World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Várható még ilyen "akció" , hogy egy kifejleszthetõ tankot át raknak premiumba?Mint annó a T34-et vagy az Is6t?Hallottatok ilyenrõl?
Köszi
[/url][/img]

Csaby
Elsõ csatámban csapattársam volt 1 300effes 2000 csatás IS6.
Na mondom, ennél nem lehet rosszabb.
Következõ csatában összefutottam vele: (természetesen csapattárs volt)
Telaran
Õt szeretném jelölni az év játékosa címre is, mivel a tudásának hiányát (430eff) kemény munkával (13000 csata) és rengeteg prém tankkal próbálja meg ellensúlyozni.
Õ a tökéletes játékos a WG-nek.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
PzKpfw IV Hydraulic mikor lesz elérhetõ mindenki számára / vagy hogyan lehet "kiérdemelni" / kinek lehet ilyen? 😄
Csaby
WoT: Nishizumi77
Most fordult a kocka 😛 ( mondjuk azt továbbra se érzem fairnek hogy úgy lehet csak jó ez a tank ha golddal használod míg a többi kivéve a Maust teljesen jó sima APval is )
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
pikcs
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
... kaptam karácsonyra a tesómtól egy FCM-et, hát azzal miket kapok a pofámra... 😊
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Mindig ekkora gyökér buzik játszanak tier IX és X szinten?
Vajon mekkora IQ kell ahhoz, hogy a Steppes pályán felismerjék, hogy a középen kempelõket kétoldalról b@sszák s_ggbe 5 percen belül?
Mindezt 18k csatával, tier X tankkal. Mondjuk 950 eff a legmagasabb.
Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
DAFAQ?
És én azt hittem mindent láttam. Legközelebb az lesz hogy a scoutokat kell korlátozni artik helyett 😄
Meg szerencse hogy egy tankjuk maradt, kifogytam total a vegere (3 HE maradt) <#alien>#alien>
Saor Alba
de mint tudjuk izlesek es.... de valjuk be ahol a 201 average pen nem eleg ott keves lessz a 219 is , a celzasi ido plussz jobb ami igencsak jo egy mednel ha nem akarsz megalni es celozgatni :-)
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
- British arty will come AFTER the arty stretch to tier 10 ("it's gonna have 10 vehicles")
- there will be no 8.3 test round 2, unless some critical bugs appear
Hamar ki fog ez jönni.
Nem emlékszem, hogy lett volna olyan patch ami a T32 valamelyik paraméterén jelentõsen változtatott volna, csak a lövedék kompenzáció csökkenés, de az minden harckocsit, páncélvadászt érintett.
Amúgy nem rossz gép. A tûzerõvel sincs komoly probléma, pláne mostanság. Ha top tank vagy akkor elég minden tier 8-as ellen, jól páncélozott tier 9-10-esek ellen meg ott az APCR lövedék creditért. A löveg negatív irányú kitéríthetõsége ennél is egész jó.
Gyorsulásba átlagos. Tud helyben fordulni, bár a fordulási sebességéért nem voltam oda. A test páncélzata jobb mint a T29/T34/T30 harckocsiké, elvleg a homlokpáncél ~190 mm effektív védelmet ad, a teknõ eleje ~160 mm-t. A test oldala, hátulja viszonylag gyenge, de van olyan tier 8 heavy amelyiknek még a T32-énél is rosszabb. A fejlesztett torony nagyon erõs, de a kupolát már könnyen át lehet lõni. Nálam nem igazán volt sérülékeny semmilyen modulja és a legénység se hullott el.
Az erõs torony miatt érdemes a hull down poziciókat keresni. A fedezék mögül kitolatósdit nem használtam vele, mert akkor még nem is mertem azt. Azoknál a harckocsiknál nagyon jól mûködik ez a kitolatósdi, amelyiknek erõs a tornya és a homlokpáncél felsõ része nem nyúlik ki a futómû fölé (illetve kinyúlik de elég erõs pl: E-75, IS-4.) A T32-nél mindkettõ megvan úgyhogy ennél is mûködnie kell. Persze figyelni kell, hogy jó szögben álljon a harckocsi teste, ne legyen túl nagy.
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
Szerintetek a T54esnel melyik lvoeget erdemes hasznalni: D-10T2C vagy D-54?
Bukásszagú csaták elõjelei:"Siemka,Siema,Kto PL?" Saját csapatban feltett elsõ kérdések...rá sem kell nézni az xvm-re mert a lista pirosan izzik...
Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25
Vicces volt, az is4-nek 46 hpja maradt, meg nálunk a full hp-s arty, olyan szépen mellé lõtt 5 méterrõl az arty, hogy öröm volt nézni. A sok gonosz kárörvendõ, meg kiröhögte szegényt. <#eplus2>#eplus2>
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
bgabor irta ezt az orbitalis baromsagot? 😊
Kedves gaborka! KV3 126 meccs - 56% win ratio, 1 Boelter, 1 top gun. KV1S 112 meccs - 62% winrata, 1 Boelter, 5 top gun. IS , 90 meccs 59% winrata, 3 top gun. A 122-es leghitvanyabb agyukkal ugye mekkora kezdo noob vagyok? 😄
Saor Alba
by WG programmer team

A legsötétebb piros stat KV-1 és KV-1S userek 90%-ban lengyelek.
Ma láttam egyet 3k csatával és 290 eff-fel.
"Nem csoda, mert a 122mm D5T/D25T a noobgun a játékban, arról lehet felismerni hogy a tank tulajdonosa kezdõ. A játék leghitványabb ágyúi, csak ugye nagyot sebeznek, ezért a noobok kedvencei. Mindegyik tankra van sokkal jobb megoldás nála, KV-3ra a 107mm-es löveg, IS-re a 100mm-es. KV-4et is 107essel kell tolni amíg meg nem lesz a ZIS-24."
KV-4-re 107 ?!?
az ugyan úgy nem üt át semmit (sõt, szarabb a pen), viszont semmi (értsd: SEMMI) elrettentõ ereje nincs .. a rof kicsit nagyobb .. húúúú
cserébe még pontatlan is.
ekkora marhaságot.
a 122-nek sajnos nincs alternatívája a top lövegig. az IS-re is az való. a 100mm-es is kuka.