World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Lekéne lopni azt a sok XPt amit adtak! Tök durván kihúznám az összes tankot! 😄 még maradna is! a pénz az elfogyott!
Állítólag valaki azt mondta ha mindennap belépsz kapsz valamit érte!
Ezt láttátok már?
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
1 körben 1et öltem vele akkor már boldog vagyok 😄
most meg ilyeneket megyek
Gyõzelem!
Csata: Himmelsdorf 2012. november 26. 17:43:26
Jármû: M7
Szerzett tapasztalat: 1 127
Szerzett kredit: 23 861
Csatában elért Achievement: Top Gun, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"
45 csata 45 kill volt vele régebben amikor 75ösel toltam.... most már
56 csata 77 kill! csak egy tanács annak aki nyomja az új US tankok miatt! 75öst ne! 57 a nyerõ! 😄
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Az összes kilõtt tanknak minimum T5-nek kell lennie.
WoT: Nishizumi77
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Sajnos már nem nagyon emlékszem sem a T-43-ra, sem a 44-re. Nem hagytak mély nyomot bennem, de nem voltak rossz tankok. De a legtöbbet úgyis a T-54-gyel kell majd menni, az meg pazar cucc. 😊
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Na mindegy. marhára bejött nekem az amx 50b
A T-62a meg egyszerûen egy állat!<#eljen>#eljen> Annyira lehet vele pörögni forogni mindent csinálni hogy körbehugyozza még a batmobilt is! Nekem ezek ujdonság mert egyiket sem fejlesztettem idáig, de rájöttem nagy hiba volt mert nagyon élvezem velük a játékot!<#eljen>#eljen>
Jöhet a damage buff, kevés lõszer fér bele, gyakran vagyok közel a kifogyáshoz.
Vereség
Csata: Karelia 2012. november 26. 15:21:54
Jármû: Type 59
Szerzett tapasztalat: 1 270
Szerzett kredit: 125 500
WoT: Nishizumi77