World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
úgy hiszem így alapon még az olvasztóba sem kellene 😄
nekem a non plus ultra: high tier csata+sok spg+sirene coast!
amig nincs teljesen kifejlesztve egy tank es nem 100%os a legenyseg benne, nem erdemes beszelni arrol igazabol, hogyan is teljesit.
A fõ ok, amiért nem hiányzik az E75, és úgy egyáltalán a nagy tierû játék. Az már az artyk játszótere, ha meg agyvérzést akarok elmegyek fifázni.
hát ez az alap cromwell még semmire sem jó!
az az 5. szintû löveg nem sokat ér
az az 5. szintû löveg nem sokat ér
A magasabb tierkben szinte ellehetetleníti a játékot az a 3-4-5 T7 T8 -as arty csapat,én már baszottul kivagyok tõlük,bazdmeg 70-80-al gurulok le a lejtõn és lekapja a láncomat,és azzal 500 dmg-is jön,nem undorító!!
Print screen.
remélem nem...
Nagyon, vissza is vettem. Fefe82, játékstílus kérdése, én elõnyben részesítem a pontosságot. És azért a KT mozgékonysága sem rossz. Ízlések és pofonok.
Én nem vagyok valami nagy WoT májer, de szerintem ezen még dolgozz picit.
Kár hogy rendszeresen 3-4 bazi nagy arty-val kell együtt játszani vele.
nem is keveset kapott a brit gránátokból 😉
Oda tetted a vasat es megszortad a celpontot😊😊😊
Azért írtam ,hogy a lassú nehézkes vasakat nem nagyon szeretem!
ez már valami!!!
Gyõzelem!
Csata: Serene Coast 2013. január 6. 15:31:55
Jármû: Cromwell
Szerzett tapasztalat: 510 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 11 221
Gyõzelem!
Csata: Serene Coast 2013. január 6. 15:31:55
Jármû: Cromwell
Szerzett tapasztalat: 510 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 11 221
de a KT fullosan nagyon zsír!!!
A Tiger II meg a T-54 két külön világ, nem is érdemes összehasonlítani õket egymással.
Tanknál is a francia nehezekkel megyek,szeretem a partizánkodást!a tiger II-öt úgy eladtam mint a sicc,használhatatlannak találtam,de lehet csak én,mondjuk én a T-54 -t tratom a játék egyik legjobb masinájának,csak sajna azon az ágon még nem indultam el.
Ezzel nem tennéd 😊 Eddigi kb 80 meccsem alatt 2 olyan lövésre emlékszem, ami lepattant rólam. Meg lassú is ahhoz. A Stug jó.
88... de persze 2 év után tûnt fel a k*va anyjuknak 😄DD
Mert rengeteg volt belõle,a primitív MM meg nem tudott mit kezdeni...rakta falkába a Typeot,Tier 7-eshez balancolta stb...
Nem tudom páncélvadászt?? én a stuggal is rusholok,szinte 😄
en a q\a forumot olvasgatom mostanaban, es ott mindig azon feszengenek a fejlesztok, h a tobbi premium tankhoz kepest tul kiegyensulyozot, amit az en ertelmezesben tul hasznalhato, lett.
Vegyél Dicker Maxot. Tierjéhez képest nagyon sebzõ lövege van, T8 alatt az egyik legjobb farmjárgány.
en azert gondolom h eu-n is lehet esetleg, mert kb akkor johet a kinai tankos patch. de ez csak az en velemenyem.
De miért korlátozzák ennyire a type-t ? minden más prém tankot megvehetsz amikor akarod!
Mostanában ezzel tüntetek. Mindenki megtalálja a magának kedves hivatkozást rajta.
[/url][/img]
[/url][/img]
jan 23 kinai ujev. kb ez az utolso alkalom amikor lehetseges h legyen type.
88 vagy 18?
engem a 18-as születésnapomért néztek Adolf fan-nak.
engem a 18-as születésnapomért néztek Adolf fan-nak.
õszintén igen vennék type-t csak az ugye nincs,néztem a németeknél,de azok nem tetszenekS
remélem anno. engem is õ bannolt a náci nevem miatt <#gonosz3>#gonosz3>
nekem nincs stugom, de sokan dicsertek es farmolnak vele a kommentek szerint, amiket lattam. viszont ha van prem accod, akkor erdemes egy 5oson szerintem elgondolkodni, mert az ugy +10-15k kreditet jelent es akciosan felarba 700-800 aranyert lehet venni egyet-egyet.
