World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát az M18 ellen pont hogy nem kell prém lõszer 😄
Azt még a HE is meg az AP is átüti ha látszik a teste, nagyon vékony a páncélja.

WoT: Nishizumi77

Bárcsak felvinnék az árát....
Kezd nagyon elegem lenni a különbözõ derpekbõl (Hetzer, PZIV, VK28 és stb.), akik jóval 300 feletti sebzéseket ütnek az M18-ba prém lõszerrel, mert ki az a hülye, aki nem üti át. Szerencsére õk gyakrabban esnek áldozatul az én fegyveremnek, de mégis dühítõ, amikor egy ilyen sz*r lekapja az életem nagy részét...

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Cserébe minimum növelhették volna az átütést meg a sebzést. <#vigyor>

Azt a ku..., pedig a hétvégén prém ammós AMX50B lett volna a program ,de így hogy majdnem 6k vele egy kövés, marad a sima AP<#nevetes1>.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

<#nyes><#nyes><#nyes> ezt aki most benne van mind teljesíti?😄DD<#bohoc>

20% discount on converting gold to credits.

Get a little more bang for your buck!

Ez van a hétvégi specialba írva. Ezért kapsz érte többet.

toocha
A tankok a tankföldön teremnek te tudatlan! Nagyon vízigényesek, és szeretik a sok napsütést!

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

Akcijóóóóó van.
Tényleg, bele sem gondoltam, hogy így drágább lesz az arany lõszer.
Rohadt fifikás 1 banda!

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Gyerekek miért lett 480 kredit 1 arany? Ez végleges lesz? Valaki aki tud világosítson már fel. Drágább a prémium lõszer! <#shakehead>

T10 az egyetlen ami revolvertáras.
Viszont 8astól kezdve már elég jó fegyvere van a franciáknak. Ha jól emlékszem pontos, gyors, nagy átütés, 400as átlagsebzés.
A 10esnek 3 lõszere van, 5 másodpercenkénti töltés, majd ha jól emlékszem kb 47mp újratárazás.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Trucker39
AMX Foch (155) emlegetett. Nem az a legnagyobb a kategóriájában ?

Ja, így már értem miért van meg neked minden toptank olyan hamar... dinnyeföld, hogy én erre nem gondoltam 😊

Ez már revolvertáras TD igaz e?
Ha igen, mennyi skuló van benne / azon az ágon van e korábban is revolveres?

Nem klánba toborzok, de úgy gondoltam, hogy ezt elég egyértelmûvé tettem azzal, hogy így kezdtem; "Aktív tagokat keresünk az ESL csapatunkba".

Ám nem veszekedés képen, de te mint tartasz normális klánnak?
Tény, hogy a Huns-ba, Mszh-ba erõs a felvételi követelmény, de vannak mellettük más klánok is akik magyar viszonylatban jók.
Ide kisebb a követelmény, általában tankokhoz van kötve már cw-znek.
Valamint vannak a kis klánok, akik próbálkoznak, még nem cw-znek, ide alacsonyabb szint kell.
Amennyiben az elsõ csoportba szeretnél bekerülni, ott el kell fogadni, hogy ez van.
Második csoportba már Általában csak a tankodtól függ bekerülsz-e, majd késõbb kiderül beválsz-e.
Harmadik csoport azok a klánok, akik vagy fun klán, baráti társaság, belefáradtak és abba hagyták, esetleg most alakul.
Namármost: az elsõ csoportba 2, esetleg 3 klán tartozik.
Másodikban azért már van választék bõven.
Harmadikat hagyjuk most.

Ezt csak azért írtam, mivel ezzel a kijelentéssel, hogy: "ha értelmesbe akarsz menni" a magyar klánok 99%-át lehülyézted véleményem szerint.

Mert szerinted a klánosok hol húzzák ki a tankjaikat ha nem randomban? Talán a dinnye földön termesztjük õket?

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Namost szimplán irigykedsz vagy csak kevés volt a reggeli kávé.

"Most már a prémiumot sem merem feltenni."
<#taps>

Egy dolgot hagy tegyek még hozzá: mivel a credit bevétel független a gyõzelemtõl (nincs rá 50% bónusz gyõzelem esetén), ha tényleg jó vagy a typeodban, tökmindegy nyertek e vagy vesztetek. Ha leosztod a sebzésedet, a farmköreid pontosan ugyanannyit érnek ha nyertek ha vesztetek.

Igy talán majd be mered kapcsolni a prémiumodat <#nyes>

A klántagok többsége általában ugyanúgy randomosként húzza ki a tankjait mint te.
A legfõbb különbség hogy klántag MEHET CW-re (ha éppen akkor online amikor van csata), illetve pl egy klánban könnyebb találni partnert platoonba vagy könnyebben alakul ki egy company.

Minden más amit beleképzelsz a klántagságba hülyeség és alaptalan.

