World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Megelõzõ karbantartásra gondoltam.
De kösz a választ.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Jó kérédés. Én ezt múltkor néztem meg mikor 2x crew expereince volt. És ha be van kapcsolva ha nem annyival csökkent a köv szinthez kellõ xp-t mint amennyit a csatában kaptam.
kigyúllad? poroltó. De nem igazán tapasztaltam a black shittig. afelett meg csak eemyként találkoztam velük és nem nem különösebben égnek. Aztuán hogy felrobbanmtak már igen de... ez igaz a többire is 😛
hehe nekem teljesen másképp néz ki 😊
sötétebb... a reflektor sem világítja meg a tankot és a hó sem esik
Sunsetjoy
Én meglepõdtem, mert ugye elõtte is ez volt, csak most feltûnt, hogy mi ez a tuzijatek hang, meg kurjongatás.

Vagy elõtte ment a zene és azt nem hallottam? D:

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Hi.A gyorsított képzést,h kell nézni,mert nem lett gyorsabb.Annyival haladok,amennyi xp-t a csatában szerzek.Ez hogy van?

toocha
ÁÁÁÁÁ....csak a prémesekre...bazzz!!!

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

toocha
...vagy ez csak az újakra vonatkozik?....hmmmm

popey8
Így:

Nem tudod véletlenül, h lehet ezt eltakarítani?

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Én is erre gondoltam. Más tankokon is ez az elsõ nálam, csak azért kérdeztem, hogy ki szokott-e valamelyik gyulladni, stb..

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

A karácsonyi prémgarázs hogy néz ki?

Hvy, med, light. tök mindegy. Vagy éppen TD. Javítás az elsõ.
toocha
22. után 15% kedvezmény

Üdv!
Lenne 1 olyan kérdésem, hogy angol Heavy ágnál a legénységnek milyen képességeket javasoltok?
Bia szerintem nekik majdnem fölösleges.
Szerelés esetleg?
Vagy mennyire gyulladnak, illetve kapnak ammoracket?

Két napja nem úgy megy a játék, ahogy kéne, de ez a kör mindenért kárpótolt:
Gyõzelem!
Csata: Ruinberg 2012. december 21. 18:38:50
Jármû: Cromwell
Szerzett tapasztalat: 4 188 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 42 822
Csatában elért Achievement: Radley-Walters medál, Top Gun, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"
popey8
Nektek is átváltozott ma a garázs ilyen havas, karácsonyos témára? Valaki meg tudná mondani, h tudom visszaállítani a régire? Mármint nem az eredetire, hanem ami nekem fel volt téve. Ez a garázs nagyon meghajtja a videokarim ventijét.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Egezsen hasznalhto a T71

Gyõzelem!
Csata: Serene Coast 2012. december 21. 18:22:06
Jármû: T71
Szerzett tapasztalat: 2 392
Szerzett kredit: 59 058
Csatában elért Achievement: Top Gun, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"

WOT nick: tepi1

Akkor miért hozod fel a kredithozamot mint érvet? xD
Már magad sem tudod miért akarod megtartani azt a tier 2-es szutykot😄
Személyeskedést meg priviben küld légyszi 😊 ott nem fog zavarni senkit.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Köszi.
És ha t-54el mennél vagy t-44el nem tudnád legtöbbször kioffolni az ellen amcsi medjét?
Ettõl még ugyanúgy megyek duplát a Chaffee-vel is, ugyanazzal a crew-al, ugyanazon a napon.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Neked alapvetõ intelligencia-problémáid vannak sztem.

Csak duplázásra használnám, te nagyon hülye, Chaffee legénységgel. Elit legénységgel nagyokat lehet kaszálni t2-ben.

Meg aztán sokat keresel tier 2 be 😄
Erre valóak a tier 8 prémek kreditfarmolásra. Ha XP-kell és sok akkor inkább én vagy 0 vagy ráfizetek kredittel.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Eagle16
0,51 és 1.9.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Több Xp-t mint egy chaffével? Megnézem melyik amcsi light ad több átlag XP-t mint egy chaffe.

Úgy az egészet 😛
át lehet lõni.... de nem mindenki tudja hol 😉
ÖÖÖÖÖ Szerencsétlen pershit tornya nem egy átlõhetetlen vmi. Legalább is nem él bennem élesen ezt megcáfoló emlék.
Hát a pontosságra,és a célzás sebességre lettem volna leginkább kíváncsi,de így látatlanba a Tetrarch jobbnak tûnik.
Csak nekem újdonság, hogy a T1E6 tankopediába benne van? Ha igen elnézést.

Itt

<#duhos2><#nevetes1>
vigyázz az e-péniszed bánja lehet😛

oké
majd átmegyek pc-re, írj rám ha 1x online vagyok in-game

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

fáradj fel a játék oldalára

gyere 1v1-re aztán lerendezzük 😄
Sziasztok ki tudja, hogy milyen akciók lesznek dec. 22-tõl jan. 01-ig?
Most másoltam be oldalról és ott "excluding SPG" van.

"Exluding tank destroyers"

pl. nem tudom honnan vetted ezt, hogy csak tornyot kell forgatni, mikor typeal a P. lentebb is lõhetõ. fordítva viszont nem biztos h mindig ellövöd a kupolát. én 1x ellõtt ammo rackel (2x töltésidõ) öltem meg full 1v1-ben egy Pershinget, úgy, hogy õ 1000+ hp-n, én meg 600hp-n kezdtem 😄

ígyvan

szóval akkor a JP is olcsóbb lesz?
Közbe kijavították a "happy holidays" részt, tehát spg-ket nem lehet olcsóbban venni T5-tõl felfele (ezelõtt TD-k voltak írva ide).

50% off regular tanks Tier III to V (excluding SPG)
30% off regular tanks Tier VI and VII (excluding SPG)
50% off SPG Tier II to V

miért is? kevesebb a hp-ja, parancsnoki kupolája simán lõhetõ
van:
- churchill (istencsászárgép meg tier limites is...maximálisan támogatom)
- matilda IV (félrenyomtam egyszer és meg is bántam 😄 még prémmel se nagyon üti át a KV1-et..)
- t25 (legtöbb kreditet hozza mindegyik közül, de max platoonba szoktam, mert egyedül nem túl élvezetes. lehet h gyors, de a fordulékonysága megöli, szal nekem mednek nem igazán... )
hát ja, kinek mi, nekem pl. a jó ágyúkitéríthetõség mindennél fontosabb

jónak tûnik (mar annak aki szereti a low tiert)
szembõl akár még pattogós is lehet
he? simán jobb a type face-to-face

Majd kiderül, még senkinek nincs.

Errõl a T1E6-ról tudna valaki mondani valami infot? Használható valamire vagy csak a garázshelynek örüljek?

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.