World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem is, kellett már egy 24. garázshely. 😄

No még egyszer: Hogyan lehet régi replayeket megnézni a régi kliens telepítése nélkül? Emlékszem, hogy foxbat régen linkelt egy oldalt, ahova elküldve youtube-video formájában küldik vissza a visszajátszást. Mi volt ennek az oldalnak a címe?
PsyhoApu
Reménykedtem hogy a hetesek is hoznak valamennyire jó pénzt. Pláne, hogy most 4k aranyért megkapnám. Annyit még áldoznék is a projektre. Elég jó legénységem is lenne hozzá. Ha már körönként hozna nekem mondjuk tisztán 40k-t már megérné nekem a dolog.

http://kutyuszoba.blog.hu/

Axon
Én is most olvasom ezt a sort. Lesz egy új garázs helyem 😊

Pont jól jön az ingyen kis prém tank a garázshellyel, egybõl adom is el, kell a StuG-nak.

A T-25 azért tudja hozni a pénzt, ha jó kör volt. De sajnos ritkán lehet vele jó kört menni.

Amióta nerfelték a HE sebzést azért már nehezebben megy az ilyesmi.
Normál 105-ös HE olyan 5-10 hp-kat képes lõni bármibe, hogy csak pislogok, régen azért bárhol talált jóval nagyobbat sebzett.

Axon
Köszi!

google fordító.
Eagle16
Ide felrakják magyarul is: link

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Axon
Aztán ha valaki nem tud külföldiül, akkor nem kérdezõsködhet a fórumon?

Ha kredit farmra kell akkor nem éri meg T8 alatt prém tankot venni.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

egyenlõre azt látom hogy a legnagyobb 50 csatás idióták veszik,és felderítésre használják általában😊
PsyhoApu
Panhter M10-rõl tud valaki valami okosságot mondani? Megéri a pénzét? Jól hozza a creditet?

Happy Holidays! – 22nd December – 28th December
To celebrate the holidays, we are giving you discounts on nearly every vehicle in the game! Take advantage to fill up your garage with all those tanks you’ve been eyeing up over the last year. Or of decorations are more your thing, get discounts on camo patterns, emblems and inscriptions instead!

From 06:30 CET (05:30 GMT) on the 22nd December until 06:00 CET (05:00 GMT) on the 29th December 2012, you can also enjoy the following discounts:

50% off premium tanks up to Tier V
30% off premium tanks Tier VI and VII (excluding the new version 8.2 vehicles)
15% off premium tanks Tier VIII (excluding the new 8.2 tanks)
50% off regular tanks Tier III to V (excluding SPG)
30% off regular tanks Tier VI and VII (excluding SPG)
50% off SPG Tier II to V
50% off camouflage patterns
50% off emblems
50% off inscriptions
tényleg nem figyelsz oda.
Most komolyan, mi lenne ha felmennél a honlapra és elolvasnád? Ennyire azért ne legyél már lusta....

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Axon
Ettõl függetlenül mégis akciós most a KV3-as tank 1.390.000 kredit helyett 973.000 kreditért vesztegetik. Ez kb. olyan 30% kedvezmény. Na de akkor, ez melyik sorban van leírva?

Happy Holidays! – 22nd December – 28th December
To celebrate the holidays, we are giving you discounts on nearly every vehicle in the game! Take advantage to fill up your garage with all those tanks you’ve been eyeing up over the last year. Or of decorations are more your thing, get discounts on camo patterns, emblems and inscriptions instead!

From 06:30 CET (05:30 GMT) on the 22nd December until 06:00 CET (05:00 GMT) on the 29th December 2012, you can also enjoy the following discounts:

50% off premium tanks up to Tier V
30% off premium tanks Tier VI and VII (excluding the new version 8.2 vehicles)
15% off premium tanks Tier VIII (excluding the new 8.2 tanks)
50% off regular tanks Tier III to V (excluding SPG)
30% off regular tanks Tier VI and VII (excluding SPG) <-----------
50% off SPG Tier II to V
50% off camouflage patterns
50% off emblems
50% off inscriptions

Ok.Ha vki 2x szorzót kap,jobb mint a semmi.Thx.