Attól függ, milyen jól játszol vele. Azonos tier-û tankal, ha azonos sebzést osztasz ki, akkor a prém tank pont a dupláját kapja. (mivel a sebzés van a legnagyobb hatással a bejövõ pénzre)
A prém acc az ok,havira be szoktam fizetni,mondjuk biztos kiröhögtök,de én stuggal farmolgatok,prémmel 27-30 k körök jönnek,ha nem vág be 6-7 szintûekhez,de akkor is a 20k simán jön,mert az amx-el teljesen mindegy hogy megyek gy 50k kört,abból ha kilõnke 25-28 ugrik is .nameg tigrisel farmolok<#buck>#buck>
en ugy vettem eszre a premtankok ebben a tierben, nem hoznak annyival sokkal tobbet. a prem tank prem accounttalhoz csak igazan sokat.
Minden az elsõ szabályból vezetendõ le:
1. Maximalizáld a profitot.
Ez a Silent gyerek is azért fog eltünni a süllyesztõben, mert sokat ártot a WG-nek. Tök mindegy hogy igaza van vagy sem.
Egyébként milyen piti dolog már... miközben millió euro csorog be a kasszába.
1. Maximalizáld a profitot.
Ez a Silent gyerek is azért fog eltünni a süllyesztõben, mert sokat ártot a WG-nek. Tök mindegy hogy igaza van vagy sem.
Egyébként milyen piti dolog már... miközben millió euro csorog be a kasszába.
amit mondani akartam evvel, a farmolashoz sebzes kell.
pz4nel a 10,5esen kivul nincs nagyon hasznalhato agyu. a he kiszamithatatlan tud lenni, a gold ammo meg zabalja a kreditet. a t-34nel az agyu jo atutesu es gyors viszotn kicsiket sebez. a sok sebzeshez sok sikeres talalat kell, amihez viszont a papir tankkal ugyeskedni kell.
pz4nel a 10,5esen kivul nincs nagyon hasznalhato agyu. a he kiszamithatatlan tud lenni, a gold ammo meg zabalja a kreditet. a t-34nel az agyu jo atutesu es gyors viszotn kicsiket sebez. a sok sebzeshez sok sikeres talalat kell, amihez viszont a papir tankkal ugyeskedni kell.
Mondjuk ha veszel egy 5-6 szintû prém tankot azzal mennyit lehet keresni,átlagosan.
szerintem ha teheted, hagyj meg tobb tankot farmolasra. ha csak eggyel farmolsz, bele fogsz unni.
nekem pz4 es t-34 is van a garaszban.
az elobbit en mar csak szorakozasbol hasznalom, a 10,5essel. de ott a gold ammo erosen eszi a kreditet. az utobbit a zis4el hasznalom. szerintem a tier legjobb agyuja. viszont a tank papir. az a 450hp nagyon hamar el tud kopni, ugyhogy esszel kell vele jatszani.
nekem pz4 es t-34 is van a garaszban.
az elobbit en mar csak szorakozasbol hasznalom, a 10,5essel. de ott a gold ammo erosen eszi a kreditet. az utobbit a zis4el hasznalom. szerintem a tier legjobb agyuja. viszont a tank papir. az a 450hp nagyon hamar el tud kopni, ugyhogy esszel kell vele jatszani.
Ez az egyik legidiótább szabály, amit hallottam.
Azt szeretném kérdezni, hogy a Pz.kpfw. IV érdemes-e megtartani farmolásra, illetve ugyanezt kérdezném a T-34, vagy annál jobb a T-34-85, mert még mind a kettõ ott áll a garázsban.
Hát tudod hogy van ez...
Ráadásul neki ez a kötelessége is 😄
Ráadásul neki ez a kötelessége is 😄
Látom Kacsa sok szeretõ barátot tudott szerezni magának <#mf1>#mf1>
Az hogy találtam egy bugot és levideózom bannolással jár?És nem figyelmeztetni akart,mert egybõl ugatott meg fenyegetõzött.Mondhatsz amit akarsz nekem akkor egy kis buzeráns f marad.
Én is csak feltételeztem, hogy van ott egy AMX 13 90. Nem tudtam biztosan, de jobb félni, mint megijedni.
Már megint kacsapatkány a téma...... lol nulla vicc retard szót sem érdemel....