World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akkor legyen is-7 😛
pointer4
Na jó, de te nem azért csinálod, hogy jobb legyen a statod, hanem mert béna vagy ha nem OP tankban ülsz 😛
ÖÖÖ... nem ma voltam már szerencsére 4es tankon. Scout meg kéne a halál faszámnak. De pl pz38na, a-20, a kikúrt fos t-28(igaz nem scout) ezeken át kellett menni és tudtam róluk annyit, hogy sebezni semmit nem tudnak kb.
amíg az E100 lõ 5-öt, addig a KV-1 50-et, amúgy nice try

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Hát pont hogy nem, mert az E100 nem tud nála nagyobb célpontot sebezni, meg az össze tiert is növeli.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

20k? Az szép. <#hawaii>

Gyors számítás az átlag sebzésre a képlet alapján. Kv-1 lõ 5öt:
180*5+(1,5/5+0.2) = 450
E-100 lõ 5öt:
750*5+(1,5/10+0,2) = 1321.

Durván 3szor annyit tesz bele az effibe az e-100 mint a kv-1.
pointer4
De, a legjobb elrettentõ példának 😄
btw. amióta havi ~20k goldot nyerek, még jó, hogy kihasználom, én többet mostantól stock tankban nem fogok ülni 😊 free xp-bõl kihúzok minden modult. ettõl még szarabb kedved lesz? 😊

pointer4
De prémmel a jó tankon is hamarabb túl vagy, kevésbé nyomja fel az effed...?
Mert alacsony tierben ott a sok kezdõ, de valóban amikor te elkezdtél játszani akkor még te is kezdõ voltál, azonban azóta jópárszor az ember lekényszerült talpasztaltabbként alacsony tierbe és tapasztaltabbként sok ott az ingyenfrag és ezzel együtt nõl az eff is. T4 lightal meg inkább scoutolj ahelyett, hogy meghalnál az elsõ percben és lám nõl az eff.

Na akkor idézgessünk:
"Zavarnak a lila klános effisek mert úgy tûnik nekik a játék ÉLVEZET!"

Irigy is vagy, meg bunkó. Ha ennyire zavarnak az ilyen játékosok akkor játsszál csak piros csapatban, az való neked.
Meg kb akárhogy erõlködsz, úgyse fogod tudni megmagyarázni hogy miért lehet pénzen effit venni.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

jaja kis tier-ben nem jon az effi <#falbav>

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

te mennyit költöttél goldra? (:
én megvettem a közepes pre-ordert, +1 typeot, ezen kívül semmit 😉 amúgy nem igazán érdekelsz, vergõdhetsz itt nekem estig, ahogy szoktad...

Sippie
<#wilting> azért ha értelmesen spottolnál a tier4 lightal akkor a pénz is jönne (meg a csapat is gyõzne)... mégis milyen csatát akarsz egy T50-el pl? 😄
Hehe, az E100 talán nem a legjobb példa... Nagyjából semmire nem jó példa az E-100. <#idiota>

Mert? Azt is vegyük hozzá hogy pl mikor hetzerrel mentem emlékeim szerint simán Kt-kal kellett küzdeni de mintha e-75re is emlékeznék.
A t4 light tankjaim annyiban kimerültek berohantam és meghaltam mert a fazst fogok szopni a high tieresek közt ráadás annó olt 400 csatám és fingom nem votl mit is hogyan kéne csinálni.
Sippie
"Egy zöld 1200-1300 effis meg egy 2000 effis közt a külömbség a PÉNZ!!! "

ha nem is a prémium miatt, de van benne ráció. Legalábbis akinek jó gépe, és jó netje van, annak azért könnyebb a játék, mint annak aki 10-20 fps-el szenved.
ÖÖÖÖ pl prémmel egy szar tankon hamarabb túl vagy. Kevésbé húzza le az effed.
De pl egy e-100 picit könnyebb oszt damaget meg viseli el a találatokat mint egy m3 lee mondjuk.
Pont, hogy alacsony tierben kéne több effednek lennie.

Minden lilát elítélek. 2: Irígy? Nem. Max azért mert neki talán kevesebbet kell szopnia mint nekem.
patchaou
Hozzátenném, hogy nem értem azokat akik ezt teszik... megnézem Én is az enyémet de inkább mint mutatót, hogy fejlõdtem e vagy sem. Szándékosan húzni baromság.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Ez is igaz, a kis LOLTraktorral kiosztott 400 sebzés többet számít, mint egy T6-al kiosztott 800.

Hat nem tudom , nekem inkabb mindig a pirosak szologatnak be , meghal eloszor aztan mindenki noob hogy nem kovettuk , a masodik ,tevedes hogy kis tier be nem jon az effi .... meglepodnel ha tudnad hanyan huzzak kis tierben a statjukat ( innen a forumrol is ) .

Harmadszor meg hagyd mar ezt a fizetos marhasagot ,ha vki fizet premert az az o dolga ,ha te nem az a tied . Milyen lenne mar ha a premesek tele zokognak a forumot azzal hogy " kilott egy nem premes ezmilyenmaaa"

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

pointer4
Meséld már el, az Eff számítási képletbe, mit lehet prémium elõfizetéssel manipulálni ?

Average destroyed in the battle:
Average damage in the battle:
Average spotted in the battle:
Average defense points in the battle:
Average captured points in the battle:
Average tank lvl:

Jó, tényleg lehet aranyért átugrani tankokat, de az pont hogy rontja az effet, mert magas lesz az tank átlag tierje.
Vagy ha végig prém ammoval megy, de akkor is tudnia kell játszani a prémium tankjával, mert a lõszer kúúúúúúúúva sokba kerül akkor ám.

