World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DE HOGY A GULÁGRA KÜLDENÉM ÉLETFOGYTIG AZT AZ IMPERIALISTA KUTYÁT IS, AKI KÓDOLTA A Bl-10-ET, AZ IS BIZTOS.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
PZ4 vagy PZ 3/4 a jobb farmos? s Melyik löveggel? S miket érdemes felszerelni rá? 😊
8,5 milláért vásároltam prémlõszert akcióban a hétvégén, és már nézegetem hogy vészesen fogy.
Nagyobb tankkal ellövõk 4-8 db-ot, t6 alattiakkal meg 5-10-et.
Azóta mentem kb. 200 csatát, negyede elfogyott...
De a nyereségem tisztán 2 milla felett van.
Ha minden hónapban lenne egy 50%-os akció, akkor 10 millás beruházással ki tudnám húzni a követezõig.
És az effre minimálisan, de jó hatással van.
http://wotgenerals.com/
Ami feltûnõ, hogy egyre többen mennek alacsony tierben derp gun+gold párossal szadózni.
Illetve még annyi, hogy a nehezebben páncélozott tankokat átlövik néhányan.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Én az utóbbi sleppbe tartozom, döntse el mindenki mit gondol, a WG-t úgysem érdekli😊
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Sõt mostanra szerintem a játékosok jelentõs hányadának T5 felett majdnem minden gépébe jutott pár belõle.
wot nick: PsychoTrooper
elég sûrûn van gold akció (50%) egy átlag jó játékos prém nélkül rendelkezik 1-5 milla tartalékkal (prémiumnál ugye határ a csillagos ég). Teszem azt jelképes 5 milla esetében egy kvázi drága 12,8-as skulóból 1250-et tudok venni?! Sosem fogy el ésszel használva.
Mi volt anno az általános vélekedés amikor behozták?
írom ezt annak fényében, hogy anno amikor 50%-ért lehetett venni a fogyó eszközt gond nélkül eltapsoltam 4-5millát és még mindig tele van velük a raktár.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Mondjuk elég rapszodikusan állok a kérdéshez, mert van hogy úgy gondolom, hogy most aztán komolyan belekezdek, és húzom a T10-es gépeket is randomban egyedül azért hogy jó legyek komolyabb csapatba. Meg olyan is van hogy akkor is inkább egyedül játszok ha lenne szakasztárs. De most pl. két napja nem játszottam.
bááááz, gondolom szinte mindenki azzal tolja, ez azért nagyon szemét húzás :-(
vélemények róla?
szegény, olyan kis esetlennek tûnik
tuti igazi noobként lerongyolok egy szikláról, mert elrontom a kanyart :-)
A Jp2-rõl drágab Xp ügyileg a JT fejlesztés ha jól tudom.
Amúgy a motorok melyik ághoz vannak meg,ez is szempont lehet,én ezért vettem a Jp-t pl...A ferdinek talán több 50-nel a Hp-ja,a Jp2 meg gyorsabban tölt valami minimálissal asszem,a láthatóság meg német..ennyi.
Arra meg végképp, hogy megmondja valaki hogy épp mit basztak el. <#mf1>#mf1>
Lehet tudni valami infót hogy mikor jönnek a kínai tankok??
de azért köszi
kellene egy klán, de inkább csak a társaság miatt.... segíteni segítek amiben tudok (mit hol kell lõni stb. gyakba viszem a tankot h lõni tudják) de CW-re nem akarok járni, és olyan klán kellene ahol nem megy a basztatás ha nem vagyok aktív CW résztvevõ!

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Dec 23 óta nem játszottam, ma tértem vissza, de elég érdekes dolog fogadott. A vodkavedelõk csináltam valamit és ez normális, vagy csak véletlen?
Ez még annyira nem is vészes, de azért szokatlan.
Na ezt már nagyon gáznak érzem.
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Egy része álmodozás, hogy ezt tervezzük, meg majd azon módosítunk. Fele vagy nem valósul meg. Vagy ugyan megvalósul, de azt kívánjuk bárcsak ne valósult volna meg.
Egy másik részét meg a hülye kijelentések adják. Üzemanyag tartály hasonló, futómû hasonló, meg az E-50M és a lövege nem teljesen fiktív.
Egy kis része meg tényleg hasznos infó.
Mondjuk a motorok elnevezésére tényleg odafigyelhetnének, ha már a teljesítményekre és a tömegekre nem. De gondolom nagyon megterhelõ a megfelelõ motornevet beírni vagy jól kimásolni valahonnan egy-egy löveg nevét.
ezt megiszom és úgy fogok játszani mint egy állat 😄