World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az melyik filmben volt hogy a csapos mondja:
- Mi Lion's-t iszunk és Foster's-t pisálunk!
Akkor ár inkább el halluf tünjön, az hogy mennek 10 métert és belövik a völgyet, sokkal szarabb.
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
Viel Feind, viel Ehr! - Crusader Kings II magyarítás: http://paradoxfan.blogspot.hu/2014/04/crusader-kings-ii-magyaritas-08e.html
azonnal belepek... 😊
Nem biztos, hogy nincs igazam...
elindulok t95-el amerre jo, de ott jol allunk, visszafordulok vedeni az artykat, meg vissza sem erek, gyozelem...
lehet ez a titka, nem csinalni semmit, kinyitni egy sort es drukkolni a csapatnak..
😊
igy is vereseg... de leszarom... 😊
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
Csak azt szeretnem tudni, ha 5 arty van ki kell-e loni a kek tankokat gold ammoval ha csak 500 az effijuk?
na jo, vicceltem, csak mostanra sikerult idegrohamot kapni, 14 csata es csak vereseg vagy dontetlen... jo, persze, atlagos jatekos vagyok, ott is ez a nevem, csak ilyen meg nem volt.
kaparhatok mint vakond a betonon, akkor sem nyerek, itt egy dontetlen kepe, az ido lejartakor... normalis?!? csak egy ici-pici kellettt volna...
na ekkor mondtam, hogy hozom a csipofogot es vagy a farkam vagom el, vagy az utp-t... 😊
Ezek marha jók szoktak lenni.<#nevetes1>#nevetes1>
Emlékszem koliban rengeteget COD2-ünk szobatársakkal.
1ik állandóan ugyan ott kempelt, úgyhogy akárhányszor arra jártam, behajítottam 1 gránátot.
Srác velem szemben ült, és látom, hogy már tenyérrel veri a billentyûzetet.
Mielõtt meghalt a gránáttól ez jelent meg chaten:
"Majdnem megwwwwdddsaadawdwwa wadwada adw w ad adw w awda wwd"
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Saor Alba
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Saor Alba
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
A nagyobb alfa sebzés ugyan ad egy pici elõnyt, de valljuk be a TD tipikusan nem a csikicsukiról szól 😊
ROF ugyanaz...
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Löwe 3-ból 445.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Mert azaz 1-1 kill is azért jött össze nekik, mert a kis városban megakadt az ellenfél támadása (õk az én t50emtõl féltek), és 2 marha olyan helyen állt meg, ahonnan õk rá tudtak lõni.

Sõt, a gép be is van dugva a 220-ba. Vagy mégse?
Hülye kérdés, tudom, de nem találom az opciót.
Játék el van indítva?
egy kis segítség kellene: hogyan tudom a legénységet beültetni egy üres tankba?
Victory!
Battle: Sand River 2013. január 12. 17:07:08
Vehicle: Cromwell
Experience received: 4 430 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 68 056 (compensation for damage caused by allies: 90)
Battle Achievements: Mastery Badge: "Ace Tanker"
Ott azért nem CSAK az xvm lehet a ludas... kilépéskor lezárja a hálózati kommunikációt szerintem az xvm kiszolgáló felé (amikor látszik egy ideig még a fekete ablak, tele számokkal meg betûvel), s ha olyankor csinálja össze magát (és nem csatabetöltésnél vagy játékindításnál), akkor valami más lehet a hiba.
Persze esetleg xvm-el foglalkozó külföldi fórumokon meg lehet még kérdezni, másnak lehet hogy elõfordult.
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...