World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

felesleges ezen vitatkozni,a kép félreérthetõ volt de aki kicsit jobban odafigyelt az tudta mi a helyzet.ennyi
Most nem azért, de ezen tényleg nem tudsz túllépni? A szövegben világosan le volt írva hogy meddig tart az akció, szóval aki egy kicsit is odafigyelt azt nem érte kár. Másrészt a 3x crew fejlõdés sokkal sokkal hasznosabb mint a 3x first win xp. Szerintem neked se szólna senki se ha nem ezen lovagolnál folyamatosan.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Akkor még 1x: calendar
Minden hétvégi event így volt eddig feltüntve. Eddig nem tûnt fel?
The bonus XP you gain through Premium counts for the contest.

Aha.
Azt nem érted hogy van itt pár mókus aki mindenképpen leolt mint a szart ha valami negatívumot írsz a játékról... tök mindegy mit a végsõ érv általában a csak😄DD

Mert ha van egy akció ami 24-én reggel 6-ig szól akkor semmi esetre sem olyan táblázatot/rajzot rakok ki amin a teljes napra az az akció van behúzva ami nincs! És egy másik megy ami másnapra van írva😄DDD
De itt sincs a háborgóknak igaza mert csak😄DD

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Én vagy 3-4 tankot szoktam duplázni, szóval nekem simán belefér.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Lófasz, csak prémiumos accal lehet rajta nyerni.

Hát ez meg mi?

http://worldoftanks.eu/news/5366-end-year-contest/
Éjjel aztán totál nem érte meg triplázni. Inkább választom a ma esti duplázóra a háromszoros legénységi szorzót.

miaz, hogy fog szólni?😄 már arról szól egy ideje😄

Hát, mondom hogy csak a fanatikusok. 😄

Nekem nem éri meg hogy egész másnap kialvatlan zombi legyek a 2X helyett 3Xért cserébe. Szerintem azért a többség így van ezzel.

Antimat
Na, BoKa mindenkinek!
Az van, hogy imádom, amikor karikor is lenooboznak, na nem mintha nem lenne igaz, csak olyan helyzetben minek, amikor nem tudok mit tenni (én egy 2 tierrel kisebb tankban, 3 ellen top tank ellen, az egyik top tankunk vette zokon, hogy nem segítettem, miközben a 3 elln-top-tankból 2 engem szórakoztatott, két oldalról).

cyka blyat

Köszi a válaszokat!
Mondok jobbat. Nem kell lefeküdni 1 óra elõtt, én is megcsináltam a lényeges tankjaimat lefekvés elõtt.

így van pénz pénz pénz...
lassan az egész kibaszott világ a pénzrõl fog szólni <#zavart2>
Aha. Marhára életszerû hogy az emberek még hajnali hat órakor esedékes szerverrestart elõtt felkelnek játszani szerte európában. Ilyet néhány fanatikuson kívül senki se csinál.

Táblázatban azt már nem tudták megoldani, hogy egy napra betegyék a 3x elsõ kör, valamint az utána következõ event, a 3x legénység triplázás lehetõséget. Ez már nem wg szintû feladat.
A másik, meg én úgy emlékszem, hogy mindig így írták ki a naptárban az eventeket, tehát az utolsó nap is szerepelt rajta, de itt ugye csak a reggeli szerver restartig él az event.
Automatikusan végzi a dolgát. Nincs más állítgatás. Csata kezdõdik, játék veszi ahogy játszol. Játék mappáján belül meg ott lesz a replay mappában a fájl.

