World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://kutyuszoba.blog.hu/
Normál 105-ös HE olyan 5-10 hp-kat képes lõni bármibe, hogy csak pislogok, régen azért bárhol talált jóval nagyobbat sebzett.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
To celebrate the holidays, we are giving you discounts on nearly every vehicle in the game! Take advantage to fill up your garage with all those tanks you’ve been eyeing up over the last year. Or of decorations are more your thing, get discounts on camo patterns, emblems and inscriptions instead!
From 06:30 CET (05:30 GMT) on the 22nd December until 06:00 CET (05:00 GMT) on the 29th December 2012, you can also enjoy the following discounts:
50% off premium tanks up to Tier V
30% off premium tanks Tier VI and VII (excluding the new version 8.2 vehicles)
15% off premium tanks Tier VIII (excluding the new 8.2 tanks)
50% off regular tanks Tier III to V (excluding SPG)
30% off regular tanks Tier VI and VII (excluding SPG)
50% off SPG Tier II to V
50% off camouflage patterns
50% off emblems
50% off inscriptions
tényleg nem figyelsz oda.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
To celebrate the holidays, we are giving you discounts on nearly every vehicle in the game! Take advantage to fill up your garage with all those tanks you’ve been eyeing up over the last year. Or of decorations are more your thing, get discounts on camo patterns, emblems and inscriptions instead!
From 06:30 CET (05:30 GMT) on the 22nd December until 06:00 CET (05:00 GMT) on the 29th December 2012, you can also enjoy the following discounts:
50% off premium tanks up to Tier V
30% off premium tanks Tier VI and VII (excluding the new version 8.2 vehicles)
15% off premium tanks Tier VIII (excluding the new 8.2 tanks)
50% off regular tanks Tier III to V (excluding SPG)
30% off regular tanks Tier VI and VII (excluding SPG) <-----------
50% off SPG Tier II to V
50% off camouflage patterns
50% off emblems
50% off inscriptions
Idõtartam: December 22. 6:30 – december 23. 6:00
3x-os tapasztalati pont a nap elsõ gyõztes csatáiért
+50% kredithozam az alábbi jármûveknél:
Black Prince (British)û
IS (Soviet)
KV-3 (Soviet)
T29 (American)
PzKpfw VI Tiger (German)
PzKpfw VI Tiger (P) (German)
AMX M4 1945 (French)
A gyorsított képzés mit takar,ill.miben nyilvánul meg?Tegnap figyeltem,de csak annyival fejlõdött a legénység,amennyi xp-t szereztem a csatában.Akkor ez most hogy van?Thx.
De le is vezetem ez most miért sikerült annak.
Az E2 T6-os tehát ebben mi lenne a nagy csoda?
A két tanknál a KV-1S-nek van pl HP elõnye míg így a két ágyú csak közel azonos teljesítményû.
Az M4L23 ugye prémiummal HEAT-et lõ aminek nincs kompenzációja ezért olyanokat bír pattogni, hogy öröm nézni addig a D2-5T AP-t ami az E2-rõl legfeljebb szerencsével pattan.
Ja és ha nem ultranoob az E2 játékos akkor az M1A2-vel is simán kicsontoz bármit prémium lõszer nélkül, ráadásul biztonságos távolságból mert azzal legalább oda lõ ahova akar nem mit a 105-ös ami megy amerre éppen akar még közelrõl is.
WoT: Nishizumi77
Gyõzelem!
Csata: Karelia 2012. december 22. 8:41:31
Jármû: ELC AMX
Szerzett tapasztalat: 3 327 (3x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 20 305
Csatában elért Achievement: Orlik Kitüntetés, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"
Én a SU-100Yra vagyok kíváncsi ha már T6 prém td. kb 3200-3500 goldba fog fájni és 130mmes ágyú. Viszont sebességben meg páncélban elég gyenge lesz, meg bazi nagy, de blitzkrieg 2ben tetszett nekem 😄
KV-1S vs Shermanra meg azt mondom jó ez így. 8.0 elõtt ott pöffeszkedtek az OP KVjukban és lövöldözték ki a tierbe nem illõ 122esükkel 1-2lövésbõl a vele egy szintûeket és kisebbeket. Most legalább hasonlóképpen be lehet fûteni nekik is.
A skilles player meg úgyis le tudja ütni a kevésbé skilles átlag vagy átlag alatti goldosokat.
