World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
180*5+(1,5/5+0.2) = 450
E-100 lõ 5öt:
750*5+(1,5/10+0,2) = 1321.
Durván 3szor annyit tesz bele az effibe az e-100 mint a kv-1.
"Zavarnak a lila klános effisek mert úgy tûnik nekik a játék ÉLVEZET!"
Irigy is vagy, meg bunkó. Ha ennyire zavarnak az ilyen játékosok akkor játsszál csak piros csapatban, az való neked.
Meg kb akárhogy erõlködsz, úgyse fogod tudni megmagyarázni hogy miért lehet pénzen effit venni.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
én megvettem a közepes pre-ordert, +1 typeot, ezen kívül semmit 😉 amúgy nem igazán érdekelsz, vergõdhetsz itt nekem estig, ahogy szoktad...
A t4 light tankjaim annyiban kimerültek berohantam és meghaltam mert a fazst fogok szopni a high tieresek közt ráadás annó olt 400 csatám és fingom nem votl mit is hogyan kéne csinálni.
ha nem is a prémium miatt, de van benne ráció. Legalábbis akinek jó gépe, és jó netje van, annak azért könnyebb a játék, mint annak aki 10-20 fps-el szenved.
De pl egy e-100 picit könnyebb oszt damaget meg viseli el a találatokat mint egy m3 lee mondjuk.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Harmadszor meg hagyd mar ezt a fizetos marhasagot ,ha vki fizet premert az az o dolga ,ha te nem az a tied . Milyen lenne mar ha a premesek tele zokognak a forumot azzal hogy " kilott egy nem premes ezmilyenmaaa"
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
Average destroyed in the battle:
Average damage in the battle:
Average spotted in the battle:
Average defense points in the battle:
Average captured points in the battle:
Average tank lvl:
Jó, tényleg lehet aranyért átugrani tankokat, de az pont hogy rontja az effet, mert magas lesz az tank átlag tierje.
Vagy ha végig prém ammoval megy, de akkor is tudnia kell játszani a prémium tankjával, mert a lõszer kúúúúúúúúva sokba kerül akkor ám.
Nem tökéletes az eff számítás aláírom, foglalással meg scoutolássasl fel lehet nyomni az egekbe, de azért elég jól mérvadó, hogy mire számíthat az ember kb a játékostól.
Bár kipróbálhatja az asszonykája is, kajálhat közben, zavarhatja a kutyája, stb stb....
wot-dossián ugye be lehet lõni a tier-t hogy tezsem azt téged 1 és 5 között érdekel a dolog vagy 6-8 stb. Nekem pl 1-5 között vmi 600 effim van még t8-10közt vmi 1500. Namost ha kihagyod a t1-5 tankokat mert átugrod akkor máris több lesz az effed hiszen az átlagolásba az a 600 nem számít be.
A CW meccsek hogy vannak, ugyanúgy training room-ban mennek, mint pl. az ESL? Tehát beleszáítanak az eff-be, vagy sem?
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
(frags/#battles)x(350-(tier x 20)) + ((damage done/#battles)x(0,2+(1,5/tier))) + (200 x spotted/#battles) + ((capture % + Defence %) x 150 / #battles)
Eff =
AvgKill *(350-Lvl*20) +
AvgDemage*(1,5/Lvl + 0,2) +
AvgSpot*200 +
AvgDef*150 +
AvgCap*150
Ahol az "Lvl" a csatákban használt tankok átlag tier szintje
(forrás: ph fórum)
Plusz mi van ha a kedvenc tankoma kv-1 neki meg a batcsat. Még szép hogy 66szor több sebzést csinál. ÉS? Hova szarjak?
És mikor én zsinórban szopok 6-7et majd meglátok egy iylen lila gyereket aki: "Lila õ tud õ az isten juj juj juj" akkor persze hogy felmegy a pumpa. Hiszen õk pusztán megvették az effit. Egy zöld 1200-1300 effis meg egy 2000 effis közt a külömbség a PÉNZ!!!
Egyzser olyan jó lenne ha igen egy elismerné. Hogy jah. Én vettem az effit. Átugrottama low tier tankokat. 30 cstaa után meguntam a t8as tankom ezért átmentem t9re. Az egyik T10em elõtti 7 tankot kihagytam és full prémmel tolom csak T10ben ezért vagy high effis.
wot nick: PsychoTrooper
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

De majd igyekszek jóvátenni valahogy így:
Gyõzelem Siegfried Line 2013. január 14. 12:31:04
Jármû IS-3
Szerzett tapasztalat 3 816 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért) + kredit: 56 256
Csatában elért Achievement: Acélfal, Védõ, Spártai
Gyõzelem Erlenberg 2013. január 14. 11:00:58
Jármû T-54
Szerzett tapasztalat 3 636 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért) + kredit: 73 756
Csatában elért Achievement: Top Gun, Mesterlövész, Pusztító, Kiváló soför jelvény: "I. osztály"
A wotinfo.hu nem hivatalos magyar oldal. Leveleztem errõl egyszer velük, hogy legalább a linket rakják ki a Fan Pages menü alá, de ez akkor annyiban is maradt. De most ráírtam az angol community-sre, hátha...
https://wotinfo.hu
A golden joy szavazás körül elég sok ilyen emberkét lehetett látni.
A válasz arra a kérdésre irányult hogy miért nem látom a statját.

Ha igen, akkor mekkora név egy kockának!

Más: azt tudja vki hogy miért van az, hogy eltalálom a célpontot, mondja is hogy penetration, de nem sebez?
Ja, ez vóóótmáááááá 😄