World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem valami 600-800as csatás type noob volt... erõsködött hogy 1v1ben jobb a type... hát megmutattam neki hogy nem... kurva egyszerû leverni Pershingel! csak rá kell menni face to face és mozgatni a tornyod.... volt hogy majdnem full hp-val éltem túl 😄😄
Mikor kereshetnél is rajta, miközben több xp-t szerzel ugyanannyi idõ alatt, gyógyegér.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

T-25?
Pattogós?
Öhhhhmmmm komolyan?
Jó tank,elmegy,de pattogósnak nem mondanám.
Akkor azt modnom nekem nem jó. Med az megy és orbitol. Arra meg ezek nem jók. T20 lassan lõ. Persing... armor, speed, fordulási szög alul marad a t-44nek. Patton dettó. Nem orbit med. Sztem a med meg menj flankolsz, orbitolod és gyorsan lõsz.
Sunsetjoy
Én is csak ismételni tudom R3nton véleményét, tier 5-ig az a kettõ, amivel lehet kezdeni valamit. A churchill prém meg a t-25. Mondjuk a Church kicsit megkopott, de a kedvezményes árát simán megéri. A t-25 meg sztem pattogós kis gennyláda 😄

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

ja igen, max a typetól fosok, de hát azokat meg 90%-ban hülyék vezetik, nem? 😊

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

DPM-re nem emléxem ezeknek tuti hogy kurva jó. Viszont messzirõl meg az a szükülési sebesség. Megláttál vkit megálltál mire beszûlüélt õ 2szer rádlõtt...
Hát.. ezen lehetne vitázni 😊 Sztem kb mint is-4 vagy 7 vita 😊
Nekem még a régi 100-as löveges T-k voltak.
az, hogy valaki nem tud velük játszani, az még nem jelenti azt, hogy E8-tól fölfelé rosszak. az én kedvenc tankjaim pl.: Batchat 25t, M46, M26
érdekes módon én a legtöbb esetben kioffolom az ellen ruszki medjét

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Köszi a tanácsot.
Egyéb vélemény a tier V prém vasakról?

A Comet után biztosan. <#nevetes1>

Hm... soha sem féltem tõle type-ban. Én tuti átütöm õ meg nem. De a type az prém. Lehet belefutottál egy éppen hogy csak van 40 csatám de nekem kell egy t8 prém tank játékosba. Ami valljuk be nem nehéz. 😛
E8 E4 az utolsó jó med az usa ágon. Pontosabban ezek meg az M4. Talán még a t2 Medium vagy mi a neve a 10,5ös howitzerrel tier 3ban ha jól emléxem.

T-34-85, T-43 a szuper 85el jó. régi 100assal SZAR.
hát régen nyomtam 1v1 et type ellen... 1szer nyert én meg 4szer 😄
de azt az 1et is csak bemakkolta az a fostalicska 😄
Egyet értek. Orosz az igazi med. Német ugye a sniper med. Az usa meg a.... a faszom tudja.
T-43 a legjobb t7 med.
Sztem meg bármelyik t8 med de...
Hol látsz te pershinget akcióban én is beneveznék rá 😊

Hát a Pershingel én se vagyok teljesen kibékülve,de nekem elõtte mind jó volt.
T20,E8,M4,ezek mind bejöttek,ez meg valahogy nem izgat igazán pedig már fullos is.
Az oroszoknál meg pl utáltam a "felvezetõ" tankokat a T-44-ig😊
wat? 0.o én általában kihozom nullásra az egészet mostanában
#191709 CCP-t ne is említsd, azokat jobb nem megemlíteni 😄

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

hát nekem az amcsi med ágon egyedül a T-20 tetszett. M48-t ugye visszahúzták, bár még talán az M48-t is szeretem. Én a amcsi med ágat közvetlen a szovjet med ág után húztam, nekem mind a pershing mind a patton hatalmas csalódás volt a T-44, T-54 után. Ráadásul nagyon sokan dícsérték a pershinget itt forumon, de kanyarban nincs olyan jó, mint T-44. Oroszok sokkal agilisebbek, igazi medes stílus. Amcsikkal nagyn trükközni kell meg bújkálni, nem annyira élvezetes velük játszani szerintem.
Pershing prémiummal elég durva.

toocha
De az elõtt meg ott a t43 amitõl megõrül a "dógozó"😊

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

toocha
Akkor marad a fej-vagy-írás amíg a pershing nem nyer😊 Köszi a segítséget.

