World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Itt a Löwenbrau megy....
Az melyik filmben volt hogy a csapos mondja:
- Mi Lion's-t iszunk és Foster's-t pisálunk!

Szerintem sincs a kínaival semmi baj, kapott +1 útvonalat, van rajta város is ami véd az artiktól (amik amúgy se tudják nagyon jól belõni), és a középen lévõ gerinc biztosítja, hogy a kemperek nem szedik meg magukat.

Akkor ár inkább el halluf tünjön, az hogy mennek 10 métert és belövik a völgyet, sokkal szarabb.

grat , szep volt <#worship>

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

Igen, tanknál nem számít, ha iszol. Átmegy a házon, meg a kerítésen. 😊

MightyKopiati
A hónap meccse😄
Képek (kezdet és a vége)

Replay
LINK

Viel Feind, viel Ehr! - Crusader Kings II magyarítás: http://paradoxfan.blogspot.hu/2014/04/crusader-kings-ii-magyaritas-08e.html

Trentaro
jaja, csinaljatok egy klant, "drink and drive" DAD 😊
azonnal belepek... 😊

Nem biztos, hogy nincs igazam...

Már foxbat is itt sörözgetett valamelyik este. Az lesz a vége, hogy bontok egyet én is.

Trentaro
csodalatos, mukodik a budweiser...
elindulok t95-el amerre jo, de ott jol allunk, visszafordulok vedeni az artykat, meg vissza sem erek, gyozelem...
lehet ez a titka, nem csinalni semmit, kinyitni egy sort es drukkolni a csapatnak..
😊

Trentaro
nem... megtalaltam a koztes megoldast es benyomtam 4 budweisert...
igy is vereseg... de leszarom... 😊

hat erre nem tudom mit mondjak ... mivel ide irogatsz ugy latszik nem az utp-t vagtad el <#csodalk>

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

lemming vonatok tomegei. most jott el a pillanat h elkezdek akkro spg-vel farmolni. ennyi idiota mellett mast nem lehet.
Trentaro
Most irok ide eloszor...

Csak azt szeretnem tudni, ha 5 arty van ki kell-e loni a kek tankokat gold ammoval ha csak 500 az effijuk?

na jo, vicceltem, csak mostanra sikerult idegrohamot kapni, 14 csata es csak vereseg vagy dontetlen... jo, persze, atlagos jatekos vagyok, ott is ez a nevem, csak ilyen meg nem volt.
kaparhatok mint vakond a betonon, akkor sem nyerek, itt egy dontetlen kepe, az ido lejartakor... normalis?!? csak egy ici-pici kellettt volna...

na ekkor mondtam, hogy hozom a csipofogot es vagy a farkam vagom el, vagy az utp-t... 😊

Tényleg!!!!!
Ezek marha jók szoktak lenni.<#nevetes1>
Emlékszem koliban rengeteget COD2-ünk szobatársakkal.
1ik állandóan ugyan ott kempelt, úgyhogy akárhányszor arra jártam, behajítottam 1 gránátot.
Srác velem szemben ült, és látom, hogy már tenyérrel veri a billentyûzetet.
Mielõtt meghalt a gránáttól ez jelent meg chaten:
"Majdnem megwwwwdddsaadawdwwa wadwada adw w ad adw w awda wwd"

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

fsb1000
Szerintem a kemperek nem szeretik azt a pályát. Ezen a pályán taktikázni és küzdeni kell. Artyk szerepe kevesebb mint máshol.

Solten
Amugy nem lenne kulonosebb gond vele ha nem minden 3-ik meccsemet arra a palyara tenne... 😄

Saor Alba

Ja, azon át kell esni valahogy. Régen mondták a 3 percet vár, majd egyenest az artikér megoldást. Úgy valahogy átküzdöttem magam rajta. 😊

Fú az de fos pálya...legutóbb tier x-es csata. Senki nem mer mozogni, mert akkor szétlövik. IS4-el lapultam egy szikla mögött, már épp azon voltam, faszombeleverem, hát nem fogok én kempingezni, oké nem mozog senki, de uccu neki, én megindulok. De ekkor egy T28 proto is elindult...kiért a fedezékbõl, élt 3 másodpercig. Na ekkor mentem el kajálni...

Solten

Saor Alba

Mondjuk én nem értem hogy Dragon Ridge-el mi a baj? Az új verziója tök fasza lett szerintem.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Solten

Saor Alba

Solten
Mi a francert kell varni a 8.4-ig hogy kivegyek a kinai sz@rt? Vegyek ki azonnal... 😄 Storm meg ne hisztizzen, ami sz@r az sz@r (ezek abszolut nem birjak a kritikat). Serene Coast nekem tetszik, jo kis kemper palya TD-nek 😄

Saor Alba

Hát köszönöm a válaszokat, jött mindkét oldalra érv. Most egyenlõre marad a 88-as, kicsit spórolok még pénzt, aztán felrakom a 10,5-est, ha nem viszi nagyon a creditet akkor hagyom.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

kössz ez elég kellemetlen mert pl a-20 ezért fejeztem be.
Solten
Meg. Amugy r*hadt pontos agyu.

