World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Általában ha az ott kempelõ illetõt észreveszik, seperc alatt le szokták lõni (fõleg 2 high tier artynál). Neki sztem most szerencséje volt, hogy a te véreden hízott. Én egy medtõl azt várnám el, hogy igenis menjen le a völgybe, eliminálja az ottani elenséges scoutokat meg medeket, majd a szerpentinen menjen fel.
Természetesen a gyõzelem minden taktikát beválttá teszt, jelen esetben végülis nyertetek illetve a szituáció is kedvezõ volt.
Ha valaki ennél kevesebbet tesz hozzá (spotterek és artik kivételek, itt most a harcoló damagedealer tankokról van szó), akkor rosszul teljesített, ha ennél többet akkor jól.
El Halluf T-54 taktika
diegho klántársa volt az illetõ (UNICA), gondoltam lejön velem a völgybe. Én is T-54-el voltam. Szemben látható négy áldozat az én mûködésem következménye. Felmentem a kaptatóra és arty illetve az õ és mások segítségével kiszedtük azt a négy ellent, de én közben meghaltam. Ha jön velem szerintem túléltem volna bõven. A végén megnyertük a csatát és õ fejezte be a legtöbb sebzéssel. Nem néztem végig, biztos a végén õ is lejött végül onnan, de nekem ez meglepõ taktikának tûnik meddel. Tulajdonképpen bejött neki, de ha én nem megyek le és a T62 se jött le (szegény maga tartotta a fõ ütközési ponton a másik oldalt), akkor azért nehezebb lett volna megnyerni. Szóval a profiktól kérdezem ez tényleg bevált hely meddel?
Is-re tényleg jó.
Bocsika, ezért utálok mobilról netezni.
wot nick: PsychoTrooper
IS4-el 2600 körül is kevésnek tartom a saJátom.
Ha azt gondolnám, hogy van valamilyen rendszer amelynek következménye a jól látható a periodicíás a win%-ban, akkor nem abban hinnék hogy agyatlanokkal sorsol össze az MM, hanem abban hogy olyanokkal, akik velem együtt szopóágon vannak valamiért, és minden csapattag randomfaktora kicsit le van tekerve.
marchizor: mennék én platoonban nagyon szívesen, h ne szopjak annyit - hidd el nem szeretek - de itthon már az egész ház alszik és esélytelen a TS, mert nem egy üres szobában vagyok. Ki menne velem így platoonban egyrészt, másrészt hallgatózni tudok, az ok, de ha nekem írogatnom kell csata közben, akkor nem tudok normálisan odafigyelni és értelemszerûen rosszabb lesz a teljesítményem is. Ez van sajnos. Amíg el nem költözünk az asszonnyal (az még kb. fél v 1 év), addig esélytelen a külön szoba.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
(T-34/76)
Saor Alba
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
jó playerek platoonba = nagyobb WR = több xp
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
<iframe width="420" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/Bk3Jy-iAgEI" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Itt a replay is, ha esetleg vki kíváncsi a csatára.
5 pont vajon elég lenne az 50-be kerüléshez a BSTS contesten? Jó kérdés😊
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
nagyon idevág!!4
http://www.youtube.com/watch?v=Bk3Jy-iAgEI
"a szovjet hadsereg úgy nyerte meg a háborút, hogy folyamatosan vereséget szenvedett"
Most csak én nem értem ezt? Egy hadsereg vagy gyõz vagy veszít. Háborút pedig csak gyõzelmekbõl lehet megnyerni. Meg mi ez a folyamatosan vereséget szenvedett? Ez kb a Moszkvai csatáig volt igaz, onnantól kezdve képes volt nagy gyõzelmeket aratni. Tanulmányoz már át az olyan elnevezéseket mint pl: Moszkva, Sztálingrád, Berlin, Budapest, mondanám hogy Kursz, de ugye azt nem ismered el. De számos sikeres hadmûvelet is megemlíthetõ. Kurszk után a németet mást se csináltak csak visszavonultak, egészen Berlinig, meg próbálták betömni a réseket a fronton, mégis miféle gyõzelmet arattak ha erre kényszerültek?
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Bár ha abból indulok ki amit írtál. Idézlek:"nem tudom miféle gyõzelem az ahol az adott fél nem teljesíti a kitûzött stratégiai terveket, meg visszavonul. Nekem errõl mindig a vereség szó ugrik be."
Nos akkor a szovjet hadsereg úgy nyerte meg a háborút, hogy folyamatosan vereséget szenvedett, mert nem volt olyan kitûzött stratégia tervük ami valaha sikerült is volna.
Ja de volt egy ez így hangzott: Ti ott 500.000-en ELÕRE!!!! következõ 500.000 FELKÉSZÜLNI!!!!
Végül én mentem le TD-vel spottolni.
Erre el kezdtek hátulról lõdözgetni 141 HP-t le lõtt rólam a PZ3.
Pedig akkor még nem is idiótáztam le csak a csõve elé kerültem.
Ezen a pontom már majdnem feladtam, mert az ellen artyjai is lõttek, kb 10 HP-m maradt.
Aztán felmentem a túloldalon és végül 8 killem lett mire kilöttek.
Ekkor már vezettünk: 6/3 az élõ tankpk aránya, de mindenki a bázison kempelt, pedig gyak megnyertem a csatát nekik.
Hiába kértem semmi sem történt.
Aztán egy arty átjött foglalni meg spottolni. Egy ellen elbóklászott a másik kettõ meg nem bírta leszedni az artynkat. Épp behúzta a zászlót.
Hihetetlen... nyert csatánál nem mozdulnak el a bázisról.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
A csata 1943. július 12-én, a Szovjetunió kurszki területén (ma: Oroszország), Prohorovka falu közelében zajlott le, ahol a déli irányból támadó, Erich von Manstein parancsnoksága alatt lévõ Dél Hadseregcsoport 4. páncéloshadseregének Hermann Hoth-vezette II. SS-páncéloshadteste ütközött meg a szovjet sztyeppi front 5. gárda-harckocsihadsereg alakulataival P. A. Rotmisztrov vezetésével. Az ütközet során a túlerõben lévõ szovjet egységek óriási vereséget szenvedtek, harckocsijaik több mint felét elvesztették. Az ütközetbeni német veszteségek csekélyek voltak, így a köztudatban elterjedthez képest a csatát nem a szovjetek nyerték, mivel a németek megtartották állásaikat, sõt az este folyamán még elõre is nyomultak.
A kurszki csata a második világháború egyik legjelentõsebb ütközetsorozata volt, amely az 1943. július 4-tõl július 13-ig tartó, német részrõl offenzív Zitadelle hadmûvelet és az azt megállító szovjet ellenlökések sorozatából állt. A németek célként az 1943 nyár elejére kialakult kurszki kiszögellés felszámolását tûzték ki. 1991-ig ez volt a világtörténet legnagyobb erõkkel vívott páncéloscsatája: összesen 6000 darab harckocsi és önjáró löveg vett részt benne. Ezt negyvennyolc évvel késõbb az Öbölháborúban bevetett páncélos csapatok létszáma múlta felül.
A csata során a szovjet fél a német veszteségek többszörösét szenvedte el (jellemzõen három–nyolcszoros veszteséget), de Adolf Hitler a sikeresen induló német támadást megállította a támadás 9. napján. A Wehrmacht kivonta a térségbõl erõi egy részét, ezután a szovjetek a kiindulási állásukig vetették vissza a németeket. Hitler parancsában feltehetõleg szerepet játszott az ebben az idõben végrehajtott szicíliai partraszállás is. Taktikailag a szovjetek sokkal nagyobb vereséget szenvedtek el, de a stratégiai gyõzelem az övék lett: ezután a Wehrmacht a kezdeményezést többé már nem tudta átvenni a keleti fronton.
203,000 eloero - 863,303
720 tank & TD - 6064
681 repulo - 1626
? agyu - 5244
Saor Alba
Vagy ha csak úgy találomra megnéz az ember egy ausztráliai könyvismertetõt kurszkról, ami azt írja hogy "Kursk was a fatal blow from which Germany was never to recover.", az se nagyon valószinû hogy valami ex szovjet emigráns írta.