World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kicsit maradi a gondolkodásom,eddig azt "isteni közbeavatkozásnak" véltem,én balga!😄
Amúgy poén, mert jó egy éve anno felvetettem Overlord blogjában, hogy a 100mm-es ágyúk kaphatnának nagyobb dmg-t és picit kisebb ROF-ot, mert az mégsem járja, hogy egy 100mm-es ágyúnak kisebb az alfája, mint a német 88-asnak meg az amcsi 90-esnek. Érthetetlen, hogy miért csak a kínaiaknak jár.

Igazából már bent vannak a játékban... Elvégre ki ne találkozott volna a felülrõl érkezõ halálsugárral?! 😄

Valószínûleg azért kellett, mert régebben már akkor felvillant, (ez az ufók mûve lehet) ha megkezdõdött a meccs és ellenséges tank még nem hagyta el a kezdõkört.

Ez a borítás majd hatalmas elõny lesz ha egyszer eljutunk az Ufo-tree ig.<#alien2>
Igen, sajnos a kérdezõ pont egy rossz tankkal hasonlítja össze. A tigris kettõvel szoktam, mert ugyanaz a tier és az létezett. Ha megnézed, a tigris2, 150 front és 67 tonna. A löwe 120-as front és 92 tonna. Gondolom az ólomborítás miatt, ami azért kellett, hogy az ufók ne tudják lehallgatni.

Igen, és ez tényleg hülyeség hogy a löwe nehezebb az E-75nél ami szintén csak papíron létezett. Kicsit nagyobb a löwe de ez nem mentség, 120/80/80mm páncéllal nem lehet nehebb 160/120/120nál....

WoT: Nishizumi77

..ez nem hangzik tul jol..

"- test server in the future won't recieve a bigger amount of gold (it's not there for you to test every premium tank you want)"
Nem egy,kettõ😊
Mind a kettõ papíron "létezett".
kösz
"- Q: Lowe is 15 tons heavier than E-75, but it has worse armor, where did the weight go? A: Ask German engineers, they projected it that way"

Most csak úgy kíváncsiságból, egy csak papíron létezõ tankról beszélünk, ugye?

50 euroert 😛 😊

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Na vajon mi jön vissza a giftshopba hamarosan kp-ért?

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Gondolom azért hogy legyen különbség az oroszokkal szemben, ne ugyanaz legyen minden.

Vegyél fel játékban, és megbeszéljük.
Szokásos helyrõl.
Ezt a topikot követem, innen lehet a leghamarabb friss infóhoz jutni, az orosz oldalon a fejlesztõk által írottakat fordítják le és teszik be ide angolul.

Sosem arról van szó, hogy rossz lenne a tank, csak nekem nem fekszik. Olyan stílust próbálok ráerõltetni, amire alkalmatlan a tank és így természetes, hogy nem mûködik. Minden tankkal megvan a megfelelõ játékmód, néha még tudom is, hogy mit kellene tenni, de sajnos annyira nem vagyok rugalmas/türelmes, hogy ezt meg is tegyem. 😊 Ráadásul ez nem csak tankra, hanem taktikára is igaz. Néha ott is olyan dolgokat próbálok erõltetni, amit felesleges és elhullok.

Az eszukbe sem jutott, hogy a tobbi kinai szaret csokkentsek le?😊

Jah, azt láttam, de azok mind D-10T származékok.

Nem, azért buffolták mert ha megnézed a kínai 100mmes ágyúk 250et sebeznek, és módosítják a Type 59en is hogy "ne lógjon ki a sorból".

A kínai tree tiszteletére 😄 Amikor majd a TD-k jönnek, remélem a célzási idején is faragnak kicsit, és több, mint tökéletes lesz 😄

Honnan van az infó amúgy?
Már elõre látom hogy milyen sírás lesz emiatt 😄.
Gunslinger: Szerintem nem, mert gondolom itt is a lõszer kapja majd a buffot, nem pedig maga a gun. Mint amikor anno a 88-as sebzését buffolták.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Akkor a többi D-10T-nek is buffolják?

Ez már valami.

12t nem ok. de 13 75 majd a 13 90 vmi isten. Hát még a batman 😄
Höhö 😄

- the premium Type 59 230 to 250 gun damage buff is intentional and won't be "compensated" by any nerfs

érdekes ezt hallani, mert én most húzom a francia artyt vele és imádom, mindig nagyot alkotok vele pedig 10-es csatákba tesz az esetek nagy részében... mondjuk anno mikor még a bat chat-et húztam és tier5 volt akkor is nagyon élveztem, szerintem ritka jó kis tank😊
A franciáknál próbálgattam a light tankokat, de a 12t-nél elakadtam. Nem gyorsul, nincs páncélja. Mindig valaki mellé kellene csapódni vele, de az meg a meccsek felében lehetetlen, mert néha képesek percekig forgolódni a bázison, mire eldöntik, hogy merre kellene menni. A normál hit and run-ra meg a sebessége miatt nem túlzottan alkalmas. Lehet, majd a kínaiaknál megpróbálom a light módit, hátha az jobban bejön.

Azzal vagy 2õt mentem de... nekem nem elég fürge.
De lehet elõbb utóbb ráadom a fejem. Jobb érzés új ágat húzni mint egy 8asal a 9esre grindelni 😊
Én rátám se éppen sok. 28.
Lightok azért jönnek be mert kurva gyorsan és jól forognak. ezért kedvelem a ruszki medeket is. Meg az angol 6-7est.
Kínaiak meg nehézkesek ezekhez képest.
A Tier8 medjük sem T-34 koppintás(a leírásában benne is van), és nagyon jól lehet vele menni, nekem tetszett.