Továbbá egy éles helyzet nem ilyen fekete fehér hogy egymással szembe állnak és lövik egymást 1 méterrõl és az gyõz akinek gyorsabb az ágyúja és hamarabb lõtt. Eleve lehet hogy az egyik fedezék mögül lõ, csak a tornya látszik ki, vagy éppen 200 méterrõl lõ. a DERP ágyúk pontatlanok és a HEAT átütése 150mm és nincs ugye normalizáció szóval gyakran összejöhet wtf lepattanás, vagy track hit 0dmg és akkor már mindjárt hátrányban van.
Megnéztem a lehúzásért leginkább a T-54 - stock gun de utána is - a Centurion - tegnap lett meg a top gunja azóta nem is mentem vele - és a Comet felel.
Egyik nap mega a T34 Type 59 páros ahol 15 meccsbõl 4et nyertünk.
Mind random és szólóban.
És biztos én vagyok a noob amiért a 171 penes gunos szinte stock Centurional nem ölök meg 5 tankot és nyerem meg a meccset t10ben. Amiért a stock gunos T-54el nem gyilkolom halomra az IS-7 E-100, Mausokat.
Amiért a Comettal a velem szembe sorolt IS-t T29et nem 1v2zöm le. amiért Type és T34 esetén 1v5ben nem tudom megtartani a bázist.
Akkor rajtad múlik a gyõzelem - INKÁBB rajtad ha T10el tolod ahol tuti te vagy a top tank -.
És ha vissza térünk oda a win rate az egyénen múlik akkor a csatában rajtam kívül még van 14 ember velem. Akikre ez a kitétel ugyan így igaz...
Azért sajnálom hogy nem tudtuk kultúrált keretek közt megbeszélni a témát.
Faszom, én játszom. Tudom, mit tudtam vele csinálni 8.0 elõtt és mit tudok most, tudom hogy OP.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Mester, elõször indultunk abból hogy milyen OP a gold, mert alacsonyabb tierû two shotolhat magasabb tierût. Ebbõl eljutottunk oda hogy mostmár azonos tierû tankokról beszélünk, és most azzal jössz hogy egy med nem gyõzhet le egy azonos szintû heavyt. (ami csak az ikonja a tanknak a játékban, gyakorlatilag a heavynek titulált KV1s gyorsabb és kevésbé páncélozottabb mint a jumbo 😊 )
Én az aim time nerf mellett vagyok, ha marad a prémium lõszer kreditért.
Mindegy, ez sztem te is belátod hogy szituációfüggõ, arról nem is beszélve, hogy tulajdonképpen miért is beszélünk arról hogy egy Tier6-os gold ammós tank le tud gyõzni egy Tier6-os nem goldost? 😊
Nem kétséges, a gold ammó elõnyt ad, az a dolga 😄
Kb. 45% hogy pattanni fogsz a testrõl, nekem csak 80 mm-t kell átütnöm, minimális átütés alatt. Még ha övé az elsõ találat is, akkor is kap kettõt, ami után átlag marad kb. 100 hp-ja, ami egy HE-találat, csak idõt kell minimálisan húznom hozzá.
8.0 óta nem vesztettem még KV-S ellen párbajt. Azelõtt félelmetes volt. Most csak kellemetlen ,de meg fog dögleni kategória.
Sima shermi meg akár egy lövésbõl is meglehet.
Szóval te arannyal, a KV1S sima lõszerrel, és igazából a random fogja eldönteni hogy megnyered e. Nem érzem én ezt olyan gáznak.
Én a derpet kiegyensúlyozottnak tartom, hiszen a pontatlanság miatt ugye közelebb kéne menni a célponthoz, ez viszont ellene szól a magas töltésidõ miatti "jobb ha messzebb van hogy ne tudjon beflankolni" érzésnek. Ehhez még jön a csodálatos HE mechanikai is, amihez képest egy las vegasi kaszinó maga a kiszámíthatóság.
Szóval, lehet választani, pontosság és ROF vagy pontatlanság+lassúság és damage potenciál.
Patch óta nagy mellénnyel rám jön Jumbo-ban egy KV-S, bekap egyet, õ vagy pattan vagy átlõ. Utána mindössze annyi a dolgom, hogy nem szúrok el két lövést és 20 mp-n belül halott. Ágyúval is meg tudtam ölni, de ez így szinte kockázatmentes.
Kifogyok az elõre megvett HEAT készletbõl, akkor felrakom az M1A2-õt. Azzal legalább érdekes. Kb. annyira nehéz így saját szinten és attól lefelé mészárolni, mint az õszi legyeket lecsapkodni.