World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
data... helyen nem lehet kezelni az alklamzás fájljait. Kérlek próbálkozz újra később (2012)
Reinstall lett a vége.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Esetleg probáld meg azt a biztonságos módban való inditást, hátha segit.
Meg ha jol emlékszem, van a kliensben valami fájl ellenörzés és javitás, vagy mi.
Én minden héten ki maxolom a kötelesség útját kb,de még nem gyűlt össze annyi ami egy tankra elég lenne.
Biztosan nektek is adogatja a kötelesség útja az álcafestéseket. De valami nem stimmel ezekkel.
Nem találtam róla korrekt leírást, így nem igazán értem a dolgot. Egy csomó nyári, téli, meg sivatagi festésből kaptam már sokkal több, mint 3 darabot amióta elindult ez a móka. De eddig egyet sem használtam el, mert egyenként csöpögteti, és addig nem rakom fel, amíg nincs meg együtt 3 a raktárban. Viszont amikor nézem, akkor azokból is csak 1db-ot mutat, amikből 100%, hogy már többet kaptam.
Ezek csak egy ideig állnak rendelkezésre? És ha nem használom fel, akkor törlődnek?
Mondjuk nem lepne meg a WG idiotizmusának ez az újabb lépése.
Meine Ehre ✠ heißt Treue
NEm tudok belépni a játékon belül se a boltba, se a kötvényboltba, folyamatosan csak inicializál. Ugyanezt csinálja a klán ülnál, vagy a ranked info panelnél is.
Mi lehet az oka?
Utoljára szerkesztette: bekescsaba, 2021.04.02. 07:35:12
Kerekestárasnyolcasprémiumarty<#banplz>#banplz>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
De 4 szezon lesz a BP böl.
Szezononként 3 szakasszal.
Vagy azokra már nem ad semit, ha az elsőben kifulloztad a 3 szakaszt?
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Az improved passal, összesen mennyi fejlesztett felszerelést lehet kivenni?
4x3at?
GL-t 2,5 mp feletti tankokra rakok max (nem sok van), meg táras tankokra, bár most már van IRM is, Bisonte pl. igényelné a Vertstab-GL-IRM-et és még így fosak a hidden szétesős statjai... Aztán ott van még a Vertstab, amit kb. tanks.gg-n megnézve a 0.18 és afeletti célzókörszétesésű (de szépen megmondtam) tankokra rakok.
Egyedül a lightokon használok békeidőben is extra fogyócikket, a commander's vision system-venti-coatedoptics meg a designated targetes direktíva (a skill is musthave) mellett (még így is van 185, ahogy néztem valamelyik nap). Jó móka a lightozás manapság, főleg, mióta van ELC Evenem, visszaadta az életet az EBR sulytotta világba. :-) De a CVS egy op shit, így 14 mp spotolási idővel... Szegény párák azt hiszik, már eltűntek, de nem. :-D
Bár adna egyszer Prochorovkat, Malinovkát. :-D
"Sokat számít, h az Strvnek nem akkora a szórása a körön belül."
A szórása ugyanaz a körön belül, ugyanaz a random szar (belső sugárharmadnyi terület ~70%, középső r/3 ~25%, külső r/3 ~5%), csak nincs, aki megszámolja neked. Viszont mivel a célzókör átmérője kisebb, emiatt a "gyakoribb" belsőbb területekbe eső találatok száma is kisebb területen oszlik el.
(Anno ez a kép sokkal szebb volt, egy KV-5-el szemléltetve a hivatalos oldalon. 😄)
Másképpen ami a képen az ISU-nak "zöld terület" (a lövésekb 70%-a esik oda), az az STRV-nek a zöld terület és a sárga terület egy része lesz, szóval az Strv-nek a 70+X%-a esik oda a lövéseknek.
De ettől még a szórásképük ugyanaz lenne, ha rajzolnád magadnak végtelen csatán át... Amíg nem jön WG, és meghekkeli neked, hogy mindent mellélőj. /s /alufóliasapkásharcosok /conteó.
