World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nálunk ez jobb volt. Egy BDR-t aprítottunk. Az utolsó lövést én vittem be. Kiírta, hogy kilõve, de 23HP-val még mindig ott volt. A többiek lõtték, de akkor is az enyém lett a kill.
Lagg party? Megjelent a szovjet légierõ a játékban? Méghogy nincs soviet bias... 😄

QuentinT
A laggfest nagyon jóra sikeredett nálam is. Nagyjából öt lépés távolságról lõttem rá háromszor egy álló Shermanra, mire kiderült, hogy nem is ott van... biztos ez is valami feature, mint MWO-ban az ECM <#mf1>

Annyira nem volt izgi,de na, a TP mennyisége. <#nevetes1>
Volt nekem is. A tankok ide-oda teleportáltak. Öröm volt nézni.
AMX 13 75-tel átrongyoltam közöttük, felderítettem 12 tankot, esélyük nem volt kilõni.
Utána meg nekiálltam campelni, hát mit ne mondjak elszórakoztak vele egy ideig, mire sikerült végre valamelyiküknek eltalálni.
<#mf1>
dante3
Akkor jót tett a szerverkarbantartás!<#idiota>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

OMG,lagg party volt elõbb, azt hittem az én netem szarakodik, de írták a többiek is, hogy náluk se jó.

World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21

dante3
Köszi

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Ha van amerikai nehéz tankod, ezzel tudod húzni még jobban a legénységet.
Használd nyugodtan.
dante3
Elsõ prém tankom, van valami hátránya így, hogy nem képeztem át az emberkéket? Azt írja, használhatók a képsségek...

Tuti, hogy van valami! Nálam két nap alatt Type-val, kb 20 csatából 2 gyõzelem. 2!!!
A vércukrom az egekben.
Senki nem magyarázza nekem meg, hogy nincs valami szarul mûködõ manipuláció a rendszerben.
A megelõzõ napokban szarrá nyertem magam, most behúzták a zablát.
Elõfordult már más tankkal is bukó szériám, de a type-ra mintha vadásznának. és félreértés ne essék, nem vagyok se kezdõ, se hülye.

Most már a prémiumot sem merem feltenni.
Trucker39
Köszönöm a meghívást, de amint látod elég gyenge "tankparancsnok" vagyok. Nem rontanám le senki eredményét.

Más. Dolgoznak a "piroskák" (kikaptunk)

Megoldja a WG. Egy kis 0 sebzés itt. egy lepattó ott. Egy -25% random oda egy mellé megy 10 méterrõl is ide és kész is.
Ha gondolod, csatlakozz hozzánk.
Ma mást nem is platoontársat biztos találsz nálunk.
Is7el jöhetsz CW-re, és még 8as századok is vannak. Habár a cw miatt az utóbbi idõben nem túl sok.
Ám az eredményeim 90%-a nekem is random.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Azért milyen fura, a hosszú 75-össel gond nélkül át tudta vinni a KV-t. Most meg elég sok a lepattanó, meg az ilyen 80-100 körüli sérülés. <#eplus2>

Ez prémmel van. Prém nélkül 13 és 18 körüli volt a pénz.
Valami szerintem is van a játék körül. A napokban E-75, 10 meccsbõl 10 bukó, iszonyú sok ezüst veszteség. Az XVM szerint a 95%-os meccset is buktuk, ahol nálunk egy csomó zöld volt, míg az ellenfélnél sárga és piros. Az ok, a nálunk jelentkezõ rengeteg nullás átütõ, Szerintem ezzel manipulál a játék valamilyen módon.

Nálam is ez van ne aggódj! Ha még hozzátenném, hogy prémet is vettem elõtte... 😊 Az elsõ pár nap jól indult, aztán a mélység. Tegnap a JPzIV-et nem tudtam leduplázni. Sajnos kevés idõm volt és csak 3 csatára futotta, de röhej volt mindegyik.

A 88-as kérdésedre a válasz: az elõbb volt két csatám. Egyik gyõztes, 1600 körüli sebzés 27 lepedõ, a másik bukó 1100 körüli sebzés majdnem 20 lepedõ. Nem arany lõszerrel. AP-val pattog a KV1-S frontjáról és a SU-100-ról is szokik.
Trucker39
Sajnos még szakaszban sem voltam soha, századról nem is beszélve. Így az eredményeimen is látszik, hogy csak random csapat eredmények. Ha lesz majd rá türelmem, egyszer szeretném kifejleszteni.

Végre! egyet nyertünk. prémmel -50k 😄
Én is csaka prém miatt erõltetem. amúgy már rég leszarnám az egész gémet. Ezt megelõzõen az elmúlt héten max napi fél órát órát játszottam oszt jónapot.
10,5ös, valamint ha vitt bele aranylõszert, akkor simán visz mindent.
Hányszor anyáztak, amikor elkezdtem aranylõszer+trollgun kombót használni vele.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

én egész nap szopok hogy a jó büdös kurva anyját az összes gyökér fasznak!
nem tudok szebben fogalmazni, de ha betesz 14 gyökér mellé akkor elkap az ideg! <#boxer>
Nem mindig adja be hetzernél, de M4-el is lõttem hasonlót 105-össel.

wot nick: PsychoTrooper

Így hogy elvetéka jó ágyújat nincs is más amit hazsnákhat
Ha a rövid 105-ös volt rajta, És a HE-vel szerencsés helyen talált el, akkor simán elõfordulhat.

10,5ös és HE.
Pedig az ellen is hüyle csapatot kap. Pl: Wide park. Megállok a sínen a segét mutatja nekem 2 ob 704 meg egy patton. Legalább 10szer lõttem rájuk mire felfogták mi van. Pedig vagy 60 méterre voltam a sín közepén világítottam.
Troll gun vagy ammo hit es felrobbantal.

