World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egy után már ne duplázzál, mert bukod.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Solten
Tornyat a tesztszeron minden atlotte bar ugye ott gold ammo faktor...

Saor Alba

bujcsik555
Srácok, ha most leduplázom a tankjaim, akkor reggel resetelni fog mégegyszer a 3x-ra, vagy akkor buktam a triplázást?

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

Hát amikor tier4-es TD egylövésezi az egy szinttel magasabb TD-t, ott valami nagyon el van rontva. Vagy kettõbõl kiszedi a két szinttel magasabb közepes tankot.

Ne vicceljünk kérem. Egy prémium ammós M4A3E2 nehézség nélkül bedarál egy OP-nak tartott KV-S-t.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Ehh, szebb ez a topgán, mintha artyval lenne... 😊

pedal to the metal...

T-57-ese van vkinek? Most láttam akcióban, mit ne mondjak: örültem hogy az én seggemet védte.

4es dobtár, 200mmes front? Ez csak papíron hangzik jól, vagy tényleg olyan mint a másik TierXes US heavy, csak revolveres?

polluxware
ELC-nek egy weak pontja van...

=ha scout-ként kezded el használni

sok noob fel s alá rohangál vele, ahelyett hogy assult TD-ként használná

(rettentõen fun cucc) és megéri a gold ammo-t rákölteni

polluxware
szóóóval.. az van hogy ez a SU-101 egész jó..

úgyértem, perpill imádom<#vigyor5>

Este Grill party volt.
Én személy szerint el sem tudom képzelni, hogyan tudnának kreditért venni gold ammót azok a játékosok, akik a játék alapvetõ dolgaival (hegyen keresztül nem lövünk pirosra, nem seggel támadunk, lemmingvonat, blablabla) nincsenek tisztában. Ezek a büdös életben nem találják meg ezt a lehetõséget. Ha mégis, akkor meg nem tudják betárazni.

Hogyan lehet régi replayeket megnézni a régi kliens telepítése nélkül? Emlékszem, hogy foxbat régen linkelt egy oldalt, ahova elküldve youtube-video formájában küldik vissza a visszajátszást. Mi volt ennek az oldalnak a címe?
Értem! Ez van, nem a bojtos felén álltam a brének...
Azért lettem pipa, mert egy 30%-os meccsen sebzek 5000-et, van öt killem és egy ilyen ezrelék esélyû hülyeségen bukjuk a storyt.
Valószínûleg a torony alsó íves részérõl lepattant de az megvezette a lövedéket, ami így átütötte a test tetõpáncélját. Nem tudom az a 88 mm-es átütésû 15 cm-es lövedék milyen típus, de a HE is le tud pattanni. Nálam is volt hasonló M103-nál, bár nem SPG lõtt rám.

De rengeteh harckocsival megeshet ilyen. Valamelyik nap egy KV-5 kilõtte a T34-esem motorját úgy, hogy biztos voltam benne, hogy a torony oldalát találta el nagyon hegyes szögben. Gyorsan megnéztem ezt hogyan csinálta: valóban a tornyot találta el csak kicsit lejjebb mint gondoltam. Ott ahol a torony alja be van döntve. Arról lefelé lepattant a lövedék és átütötte a motortér fedelét.
Õszintén... az eltelt 1-2 hétben egyetlen VK2801-et nem láttam, ami valami brutális dolgot mûvel volna. Egyet sem.

Arról meg ne is beszéljünk, hogy pont attól a szerencsétlen VKtól sajnálod a sebzést meg a pent goldammónál, aki - mivel scout - ott figyel a magas tierû csatákban. Benyom vmi városi csatába, máris kamillázhatok hogy mi legyen, mert spottolni nem lehet, a HE derp lófüttyöt sem ér, cserébe hely sincs hogy azt a kis agilitását kihasználja az ember. Viszont jó nagy kocka, hogy el lehessen találni.

Ha 10bõl 2x bedobja vmi low tier meccsbe, az ünnepnap.

Most nézem, hogy az ELC gold-al 248 pennel rendelkezik. Azért az mennyire jó érzés, amikor egy Tier5 light(TD) szembõl átlõ bármit Tier8-as csatában.
Eagle16
Igen és még a lövedék is lassan repül, milyen használhatatlan ez a HEAT 😄

VK2801-el trololo üzemmódban lehet akármint kilõni másodpercek alatt, csak ennyire van jól kiegyensúlyozva. És akkor a VK általában nagyobbak ellen megy, nem saját tier-je ellen.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Nahát milyen szép a karácsonyos garázs! 😊 <#eljen>

Basszus, és még csak le sem tagadod? <#nevetes1>

Egyébként én is artyztam, amíg meg nem lett a GWTiger-re a nagy csõ. Azóta úgy állok hozzá, mint egy atomhatalom, tudom mire képes, szóval inkább nem használom. 😊
Trabant93
Amúgy most hogy megemlítetted ezt a botos dolgot,hogy a rossebbe tudják ezeket a csalásokat megcsinálni a játékosok?Tudom egy kicsit hülyén hangzik,mert más játékban is bõven akad ilyen trükközés de ezen dolgok nem zavarják a WG-ét?Csak úgy elsiklanak felette,vagy már tesznek ez ellen valamit?

