World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

L/71
JP-tõl nem félek hogy megbánom.... max elején lesz szar hogy gold ammo mennyire viszi a zsét!
Jpz4tõl jobban félek o.O
Jól döntöttél😄. Nem bánod meg😉.

Szerintem az L/56.

na elhatároztam, hogy JP kell nekem a garázsba....
nemsokára meglesz JPZ4... addig oké, hogy azt is a stug gunjával fogom használni! na de a JP-t???? stug3 gun AP vagy 88-as APCR? 😄
(amíg meg nem lesz a 200as 88as persze)
Csak arannyal, de ne akard úgy se megvenni, mert nagyon gyenge szerkezet. És mindezt tizenvalahány-ezerért.

Toby0501
Veszíteni tudni kell..<#zavart1>

van mikor semmi nem lövi át és van mikor minden....
teljesítményben nagyon jó TD szerintem, de ez a pénzhozatal vicc!!!!!!
Stug3al sorba jönnek a 30-40k-s körök... ezzel meg 30se jön!!! úgy hogy rajta van a 30%-os bónusz! <#kocsog>WG ebbe is belenyúlt!
nagyon jól hozott még prém nélkül is
Trucker39
Sok tapasztalatom nincs vele. Tegnap vettem meg és ... kicsit többre számítottam. Elég gyengécske jószágnak tûnik egyenlõre. Type szembõl kb 3 lövésbõl elintézett.

KoJin Mekre
Löwe tankot nem lehet megvenni, csak arannyal? :C

Ja hogy a mennyiség. Azt nem is figyeltem.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

igen.... prém nélkül és +30% nélkül többet hoz!
Trucker39
Erre gondoltál?

Kizárt, hogy azt egy ember vigye.
Napi 128 kör az minimum 10 óra játék, ép ésszel azt nem lehetne bírni. Nameg seggel se.
Szerintem kicioccó kínai húzhatta neki vagy többen viszik az acc-ot.

ezzel a TD-vel avg 484
összesen meg 462
Ennek szerintem egy tank van a szobájába és bele van építve egy gép amin játszik egész nap!<#vigyor>

Ez még nem is olyan szörnyû, ennél sokkal rosszabbak is vannak.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Sippie
na ne mond már hogy számít neked hogy nyert vagy vesztett kör, így is legalább 2000 átlagXP-d kell hogy legyen <#idiota>
<#mf2><#mf1>
<#gun>
<#violent>
Aki a cheater franciákkal megy az meg is érdemli, hogy a WG kezelésbe vegye a kékeressel az illetõ száját... 😄

Sippie
szar is, én freebõl vagy 80k-t áldoztam az E4-re, tovább nem bírtam azzal a trágyával, pedig nagyrészt még a butító patch elõtt mentem vele.
a WG megint leszophatja a faszomat!

mentetek amx ac 46-al mostanság????
mentem 7 kört... 6 lose 1 win... prémmel körönként átlag 15k bevétel!
és ugye hónap tankja miatt +30%-al hoz ennyit!!!!!!!!
hát a fasszopó WG ehhez is hozzányúlt!!!!!
Azt még én vagyok kocka! kutyafülétmá!!!

patchaou
Ott már tényleg valami gond lehet.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

polluxware
alapvetõen nem egy spííler.. sõt

max addicted a csávó

Itt látszik milyen minõségi ez a global rating😊)) mennyiséget mér mindenbõl...

Megnyugtatlak, az E4 is ugyanilyen lesz, csak 850es ágyúval már kicsit idegesebb vagy a 638as sebzésekre, mint 750essel.. <#smile>
Tanács, használd a kisebbik ágyúval. Bõven elég az a pen és még gyorsan is lõ. Eleinte utáltam a kis ágyút, mert protón pontosabb volt, de a nagy sem pontosabb, akkor meg olyan mindegy. Meg a nagy ágyúnak hiába van nagyobb pen, ha azzal is szinte minden 3. lövést elnyeli az ellenfél és utána tehetetlen vagy 17 secig.
Hulldownt meg élvezd ki, E4ben az sincs már. 😄 Amúgy T30 tornyán a lövegpajzs feletti részt könyebben át lehet lõni, mint a kupolát. Szóval, ha hulldownozol figyelj arra, hogy mozgasd a tornyot, hátha nem tudják becélozni.
..hisztis egy balerina mind! 😊
Én csakis az igazat mondom olyankor <#nevetes1>.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

De ha meg platoonban mész vele, és esetleg kilövöd a célpontot elõle, akkor meg elkezd osztani hogy killstealer vagy.