Nekem bejönnek az új kínai medek, jó cuccok.

Nem játszottam a tesztszerón, csak abból indulok ki, amit itt olvastam. A lightokkal nekem nincs szerencsém, ugyanaz a bajom, mint a heavykkel is, hogy az elsõ hiba végzetes velük, csak más okból. 😊 A medek lesznek szerintem ott is a barátaim, azokkal már úgy-ahogy megtanultam játszani. Ráadásul a T-54 volt az elsõ olyan tankom, amit már stockként is szerettem, és magamhoz képest jól is ment vele. A többi orosz tank sem rossz, pláne mióta megtanultam elöl nem kilövetni magam az elsõ percben. Szerintem a T-34 variánsokkal jól elleszek, ha nagyon szar a páncélzata feljebb, akkor leszek gondban, mert óvatoskodni nem szeretek. 25% a túlélési arányom, szerintem ez mindent elmond. 😄

Na, ha emellé még gódammózol is, minden körre jut 3 prémtank kör. 😊

Kínaiakról mi a véleményed?
Hvy ághoz a t-34 koppintásokkal nincs kedvem menni. Ráadás a 9es hvy ami tényleg tetszett is. 9es med is okés. a Lightok viszont... NYAMI 😊
Kár hogy scout MMet kapnak :S
Teszt szeró alapján kéne most nekem is vagy 30-35 misi hogy jól érezzem magamat. 😊
Hamarosan kell a t-54. aztán jó lenne e-50. 8as angol med. majd a kínaiak is jah.
Pár goldot én is betárazok, hátha kell, de pazarlásnak érezném állandóan azt használni. A múltkoriban egyszerre érkeztem meg két tizes medhez, ami alsó hangon 12 milla, plusz kb 3 milla a felszerelésre. Most megint van pénzem, de nemsokára elindulok a kínai ágon és talán az angolt és az amcsit is folytatom. Jó szokásomhoz híven valószínûleg ott is egyszerre érkezek meg majd a nagyokhoz és kezdõdik elõröl a körhinta.

Én még a tartalékaimat élem. 😊
De ha már gold sokan sírtak itt is miatta hát... én nem nagyon vezsem észre. És én is csak akkor töltöm be mikor tényleg kell. Pl múltkor comat (én) vs is-3 akit esélytelen lett volna a 2 cimbije mega mögötte lévõ hegy miatt kiorbitolni.
Ja, azzal nem szoktam kalkulálni. Így is többet tájpozok a kelleténél, a felmerülõ költségek fedezésére. 😊

Khm... hát a gold ammó? 350 pen és máris jó sniperkedni is 😛
Kipróbáltam a kisebb penest, de nekem nem jött be. Érezhetõen többet pattan és sem a célzás-, sem a töltésidõ nem kompenzálja. Pláne, hogy azzal a tankkal elöl bóklászol a frontvonalban. Ráadásul klasszikus snpierkedésre az alacsonyabb pen miatt nem alkalmas a másik ágyú sem.

Mert planetwot-on figyelik a statisztikádat, így egy-egy jobb nap után érzik a belsõ késztetést arra, hogy elrontsák a szórakozásodat. Egyszerûen a pro játékosokat rövid pórázon kell tartani, nehogy 100%-os gyõzelmi arányt csináljanak.

Üdv emberek!

Kérdés. T-54re ki melyik gunt hazsnálja, vagy ajánlja?
Teszten próbáltam volna de 7-8 csata után feladtam ugyanis ha 10-12 t10 van mind a két oldalon akkor...
Logikám szerint az új kisebb penes a hasznosabb. 219es szembõl lényegében egyik t10 ellen sem elég. Oldalról a 201 is elég.
Szembõl t9 meg az e-75 ami ütõs de arról a 246os is pattan az esetek felében.
Mind ezeket figyelembe véve a ksiebb 201es gun a jobb mert pontosabb, gyorsabban lõ és a szûkülése is 2.3 nem 2.9.
Egesz pontosan a koreai koszones romanizalva. Nem hittem volna, hogy barki felismeri 😊

Bar 1x kaptam valasznak egy Gangnam Style-t 😄

Na jó, de az legalább el tud tûnni, ha meleg a helyzet. Ez a szerencsétlen meg olyan lomha, hogy esélye sincs... 😄

Nekem nagy csalódás sajnos. Pedig szeretem az amcsi cuccokat, de így nagyon gondolkozom, hogy nekiálljak-e egyáltalán.
Azért bízok benne, hogy átgondolják még a dolgot.

WoT account: cpt_Hungarian

Látod, legalább van olyan része, amit nehézkesen vagy nem tudsz átlõni t10 tankkal, az 50B tornyán ilyen pont nincs. :-D

Nem tudom, kipróbáltuk gyakorlóban. A torony teteje kivételével mindenhol át tudtuk lõni másik X-es tankkal. A teteje is csak azért védett, mert olyan döntött, hogy lecsúszik róla a lövés. Viszont, ha lehajtod, akkor már át lehet lõni azt is.

Szerintem ráférne még egy kis tervezés, mert így nem nagyon lesz értelme...
Legalább az E5 védettségét kapta volna meg.

WoT account: cpt_Hungarian

Az IS-4-nél egész biztosan jobb a páncélja is. A 7-esnél talán nem, de annak is ez az egyetlen elõnye, a kínai minden másban veri, nem is kicsit jelenleg.

Viszont a T57-nek vastagabb és pattogósabb a tornya. De az 50B tényleg jobb tank, még a picivel rosszabb ágyú mellett is.

Koreában hallottam ehhez nagyon hasonló köszönési formát. Véletlenül nem onnan vetted az ötletet? 😊