Tier VII Focus - Heavy Tanks

Idõtartam: December 22. 6:30 – december 23. 6:00

3x-os tapasztalati pont a nap elsõ gyõztes csatáiért
+50% kredithozam az alábbi jármûveknél:
Black Prince (British)û
IS (Soviet)
KV-3 (Soviet)
T29 (American)
PzKpfw VI Tiger (German)
PzKpfw VI Tiger (P) (German)
AMX M4 1945 (French)
Nem volt szó ilyenrõl, tessék figyelmesebben olvasni.

Axon
Nem úgy volt, hogy mától féláron lesz a KV3-as tank (meg persze még néhány másik is)?

A legkevésbé fejlett jobbágy fog 2x szorzót kapni XP-re. A delikvensnek van egy ikon is a neve mellett.

PsyhoApu
Igaz nem mostanában volt. De az E2-vel derp ágyúval simán kicsontoztam egy T29-et is közelrõl. Nem igazán tartottam semmitõl.

Hi.
A gyorsított képzés mit takar,ill.miben nyilvánul meg?Tegnap figyeltem,de csak annyival fejlõdött a legénység,amennyi xp-t szereztem a csatában.Akkor ez most hogy van?Thx.

Néha nagyot akarsz mondani aztán nem kicsi csacsiság lesz belõle.
De le is vezetem ez most miért sikerült annak.
Az E2 T6-os tehát ebben mi lenne a nagy csoda?
A két tanknál a KV-1S-nek van pl HP elõnye míg így a két ágyú csak közel azonos teljesítményû.
Az M4L23 ugye prémiummal HEAT-et lõ aminek nincs kompenzációja ezért olyanokat bír pattogni, hogy öröm nézni addig a D2-5T AP-t ami az E2-rõl legfeljebb szerencsével pattan.
Ja és ha nem ultranoob az E2 játékos akkor az M1A2-vel is simán kicsontoz bármit prémium lõszer nélkül, ráadásul biztonságos távolságból mert azzal legalább oda lõ ahova akar nem mit a 105-ös ami megy amerre éppen akar még közelrõl is.

Játék mappájában már benne van, 8.3tól lehet megvenni.

WoT: Nishizumi77

Eddig jó a karácsonyi hangulat <#wave>

Gyõzelem!
Csata: Karelia 2012. december 22. 8:41:31
Jármû: ELC AMX
Szerzett tapasztalat: 3 327 (3x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 20 305
Csatában elért Achievement: Orlik Kitüntetés, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"
Az lehet bad luck, nézem közben a wot wikit és semmi spec MM-et nem ír. SU-100Y-t nem találom a wotwikin még a nem prémiumok között sem.
Szerintem csak bad luck. Sok a T8as player ezért valószínûbb, hogy oda kerül. A lövege az nem lehet indok mert a SU-100nak és az MLE. 46nak is jobb az ágyúja.

Én a SU-100Yra vagyok kíváncsi ha már T6 prém td. kb 3200-3500 goldba fog fájni és 130mmes ágyú. Viszont sebességben meg páncélban elég gyenge lesz, meg bazi nagy, de blitzkrieg 2ben tetszett nekem 😄

Bíztató, más fórumon azt olvastam, hogy szinte csak T8 ellen megy, tehát nem a T6 MM hanem spec vonatkozik rá a lövege miatt.
Szokásos T6 MMje van ha jól tudom, max T8 ellen megy. Nem tudom milyen, pár kört mentem vele régen teszten, viszont a csõmozgatása negatív irányba nagyon beteg, neki a legjobb a játékban.

Ér 2240 aranyat a Dicker Max? Milyen az MM-je? Csak funolásra kéne, nem farmra.
Teljesen egyetértek veled, színesebbé teszi a játékot ez az újítás így már bármilyen tankkal labdába lehet rúgni egy csatában. Meg így legalább van egy kis változatosság lõszerek terén.