\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93

A derpet démonizálni hogy OP sztem túlzás. Teljesen jól ki van egyensúlyozva, mert a derp ágyúk szignifikánsabban lassabbak és pontatlanok. Ezen az égvilágon nem változtatott semmit a goldság bevezetése, azzal se gyorsabban nem fog betölteni, se jobban nem fog eltalálni.

Attól még igaza van mert a credites gold derpek megjelenése kis gondot okoz tier 5 ben. Mert nem kellemes mikor 2 hittelnek a tier 6-os tankodból és nem sokat tudsz csinálni ellene.

(Pz4 nagyon fasza derpel <#eplus2>)

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

"A gold ammo elrontotta az egészet. Ha csak pénzért lehetne venni akkor jó lenne, de most azért kicsit gyakrabban használják."

Sztem itt van a kutya elásva: most lett egyenlõ esély MINDENKINEK, hogy használhasson a játékban bármit. De sztem még így is messze többször hangzik el hogy "nice gold ammo, noob" mint ahányszor ténylegesen használják a csatákban az emberek. Én pl alig érzek borulást a játékélményben, az elõbb pattogtattam egy E50el egy ellenséges E50et 😊

Eagle16
Elvileg sehol...de ha gold lett volna akkor is letagadja. Mit vársz az olyanoktól, akik inkább öngyilkosok lesznek mintsem hogy kilõdd õket.

lammaer: gold ammo-s derp nem annyira patkányság mint SPG-zni, de közel áll hozzá. Mondjuk tudtam hogy ez lesz belõle, amint bejelentették ezt a gold ammo kreditért dolgot. Na akkor kellett volna megcsinálni hogy derp ágyúba csak gold-ért lehessen HEAT-et venni.

Szerintem az nem torony volt hanem hullba lõtt csak a lövedék lehet torony mellett csapódott a hullba. 1 shotoltam én már így T29-et az 1250 HPjával szembõl. Szóval abszolút nem lehetetlen.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Te Wlan reinkarnációja lehetsz annyi különbséggel, hogy õ leginkább a játékosokat szidja te meg legalább idõnként találsz magadnak másik mumust.

Azért az nem ugyanaz, hogy a gold ammo a tankok nagyrészének a funkcióját tönkretette, és az hogy vegyél te is, ha az ellen is használja. Én például csak az amcsi ágat húzta, most álltam neki a britnek. Majdnem az összes amcsi tank amivel sokat játszok a páncéljából élt. Az E2 Shermanomat már megeszik a kis szar tankok is, ha goldot használnak, volt rá példa. Vagy a tornyos tankokat is átlövik szembõl. Azért az nem balanszolja ki a játékot, ha én is azt használok, mert nem nyerek vele semmit. Gyakorlatilag minden ellenfelet át tudok ütni a normál lõszerrel is, csak jól kell célozni. Persze hogy van nehezebb is, de cserébe tudok hull down pozícióba menni és nem tud átlõni. A gold ammo elrontotta az egészet. Ha csak pénzért lehetne venni akkor jó lenne, de most azért kicsit gyakrabban használják. Az egyetlen öröm az ürömben, hogy elég drága, és nem csak ezzel rohangálnak. Persze aki artyval, lighttal vagy meddel rohangál annak mindegy mert eddig is átlõtték könnyedén, és ezután is átfogjál.
NEm kimondottan neked szólt, amúgy meg lehet engem is köpködni, egy napja boldog KV1s tulaj vagyok... mert tényleg jó néha derpelni.

Az arty hasonlat ott sántít, hogy ott még mindíg a 0 rizikó, átlövök a hegyen a probléma. Goldammóval ugyanúgy vinni kell a tankot a veszélybe, mint a simával.

Nekem jó lett volna két lövéssel is, de bakker egy T9 heavyt hol lehet átlõni szembõl 88mm-el /a wot armory szerint sehol/? Sajna nem látszik rendesen, biztos a kupolámat kapta el vagy nemtom.
Elõször legoldoztam, de a gold csak 900-at sebez, meg a srác is tagadta.

http://mwreplays.com/replay/A15RALIZ9SL2/
elõször azt hittem a jagdtigerünkre hogy nagyon balfasz játékos, erre kiderül botot használ a drága

Eagle16
GW Panther-be a 400-as átlagsebzésû ágyú mindig annyit sebez hogy maradjon még 10 HP-je...mindig...