A Statisztikánál kigörgetem jobbra de ott nem mutatja a kitüntetést illetve ,h mi kéne hozzá mivel még nem volt meg. Csak azoknak mutatja akiknek annó Pl már megvolt dfe mivel uj tankok jöttek a játékba azért inaktív lett enkik a kitüntetés és elszürkül és ha akkor ráviszi a kitüntetésre akkor azoknak mutatja h mi kell még hozzá! De nekem még soha nem volt meg ! :/ :/
worldoftanks/replays mappába menti el a mentéseket,ki kell lépned a játékból,és két kattintás a kívánt visszajátszás megnézéséhez,magát a játékot indítja el és azon belül játsza vissza a fájlt.
Ha jol tudom a bigworld 2.0 tudja a mulicoret, a WOT viszont alapbol az 1.0val keszult. Gondolom nem csak egy copy- paste az engine valtas, es mivel igazabol plusz bevetelt nem jelent nekik, biztos hogy vhol a todo lista legaljan van. En is szoftvercegnel dolgozom (kanban modszertanban, ha mond valamit) es a marketing hatarozza meg a prioritast. Ok meg az alapjan allitjak be, hogy melyik feature mennyi penzt jelenthet.
Woteknal jelenleg az uj tankagak meg premium tankok gyartasa hozza a jatekookat meg a penzt, szoval..... Ennyi.

Mindenkinek kellemes GYEDMA RÓZT!

Volna egy amatõr kérdésem,hogy tudok felvenni ??a menüben engedélyezni kell az ok..és utána?
Amennyiben lehetséges a válasszal kezdjétek,és a poszt végére tegyétek a szidalmakat,(úgysem olvasom el😄 😄 )
Asszem egyszeruen csak raalsz a tankmester kituntetesre a profilodnal.... Ott van egesz a vegen, gorgess jobbra, es ki van szurkitve ha nincs meg meg. Ha raalsz, mutatja hogy meg mi hianyzik.

Mindkettotoknek igaza van. Ha precizen vesszuk, a mai nap meg lehetett triplazni, en meg szpecnyaz is pl letriplaztunk par tankot.
Masfelol az abra amit azert csinaltak hogy erthetobb lrgyen az egesz abbol a szempontbol fekrevezeto, hogy az emberek tobbnyire napkozben jatszanak, igy logikusan feltetelezik, hogyha 25. van irva, akkor az napkozbenre is ervenyes.
Szoval a wg odabiggyezthetett volna abba egy tablazatot hogy reggel 6 ig.

Üdv
Boldog Karácsonyt mindenkinek! 😊
Lenne egy kérdésem.. valahogy meg tudom nézni a játékba,h a "Tank mester " kitüntetéshez milyen tankokat kell még kilõnöm h meglegyen?
Menthetetlen vagy 😊

Megint? Annyit írtam, hogy restartig 3x-os xp volt. Naptárban is ez szerepelt, mivel ott óra nincs feltüntetve, ezért szerepelhet jogosan a 24, mivel ma még aki tudta, letriplázhatta a tankjait. Ha úgy írják ki, hogy 23 a vége, akkor aki esetleg még rászánta volna az idõt, és megvárta volna a hajnali 1 órát, bukta volna a triplát. Érted?
A pontos kiírásban meg benne volt, hogy restartig tudsz triplázni.
Sunsetjoy
Köszi a figyelmeztetést! 😄

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Hogy is állunk a MultiCore támogatással? mert a BigWorld engine tudja csak a WOT nem<#nyes>

Marketingbõl jeles akart lenni, de lehetne sorolni ami hígfos.. spotting(nem)látható system... csodálatos MM😄DDD remek mapok😄DD kiadnának egy SDK jobban járnának mert amatõrök 3 nap alatt jobb mapokat gyártanának😊

Tudod nekem az nem játékfejlesztõ aki vesz egy enginét.. aztán külsõs céggel modelleket készítettet:d ezt össze hányja egy katyasszá amiben igazán semmi sem mûködik😄 és csavargatja az adatokat össze vissza statiszika szerint .. LOL!

