World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Felettébb egyszerû: amennyiben az ember nem érzi magát totális csõdtömegnek, nincsenek nemi identitásgondjai, sem pedofil hajlamai, úgy ne üljön artyba. Egye kánya, üljön, de ne életformaszerûen, napi egy-két csatára, levezetésül, vagy ha éppen megvan az asszonynak. És ne magas tierben. Ez persze sosem fog teljesülni, de célkitûzésnek jó.
igen, mennyit is? mondjuk egy E5-el jobbik esetben 400 környéke
akkor meg a TD-sek nyafognának a láthatósági rendszer, meg egyéb ilyenek miatt... mindig van valami
patchaou
A jpE100 ha rám tud lõni, akkor Én is vissza tudok rá lõni. Ennyi.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Igazából ha be van spotolva, akkor csak a hülye nem tud kitérni elõle, meg a többi lassú TD elõl.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

mellesleg az valóban fair, hogy a jgdpanzer e-100 ha csányán rádnéz, akkor is 1100 hp-d bánja a maga 299-es penetrációjával (ha nem lenne arty de király lenne ugye?) ja és még mielõtt bele mennénk valószínû azzal nem rusholnál szóval kell enemy aki ezt megteszi, te meg csak várnál, céloznál és lõnél...
patchaou
Megoldás egy kapcsoló lenne mint az új játékmodoknál. Ha nem akarsz artyt a csatába akkor kiveszed a pipát, vagy ha csak max kettõt akarsz, akkor azt pipálod be. Nem hiszem, hogy hatalmas feladat lenne megoldani.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

patchaou
Mint ahogy más játékban is vannak amit bele raktak a fejlesztõk, de gerinctelen mivolta miatt mégsem használjuk, mint pl cod multijában a gránátvetõ. Ha valaki mégis elkezd azzal lövöldözni az többnyire repül. Ez a dedikált szerverek egyik elõnye 😄

Trabant93
Igen,az artizás ugyebár egy nagyon féreg módja ennek a játéknak,ami miatt rengetegen fel vannak háborodva.De!Mint gondolom itt oly sokan tudják,az ellenséget úgy tudod legjobban megismerni,ha ugy gondolkodsz és cselekszel,mint õ.Ez a gondolat a játékban ugy teljesedne ki,hogy kifarmolsz egy t6-os artit(Pl s-51,ugye egy elég brutál jószágról beszélünk),és kitanulod,hogy honnan lehet a legjobban belõni az általános felvonulási útvonalakat,hol tudsz a legjobban rejtõzni stb.Ezáltal ha normál tankkal mész ezután,már tudatában leszel annak,hogy hogyan reagálj,ha az arti vagy artik célba vesznek,megkörnyékeznek.

\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93

és akkor szerinted mi lenne a megoldás? mert értelmeset még nem mondtál
te nagyon fura vagy bazz 😄 gondolkozz már! mi lenne ebben a tisztességtelen, hiszen benne vannak a játékban és engedélyezettek! való életben is amit lehet azt használsz
A limit még mindig nem változtatna a tényen, hogy az artyk a maguk módján, a már ezerszer megénekelt "sunyi, aljas, unfair" módján játszanak, elrontva ezzel a többiek játékát, legyenek ketten, vagy öten egy csapatban.
épp azt mondtam, hogy ebbe nem kell belemenni mert ez csak pro és kontra
én azon vagyok felháborodva, hogy a wg-nél agyhalottak vannak és azt a rohadt limitet nem képesek végre beállítani 1 vagy max 2 artyra oldalanként, ehelyett ilyen szar nerfet nyomnak be, amivel igazából kvára senki nincs megelégedve! mert sokan azon nyafognak, hogy ez kevés sõt még inkább buffnak is számít, sokan pedig "köztük én is", hogy a f-nak kellett ez és nem az "egyszerûbb" limit...
A való életben is lehet sunyi kanyarokkal levágni az utat, ott is ellenszenves dolog, de azt még valamilyen szinten megérti az ember, mert ugye mindenki boldogulni próbál valahogy. De aki egy játékban is, - ahol közelsem a túlélésre megy a játék - tisztességtelen módon próbál hasznot húzni, fittyet hányva eközben mások megkárosítására, az ássa el magát. Szerintem.
patchaou
Látom már csak a szavak kiforgatására futja. Az embert aki feltalálta a fegyvert, ne keverd össze az egyénnel aki használja. Szerintem ne erõlködj.

Mint mondtam, egy játékban elvárható lenne, hogy ne az aljadék fegyvert válassza az ember, fõleg ne annak teljes tudatában, hogy ezzel elcseszi a nagy többség játékát. Attól még, hogy beraktak egy jármûtípust, ami a menthetetlen idióták és a 8 évesek számára is nyújthat némi játékélményt, itt megjegyezném, hogy természetesen mindezt nyerészkedés céljából, kéne lennie annyi gerincnek átlagos jánosban, hogy ne nyúljon ehhez a harcmodorhoz, és ne fúrja meg mások játékát, fõleg ha nem menthetetlen idióta, avagy 8 éves. Amennyiben te az említett kategóriák egyikébe tartozol, úgy ez elintézhetõ egy ejnyebejnyével, amennyiben nem, úgy hadd legyünk már felháborodva.
Márpedignéha az egyéni teljesítmény is döntõ tényezõ... imádom 😄 tierjébennagyon pedo... 😉

pedal to the metal...

és a fegyvert ki találta fel? csak nem a gondolkodó ember? jééé de igen! akkor gondold ezt újra még1x
*elnézést
Hát errõl van szó😊 Aztán még mi kérjünk el nézést, mert ez nekünk nem tetszik.
patchaou
Az ilyen csaták tartanak szerintem sokunkat vissza attól hogy itt hagyjuk a hibáktól és artyktól hemzsegõ játékot 😊 Szép volt!