KV-1S vs Shermanra meg azt mondom jó ez így. 8.0 elõtt ott pöffeszkedtek az OP KVjukban és lövöldözték ki a tierbe nem illõ 122esükkel 1-2lövésbõl a vele egy szintûeket és kisebbeket. Most legalább hasonlóképpen be lehet fûteni nekik is.
A skilles player meg úgyis le tudja ütni a kevésbé skilles átlag vagy átlag alatti goldosokat.
Továbbá egy éles helyzet nem ilyen fekete fehér hogy egymással szembe állnak és lövik egymást 1 méterrõl és az gyõz akinek gyorsabb az ágyúja és hamarabb lõtt. Eleve lehet hogy az egyik fedezék mögül lõ, csak a tornya látszik ki, vagy éppen 200 méterrõl lõ. a DERP ágyúk pontatlanok és a HEAT átütése 150mm és nincs ugye normalizáció szóval gyakran összejöhet wtf lepattanás, vagy track hit 0dmg és akkor már mindjárt hátrányban van.

Vagy most, mikor Abby-n az oldalsó utat nyitva hadják senki nem megy oda csak egy t-43 amit én hülye JP2ben megyek támogatni de az is-3, kt, t-150, kv-1s kv-1ses és hummel support ellen rövid úton megdöglöttünk amíg a többi játékos csak les és akkor indulnak vissza mikor már az enemy train befordult a bázisra. Persze esélyük nem volt fordítani. Biztos én vagyok a noob megint.
A kedvencem ne is említsem. Karélia és a hegyes pálya a leomlott baszott viaduktal. Védekezõ üzemmód ami azt jelenti a csapatom 2/3ánál hogy behúzódnak a fehér kör mögé a vörös vonalhoz és lesnek...
Ó van benne némi S-51is ami lehúzza. De egy arty nem csinál nyarat.
És természetesen a csata kimenetele csak rajtam múlik. Én alakítom a gyõzelmi arányom. PERSZE.
Megnéztem a lehúzásért leginkább a T-54 - stock gun de utána is - a Centurion - tegnap lett meg a top gunja azóta nem is mentem vele - és a Comet felel.
Egyik nap mega a T34 Type 59 páros ahol 15 meccsbõl 4et nyertünk.

Mind random és szólóban.

És biztos én vagyok a noob amiért a 171 penes gunos szinte stock Centurional nem ölök meg 5 tankot és nyerem meg a meccset t10ben. Amiért a stock gunos T-54el nem gyilkolom halomra az IS-7 E-100, Mausokat.
Amiért a Comettal a velem szembe sorolt IS-t T29et nem 1v2zöm le. amiért Type és T34 esetén 1v5ben nem tudom megtartani a bázist.

Akkor rajtad múlik a gyõzelem - INKÁBB rajtad ha T10el tolod ahol tuti te vagy a top tank -.

És ha vissza térünk oda a win rate az egyénen múlik akkor a csatában rajtam kívül még van 14 ember velem. Akikre ez a kitétel ugyan így igaz...
Csata Gyõzelem %
11 18
57 38
53 49
39 51
62 45
23 43
47 59
48 58
26 46
38 44
36 52
32 53
44 34
45 46

És diagarraml is:

Pedig épp kikerestem neked, hogy a jumbo az alig több mint 10%al könnyebb a KV1s-nél, bár mint tankszakértõ ezt tán jobban tudod mint én.

Azért sajnálom hogy nem tudtuk kultúrált keretek közt megbeszélni a témát.

Na jó. Itt lett elegem mostanra belõled.

