnöm.