World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mentem td-vel is, élvezetes a su-152 troll gunnal, de vajon a szerencsétlen fejlõdni vágyó enemynek is?
<#eljen>

patchaou
Háhá, ezt ki kellene rakni pár feminista oldalra 😄

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Hárítani azt tudtok, meg ujjal mutogatni másra, de megvédeni magatokat, na azt nem nagyon😊
Jó scouttal a hevik nyernek. Azzal az egy szem tornyos E4-el is teljesen lutri rálõni egy light tankra, annyira szétmegy a célkör forgatáskor.

Igazából még SPG nélkül is többször vannak hátrányban a TD-k, mint elõnyben.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Úgy, hogy nekik is vannak TD-ik akik hátulról támogatják õket? Istenem, eljutottunk oda, ahogy Otep mondta, hogy az artyhoz skill kell, a TD meg valami hihetetlen OP mumus. Ez most komoly? Légyszíves, játszatok már le 100 meccset bármilyen torony nélküli TD-vel Tier4 felett, meglátjuk majd milyen jól fog nektek menni, az a "könnyû" játékstílus😊
és az ovis az, hogy apuuu a csúnya artyk nem kellenek a játékba :'(
beszélgettem egy kicsit a játékossal aki úgy húzta be az utolsó fragem, hogy 1 percig állt az IS-6 mögött arra várva, hogy lesebezzem 1 hitre. kiderült, hogy egy nõi játékos

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

tudod mit, legyen igazad, csak sajna akkor is nyalóka lesz neked ilyen felfogással
patchaou
És újra eljutottunk oda, hogy mekkora skill kell az artyzáshoz. Amúgy itt van pár replay arról, hogy nem mindenki hátul ül egy bokorban a td-jével és várja az egylövéses tankokat.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Majd nem lesz arty és minden meccsben a heavyket szétszivatják a kempelõ TD-k egy-két spotterrel. Megnézem, hogy pl. 3 heavy hogy szed ki arty vagy más támogatás nélkül 3 bokorban kempelõ azonos tierû TD-t, úgy, hogy a TD-k lõnek elõször.

http://tinyurl.com/casual-scrub

Ingyen KV-5 lesz ebbõl. 😊

Senki nem sírna 1,5 éve az arty miatt, ha nem lenne egy görénység <#eplus2>
Torzonborz
Megkaphatnám az ingame nicked ? Csak hogy megnézzem mennyit mentél TD-kel.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

500 méterrõl max álló célpontot talál el, azt is alig.

Bírom ezt az önigazoló süketelést, miközben fogalmatok nincs róla, milyen torony nélküli, lassú TD-vel játszani.

senki nem mondana semmit ha nem menne már 1,5 éve a sírás az arty miatt
baromi nehéz beállni a leghátsó bokorba, artyval jóval nehezebb kiszámolni a távolságot mozgó jármûnél
patchaou
Istenem ez a kukackoskodás... kár belétek a szó. Nem foglak most itt megtanítani játszani, találd ki mit kell tenni egy td ellen.

gondoltam megyek 1 kört gold ammoval 😄

a 13. fraget elég szánalmasan lopták el.

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

persze de te azért nem spotolnál velük, inkább lövldözöl hátúlról kényelmesen a tdvel
Mellesleg már ez baromi tipikus (és számomra ellenszenves), hogy nem magunkat próbáljuk védeni, hanem ujjal mutogatunk a másikra, hogy de õ, de õ, õ is OP, õ is rossz volt! Ovisok, és politikusok fegyvere, ha engem kérdezel <#nevetes1>
Nem véletlenül lett kitalálva a tüzérség a játékba, balance miatt, ezt nem bírjátok felfogni, de kár veletek veszõdni, álljatok csa be a bokorba a kedvenc helyetekre a kedvenc TD-tekkel és lõjjétek le a le HP-ztott tankokat úgy hogy még csak fel se vagytok derítve. De a csúnya gonosz arty más, mert õ ívben lõõ, húha. Azt nem nézted, hogy míg a obj268 14 secenként lõ 900at addig a t92 mondjuk 40 seccenként, komolyan mondom nagyon el vagytok tévedve
elbújsz és aztán mi? ott maradsz?
TD a legkönnyebb class? Pff, akkor te szerintem nem is a wottal játszol. 😄

A medek valók flankelésre, zaklatásra, a lightok spottolásra (mert nem, nem csak az artyknak lehet spottolni). Miért, te a meddel és lighttal is frontálisan neki szoktál rontani a heavyknek? Akkor ne csodálkozz hogy szétpakolnak.
elkerülöd a szuper gyors heavykkel aha
patchaou
Ha nem is lövöm át, egy td elõl pár métert haladva is elbújok, míg egy arty elõl igencsak haladni kell egy valamirevaló fedezékhez. Ne akarjunk már mindenáron párhuzamot vonni az arty és a td közé, mert kurvára nem ugyanaz a harcmodor a kettõ.

