World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Ne vicceljünk kérem. Egy prémium ammós M4A3E2 nehézség nélkül bedarál egy OP-nak tartott KV-S-t.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
4es dobtár, 200mmes front? Ez csak papíron hangzik jól, vagy tényleg olyan mint a másik TierXes US heavy, csak revolveres?
=ha scout-ként kezded el használni
sok noob fel s alá rohangál vele, ahelyett hogy assult TD-ként használná
(rettentõen fun cucc) és megéri a gold ammo-t rákölteni
Azért lettem pipa, mert egy 30%-os meccsen sebzek 5000-et, van öt killem és egy ilyen ezrelék esélyû hülyeségen bukjuk a storyt.
De rengeteh harckocsival megeshet ilyen. Valamelyik nap egy KV-5 kilõtte a T34-esem motorját úgy, hogy biztos voltam benne, hogy a torony oldalát találta el nagyon hegyes szögben. Gyorsan megnéztem ezt hogyan csinálta: valóban a tornyot találta el csak kicsit lejjebb mint gondoltam. Ott ahol a torony alja be van döntve. Arról lefelé lepattant a lövedék és átütötte a motortér fedelét.
Arról meg ne is beszéljünk, hogy pont attól a szerencsétlen VKtól sajnálod a sebzést meg a pent goldammónál, aki - mivel scout - ott figyel a magas tierû csatákban. Benyom vmi városi csatába, máris kamillázhatok hogy mi legyen, mert spottolni nem lehet, a HE derp lófüttyöt sem ér, cserébe hely sincs hogy azt a kis agilitását kihasználja az ember. Viszont jó nagy kocka, hogy el lehessen találni.
Ha 10bõl 2x bedobja vmi low tier meccsbe, az ünnepnap.
VK2801-el trololo üzemmódban lehet akármint kilõni másodpercek alatt, csak ennyire van jól kiegyensúlyozva. És akkor a VK általában nagyobbak ellen megy, nem saját tier-je ellen.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Egyébként én is artyztam, amíg meg nem lett a GWTiger-re a nagy csõ. Azóta úgy állok hozzá, mint egy atomhatalom, tudom mire képes, szóval inkább nem használom. 😊
\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93
(Pz4 nagyon fasza derpel <#eplus2>#eplus2>)
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Sztem itt van a kutya elásva: most lett egyenlõ esély MINDENKINEK, hogy használhasson a játékban bármit. De sztem még így is messze többször hangzik el hogy "nice gold ammo, noob" mint ahányszor ténylegesen használják a csatákban az emberek. Én pl alig érzek borulást a játékélményben, az elõbb pattogtattam egy E50el egy ellenséges E50et 😊
lammaer: gold ammo-s derp nem annyira patkányság mint SPG-zni, de közel áll hozzá. Mondjuk tudtam hogy ez lesz belõle, amint bejelentették ezt a gold ammo kreditért dolgot. Na akkor kellett volna megcsinálni hogy derp ágyúba csak gold-ért lehessen HEAT-et venni.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Az arty hasonlat ott sántít, hogy ott még mindíg a 0 rizikó, átlövök a hegyen a probléma. Goldammóval ugyanúgy vinni kell a tankot a veszélybe, mint a simával.
Elõször legoldoztam, de a gold csak 900-at sebez, meg a srác is tagadta.
elõször azt hittem a jagdtigerünkre hogy nagyon balfasz játékos, erre kiderül botot használ a drága
Az uccsó hatodik killem lett volna a mocsok M103-al, erre ez a genyó GWPanther az 1232HP-s tankomat úgy tornyon lõtte, hogy megficcentem a 88mm-es penje ellenére. Bezzeg én nem bírtam elõtte egy névleges sebzéssel a másvilágra küldeni... Grrr
De most, hogy creditért BÁRKI vehet annyit amennyi jólesik, egyre jobban visszás nekem ez a sírás. Ha vki szerint olyan OP és nem tudja elviselni hogy más azzal lõ, miért nem vesz õ is?
Bárki vehet, ha nem zavarja hogy már közepes tierben is minden egyes balklikk 4K creditet jelent 😊 Aki kifizeti, hát hadd használja, miért a megvetés?
Ez kb olyan, minthogy PZIV-ben fikázom az IS-t akivel egy meccsbe dobott a játék, hogy hülye noob, abban a drága tankban még jó hogy le tudsz gyõzni.
Sztem pont hogy egy kis csavart hozott a játékba, hogy amikor látom ott azt az ellenséges szutyok tankot, okozhat még némi meglepetést, mert mi van ha arany van benne?
ui: én nagyon drágállom a prémlõszer árát, ezért a legtöbb tankomban nincs is betárazva. Némelyikbe raktam 1-4 darabot, de csak vészhelyzet esetére. Használni sztem még nem használtam 😊
felfüggesztés-motor-gun??
OT3P: Lehetséges😊 Ellõtte a föld aranytartalékát😊
Toweliee: Persze, hogy az, csak mondom, hogy ennek több értelmét látnám.
Az APCR sebzése lehetne a normál lõszer 70 százaléka.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Szerintem.
Szerintem így lenne ideális:
AP: közepes átütés, közepes sebzés
HE: alacsony átütés, nagy sebzés
APCR: nagy átütés, kis sebzés