World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gui/flash

XVM.xvmconfig

mire is kell nevezni ezt a fájlt amit letöltöttem? 😄DD giu/flashbe kell ugye?
Olyan, mint egy nyalóka. <#eplus2>

Hát asszem ez a tank bent fog állni a garázsomban 😊))
T69

Ahogy írtam, nem is ezért használom.

számomra inkább hogy milyen tanktípusban ül a fószer 😄 😄
Köszönöm! majd késõbb meglesem 😄
most regenerálódok meló után xD
Hypo
<#eljen>

Roger6
Számomra minden ellenfél ugyanolyan veszélyes, és mindegyiket taktikával gyõzöm le, akár erõsebb, akár gyengébbrõl van szó. Nem az ikonja felett lévõ számok határozzák meg a harcmodort. Számomra. <#zavart1>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Pont akartam neked írni, hogy itt egy jó példa, hogy miért jó. Óvatosabban halok meg. <#gunyos1>

Egyébként abban igazad van, hogy ez nem egy cheat kód, nem lesz ettõl sem jobb sem rosszabb. Ugyanazokat a hibákat követem el akkor is, ha látom, meg akkor is, ha nem. Csak szeretem látni, mert ugyan fals, de valamilyen szinten néha önigazolást ad, hogy lám, vesztettünk, mert az ellenfélnél jobbak voltak a játékosok, vagy jeeee, legyõztük õket, pedig jobbak voltak. Pszichológiai szempontból jó nekem, ha látom, semmi egyéb. Kevésbé durran el az agyam.

Roger6
Még egy indok, amiért hülyeség látni az eff-et.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Az lehet, de én be szoktam szarni, ha szembejön egy. 😊

Nempont erre gondoltam de azért köszönöm!

WOT nick: tepi1

Mitõl lenne 50% mindenkinek? Két 1800 effi játékos között a különbség ég és föld lehet.

Pedig van egy pár, ami nagyon randa. A t20 például úgy néz ki, mintha kereszteztek volna egy francia bulldogot egy teknõssel. 😊

Kinézetre elég jó, kelleni fog az biztos. Mondjuk az amcsikra jellemzõ, hogy jól kinézõ tankokat csinálnak 😊

WoT: Nishizumi77

ugyan már nem kell fölényeskedni..légy boldog hogy tudod,és már én is ...ennyi nem kell ezt túlreagálni,,
Nazarov képéhez ment a komment.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Az összes könyvrészlet valamelyik Hunnicutt könyvbõl származik. A T71 és T92 a Sheridan könyvbõl. A T71-rõl a belinkelt oldalon kívül csak két oldalnyi infó van, abból az egyik nézeti ábrázolás. A T92-rõl viszont tíz, bár ennek is legalább a fele kép.
A T20-as a Pershing könyvben szerepel, a T69-es a Pattonban. A T57-rõl pedig a Firepower könyben lehet olvasni.
Na, ezután már nem csak a "gay french" beírásokat fogom kapni játék közben 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Ott lesz neki igen kb.

Játsszál a Men of War nevû játékkal abba benne van ez a Karl Gerat.

Jaj, mit tettél 😄. Most ezt látva vérszemet fognak kapni kapni a német fanok a 2.td ág elmaradása miatt 😄.

Amúgy ránézésre ennek a tanknak a közepén lesz a torony, ezen a képen úgy látszik.

WoT: Nishizumi77

mert könnyebb az olyanotól kérdezni mint te haver ! 😊
Hülyeségek írogatása helyett miért nem nézed meg a tech treet?

EZT nézzétek !!!! http://en.wikipedia.org/wiki/Karl-Ger%C3%A4t az ARTIK ezért egy havi fizujukat odaadnááák 😄 😄
Feltehetsz még pár hasonlóan értelmes kérdést, vagy átböngészheted a hivatalos fórumot is.

Ez pontosan az amit a neve is takar: Sturer Emil. Majd elvileg másik német TD ágon rajt kell lennie.

http://en.wikipedia.org/wiki/Sturer_Emil no és ez ? 😄 jagdpz100 ??? 😄 😄
jaja
Ugye vágod hogy ez az IS8? 😊

Az IS-8 nagyjából ez.

Mert az amcsi ág meg még régebben bent a van a játékban 😊.

http://en.wikipedia.org/wiki/T-10_Heavy_Tank ezt a tankot betették már ?? valamilyen néven?
a francia ágat miért nem tolják??? elég rég óta megvannak a techtreek....miért ? pedig lenne még mit....jó mondjuk minden nemzetnek van köbö 100 tankja sötöbö még amit a VH alatt csatába küldtek
Ne akarjatok eff szerinti MM-et, mert akkor 50% lesz a winrateja mindenkinek. Milliószor el lett már mondva😊
Sok lenne az a 9. Vagy akkor nem sebezne, csak csiklandozna, annak meg megint csak nincs sok értelme.

Gondoltam igen, hogy játékba nem ennyi lesz neki.

A médium tankot inkább közepes tanknak kéne fordítani.

Helyes..kicsit egyoldalú lenne vele menni 😄 még ha csak a 105..ágyú is ...9 el mindent levinne ...na meg ezek szerint a francia medek is ...igy jó is
Bár ha az Oddball által említett 2 fázisú töltési rendszerrel lesz akkor lehet hogy megmarad neki a 9 (vagy inkább 8) skuló.

A játékban nem biztos, hogy 9-es lesz a tár, a valóságban az AMX-13-nak is 12 lövetû volt, a játékban mégiscsak a fele.

Eredetileg az amx13 is 12 lövedékes tárral volt, szóval annyi még korai ezen filózni, a balansz miatt úgyis kevesebb lesz valszeg.

hhõõõõõhhhhh,,,remélem ezt kihagyják belõle!!! 9 revolver ??? õrület..mondjuk ha marad 105-ben akkor méééég....de akkor sem !!
The turret on T54E1 was similar to that of the T69 in its oscillating design and in that it held a crew of three and a nine-round drum autoloader under the gun.

Szóval igen, autoloaderes. 9-es tárral.

na meg az ismertetõben azt írja 105 mm gun!!!gondoljátok hogy egy T10 tankot azzal a gunnal engedik be az állatkertbe??? nem hinném 😄
A T54E1 T10 tank van revolver tárral? mintha egyszer valami ilyesmi lett volna a fórumon......bár hasonlít az AMX50B-hez nem? 😄
foximaxi:

Nem próbáltam még ki, csak lementettem. Majd nevezd át.

Link

Tess, ennek a német heavynek, legalább tank formája van. 😊