Vagy éppen ha kitáraztál a lórival a célpontra és visszavonulsz, õ meg meghal a typejában, akkor jön azzal hogy "nem tudom mi a férfimunka" 😊.

Nemjó neki semmi... 😊

loszart se? es a politikai korrektseg??

ok csak a jatek elvezete miatt jatszanak, nem a gyozelemert 😊
detto. max karacsonyra veszek majd egy hetet. de ennel tobbet nem tervezek.
Ugyanilyen érzéseim vannak nekem is - ha ketyeg a prém, akkor kényszeresen játszom, azt meg nem akarok többé, 2.5 év elég volt.

3000 HUF egy hónapra nem összeg, ha akarnék intenzíven játszani simán megvenném (2 nap elköltök ennyit kajára mint a pinty), nincsenek ilyen "én ezek nem fizetek mert szart csinálnak" jelmondataim, miután már játszottam vele 16K csatát 😊

Ja, volt vagy 3200dmg, meg 2000 spot dmg, 2 kilõtt tank. Csak ugye ez se volt elég, ha a többiek lószart se csinálnak.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

vesztes korre, nem semmi!
Én is így emlékszek rá. Azért is furcsálltam hogy bevágott egy Erlenberg assaultra Type 59-el. Mondjuk nem sikerült rosszul, csak a babuinok elkúrták.
Defeat
Battle: Erlenberg 2012. december 6. 15:41:22
Vehicle: Type 59
Experience received: 1 266
Credits received: 109 432

..nem kellene, plane h a legutobbi patchban is javitottak ezen..
Az mennyire normális hogy úgy is betesz assaultba hogy ki van róla véve a pipa?

mai trollkodásom 😄
M10 beugratott gödörbe és beszolrult 😄 segítettem neki!

utánna meg magamon <#hehe>
.. mint at95, azt is csak platoonba erdemes bevinni. ugy eleg jol hasznalhatok, ha van egy gyorstoltesu gep mellette parba.

amugy t95 detto ilyen hektikus az agyu sebzese. amibe az a nagyon szep, h avval meg ritkabban lehet loveshez jutni.
Eagle16
Neeem 😊 Akkor annyiban hagytam az egészet, most az 1 napos prémium miatt megnéztem mi van a játékkal, és megint kipróbáltam hátha. És most valamiért elfogadta.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Jaa, az lemaradt 😊

A t30 nem farm tank.
97000 xp-m van rajta, de lehet, hogy feladom, mivel nem tudom vele meglõni azt a sebzést, amit már a játék is jónak gondol. 1-1-ben bármi leveri a töltés idõ miatt. Hihetetlen helyekrõl pattanok vele, de ha be is talál 600 körül sebez. Valamint utóbbi idõben hiába vagyok hull downban, átlövik a tornyot.
De ha nagy ritkán sikerül vele olyan kört menni, ami nekem is jó érzés, akkor is kiábrándít a kapott xp.
Amennyire szerettem a protót, ezt annyira gyûlölöm.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

vereség volt

wot nick: PsychoTrooper

Mintha 2 hete hoztad volna ezt fel, azóta próbálgatod? Téged szerintem már névrõl ismernek, a számodat meg fejbõl tudják. 😄 Ne csodálkozz majd, ha újévkor tõlük is kapsz smst. <#smile>
1300 xp-re 86k kredit? Ennek most az xp szorzója ilyen alacsony, vagy a kredit szorzója ilyen magas? 😊

Nyáron volt úgy hogy haza jöttem na mondom 1 hónapig itthon😊 vettem premet... másnap szóltak hogy menni kell😄 amikor haza jöttem megint ugyan ez😄
Nekem minden tiszteletem aki prem nélkül játszik mert én nem bírnék:...

Solten

Victory!
Battle: Port 06 December 2012 13:40:38
Vehicle: Cromwell
Experience received: 2,044
Credits received: 41,070

Battle Achievements: Top Gun, Invader, Sniper, Master Gunner, Sharpshooter, Mastery Badge: "Ace Tanker"

<#violent>

Jo az egyik AFK volt, de a legenyseg meg 87%-os... <#alien>

Saor Alba

Eagle16
Jé sikerült elfogadtatni a telefonszámomat végre...adott is érte 100 goldot.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius