World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
(remélem nem ez lesz a mai napi flame, ha igen akkor inkább most hagyjuk a témát)
A nincs konkurencia csak kis mértékben magyarázza a sikerét, ha tényleg bukás lenne akkor nem játszanál vele se te, se én, se senki más aki itt a fórumon szidja. Ugyanis ha vmi szar, akkor nem játszok vele azért mert nincs más - fõleg azért mert a PC piac tele van mással, amivel játszhatsz. Nem oxigén az hogy tankkal játsz 😊
Többek között pl azért is sikeres, mert a kevésbé skilles / kevés idõt rászánó embereknek ad sikerélményt, jól is néz ki, és nem kell sok idõ egy menethez.
A kínaikban az a jó, hogy legalább gyorsan kiadják õket.😄 Így hamarosan biztos megindul az infószivárogtatás a td-rõl.
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Mondjuk ugye van a war thunder, azt mondják jó, az biztos betesz nekik, de sztem sokkal inkább arról van szó hogy ez a repülõs téma messze nem izgat annyi embert mint a tankok, és repülõs játékból amúgy is volt már eddig is a piacon. Harmadrészt meg, a repülõs emberek többnyire utálják az árkád szarokat, azok szimulátor mániások (én nem, én szeretek árkád öpködni, de még engem sem érdekel a World of Warplanes).
(off: tudja vki a War Thunderen mennyien vannak esténként? Kétlem hogy önmagában az a játék okozná a World of Warplanes elhagyatottságát).
kínaiakat leszarom szépen mondva... nem is értem miért teszik be a gamebe....
német med line meg megint csak nem érdekel.... inkább TD ág jönne már
#194615 kicsit sok ott a ferdinand 😄
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Már 2 napja nem merem belinkelni, de most hogy, végre vége lett a gonosz, hordákban rusholó, op td falkák flamenek...😊 Nem minden nap lát ilyent az ember sima szerveren.
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
de le kell szarni....
hidd el a noobok is leszarják hogy tönkreteszik a játékomat, akkor õk is szarják le hogy qva anyázom õket, vagy le TK-zom õket....
másikak meg a szlovákok... tegnap megint le TK-zott egy mert magyarul beszéltem -.-" azokkal is kivan a fa***om😄
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
Szoktam mostanában idétlenkedni a "kto Polak-kal" Bár sokaknál csak csillag jelenik meg <#zavart1>#zavart1> Ha káromkodásról van szó kérdezd matyashunt miért haragszik rám <#miaz>#miaz>
Gördülő kövön nem nő moha
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
Akkor meg eldõl hogy tudnak e váltani vagy nem... számtalan ilyen eset volt már a játékiparban, nem annyira jó leszarni a playereket😊
ha te ezen kiakadsz az lol 😄
én azt csodálom hogy én még nem kaptam ban-t.... kegyetlen elhordom õket mindennek amikor kifogok egymás után 3-4 fasz csapatot
"- the random factor of the game won't be lowered. SerB states to it the following: "Every game has a lot of parameters that the players can't influence. I suggest you stop the flood of whine posts. If you think that WoT is not viable for e-sports, I am not forcing you to play it, make your own game.""
Volt már, hogy nálam is elgurult a gyógyszer. Viszont erre csak ennyit mondok <#kocsog>#kocsog>

Gördülő kövön nem nő moha
Csaby
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Ezt honnan vették az emberek?
Az Is6-ot senki nem kapta ingyen.
Ám, hogy válaszoljak is:
Lehetséges.
Húzd ki az angol 10es heavy-t, és lehet, hogy kapsz mellé még 1 10est.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle