World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A bond shop-ból van olyan tank amit ajánlanátok?
angelus1991ster.blogspot.hu
A rangsorolt móddal van a bajom (asszem nem vagyok elég jó játékos hozzá, hogy a második divízióig eljussak csak, hogy megvegyem a Kpfz-t, mert amúgy passzolnám a módot).
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Még nem mertem kipróbálni,mert azt mondták vacak a lövege és arany nélkül nem ér semmit.
Én szeretem a T55a-t, egy standard T-54 kicsit rosszabb toronnyal, és ugyanazzal az ágyúval, amit én használok rajta. De ez nyilván mindenkinek egyéni ízlés kérdése, ugye amúgy sincs rossz és használhatatlan tank a játékban a T5 polák fost leszámítva.
Egyébként is nehéz összehasonlítani a kettőt, az egyik egy hulldown szörnyeteg, a másik meg egy generalist tank, ami mindenben jó kicsit, de semmiben sem kiemelkedő.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Szóval a T55a akkor szar tank vagy jó?
Nekem is megvan rég,de még egy csatát sem mentem vele.
De most már érdekelne,akkor jó tank avagy sem?
Ja és mi az a BP meg SH mert hirtelen gőzöm sincs miről beszéltek.
Lehet csak azért mert szarul vagyok és nem fog az agyam.<#idiota>#idiota>
Jó ok,közben le esett a tantusz,az SH a steel hunter.
De lassan fog az agyam mert tele vagyok lőve nyugtatóval.<#nyes>#nyes>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.03.25. 14:31:51
SH 4x7 nap, napi 1 szint a küldikért: 28 szint. (40 pont kumulatívan 4 killre és 8k dmg-re és egy 5.-nél jobb hely szerintem elég egyszerű, akár elég 1 csata is hozzá)
Napi küldik: 32 pont/nap, plusz amit a csatákért kapsz, amíg megcsinálod; napi 1 szint, a szezon meg ~90 napig tart.
Jajj de szar dolog összeszedni 32 szintet 90 nap alatt... 1600 bp pont, 5-ös átlaggal számolva az kereken 320 csata, ami 3-4 csata extrának naponta. Ja, és bármilyen módban, akár rankedben is.
Én 1-2 db órás (ami 10-20 csatára elég) kreditboostert inditok naponta, és már 42. Szint megvolt tegnap.
Igaz, ez torzítva van a múlt heti 5x XPvel miatt, ami alatt egész sokat farmoltam 3x free xp boosterrel. 😉
Szóval igen, ördögi ez a WG, ingyen t9 tank (Char vagy AE vagy 777), ha naponta tolod 1-2 órát 3 hónapon át, meg még 9 token és egyéb extrák 7500 goldért. Vagy ha csak 1 új tankot akarsz, akkor a k-91 pt 2500 gold extráért.
Total scum WG. /s
Részemről jobban örülök ennek a megoldásnak, mint a tavalyinak, amikor az utolsó, 8. Alkalommal nem értem rá egy hétig, és emiatt buktam a 2. Reward tankot (Pedig azért még akkor is rendszeres napi küldizéssel a 2/3-át megcsináltad az adott stagenek).
Kpfz 50t meg sokkal jobb tank, ha hulldownban használod, egyébként meg ugyanolyan vagy kicsit rosszabb, mint a T55a.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
T9 csata volt,középütt előre mentem,mögöttem td-k meg med,kilőttem szemből egy T28 td-t,alap lőszerrel.
Nagy bőszen előrementem,erre T28 boroskóla jött szembe,mögötte dombon még két td.
Én meg tök betojva menekültem tolatva,T28-at meg betalálta arty és td-k és én is vaktában rá lőttem menekülés közben,erre kilőttem.<#ijedt>#ijedt>
Nem célzott lövés volt,majdnem 300 méterre volt és én a meneküléssel voltam elfoglalva.Csak vaktában rá lőttem hogy ijesztgessem.
De már második olyan csata volt amikor közvetlen közelről szétkaptam vele Amx M4 49 L-t.
Győzelem!
