World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Srácok ez hogy van?...nem értem<#nemtudom>

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Dossier

Ezen az oldalon feltöltöd a megfelelõ file-t.

\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"

Ha még soha nem volt meg a "Tank Mester" kitüntetés ,hogyan tudom megnézni,h melyik tankok kellenek még hozzá ?
Mert ugyebár ha már valakinek megvolt és új tankok jönnek be a játékba akkor annak beszürkül csak a kitüntetés és ha ráviszi az egeret akk írja ,h mi kell még hozzá!
Persze, csak én legtöbbször egyes szám második személybe magyarázok😊, rossz szokás.

De így utólag meggondolva szerintem az aranyat kapod meg helyette.. A lényeg, hogy ha eladod a Churchill tankot az 600k kreditet ér.

Értem, megkavarodtam egy kicsit, de most már tiszta. Köszönöm a választ.

Hozzáteszem nincs Churchillem a garázsban 😄 😊

Ha neked van egy Churchill prémed a garázsban, és veszel megint egy Churchill prémtankot, akkor a tank árát fogod megkapni ami 1500*400=600.000 nem pedig 1,6 millió.

Fura nekem ez így. Egy T2-es prém eladási ára majdnem kitesz egy T5 járgányt. A Churchill-t akkor meg 1,6 millióért lehetne eladni? Az meg már T7 árkategória.

* 1gold 400 kredit

Ha fele annyi aranyét tudod megvenni akkor fele annyi kreditért is tudod eladni. 1gold 400 arany. 750 arany a tank alapára. 750*400=300.000

Ha valaki tud esetleg képet mutatni az event elõtti Tetrarch eladási áráról az minden kétséget kizáróan bizonyítaná ezt vagy azt az állítást.

50% off premium tanks up to Tier V

Ez az aranyért való vásárlásra vonatkozik szerintem, hogy fele annyi aranyért tudod venni. Az 50% szerintem az arannyal történõ vásárlásra vonatkozik. Az ezüstért való eladásra nem.

Bakker,ez a T54 már stock gunnal is eléggé bejön...mi lesz ha meglesz rá a jó löveg....
Röpke 30k xp és kiderül😊
Ahamm. Köszi.

A franc, tényleg<#rinya>
De mi a francért nem lehetett az összes tankot T7-ig leárazni 50%-ékkal? Ez 50%, az 30%, amaz meg 24,567345645% lett olcsóbb.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Sunsetjoy
50% off premium tanks up to Tier V
Ez azt jelenti hogy tier 5-ig.

Amire te gondolsz, hogy
"50% off regular tanks Tier III to V (excluding SPG)"
az meg a sima tankokra van.

A tetrarch sem volt ilyen olcsó annak idején eladásnál.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Szerintem ez a T1E6 soha nem lesz 300k fõleg azért, mert T3-tól felfele van az 50%-os akció és ez a tank T2.

Szép volt nagyon! Mondjuk irgalmatlanul elkúrták õk is, ahogy szépen egyesével mentek meghalni a végén<#nevetes1>.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Ne aggódj, majd lecseng ez is, min anno mikor bejöttek a britek minden t2-3 csata 90%-át õt adták.
Egyébként szerintem nem olyan rossz ez a T1E6, el lehet vele bohóckodni, bár az 50%-os akció után én is inkább eladom 300K-ért a francba, de addig lehet vele pénzt szerezni, mert fenntartása kvázi nulla, körönként meg hoz olyan 6-7 ezret.

Azért mert jóval mozgékonyabb mint a többi T1 tank.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Ügyesek voltatok, jó látni hogy képviseli kis hazánkat a versenyekben vki 😊

Egyébként miért pont a T1? A loltraki messzebb lát és csak fél százalékkal kisebb a rejtõzése. Az Ms1 ugyanaddig lát és fél százalékkal jobb a rejtõzése. Már, ha nem tévednek az adataim.

Roger6
Gondoltam kipróbálom ezt az új T2-es ajándék tankot. Szerintetek?

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Na, hát ezt tudja a KV1S <#nevetes1>
Am néha tényleg érdekelne hogy mégis mennyi sebzést kéne kiosztani a gyõzelemhez.
Az viszont tényleg gyomor forgató volt a csata végén hogy a 300hp-s Tigrist nem tudtam 1 hitelni, mert maradt benne 3HP, és kb ezen ment a el a csata. De legalább így is több XP-t kaptam mint az ellenségnél a legjobb 😄.

Igazából nagyon elbaszták 😄

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

42 össz tierpont a megengedett 7 tankra. Így jön ki, másrészt a T1-ek tökéletesek 1-1 oldal beszpottolására, ha kell akk meg elmehetnek cappelni pl.

Te meg komplett konteot gyártasz koma. 😊

Nézzetek hülyének, de nem értem, hogy a T1-eknek mi értelme van itt?