Faszom, én játszom. Tudom, mit tudtam vele csinálni 8.0 elõtt és mit tudok most, tudom hogy OP.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

És mitõl is közepes a jumbó? Azért mert vastagabb a frontja mint a "so called" KV1s heavy páncélzata? 😊

Mester, elõször indultunk abból hogy milyen OP a gold, mert alacsonyabb tierû two shotolhat magasabb tierût. Ebbõl eljutottunk oda hogy mostmár azonos tierû tankokról beszélünk, és most azzal jössz hogy egy med nem gyõzhet le egy azonos szintû heavyt. (ami csak az ikonja a tanknak a játékban, gyakorlatilag a heavynek titulált KV1s gyorsabb és kevésbé páncélozottabb mint a jumbo 😊 )

Vagy hogy szembõl lustán, manõver nélkül leverje az egy szinttel magasabb hevi hp-jának egy jelentõs százalékét (kisebb szinten 80-90% is). Akkor a hevi egyszerûen elveszíti a játékban a funkcióját.

Én az aim time nerf mellett vagyok, ha marad a prémium lõszer kreditért.

Közepes tank az nem azért van, hogy face to face pusztán tûzerõvel megverjen egy ugyanolyan szintû hevit.

Elõbb nem ezt írtad 😊

Mindegy, ez sztem te is belátod hogy szituációfüggõ, arról nem is beszélve, hogy tulajdonképpen miért is beszélünk arról hogy egy Tier6-os gold ammós tank le tud gyõzni egy Tier6-os nem goldost? 😊

Nem kétséges, a gold ammó elõnyt ad, az a dolga 😄

Ha én lövök elsõnek, utána nem lesz esélyed kettõt lõni KV-S-ben, ha 1v1 van. Az egész csata tart 20 mp-ig kb.

Kb. 45% hogy pattanni fogsz a testrõl, nekem csak 80 mm-t kell átütnöm, minimális átütés alatt. Még ha övé az elsõ találat is, akkor is kap kettõt, ami után átlag marad kb. 100 hp-ja, ami egy HE-találat, csak idõt kell minimálisan húznom hozzá.

8.0 óta nem vesztettem még KV-S ellen párbajt. Azelõtt félelmetes volt. Most csak kellemetlen ,de meg fog dögleni kategória.

20 másodperc alatt bekapsz mégegyet a 122esbõl (13.56 alatt tölt be nálam), az már igencsak neccessé teszi a túlélésedet. Ha jól látom 730 HPd van, és a 122-es 390et sebez APval, abból kettõ elég is a jumbónak még ha átlag alattit sebez is.
Sima shermi meg akár egy lövésbõl is meglehet.

Szóval te arannyal, a KV1S sima lõszerrel, és igazából a random fogja eldönteni hogy megnyered e. Nem érzem én ezt olyan gáznak.

Az meg hogy egy derp ágyú tud kétlövésezni valamit.... mint írtam lentebb is, ehhez be kell töltenie és el is kell találnia a célt, kétszer!

Én a derpet kiegyensúlyozottnak tartom, hiszen a pontatlanság miatt ugye közelebb kéne menni a célponthoz, ez viszont ellene szól a magas töltésidõ miatti "jobb ha messzebb van hogy ne tudjon beflankolni" érzésnek. Ehhez még jön a csodálatos HE mechanikai is, amihez képest egy las vegasi kaszinó maga a kiszámíthatóság.

Szóval, lehet választani, pontosság és ROF vagy pontatlanság+lassúság és damage potenciál.

De mondom, prémiumos 105-ös derpnek nem ellenfele. Még egy tier 5-ös Sherman derp is röhögve kicsinálja hull-downból, ha nem kell messzire lõnie.

Patch óta nagy mellénnyel rám jön Jumbo-ban egy KV-S, bekap egyet, õ vagy pattan vagy átlõ. Utána mindössze annyi a dolgom, hogy nem szúrok el két lövést és 20 mp-n belül halott. Ágyúval is meg tudtam ölni, de ez így szinte kockázatmentes.

Kifogyok az elõre megvett HEAT készletbõl, akkor felrakom az M1A2-õt. Azzal legalább érdekes. Kb. annyira nehéz így saját szinten és attól lefelé mészárolni, mint az õszi legyeket lecsapkodni.

KV1S nem a páncélzata miatt OP, átüti azt a tierjében szinte minden, nem kell ahoz gold ammo. Az ágyújából és a mozgékonyságából él.