Nem értem a felháborodásotokat.
Ahogy írták is, egy ütõképes elit csapatot szeretne összeállítani akár más klánok tagjaival együtt. Aki teljesíti az elvárásokat az valószínû tolt már pár órát cw-n és/vagy században (emiatt, mert randomban ez nem jön össze: Top tankokkal 70% körüli gyõzelmi arány) és megszokta a „parancsuralmi (önkény)rendszer minden nyûgjét. 😄
A többi érték az egy nagyon jó játékos jellemzõje, egyben nézve (effi, bevitt sebzés).
Bár az átlag xp kicsit magas annak, aki premium nélkül tolja.
Az arany meg a plusz lehetõségek kiaknázásához kell. Ha valaki komolyan gondolja akkor 2900 Ft-ért vesz 2500 goldot, amit egy hónapon belül visszaszerezhet és még növelheti is ezt az összeget.
Tekintse mindenki úgy, mint egy befektetést. Ha komolyan gondolja, akkor rááldoz és befektet, aztán ez az összeg kamatozik. 😛
Vakok közt a félszemû a király ( 9-15 vereség ) ez a méreg,nem a cián...[/url][/img]
Trucker39
Szép reggeli kezdés. Az ellenfél "kicsit" bealudt. Néhányan meg gyorsan foglaltunk. Már ha a KV-5-re a gyorsaság szó helytálló.

Aki meg esetleg még ptém nélkül is tolja duplán RESPECT. 😊
Pont fordítva. A RONDOMOSAK az IGAZIAK! Õk azok akik vért izzadva jutnak el egy egy tankhoz. végig szopják a szar csapatokat mikor 14 gyökkérel küzdenek együtt.
Jogos, benéztem. Bocs, Sov.

Amúgy meg nem is konkrétan ez zavar hanem úgy általában. máskor is írt ide ki vki vmi iylesmit de akkor csak simán századba keresett embert. De így megy a klán felvétel is. Ha értelmesbe akarsz menni. 120% win rate. 10kill/csata 3500 effi stb.
Aztán ha szegény eber modnjuk 10k random után már unja a sólót és menne vmi rendes klánba akkor meg kiröhögik hogy hol a 623%ios winrated és a 17 kill /csata?

Aki meg nem randomban edzõdött az nem is igazi WoT-os. - mondatértelmezés - még egyszer...
A random játékosok nem igazi wotosok? Kifejtenéd bõvebben?

Hehe. Hangulat mint az eredmény. ez egy játék. Nem holmi kurva munkahely. Na ezért nem klánkodom én. Kell a tökömnek, hogy ugráltassanak, parancsolgassanak stb. LOL

Aki meg nem randomban edzõdött az nem is igazi WoT-os.

MUMMY klán vagy kik. Gyûlölöm õket mert kurva hupilala mind meg egyzser 3 patton úgy megbszott minket mint állat. Bezzeg ha egyedül látom õket nem platoonban döglenek mint a többi sõt néha jobban. Szóval... LOL.
Javítás:
Csak nekem tûnt fel*

Srácok!
Csak nekem nem tûnt fel, hogy itt nem a klánnak toboroznak, hanem Szakesz 1 bajnokságra akar összeszedni 1 "elit" csapatot.

Ám ha gondoljátok keressetek meg játékban (TGH).
2 hete cw-zünk és aránylag jól megy. A héten 2x játszottunk selejtezõ döntõt, de nagy szükségünk lenne olyan emberekre, akiknek van 10es tankja, vagy közel jár hozzá. Mivel sokszor telefonálgatnunk kell, hogy meglegyen a cw-csapatunk.

Ha használsz valamilyen modot, vagy modokat, akkor ott lehet a bibi. Ha nem, akkor szedd le a játékot és rakd újra! Talán segít.
Más versenyszerû játékokban is van elvárás. Ott a hunsban nincs olyan hogy nem megyek mert nincs kreditem meg ha mondanak valamit az úgy van. Pl counter strikeban is mikor világbajnokság van nem kezdõkbõl kukázzák össze a csapatot aztán nyerik sorra a versenyeket.Nekik ez a szintjük és példaértékû. Nézd meg a többi klánt aki erõlködik és nincs ilyen elvárásuk, lehet tudod mik az állapotok: inaktivitás,dísznek megy mert vagány ha klánba van, században fingja sincs mit csinál, fontosabb a hangulat mint az eredmény és még sorolhatnám. Nem bonyolult ez miért ilyenek az elvárások.

Sziasztok . Olyan problémám van hogy eddig tudtam játszani de három napja nem tudom elindítani a játékot mert ahogy rányomok az indítás részre úgy csinálja mintha indulna de egy pár másodperc után bezárja a játékot . Mi lehet a hiba oka ???

Elõre is köszönöm .
Gondolom minden tag a klánba megüti,ha már ilyen magasra tettétek a mércét.
Nekem közel 1100 van,így én már kiestem
Nem azért de minden klán ekkora SZNOB? Vagy csak alap elvárás, hogy aki klános akar lenni az full prémmel tolja, mindig 3as platban vagy csak században. Mert hogy randomban iylet senki nem fog csinálnbi az hótziher.