Grat, szépen vissza lett hozva.
http://p.coldline.hu/2012/12/24/825438-20121224-U6qxNq.jpg
Én soha nem válok meg tõle! <#nevetes1>A másik ideg nyugtatóm a KV1. Az is örök szerelem. <#miaz>

No prem
Hm... érdekes volt. 😊

Csata: El Halluf Monday, December 24, 2012 2:36:32 PM
Jármû: M5 Stuart
Szerzett tapasztalat: 1,191
Szerzett kredit: 25,361
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: "Tank ász"
Veled is elhiheted😊
Pl. "Vannak benne bugok" ez volt a válaszod az alapjaiban szar dolgokra😊 de természetesen velem olyan beszélgetni mint zuzuval 😊) mindig úgy alátámasztod a mondandódat😊 nézz a tükörbe és vedd elõ a sajtreszelõt😊

az ez :

http://worldoftanks.eu/news/5328-contest-better-safe-sorry/
Este majd toljuk, készülj 😊

Met
Ezt tudom de tegnap láttam itt a topicba hogy levélbe is kell küldeni screen-t.
3x pörgettem végig a topicot és nem találtam :S

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

még csütörtökön nyomtuk, PH fórumra kitette még akkor diegho, kiteszem ide is, hátha valakit érdekel
IEM Katovice kvalifikáció, HUNS-Underdogs vs. BIA-2
"1:4-nél Szakesz azt mondta csináljatok amit akartok, úgyis bukta, aztán úgy gondoltuk ketten, hogy mégsem olyan mindegy (...) emlékezetes kör volt egy nem gyenge ellenfél ellen, akik elsõ körben a Red Rush-t verték ki simán 2:0-val."

elszart taktika után "skillbõl" lehozott match, ha lehet ilyet mondani 😄

Milyen igazatok volt ebben a KV-1S OP-ságban 😄. Ez iszonyat durva egy tank. Simán össze lehet vele lõni 2000 körüli sebzéseket. Kár hogy még a rilíz után mentem vele vagy 100 csatát ami elkúrta vele statomat.

Hunting Trophies – 25th December – 27th December
We have a special treat for all of our battle heroes during the holidays – extra experience for every Battle Hero medal earned during the period! The bonus will be added automatically by the system!

Between 06:30 CET (05:30 GMT) on the 25th December until 06:00 CET (05:00 GMT) on the 29th December, demonstrate your heroism and earn the following bonuses:

Patrol Duty

+ 2000 XP

Confederate

+ 750 XP

Top Gun

+ 1500 XP

Steel Wall

+ 650 XP

Defender

+ 1250 XP

Sniper

+ 550 XP

Invader

+ 1000 XP

Scout

+ 300 XP

Met
Most nincs valami event hogy megszerzett kitüntetésre adnak valamit?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Olyan veled beszélgetni, mint Zuzuval...

Egy szoftverfejlesztõ hajcsárnak lehet, hogy elég, de egy tisztességes munkában megfáradt embernek aligha elég 6 óra. 😊
Nem is vártam tõled más választ. mint lentebb írtam jött lényegében a CSAK😄 de legyen neked is karácsony....

ui: tõlem aztán tekerhetnek akármit😄 ugyanis én nem játszom😄 én ilyen alucsákós vagyok tudod aki fát állít meg ilyen karácsonyi bolondságok😊 nem hajnalban 3x-oz😄DD

De mindenkinek boldog és békés karácsonyt kívánok!

WOT-ban nem kell a békés ott lehet háborús hangulat😊😊

Nem oltás, de egyrészt ez egy játék, nem mûholdszoftver. Vannak benne bugok, de nem is kell tökéltesnek lennie. Másrészt viszont te az "egy lépésre vagyok a alucsákótól" álláspontot nyomod folyamatosan és ez fárasztó egy idõ után. De legyen neked karácsony, szólok Ivánnak, a gombok tekergetõjének, hogy ma legyen neked jó... <#mf1>

Nekem 1:30 körül rakták a szorzókat a tankokra...3-ig el is voltam vele...😊
8 kill volt, utáljatok <#eplus2>

Azt hiszem ha egyzser megvolt már akkor mutatja is hogy mi hiányzik. Ott van szürkén. Ha mé nem votl meg akkor sztem csak a woton kívül lehet megnézni.
pl itt:
http://wot-dossier.appspot.com/
Nem feltetlenul fanatizmus, vannak olyanok akinek ilyenkor van szabadidejuk (pl alszik a csalad). Egeszseges ferfiembernek amugy is eleg 6 ora alvas, es most ugye nem is kell reggel felkelni....
Bar teny, en sem azert maradtam fenn hogy 3xeljek, annyit tenyleg nem er az egesz. Egyszeruen csak eppen jatszottam.

Neha szoktam filozofalni, hogyha nem lenne penz, vajon mukodokepes lenne e a vilag. De ahogy az emberek tobbsege jelenleg "mukodik", ez sztem teljesen lehetetlen. Talan leginkabb azert, mer az emberk inkabb szeretnek elvenni, mintsem adni. Igy ha nem lenne mindenki raknyszeritve hgy termrljen, egyszeruen nem lennnek javak amiket el lehetne venni.

Ja ideirom hogy tank, hogy a hszem ne lehessen tamadhato, hogy mit keres a tankoa topikban 😊