T-44 bucira veri pershinget 😛
igen, én csak a saját tapasztalatom/véleményem alapján nyilatkozok....
Pershing fullosan egy nagyon jó med... örök kedvencem, nem adom el semmi pénzért!
míg a KV-3 nekem egy feledésbe múlt tank...
toocha
Az igaz meg a medeket jobban is szeretem, viszont a kv3-hoz már meg van pár cucc kifejlesztve, a perzsa meg full stock lenne. (akinek úgy jobb: teljesen alap szintû 😊)

bt2vel tier2es csataban napi duplak siman 1000 xp felett vannak. plane ha kicsit tobbet mesz majd vele a 3x crew trening napokon, nagyon szepen lehet majd fejleszteni a premiumban oket. lehet h fogalmatlan a csapat, de ekkora tapasztalattal lehet kompenzalni oket.
Én a Navy Fielddel tudom összehasonlítani.

Ott 125 lejátszott csata után lehet szerezni egy kapitány resetet. A kapitány nemzetiségét lehet megváltoztatni. Ezzel a játékosok többsége semmire nem megy. Mert a többi fajta matróz ami kéne a hajóra az nem lesz meg neki, csak a kapitány.
Aztán van még hét olyan nap amikor veterán konverzióra van bónusz. Egy-egy matróztípusban három fajta kiképzésû ember van. A legmagassabbat átkepzéssel lehet szerezni, de csak pár százaléka sikeres a képzésnek. Ez azt növeli meg.
Illetve megvan, hogy milyen nap milyen szobákra van +50%-os xp bónusz. De a NF-esek az utóbbi idõkben eléggé láthatóan belenyúlnak ebbe is. Például az alapot lecsökkentik mondjuk 75%-ra és akkor arra adnak +50%-ot. Vagy valami hasonló módon.
Ennyi.
Szóval ehhez képest igencsak bõséges a WG-s event.
Pershing sokkal jobb tank!
churchill vagy t-25
Asszem' veszek féláron egy tier V prémiumot.
Melyiket ajánljátok?
- Churchill (szovjet)
- Matilda IV (szovjet)
- T-25 (német)
- Matilda Black Prince (Angol)
- RAM II (USA)
- T14 (USA)
A Csörcsivel és a T14-el szemezek...

Chaffe prémium nélkül zabálja a kreditet. Nekem jobban megéri naponta 2x450-500 és 2x750 egy nap ugyanarra a crewra két tankban, mint 3x-750 egyben.

toocha
Szerintetek a Pershinget vagy a kv3-at vegyem meg akcióban? A kv3-ra meg van a lóvé, de kis rádolgozással a perzsát is meg tudom venni? Tudom két teljesen más jellegû tank.

Adhatnának pár 10-20 tucat ingyé gold ammót mondjuk. 😄
"Throughout December we have been bringing you a range of packages in the Gift Shop"
Dec 29-jan 04. Ki tudja, hátha szerencséd lesz

EVE-l tudom összehasonlítani ott midne féle spec cuccot adtak amit legtöbb esetben csak eladhatsz mert másra nem jó. JAH! Meg adtak egy hát... stat alapján vmi táposabb fregattot ami kb megfelel az itteni T1E6 vfagy mit kapunk majdnak.
Solten
Fukarok, es ez szamodra ujdonsag? 😊

Saor Alba

miket adnak más MMO-knál?
már vagy 2 hónapja tudni hogy ez lesz az ingyen prém 😄
Nem sajnos. Nem blöffölt a serB, idén tényleg nem árulják már. Talán majd a jövõ év február elejei kínai újévkor.

dante3
Látom type nem várható 😞

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Eagle16
A prémium leárazás mondjuk még jó lett volna, de megleszek nélküle is.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Su-122-44 jól látom 30%-al lesz olcsóbb? Valakinek van tapasztalat vele? szeretem az orosz td-ket minden hülyeségük ellenére is

Annyi XP lófasz egy átlag napon chafféval duplázod a 750-et.
#191697 tier 5 öt, tekintetbe véve más mmo-knál miket adnak itt eléggé fukarok

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Nézd meg az orosz szerver megint miket kap

Én mondjuk ezt hiányolom nagyon tõlünk
Save up to 58% on premium shells as a game gold, and for loans.

Solten
Eleg jo special-halmaz btw, jol osszekaptak magukat wg-ek.

Saor Alba

Nem tudjátok nem lesz véletlen bónuzs kód? Tavaky volt most mikulásra is adtak 1et. Akkor remélem karácsony szilveszterre is. Egy iylen 3 nap ingyé pérm mint tavaly jólesne mert keves a lóvé és farmolni kéne 😊
Solten
Mit vartal, Lowet? 😊

Saor Alba