World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt még a HE is meg az AP is átüti ha látszik a teste, nagyon vékony a páncélja.
WoT: Nishizumi77
Kezd nagyon elegem lenni a különbözõ derpekbõl (Hetzer, PZIV, VK28 és stb.), akik jóval 300 feletti sebzéseket ütnek az M18-ba prém lõszerrel, mert ki az a hülye, aki nem üti át. Szerencsére õk gyakrabban esnek áldozatul az én fegyveremnek, de mégis dühítõ, amikor egy ilyen sz*r lekapja az életem nagy részét...
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Get a little more bang for your buck!
Ez van a hétvégi specialba írva. Ezért kapsz érte többet.
Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott
Tényleg, bele sem gondoltam, hogy így drágább lesz az arany lõszer.
Rohadt fifikás 1 banda!
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Viszont 8astól kezdve már elég jó fegyvere van a franciáknak. Ha jól emlékszem pontos, gyors, nagy átütés, 400as átlagsebzés.
A 10esnek 3 lõszere van, 5 másodpercenkénti töltés, majd ha jól emlékszem kb 47mp újratárazás.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Ha igen, mennyi skuló van benne / azon az ágon van e korábban is revolveres?
Tény, hogy a Huns-ba, Mszh-ba erõs a felvételi követelmény, de vannak mellettük más klánok is akik magyar viszonylatban jók.
Ide kisebb a követelmény, általában tankokhoz van kötve már cw-znek.
Valamint vannak a kis klánok, akik próbálkoznak, még nem cw-znek, ide alacsonyabb szint kell.
Amennyiben az elsõ csoportba szeretnél bekerülni, ott el kell fogadni, hogy ez van.
Második csoportba már Általában csak a tankodtól függ bekerülsz-e, majd késõbb kiderül beválsz-e.
Harmadik csoport azok a klánok, akik vagy fun klán, baráti társaság, belefáradtak és abba hagyták, esetleg most alakul.
Namármost: az elsõ csoportba 2, esetleg 3 klán tartozik.
Másodikban azért már van választék bõven.
Harmadikat hagyjuk most.
Ezt csak azért írtam, mivel ezzel a kijelentéssel, hogy: "ha értelmesbe akarsz menni" a magyar klánok 99%-át lehülyézted véleményem szerint.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
<#taps>#taps>
Egy dolgot hagy tegyek még hozzá: mivel a credit bevétel független a gyõzelemtõl (nincs rá 50% bónusz gyõzelem esetén), ha tényleg jó vagy a typeodban, tökmindegy nyertek e vagy vesztetek. Ha leosztod a sebzésedet, a farmköreid pontosan ugyanannyit érnek ha nyertek ha vesztetek.
Igy talán majd be mered kapcsolni a prémiumodat <#nyes>#nyes>
A legfõbb különbség hogy klántag MEHET CW-re (ha éppen akkor online amikor van csata), illetve pl egy klánban könnyebb találni partnert platoonba vagy könnyebben alakul ki egy company.
Minden más amit beleképzelsz a klántagságba hülyeség és alaptalan.
Ahogy írták is, egy ütõképes elit csapatot szeretne összeállítani akár más klánok tagjaival együtt. Aki teljesíti az elvárásokat az valószínû tolt már pár órát cw-n és/vagy században (emiatt, mert randomban ez nem jön össze: Top tankokkal 70% körüli gyõzelmi arány) és megszokta a „parancsuralmi (önkény)rendszer minden nyûgjét. 😄
A többi érték az egy nagyon jó játékos jellemzõje, egyben nézve (effi, bevitt sebzés).
Bár az átlag xp kicsit magas annak, aki premium nélkül tolja.
Az arany meg a plusz lehetõségek kiaknázásához kell. Ha valaki komolyan gondolja akkor 2900 Ft-ért vesz 2500 goldot, amit egy hónapon belül visszaszerezhet és még növelheti is ezt az összeget.
Tekintse mindenki úgy, mint egy befektetést. Ha komolyan gondolja, akkor rááldoz és befektet, aztán ez az összeg kamatozik. 😛
Aztán ha szegény eber modnjuk 10k random után már unja a sólót és menne vmi rendes klánba akkor meg kiröhögik hogy hol a 623%ios winrated és a 17 kill /csata?