Csata: Pilsen
Járművek: IS-2
Szerzett tapasztalat: 1 909 (x2 minden nap az első csatáért)
Kapott Battle Pass pontok: 22
Szerzett kredit: 106 949
Csatában elért kitüntetések: Kiváló sofőr jelvény: "III. osztály"
Nem gold lőszert használtam.
Mondjuk kellett hozzá totál agyhalott ellenség.
Győzelem!
Csata: Paris
Járművek: STA-1
Szerzett tapasztalat: 7 385 (x2 minden nap az első csatáért)
Kapott Battle Pass pontok: 7
Szerzett kredit: 52 899
Csatában elért kitüntetések: Nagy kaliber, Harckocsizó-mesterlövész, Kiváló Lövész, Elit lövész, Kiváló sofőr jelvény: "I. osztály"
Fél pályáról lőttem ki a tankokat.A csapat egyik fele a jobb oldalon a másik a bal oldalon harcolt,erre középen négy idióta ellenség megpróbált átmenni,észrevettem őket és messziről lőttem rájuk,erre három heavy meg med megállt és mint a birkák,végig nézték ahogy kilövöm őket egymás után.Komolyan Tiger 2 is simán csak forgatta a tornyát és az oldalát mutatta,a másik kettő is forgott mint egy hülye.Még ilyen agyhalott heavy bandát nem láttam.Szerintem simán botok voltak vagy elment a net kapcsolatuk.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.03.21. 18:17:06
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Kunze Panzer teszt
Utoljára szerkesztette: popey8, 2021.03.19. 09:45:44
De én azt írtma hogy ÚJ t9 tankot, tudom hogy a tavalyi három közül 1 megszerezhető ingyen(szemben a tavalyi kettővel...) de az idén bekerült 2 új tank közül egyiket sem szerezheted meg csak ha fizetsz.
Vaktában rálőttem egy fára ami kidőlt.
Végeredmény :Bombavető.<#vigyor>#vigyor>

Találkoztam egy új olasz tankkal,Carro 45T vagy mi a szösz.
Piszkosul érzékeny artyra.
Szétkaptam egy lövésből.Egyből nem halt meg,csak rohadt nagyot sebeztem bele,egy rakás modulja kiment majd leégett.
T8 francia táras is beüti.Ha ez valami reward tank akkor elég gyenge.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.03.18. 11:13:22
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Obj263-al mint egy kamikaze előre megyek és be megyek az ellenség bázisára,rámászok T95-re erre három arty csapattárs engem talál meg.
Nem csalódtam benne,nyertünk.Na és pluszos lett a csata,mert csak egy sebző lövést tudtak bevinni,többi pattant.
Kapsz 3 cuccot ingyen is.
Annak örülök hogy nem kell steel hunterrel tökölni.Tényleg utálom.
Még eddig 0 csatám van vele.
Amit bánok hogy idén T8 tankot nem lehet kapni,ezek a T9-ek nem vonzanak.
Nem is prém tankok.
Őszintén,max garázsdísznek kellenének.
Kár hogy a tank szerzést hozzávágták ahhoz a "csodás" season passhoz hogy nehogymán szerezzé új 9-es tankot fizetés nélkül...
Valszeg mindenki be piált szent patrik napra és ettől van tele a játék hülyékkel.
Megvenném az M48-at.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2021.03.16. 21:07:08
ugyanigy, ha látod hogy a közelben van két tank, ne kezdj el harcolni valamelyikkel, inkább húzz el....
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2021.03.16. 21:09:12
Véletlenül nem a szakaszos verzióba mentél? 😄
De a lényeg hogy volt benne izgalom, ami a randomban már rég nem volt meg számomra, az csak lélelktelen grind meg a morgás a saját csapattársak miatt 😄
Az kamu hogy nem lehet összebeszélni,túl sokszor láttam hogy 3-4 idióta együtt megy és öli a többieket,ha csak tisztességesen lehetne játszani érdekelne talán.
Én is, nehogy találkozzak valakivel, amig 10 nem haltak meg elöttem:-DD
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"