Egy szónak is 100 a vége, Vertstabot és/vagy IRM-et kell kivenni a bounty equipmentekből a BP-ből, mert azokból nincs bondos cucc. :-D (Szerk: De, Vertstabból van, szóval marad az IRM.)
Utoljára szerkesztette: Maala, 2021.03.30. 16:34:58
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Érdekes mennyire más a tapasztalat az ISU-val. Én már előre tépem a hajam, ha az ISU-t kell ledupláznom. Tegnap 3 egymás utáni sebzés is 650 körüli volt -.- "Cserébe két-három lövéssel megvan az, ami strv-vel 4-5 lövésből csak" Igen csak sajnos a mai meccsekben több lövésre általában nem is lesz lehetősége az embernek vagy mert ennyi idő alatt elfogy a csapat vagy mert éppen nem oda jött a támadó tömeg, ahova helyezkedtél és ebből a 2-3-4 lövésből ha csak 2 nem talál/nullás crit bounce stb, akkor már meg vagy lőve. Sokat számít, h az Strvnek nem akkora a szórása a körön belül. Amúgy ISU-n nekem is ezek a cuccok vannak, csak a rammer van az első slotban, de lehet átrakom az improved aiminget, hátha javul egy kicsit.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Su-101-et utáltam,az Obj263 egy vicc.
A top ágyú meg lett rá,de képes bármiről pattanni.
Még top tanként is simán lepattan egy kis szarról.
A gyengébbik ágyúja meg röhej volt.
Az alap lőszer jobb mint a gold.
Nem tudom milyen lesz a 268,de a 263-at rühellem.
Azt még hozzá tenném,szinte mindig olyan csatába kerülök amiben legalább 3 arty van,azoknak meg a 263 ingyen kill.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.03.30. 08:13:07
Nem mondanám rossznak a camoját, mivel alacsony, a legtöbb bokor mögé befér, és ha úgy állsz vele, ahogy kell (hogy ne látszódjon át a bokor), akkor nem nagyon fogják kispotolni akár 100m-ről sem. De nyilván ehhez kell egy maxos camo skill is (úgy 32,53% camoja van szemben az STRV-hez képest). Mivel spotolni úgysem fog tudni magának (az STRV-vel szemben), így mozogni sem kell vele folyamatosan be a bokorba (hogy átlátszó legyen), majd vissza mögé, és úgy lőni, szóval nem kell folyamatosan újracélozgatni sem.
Abban viszont igazad van, hogy jól meg kell az ISU-val választani, hogy hová akarsz menni a csata elején, mert átmozogni nehéz vele a pálya másik végébe.
Ettől még majdnem minimum 100 dmg-el kevesebb vele az átlagdmg-em (1750) a prém ISU-val, mint a legtöbb T8-as prém TD-vel (1850-2200 között, Strv kereken 2k). Cserébe két-három lövéssel megvan az, ami strv-vel 4-5 lövésből csak, és olcsóbb a lőszere az Strv-nél. (Persze ha az a gond, hogy nem találsz/sebzel a nagyobb dispersion miatt, akkor ez megint torzít).
Teljesen megférnek egymás mellett a garázsban, ha farmolni akarsz órákon át, akkor nyilván az STRV jobb, de ha csak kikapcsolódásra kell, az ISU jobb szerintem, nagyobb vele a fun-faktor. Ma pl. sidescrapelő O.705A-t lőttem vele át, mert kicsit túlforgatta. Jó érzés volt.
Artyknál Rammer-GL-IRM, Batnél mivel Rammer nem megy rá, ezért tök mindegy mit raksz rá, akár üresen is hagyhatod, mert segíteni úgysem segít semmiben, CGC-nél meg IRM helyett nálam venti van, igaz ott meg minden Bounty equipment. :-)
CGC és T92 túl lassan tölt ranked tempójához, Obj. meg túl kicsi gun arc-cal rendelkezik hozzá. Ami még meglepő tud lenni, az a bat arty, ha szerencséd van az időzítéssel, és amikor odavágnak az artyk-leszedik a stunt a medkittel, te jössz ki győztesen a stunolgatásból... Mert ekkor akár irdatlan mennyiségű stunt is össze lehet szedni (Malinovkán láttam egyszer 8k assistot Bat artynál, top XP volt). De a gun arc nem neki kedvez.