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

Igen nem manipulálja a WG a játékot. aktiválom ma a bónusz kódot. Mondom húzoma t-54et. vagy 2 óra alatt bejött 15k tp. Aztán fordulat és hát... oylan 16:00tól mostanáig még 5k. Zsinórban 10 vereség legalább majd egy gyõzelem és folytatódik a szopás megint...
Áruljátok már el lehetséges-e az, hogy egy pz4 kb 200 méterrõl egyetlen lövéssel kilõtte a fullos hetzeremet szembõl??? Mert kur..ra furcsállom.
arra gondoltam, hogy!!!!
nemsokára meglesz a szar 88as a jpz4em-re! és lehet hogy felteszem és megnézem, hogy arany lõszerrel mit tud!
jobb mint 75-sel? több exp-t hoz-e? viszi-e a zsét?
hátha valakit érdekel 😊
jó karika egy IS-el 😊

The Matrix has you...

A heten volt szerencsem haromszor is 10-es csataban kifogni loltraktoros platoont persze a mi oldalunkon. A visszaszamlalaskor mindig figyelmeztettem, hogy ki fogom nyirni egybol ami meg is tortent minden alkalommal viszont egyszer sem kekult be a nevem csak -1 lett a kill. Ez valami uj dolog, hogy buntetlenul lehet kiloni oket vagy csak beletorodtek a sorsukba a 30 mp alatt?

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

Ja és nem egészen 2 hete cw-zünk.
Még normális 10es századot se tudunk összehozni a tankhiány miatt, de mint írtam ezzel a takitkával errõl az oldalról döntõig jutottunk.
Persze így hamar kiismerik majd, és biztos van rá ellenszer. Dolgozunk az új taktikákon is, viszont lepróbálni a fenti okok miatt, csak a cw-n tudjuk. Ezért amíg beválik addig csak ezt nyomjuk.

Többször lepróbáltuk már. Tegnapelõtt így jutottunk döntõig.
2en férünk 1más mellé. Ekkor még nem tud odaütni az arty.
A 3. kicsit hátrébb áll, ha onnan lát valamit, õ is lõ, de ahogy az elsõ td újratáraz helyet cserélünk. Addig õ tartja vissza õket amennyire tudja. De mire az ellenfél odaér hozzánk, addigra biztos tele tárral várjuk õket ismét. + úgy kell feljönniük a dombon, hogy nem látnak ránk. Minimum 2 tank hal el rögtön a kanyarban, újabb 1 mikor jönnek felénk, és ahogy feljönnek ismét 2-3.
Mint említettem kis klán vagyunk, kevés tankkal, kevés taktikával, ezért sokszor használjuk ugyanazt a full def taktikát, így a többiek is ott vannak körülöttünk, tehát ha baj van 1 pillanat alatt odasegítenek. Eddig nagyon jól bevált.

csak én laggolok mint a 'zállat?

LeWyTy
Az eredeti orosz rádió hangokat valaki tudná nekem linkelni?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Roger6
Sok sikert a taktikához, remélem bejön az adott map-on.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

+ ha az arty oda akar lõni, akkor úgy kell átállnia, hogy mi is látjuk, tehát mi magunk kilõjük.

Igen, ez nem teljesen igaz, amit írtam.
Javítás:
Azon a pályán ahol mi játszunk, ott van 1 arty védett hely, magasabban is vagyunk, tehát lassan jutnak el odáig, illetve elég távolról is látjuk õket.
Tehát ott brutális pusztítást tudunk csinálni.
Más pályára valószínû nem fogunk tudni ennyit vinni majd.

Maala
Aztán a következõ 50mp-ben szétszednek titeket.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Valami spec account lehet mert a honlapon is zárolt profilt ad be de a keresésénél mutat 126 kört meg 85k xp-t.
Na ennyibõl egy bat nincs meg.

Hát sztem TD-k eléggé korlátozott módon használhatók CW-n. Hiába lõnek nagyon, meglátják õket beállva védekezni, felviszik az artyt, az meg oneshootlja a franciát, szóval annyira nem OP az 😛
Állítólag meg lehet oldani, hogy ne lássák a statod.

ugyanez volt múlt hétvégén is 😊
matildáztam és minden csatában volt 3 matilda 3 A13 és 2 Valentine 😄
Ezek az eredmények még akkor voltak, amikor bejött ez az ág.
Brutálisan OP-k voltak.
Teszt szerveren kipróbáltam õket 4esig, akkor még nem gondoltam volna, hogy ennyire meg fognak tetszeni. A 4est azért is ugrottam át.
Amit viszont gyûlöltem bennük, az artyk elleni kiszolgáltatottság. Nem egyszer ütött ki 5ös arty 1 lövésbõl az AC 48ból.
A 10es cwre nagyon jó lesz, megéri szenvedni.
Mi kis klán vagyunk, ezért csak 2 AMX Foch-t tudunk vinni CWre, de ha lesz még 1, akkor biztosan 3assával fogunk mászkálni. Így is látjuk, amikor az ellenfél támadócsapata megáll, és húzódik vissza, amikor rájön, hogy 2 (+1 másfajta td) védi azt a részt. Mi meg röhögünk, mint a tejbetök.
Gondolj bele: jönnek az IS7esek, és ahogy az elsõ kidugja az orrát kap 3x kb 800at, majd 5 mp múlva a második 2x 800at, ismét 5 mp múlva 3x800.

Érdekes lesz, ha mindenki azzal megy majd. 😄
hétvégén churchill I napot tartok 😊