Marketingbõl jelen , de mint játékfejlesztõ dupla nulla....
Mióta játszogatom kb 30 éve😄 azt hiszem sok mindent láttam már...online Diablo I óta tolom ezek akkor még talán meg sem születtek😄DDDDDDDDD

Hát arról hogy szarul készítenek táblázatokat, nemigen lehet vitázni. 😄

Hol látsz te a naptáron óra megjelölést, zsenikém? 24-e reggel hat órától, a server restarttól már nem 3x van az elsõ csatára, hanem 3X legénységfejlõdés van. A naptár viszont mást mutat, azon 25-étõl kezdõdik a 3X legénységképzés. Tehát a naptár szarul van megcsinálva, ahogy azt már itt sokan jelezték.

Ha már kötekszel, legalább ne beszélnél ostobaságokat. Megint.

Csak nem egy profi játékfejlesztõvel állunk szemben? Szerinted ITIL alapokon mûködnek, vagy valami más módszertant alkalmaznak?

Én is benéztem nyugi mert egy vicc, teljesen jól mutatja milyen fasza fejlesztõ a wg pff... csinál egy táblázatot ami szar😄 kb mint a játékuk😊

300k értékû csak várd meg a féláron kapható T5 és az alatti prémtankok akciójának a végét.

Jogos benéztem bocs.

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Bele kezdtem az új amcsi ágba ez az m3 sturat egész kellemes kis jószág 😊
A karácsonyra való tekintettel nem kapsz hülye választ a hülye kérdésedre 😊:

patchaou
WRITE ONLY?

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

olvass vissza.
nem.

Õõõõ most nem 3x az elsõ csata?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

pfffff 75mm-es gunnal hoztam össze <#hehe>
Gyõzelem!
Csata: Ruinberg 2012. december 24. 11:09:47
Jármû: Jagdpanther
Szerzett tapasztalat: 2 516 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 33 154
Csatában elért Achievement: Top Gun, Elit lövész, Kiváló Lövész, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"
három top tank kempingezik a bázioson...karácsony van értem én, de a sok hülye inkább fát díszítsen!

nem mintha a t8-as csata különb lenne...

low tier...ajándék tank...1 perc és már team kill...aztakurva

Egy kis toborzás. 😊

Aktív tagokat keresünk az ESL csapatunkba.
Link a csapathoz: HUNS - Underdogs

Követelmények:
- 1800 körüli efficiency érték. (2,5 fölötti cap/def/spot pont felett az alternatív effit nézzük.)
- 60% körüli gyõzelmi arány. (Top tankokkal 70% körüli gyõzelmi arány, minimum 200 lejátszott csata.)
- 700+ átlagos tapasztalat csatánként. (Top tankokkal 1000 körüli átlagos tapasztalat, minimum 200 lejátszott csata.)
- 1500+ átlagos sebzés csatánként. (Tier 8 tankkal 1600+ átlagos sebzés/ Tier 10 tankkal 2200+ átlagos sebzés/ tier 8 artyval 2200+ átlagos sebzés)
- Lehetõségeidhez mérten maximális aktivitás.
- Minimális kezdõtõke. (4-5 millió kredit, esetleg 1-2K arany az új tankokra, legénység átképzésére, speciális kiegészítõkre, álcafestésre.)
- TS3 használata.

Top eredmények:
Go4WoT #70 - 4. hely(150€😉 - http://www.esl.eu/eu/wot/go4wot/cup_70/rankings/

Go4WoT #81 - 1. hely(400€😉 - http://www.esl.eu/eu/wot/go4wot/cup_81/rankings/

World of Tanks Poland East Qualifier - 2. hely(35.000 gold) - http://www.esl.eu/eu/wot/iempoland/east/rankings/

Go4WoT #87 - 2. hely(250€😉 - http://www.esl.eu/eu/wot/go4wot/cup_87/rankings/

Akit érdekel, az privát üzenet formájában érdeklõdhet ezen a fórumon, vagy akár a hivatalos EU fórumon is.

Sunsetjoy
Na ezt is tisztáztuk, hogy nem tudnak rajzolni a WGE-nél😊

Amúgy 150k értékû az ajándéktank.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Ma 1-tõl reggelig 3xszorzó volt, és ma 24-ke van, ahogy a naptáron is jelölték. A pontosabb infokért meg olvasni kell a kiírást.