Szóval ezek miatt nálam a GW a sweet spot, töltésidőben és gun arcban.
*jó most abba nem menjünk bele, h minden lövésen a győzelem múlhat meg a saját pozícióm javítása stb., a lényeg, h nem vagyok a gold spam híve 😄
Utoljára szerkesztette: popey8, 2021.03.29. 17:31:10
Egyedül talán a mozgékonysága ami elkeserítő.
Vmi kód keretében megkaptam 10 körre és bár biztos beetetés volt, de nekem nagyon bejött. Ennél az ótvar ISU-nál biztos sokkal jobb 😉 Igen, nekem is volt olyan kör, ahol az ostrom módban "csoda" pontos ágyú össze-vissza hordott, de ilyen a tech treeben lévő svéd tdkkel is van, de ez egy-egy kör és még mindig sokkal jobb, mint az ISU fos a millió 0 criticaljával 286 pennel meg 750 alfával. Szét kéne szakítson minden tankot ilyen értékekkel, erre folyamat 0 critek mikor eltalálom. Ez agyhalál.
Fl ben van pár spéci poziciom, védekezésnél, ahonnan lehet resetelni. De amikor a h@z mögött nyomorgo tank halomba, nem tud sebzö lövést leadni, akkor már szoktam nézegetni, hogy melyik periféria legyen a hibás:-DD
Amúgy elértem Rank 6-ra. (hátha valakit érdekel).
A Rank duplázókat hogyan lehet megszerezni? Nekem inaktív ez a küldetés.
Utoljára szerkesztette: bekescsaba, 2021.03.29. 16:05:08
object 268 v4: venti, vagy ha az első slotba rakod akkor fejlesztett célzási mechanizmus (IRM) vagy célzásgyorsító, nekem utóbbi van és a töltésgyorsító van az első slotban, mivel ez adja a legtöbb plusz bónuszt, az IRM ugye 2,5-t ad, ha nem első slotba rakod akkor csak 10% a hatékonysága, ugyanannyi mint a célzásgyorsítónak. Egyébként meg játékstílus dönt, gondold át hogy fogod használni leginkább és annak megfelelően rakd rá ezt vagy azt.
Nekem artykon a töltésgyorsító mellett GC-n venti és célzásgyorsító van, a többin célzásgyorsító és álcaháló. Kivéve a Bat arty, azon IRM első slotban, célzásgyorsító és álcaháló. És amúgy artyra nem lehet rakni célzó kör csökkentése 5%-al cuccot just sayin 😄
Miután jól kikeseregtem magam, tanács kéne.
Rászánom magam a TD-re és az artyra, hátha azaokkal jobban megy a ranked.
Az object 268 v 4 lenne a kiszemelt, amolyan roham TD-ként használnám, közel, és közép távra. Emiatt lemondok az álcahálóról, és a periskópról. MI kerüljön a töltésgyorsító mellé?
Ugyanez a kérdés az artyknál is. Az új felszerelések közül - a töltésgyorsító mellett - mi segíti a legjobban a velük való játékot? A célzó kör csökkentése 5 %-al, esetleg a gyorsabb szűkülés? Melyik a jobb?
Ugye-ugye...ha lennének ligák a win 8 alapján, sokan lesárgulnának. tier 5-ben felhúzott kékek-lilák.
Nem is tudom értelmezni a meccseket.
A kerekesek szétbasszák a játékot....
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A bérelt tankok mutatása ki volt kapcsolva.
Megjöttek a jószágok. <#vigyor0>#vigyor0>
Wotinfon adtak egy kódot: CLAGUERRE
Állítólag francia tankokat ad 10 csatára.
Elfogadta a kódot, de nem adta a tankokat. Ilyenkor mi van? <#conf>#conf>