Szép volt!
Hát csak az a helyzet, hogy akár a való életben is - mint írtad - itt is sokan mennek el sunyi irányba. És nem azért mondom, mert vannak nagyon jó artysok is, de alapvetõen az emberi természet márcsak olyan, hogy az kezd sunyítani, akinek másképp nem megy. Lásd pl Bizánc.

Amíg mindenki egyenlõ esélyekkel indul, addig lehetne akár halálprotonsugárporlasztó is szerelve a tankokra <#nevetes1>
Akkor csak kardozós játékkal szabadna játszani. 😊

<#eljen> Elõször nem is néztem, hogy ez a te meccsed, csak, itt bólogattam a videó elõtt, hogy ez a srác tud. A legveszélyesebbet lövi mindig, akit elkezdett befejez, ha valaki flankelné, arr azonnal harap, még ha eredetileg nem is odafigyelt. Gratula. 😊

Csakhogy az ember tud gondolkodni, a fegyver meg nem. Úgyhogy az embernek kéne lennie tartásnak, hogy ne egy alapvetõen aljas, sunyi és unfair harcmodort igénylõ fegyvert válasszon, ha lehet rendeset is. A való élet más tészta, ott mindenki úgy boldogul ahogy tud, de egy játékban szerintem teljesíthetõ elvárás lenne ez.
zsír! köszi 😊
ebbe nem kellene belemenni! mert akkor lehetne mondani, hogy ha nem lenne fegyver akkor nem tudná senki meghúzni a ravaszt... ez pro és kontra
Pales27
Igen-igen, felõlem hozhat artyt csak ne használja a satelit nézetet.

<#taps>

"Csak a közvetlen irányzású harcjármûveket szeressük, akikre van esély visszalõni ha támadnak. Teccikérteni? "

Pales27
<#banplz><#nyes>

Nem az artysokra? A WG csak betette az artykat, valakinek játszani is kell vele, ez pedig önkéntes, kérem alázattal. Az embert sem a pisztoly öli meg, hanem az ember, aki elsüti.
Eagle16
Ennek mennie kell: link

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Solten
Victory! Map: Dragon Ridge 28 December 2012 21:35:32 Vehicle: M5 Stuart Exp: 1,326 (x2) + Credits: 17,605 Achievements: : Spartan

Saor Alba

TOMSILENT
50k XP és GwType-E ... ja ez nem az a fórum....<#zavart1><#vigyor1><#idiota>

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

létezik olyan replay manager féleség ami egyszerû? és mûködik régi replayekkel?
csak azt nézném meg h mennyi sebzést osztottam ki 😛
hidd el engem is elkap az ideg mikor az e-100, t110e5, is-4 tankokban ülve szarrá lõ 5-6db arty, de ez csak akkor idegesít, mikor sok van, ha lenne max 1-2db oldalanként akkor nem bánnám...
szóval a wg-re kellene haragudni nem az artysokra
Ahhoz képest engem simán ütnek hummelek és m41-ek is 7-800-akkal,de biztos csak én találkozok minden menetemben vérprofi artysokkal.
Mondjuk az xvm pirossal jelöli általában õket,de az nem számít.
Eagle16
Én is csak azt olvasom a fórumon hogy nagyon rossz, de nekem még akkor megvolt ez a tank mikor Tier 10-es nehéztank volt a bétában, na ott is nagyon szerettem.

Pales27: a 120-as az mindenfelé lõtt csak oda nem ahova akartam...pedig papíron ugyanolyan pontos mint a 155-ös. 248-as átütéssel meg messzirõl azért pattogott rendesen ha eltalált valamit. Ez a nagy alfa jobban illik az én játékstílusomhoz, plusz az erõs torony és a jó ágyúkitéríthetõség is óriási plusz nálam. 17,9 az újratöltés most egy 100-as és egy 95%-os töltõvel. Ha van domb és kevés az SPG akkor elsõ vonalba is megyek vele simán, amúgy a második vonalból felezem vele a tankok HP-ját 😊

Torzonborz

<#idiota>

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

És, ez miben más a rendes tankokhoz képest? Ja, hogy neked:

1 - el se kell rendesen találnod, akkor is sebzel
2 - ha eltalálod GARANTÁLTAN sebzel (szemben a rendes tankokkal, akik elõszeretettel lõnek 0-ásat, lepattanót és egyebeket).

Ez sokkal rosszabb, a gulágra elvitt emberek kevésbé mártírok mint te 😊

pont ez az, hogy 3 lövésbõl 1 talál be annyira pontatlan, és akkor is 800 körüli dmg! 3x40sec azaz kb. 120sec/800dmg
Pales27
Sokan meg azt írják, hogy inkább visszateszik a 120ast mert az pontosabb és gyorsabban tölt. Én nem tudom, de fura, hogy mindenki másképp éli meg...

Na, Te vagy az elsõ akitõl jót hallok a T30ra.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

miert honnan lojjon? a masik terkeprol? 😊
Eagle16
Ez a T30 teljesen új tank lett a 155mm-es ágyúval...5-6k sebzéses csaták jönnek vele elég sûrûn. Pedig 120-assal majdnem eladtam, de legalább a tornyos TD-k nem keltenek csalódást...eddig mindet szerettem.

Nyilván nem. Aki Kalasnyikovval megy vadászni, az is meg van gyõzõdve róla, hogy a világ legnehezebb sportját ûzi.
ajánlom figyelmedbe hogy mit tud a KV-4 fullosan 😄
http://www.youtube.com/watch?v=rB3dXLsp04A