És még egyzser.

HAHAHAHAHAHA
EPIC LOL!!!!!
patchaou
Nem mindenkinek fontos ám hogy kilõje a tankokat, neki még az sem hogy eltalálja. Nem keresi és nem szórja meg, de valamit mégis biztos élvez a játékban. 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

(használt tankokat nézzétek)

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

http://worldoftanks.eu/community/accounts/501208236-derprof/

<#banplz>

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Na ilyen jót rég nevettem!<#nevetes1><#taps> Most volt egy olyan csatám amiben egy st-I vel voltam és szembe kerültem egy e-100-al. <#vigyor3> Amúgy most sem értem hogy lehetett ilyen amatõr a csávó, ilyen magas tierben már nem nagyon találkozok ilyen amatõr hibákkal!
Na szóval az történt hogy egy szikla túl oldalán szembe állt velem egy e-100 és természetesen beforgattam az st-I-t és kicsi hátra mozgásokkal majd elõre mozdulással mindig vissza álltam a szikla védelmében. A hülyegyerek meg csak tolta szembõl rám a gépét és persze hogy leszedtem egy perc alatt róla vagy 2000-et, õ meg semmit rólam mert mindig csak a beforgatott oldalamról tudott csak pattanni!<#vigyor1> Én bevittem kábé 2000-sebzést, õ meg 0-sebzést és nagyon berágott a gyerek és hátra tolatott gondolom azzal a szándékkal hogy tempóból nekem jön majd szembõl és szét lõ!(ugye a noobok egy idõ után így szokták le reagálni ha nem tudnak sebezni mert balfaszok!<#nevetes1>) Szóval hátra tolatott és lecsúszott a szikla peremrõl és beszorult két szikla közés és nem tudott kijönni! Ekkor már nagyon mérges lett mert a cseten szidta mindenki hzzátartozóját válogatás nélkül!<#zavart1> Nem szoktam ilyen paraszt lenni senkivel de oda jött egy IS és megalázó módon a nagyobb tankok végig nézték ahogy a kis IS apránként szétlövi az e-100-at!<#nevetes1> Ha még láttatok ideges embert aki irkál a cseten akkor ez az volt! Nem nagy sztori, de így a végére jót nevettünk legalább! Na jó éjt!<#nevetes1>
Antimat
Este nekem is érdekes volt, volt olyan meccs PzIV 10.5-es ágyúval, hogy 6 lövésbõl 0 sebzést bírtam bevinni. Igaz, 6-os, 7-es tierû tankokba, de volt amit oldalról, volt amit hátulról nullázott le.

cyka blyat

Mert a WG-nél túl sok vodkát ittak mikor beállították, hogy egy csatában akár 16 spg is lehet és a T34 ezért kerül sokszor tier10 csatába. 😉
Egy kis toborzás. 😊

Aktív tagokat keresünk az ESL csapatunkba.
Link a csapathoz: HUNS - Underdogs

Követelmények:
- 1800 körüli efficiency érték. (2,5 fölötti cap/def/spot pont felett az alternatív effit nézzük.)
- 60% körüli gyõzelmi arány. (Top tankokkal 70% körüli gyõzelmi arány, minimum 200 lejátszott csata.)
- 700+ átlagos tapasztalat csatánként. (Top tankokkal 1000 körüli átlagos tapasztalat, minimum 200 lejátszott csata.)
- 1500+ átlagos sebzés csatánként. (Tier 8 tankkal 1600+ átlagos sebzés/ Tier 10 tankkal 2200+ átlagos sebzés/ tier 8 artyval 2200+ átlagos sebzés)
- Lehetõségeidhez mérten maximális aktivitás.
- Minimális kezdõtõke. (4-5 millió kredit, esetleg 1-2K arany az új tankokra, legénység átképzésére, speciális kiegészítõkre, álcafestésre.)
- TS3 használata.

Akit érdekel, az privát üzenet formájában érdeklõdhet ezen a fórumon, vagy akár a hivatalos EU fórumon is.

Az miért van, hogy ha t32-vel vagy is-3-al megyek akkor 10-bõl 9x top tank vagyok, ha t34-el megyek akkor 10-bõl 9x tier10-es csatába dob be???
Jó, hogy 7200 sebzése alig kapok 800 xp-t T110E3-al... Pedig ebben még egy IS-7 one-shot is volt full hp-ról.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

2500 goldba kerül a névváltás.
jó is lenne, annyiba kerül
Sziasztok!

Lenne egy ismerõsömnek egy kérdése.
Kapott egy accot ajándékba. A weblapon a név átírásnál szerepel ott 2500 gold. Ez azt jelenti, hogy annyiba kerül, vagy kapott 2500 goldot, amit névváltásra használhat fel?
Egyébként nálam is szerepel gold jelzés ott.

thx a választ.