Aki meg nem randomban edzõdött az nem is igazi WoT-os. - mondatértelmezés - még egyszer...
Aki meg nem randomban edzõdött az nem is igazi WoT-os.
MUMMY klán vagy kik. Gyûlölöm õket mert kurva hupilala mind meg egyzser 3 patton úgy megbszott minket mint állat. Bezzeg ha egyedül látom õket nem platoonban döglenek mint a többi sõt néha jobban. Szóval... LOL.
Csak nekem tûnt fel*
Csak nekem nem tûnt fel, hogy itt nem a klánnak toboroznak, hanem Szakesz 1 bajnokságra akar összeszedni 1 "elit" csapatot.
Ám ha gondoljátok keressetek meg játékban (TGH).
2 hete cw-zünk és aránylag jól megy. A héten 2x játszottunk selejtezõ döntõt, de nagy szükségünk lenne olyan emberekre, akiknek van 10es tankja, vagy közel jár hozzá. Mivel sokszor telefonálgatnunk kell, hogy meglegyen a cw-csapatunk.
Elõre is köszönöm .
Nekem közel 1100 van,így én már kiestem
És még egyzser.
HAHAHAHAHAHA
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
<#banplz>#banplz>
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
Na szóval az történt hogy egy szikla túl oldalán szembe állt velem egy e-100 és természetesen beforgattam az st-I-t és kicsi hátra mozgásokkal majd elõre mozdulással mindig vissza álltam a szikla védelmében. A hülyegyerek meg csak tolta szembõl rám a gépét és persze hogy leszedtem egy perc alatt róla vagy 2000-et, õ meg semmit rólam mert mindig csak a beforgatott oldalamról tudott csak pattanni!<#vigyor1>#vigyor1> Én bevittem kábé 2000-sebzést, õ meg 0-sebzést és nagyon berágott a gyerek és hátra tolatott gondolom azzal a szándékkal hogy tempóból nekem jön majd szembõl és szét lõ!(ugye a noobok egy idõ után így szokták le reagálni ha nem tudnak sebezni mert balfaszok!<#nevetes1>#nevetes1>) Szóval hátra tolatott és lecsúszott a szikla peremrõl és beszorult két szikla közés és nem tudott kijönni! Ekkor már nagyon mérges lett mert a cseten szidta mindenki hzzátartozóját válogatás nélkül!<#zavart1>#zavart1> Nem szoktam ilyen paraszt lenni senkivel de oda jött egy IS és megalázó módon a nagyobb tankok végig nézték ahogy a kis IS apránként szétlövi az e-100-at!<#nevetes1>#nevetes1> Ha még láttatok ideges embert aki irkál a cseten akkor ez az volt! Nem nagy sztori, de így a végére jót nevettünk legalább! Na jó éjt!<#nevetes1>#nevetes1>
cyka blyat
Aktív tagokat keresünk az ESL csapatunkba.
Link a csapathoz: HUNS - Underdogs
Követelmények:
- 1800 körüli efficiency érték. (2,5 fölötti cap/def/spot pont felett az alternatív effit nézzük.)
- 60% körüli gyõzelmi arány. (Top tankokkal 70% körüli gyõzelmi arány, minimum 200 lejátszott csata.)
- 700+ átlagos tapasztalat csatánként. (Top tankokkal 1000 körüli átlagos tapasztalat, minimum 200 lejátszott csata.)
- 1500+ átlagos sebzés csatánként. (Tier 8 tankkal 1600+ átlagos sebzés/ Tier 10 tankkal 2200+ átlagos sebzés/ tier 8 artyval 2200+ átlagos sebzés)
- Lehetõségeidhez mérten maximális aktivitás.
- Minimális kezdõtõke. (4-5 millió kredit, esetleg 1-2K arany az új tankokra, legénység átképzésére, speciális kiegészítõkre, álcafestésre.)
- TS3 használata.
Akit érdekel, az privát üzenet formájában érdeklõdhet ezen a fórumon, vagy akár a hivatalos EU fórumon is.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Lenne egy ismerõsömnek egy kérdése.
Kapott egy accot ajándékba. A weblapon a név átírásnál szerepel ott 2500 gold. Ez azt jelenti, hogy annyiba kerül, vagy kapott 2500 goldot, amit névváltásra használhat fel?
Egyébként nálam is szerepel gold jelzés ott.
thx a választ.