Mert anélkül akar az ominózus játékos haladni, fejlõdni és top gun medálok ezreit lõni, hogy neki csak a lehetõ legveszélytelenebb ellenfelek ellen kelljen játszania.

Az a mocskos kurva arty...

Az uccsó hatodik killem lett volna a mocsok M103-al, erre ez a genyó GWPanther az 1232HP-s tankomat úgy tornyon lõtte, hogy megficcentem a 88mm-es penje ellenére. Bezzeg én nem bírtam elõtte egy névleges sebzéssel a másvilágra küldeni... Grrr

Eagle16
Ez olyan tanács mint az SPG-vel...játsszál te is vele és akkor máris nem gond. Persze. Amúgy sem minden gold lõszerrel van bajom, csak a derp HE-s izékkel. És nem is arról volt szó hogy így a kis tankoknak is van esélye nagyobbak ellen, mert azonos tierû tankodat 2 lövésezik úgy hogy kb. köpni nyelni sem tudsz.

Mit fejlesszek elõször

1390-nél is ugyanez a szisztéma, nincs kivétel 😊

Olvasgatom itt is meg ingame is ezt a folyamatos goldnoobozást. Akkor még csak-csak el tudtam fogadni, amikor ténylegesen csak goldért lehetett venni, az volt ugye az EGYETLEN nem fizetõs játékosok számára elérhetõ feature, ami ténylegesen elõnyt nyújtott gazdag pistikének a csatákban.

De most, hogy creditért BÁRKI vehet annyit amennyi jólesik, egyre jobban visszás nekem ez a sírás. Ha vki szerint olyan OP és nem tudja elviselni hogy más azzal lõ, miért nem vesz õ is?

Bárki vehet, ha nem zavarja hogy már közepes tierben is minden egyes balklikk 4K creditet jelent 😊 Aki kifizeti, hát hadd használja, miért a megvetés?

Ez kb olyan, minthogy PZIV-ben fikázom az IS-t akivel egy meccsbe dobott a játék, hogy hülye noob, abban a drága tankban még jó hogy le tudsz gyõzni.
Sztem pont hogy egy kis csavart hozott a játékba, hogy amikor látom ott azt az ellenséges szutyok tankot, okozhat még némi meglepetést, mert mi van ha arany van benne?

ui: én nagyon drágállom a prémlõszer árát, ezért a legtöbb tankomban nincs is betárazva. Némelyikbe raktam 1-4 darabot, de csak vészhelyzet esetére. Használni sztem még nem használtam 😊

Azért egy-két gyöngyszem akad... a Mausos sztem marha jó, a prémtankos is, de a pálma a batchatmané. Az kifogástalanul eltalált rajzocska 😊

AMX 13 90-re milyen sorrendbe érdemes felpakolni a dolgokat
felfüggesztés-motor-gun??
Ezzel legalább nem eresztenek belém átlag 350-et😛

OT3P: Lehetséges😊 Ellõtte a föld aranytartalékát😊

Toweliee: Persze, hogy az, csak mondom, hogy ennek több értelmét látnám.

Azért nekem tetszene az általam vázolt rendszer.
Az APCR sebzése lehetne a normál lõszer 70 százaléka.
Baromi drága. Kipróbálásra visszavettem, annyira nem fun, hogy emiatt ne haladjak mással csak farmoljak rá.
patchaou
Lehet hogy Lianna Silverwind kilõtte az összeset ami a játékban volt 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Hé, ne adj ötleteket a növényeknek. <#buck>
Véleményem szerint ahol leginkább értelmét látom a gold használatának alacsonyabb tierbe az a VK3601H Konish lövege.. 225mm pen/165dmg majdnem 12-es roffal, de ez valamiért nem terjedt el.

Eagle16
De a legjobb a sötét piros gold ammo-s spg...legalja...

patchaou
Ilyet hiába vársz, folyamatosan egyszerûsítik és könnyítik az egész játékot (mint minden más játékot), hogy a legprimitívebb növények is oda ragadjanak elé.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

De ha csökkentenék a gold sebzését az egy jelentõs taktikai elem lehetne.
Szerintem.
Eagle16
Nekem az is elég lenne, hogy ha ezeknek a derp izéknek a sebzését visszavennék. Vagy növeljék meg a célzási idõt, jelentõsen.

patchaou
Szerintem meg úgy lenne ideális, ha csak 10-es tankokba lehetne kreditért venni.

Ezt a gold lõszer dolgot újra gondolhatná a WG.
Szerintem így lenne ideális:
AP: közepes átütés, közepes sebzés
HE: alacsony átütés, nagy sebzés
APCR: nagy átütés, kis sebzés