World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jpz4tõl jobban félek o.O
nemsokára meglesz JPZ4... addig oké, hogy azt is a stug gunjával fogom használni! na de a JP-t???? stug3 gun AP vagy 88-as APCR? 😄
(amíg meg nem lesz a 200as 88as persze)
teljesítményben nagyon jó TD szerintem, de ez a pénzhozatal vicc!!!!!!
Stug3al sorba jönnek a 30-40k-s körök... ezzel meg 30se jön!!! úgy hogy rajta van a 30%-os bónusz! <#kocsog>#kocsog>WG ebbe is belenyúlt!
nagyon jól hozott még prém nélkül is
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Napi 128 kör az minimum 10 óra játék, ép ésszel azt nem lehetne bírni. Nameg seggel se.
Szerintem kicioccó kínai húzhatta neki vagy többen viszik az acc-ot.
összesen meg 462
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
<#gun>#gun>
<#violent>#violent>
mentetek amx ac 46-al mostanság????
mentem 7 kört... 6 lose 1 win... prémmel körönként átlag 15k bevétel!
és ugye hónap tankja miatt +30%-al hoz ennyit!!!!!!!!
hát a fasszopó WG ehhez is hozzányúlt!!!!!
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Tanács, használd a kisebbik ágyúval. Bõven elég az a pen és még gyorsan is lõ. Eleinte utáltam a kis ágyút, mert protón pontosabb volt, de a nagy sem pontosabb, akkor meg olyan mindegy. Meg a nagy ágyúnak hiába van nagyobb pen, ha azzal is szinte minden 3. lövést elnyeli az ellenfél és utána tehetetlen vagy 17 secig.
Hulldownt meg élvezd ki, E4ben az sincs már. 😄 Amúgy T30 tornyán a lövegpajzs feletti részt könyebben át lehet lõni, mint a kupolát. Szóval, ha hulldownozol figyelj arra, hogy mozgasd a tornyot, hátha nem tudják becélozni.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Vagy éppen ha kitáraztál a lórival a célpontra és visszavonulsz, õ meg meghal a typejában, akkor jön azzal hogy "nem tudom mi a férfimunka" 😊.
Nemjó neki semmi... 😊
ok csak a jatek elvezete miatt jatszanak, nem a gyozelemert 😊
3000 HUF egy hónapra nem összeg, ha akarnék intenzíven játszani simán megvenném (2 nap elköltök ennyit kajára mint a pinty), nincsenek ilyen "én ezek nem fizetek mert szart csinálnak" jelmondataim, miután már játszottam vele 16K csatát 😊
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Defeat
Battle: Erlenberg 2012. december 6. 15:41:22
Vehicle: Type 59
Experience received: 1 266
Credits received: 109 432
M10 beugratott gödörbe és beszolrult 😄 segítettem neki!
utánna meg magamon <#hehe>#hehe>

amugy t95 detto ilyen hektikus az agyu sebzese. amibe az a nagyon szep, h avval meg ritkabban lehet loveshez jutni.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
97000 xp-m van rajta, de lehet, hogy feladom, mivel nem tudom vele meglõni azt a sebzést, amit már a játék is jónak gondol. 1-1-ben bármi leveri a töltés idõ miatt. Hihetetlen helyekrõl pattanok vele, de ha be is talál 600 körül sebez. Valamint utóbbi idõben hiába vagyok hull downban, átlövik a tornyot.
De ha nagy ritkán sikerül vele olyan kört menni, ami nekem is jó érzés, akkor is kiábrándít a kapott xp.
Amennyire szerettem a protót, ezt annyira gyûlölöm.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
wot nick: PsychoTrooper
Nekem minden tiszteletem aki prem nélkül játszik mert én nem bírnék:...
Victory!
Battle: Port 06 December 2012 13:40:38
Vehicle: Cromwell
Experience received: 2,044
Credits received: 41,070
Battle Achievements: Top Gun, Invader, Sniper, Master Gunner, Sharpshooter, Mastery Badge: "Ace Tanker"
<#violent>#violent>
Jo az egyik AFK volt, de a legenyseg meg 87%-os... <#alien>#alien>
Saor Alba