500 méterrõl kell oldalirányzás mikor a 3/4 pályát belátja😄
és a light meg a med megy a kukába? Akkor lennének erõsek ha nem lenne arty.
te nem érted ember, ez nem ilyen törvényszerû
Pfff... Ha meglátnak egy E3-at messzirõl kényelmetlen helyzetben, csak átmennek a térkép másik oldalára. Egyébként meg elég korlátozott az oldalirányzása, és mozgó célt is nehezen talál el. Nem kell ahhoz SPG, hogy megszívassák.

ennél rosszabb ötletet amúgy még nem halottam
Túl erõsek a heavyk és TD-k? Ember, hallod te mit beszélsz? Túl erõsek mi ellen? Egymás ellen harcolnak, heavy heavy ellen, TD TD ellen, könyörgöm😄
persze és a t110e3nak milyen páncélja van már lol😄 mikor lövöd azt te ki mondjuk 500m-rõl ha farkasszemet nézel vele és nincs arty, olyan hülyeségeket tudnak beszélni egyesek csak azért mert utálják az artyt
ott a pont
Ez meg megint tipikus emberi viselkedés, hogy "ha Pistike csinálja, akkor én miért ne csináljam". Artys vonás. Mindegy, túl van ez beszélve, az artysok nem fogják letenni a pedomasináikat csak mert mi azt mondjuk, ahogy mi sem fogjuk abbahagyni az artysok rühellését, csak mert az nekik nem tetszik. Parttalan vita, de legalább elfoglaltuk magunkat így péntek este <#smile>
hihetetlen hogy emberek 20k csatával nem bírják felfogni, hogy ki lett találva egy rendszer, egy koncepció, amiben mindennek meg van az ellenszere. Ha nem lenne arty túl erõsek lennének a TD-k és a heavyk. A medium nehezebben bír az artyval, viszont levadássza a td-t és az artyt. A TD megeszi a heavyt, az arty meg üti a lassú tankokat.

De mivel a legtöbb ember TD-vel és heavyvel játszik, mivel az a legkönnyebb class és ész nélkül is lehet játszani, ezért érthetõ, hogy megy az arty sírás.

Mondom ezt úgy, hogy egy db tier7 artym van az is francia.
És még csodálkozom, hogy ma nincs nyerõszériám, amikor ilyen remek játékosok a top tankok a csapatomban:

ja csak a frontvonalban harcoló csapattagjaid akikkel te harcolsz, nem a hátsó td-re fogsz lõni
Trabant93
De õk nem 7-800 méterrõl,jobb esetben is max 400 méter,kivéve, ha nagyon profi mesterlövészek és bevállalósak.

\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93

jó és ezt 45 millió felhasználónak, hogy magyaráznád el? ezt csak a wg tudja megoldani, az emberek nem fognak maguktól leállni
patchaou
Már aki úgy td-zik. De akkor is lõvanalban van és semmilyen akadály nincs kettõtök között.

Ez már fáj... Mondd csak a TD-snek vissza tudsz lõni? Igen? Na ugye. Az artysnak? De nem ám.
én nem vagyok artysta de abban igaza van, hogy a TD-sek ugyan azt csinálják hátulról lövöldöznek míg a többiek spotolnak nekik és harcolnak.
Ezt magyaráztam eddig, de úgy tûnik csak nem esik le, hogy igen, a való életben azt használsz amit akarsz/tudsz, de épp ezért kéne legalább egy játékban, ami nem a való élet, gerincesebbnek lenni ennél.
patchaou
Egy teljesen ésszerû ötletre így reagál egy artista, mást nem is vártam.

én meg azt pipálnám be, hogy 15 batchattel mennék be a nyomi td-k ellen😛
patchaou
Megint csak a terelés. Magyarázhatnám, hogy ha Én rá tudok lõni akkor a csapattársaim is. A lényeg lett írva ma is számtalanszor... Miért jönnek az artysták mindig a td-kel amikor már nem tudnak mással takarózni? Nagyot sebez és? De nem egy hegy, vagy egy város másik végébõl teszi ahova nem tudsz visszalõni.

Ezen felül már minden használható, valós megoldás a WG-re marad, akik sokat nem tesznek ennek érdekében egyelõre.

Trabant: Ez mind szép, már sokan megénekelték, de én erre csak azt tudom mondani: félisten legyen a talpán, aki a fronton izzadva, csikicsukizva, esetleg fordulóharcot folytatva még arra is tud figyelni, hogy folyamatosan artytól védett helyen tegye mindezt. Ha egész csata alatt ama szempont alapján mozognál, hogy az arty ne lásson rád, az esetek 60%-ában egy lövést nem adnál le, mivel a tûzharc nem hozzád alkalmazkodik.
persze😄 ha meg akarod akkor azt pipálod be, hogy is-7el mész be és 14 loltracktort tegyen be melléd nem??? 😄😄