Saor Alba

Sztem valahol a klasszikus TD gameplaynál (nem frontline tank) még belefér a kisebb alfa de azonos DPS koncepció...

a másik IS meg véletlen megnyomta a chat gombot és úgy próbált manõverezni 😄DDD

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

A TD az tipikusan az ahol a tûzerõvel nem szabad spórolni, mennél nagyobbat lõ annál jobb.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Ha gazdálkodj okosan módban játszol akkor ne tedd fel, ha nem akkor hajrá.

A nagyobb alfa sebzés ugyan ad egy pici elõnyt, de valljuk be a TD tipikusan nem a csikicsukiról szól 😊

sztem jobb vele.... jobb alpha sebzés.... kibújsz lõsz elbújsz... nem tudsz ott maradni ha látnak mert papír.... ilyenkor rossz ha 88as van fent 😄
ROF ugyanaz...
A Jagdpanther-re megéri felrakni a 10,5-es löveget? Már a hosszú 88-assal is jól használható, viszont a 100-zal nagyobb sebzés azért csábító, de az 5x-ös lõszerár meg inkább riaszt. Plusz ugye a nagyobb pontatlanabb és lassabb is, bár nem sokkal.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Ezek szerint az IS7 HEvel lõtt 😊

Is 7 lövésbõl 157 sebzés,
Löwe 3-ból 445.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Én fõleg szakaszban húztam, a Type59 volt a golyófogó. <#rolleyes>
Nem kizárt, hogy azok voltak.
Mert azaz 1-1 kill is azért jött össze nekik, mert a kis városban megakadt az ellenfél támadása (õk az én t50emtõl féltek), és 2 marha olyan helyen állt meg, ahonnan õk rá tudtak lõni.

OMG, köszönöm! A sötét háttér és a vakegér
Igen. Valószinüleg light tankról beszélsz, azok scoutnak minõsülnek, ezért magasabb szintre dobja õket (a T5 scoutokat például egészen fel T10ig is).

sok ilyen van bamba van, de ilyenkor azt mondom ez még mindig jobb mintha bot lenne
Lövege fasza de ez a páncél. A speedje se egy medé...
Nézelõdj a bal felsõ sarok környékén.

Az eff lényege!

Sziasztok megtudná nekem mondani valaki hogy a ... tud berakni 4-es tankkal t7-8 közé?
😊
Sõt, a gép be is van dugva a 220-ba. Vagy mégse?
Hülye kérdés, tudom, de nem találom az opciót.
Jajjj!

Játék el van indítva?

Sziasztok,
egy kis segítség kellene: hogyan tudom a legénységet beültetni egy üres tankba?
Szerintem a Comet még egész jó. A Centurion nekem használható volt(a lövege nekem nagyon bejött), de a Centurion 7/1 valami borzasztó. Pihentetem is ezt a brit dolgot(mind a két ágat viszem).
Cromwll az kura élvezetes kis tank volt.
Viszont a cromwell egy isten. Lehet nem is megyek feljebb. 😊

Victory!
Battle: Sand River 2013. január 12. 17:07:08
Vehicle: Cromwell
Experience received: 4 430 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 68 056 (compensation for damage caused by allies: 90)
Battle Achievements: Mastery Badge: "Ace Tanker"

ÁÁÁÁ egyre jobban gyûlölöm a Centuriont. Ha nem sikerül hull downban menni tuti hogy bármi átlõ ami eltalál. Hulldownban sem túl nehéz sajna fõleg közelrõl. Nem lehet vele szóló akciózni ha szar a csapat mert kifingatnak mint a kurva istenit...
Sunsetjoy
Nálam soha nem volt ilyen, pedig pár hónapja használom.
Ott azért nem CSAK az xvm lehet a ludas... kilépéskor lezárja a hálózati kommunikációt szerintem az xvm kiszolgáló felé (amikor látszik egy ideig még a fekete ablak, tele számokkal meg betûvel), s ha olyankor csinálja össze magát (és nem csatabetöltésnél vagy játékindításnál), akkor valami más lehet a hiba.
Persze esetleg xvm-el foglalkozó külföldi fórumokon meg lehet még kérdezni, másnak lehet hogy elõfordult.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Másnál is csinált/csinál olyat az xmv, hogy lefagyasztja, majd újraindítja a gépet? Mert nekem sajnos ezt csinálta, addig jó volt, amíg játszottam, de amint ki akartam lépni, jött a fent leírt jelenség.