Nem tökéletes az eff számítás aláírom, foglalással meg scoutolássasl fel lehet nyomni az egekbe, de azért elég jól mérvadó, hogy mire számíthat az ember kb a játékostól.
Bár kipróbálhatja az asszonykája is, kajálhat közben, zavarhatja a kutyája, stb stb....
3as plat top tierben persze. De növel a gold.
wot-dossián ugye be lehet lõni a tier-t hogy tezsem azt téged 1 és 5 között érdekel a dolog vagy 6-8 stb. Nekem pl 1-5 között vmi 600 effim van még t8-10közt vmi 1500. Namost ha kihagyod a t1-5 tankokat mert átugrod akkor máris több lesz az effed hiszen az átlagolásba az a 600 nem számít be.
Õké, rosszul emlékeztem, akkor csak régen számított bele az XP. Akkoez az XP-s részt visszavonom, de a magas gyõzelmi arányt egyedül randomban nem lehet hozni szerintem.

A CW meccsek hogy vannak, ugyanúgy training room-ban mennek, mint pl. az ESL? Tehát beleszáítanak az eff-be, vagy sem?

patchaou
Az effit kis OP tankokkal is lehet húzni elég rendesen, prémium nélkül is. Igaz jól kell használni õket, akármilyen nyomoronc hiába is erõlködik.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Nem számít bele az xp, pont emiatt.

(frags/#battles)x(350-(tier x 20)) + ((damage done/#battles)x(0,2+(1,5/tier))) + (200 x spotted/#battles) + ((capture % + Defence %) x 150 / #battles)

Efficiency képlet (több játékos értékelõ mod ill. weboldal is ezt használja):

Eff =
AvgKill *(350-Lvl*20) +
AvgDemage*(1,5/Lvl + 0,2) +
AvgSpot*200 +
AvgDef*150 +
AvgCap*150

Ahol az "Lvl" a csatákban használt tankok átlag tier szintje

(forrás: ph fórum)

Azt nem értem, hogy mi az összefüggés az eff. és a tier között. Alacsony tierben nem lehet magas az eff.-em? T10-ben könyebb játszani? Ha prémiumom van akkor magasabb lesz az eff.-em? Mi köze az eff.-nek ezekhez? Ha hülye vagy a játékhoz ülhetsz te t10-ben is attól még nem leszel jó. Ha átugrod az alacsonyabb tiereket attól sem leszel jobb. Valaki világosítson fel, mert nem értem az összefüggést. (vagy nincs is?)
Ha megnézed akkor minden tankjával átlag felett teljesít. De tudjuk hogy csak irigy vagy. Meg nem értem miért ítélsz el valakit akit egyáltalán nem is ismersz. De grat, csak így tovább<#eljen>.

Az tény, hogy az effbe beleszámít a prém, hiszen prémmel több XP jön 50%-al. De ez nem hiszem, hogy olyan hú de sokat nyom az eff értékén, legalábbis +500-600 effet semmiképp. Nekem inkább az a meggyõzõdésem, hogy a nagyon magas eff-esek, és a >54% WR-esek ritkán mennek random csatát egyedül, minimum szakasz. Az nagy LOL, hogy egy ember tud eldönteni egy random csatát (legfeljebb nagyon kivételes esetekben), de egy hármas összeszokott szakasz azért tudja a gyõzelmet hozni.

JAH! És 56szor is annyit költött goldra mint én gold 😛
Csíter batcsat. Ennyi. És ha többet is csinál? Kit érdekel.
Plusz mi van ha a kedvenc tankoma kv-1 neki meg a batcsat. Még szép hogy 66szor több sebzést csinál. ÉS? Hova szarjak?
ÖÖÖ Jah. De minjárt meg is mondom miáért vagyok tapló velük. Túl nagy a a hipe a lila effi körül. Azt tapasztalom, hogy a játékosok fele úgy nézz rájuk mint az istenekre. Ráadás imádom mikor pattognak randomban hogy fúú de noob vagy amiért meghalsz 5 tank ellenében meg amiért 5 atrtyból 4 téged talál meg sorozatban. Vagy csak általánosságban beszólogatnak.
És mikor én zsinórban szopok 6-7et majd meglátok egy iylen lila gyereket aki: "Lila õ tud õ az isten juj juj juj" akkor persze hogy felmegy a pumpa. Hiszen õk pusztán megvették az effit. Egy zöld 1200-1300 effis meg egy 2000 effis közt a külömbség a PÉNZ!!!

Egyzser olyan jó lenne ha igen egy elismerné. Hogy jah. Én vettem az effit. Átugrottama low tier tankokat. 30 cstaa után meguntam a t8as tankom ezért átmentem t9re. Az egyik T10em elõtti 7 tankot kihagytam és full prémmel tolom csak T10ben ezért vagy high effis.
Á, dehogy jó sok ilyen közepes kört fogok menni <#idiota>

wot nick: PsychoTrooper

Sunsetjoy
Ezen a beszóláson felröhögtem 😄

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

pointer4
Hogy mész két közepes kört?
8.3 patch, lehet, hogy megkapjuk a héten?
Nos igen, ez egy sötét folt marad az életemben.

De majd igyekszek jóvátenni valahogy így:

Gyõzelem Siegfried Line 2013. január 14. 12:31:04
Jármû IS-3
Szerzett tapasztalat 3 816 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért) + kredit: 56 256
Csatában elért Achievement: Acélfal, Védõ, Spártai

Gyõzelem Erlenberg 2013. január 14. 11:00:58
Jármû T-54
Szerzett tapasztalat 3 636 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért) + kredit: 73 756
Csatában elért Achievement: Top Gun, Mesterlövész, Pusztító, Kiváló soför jelvény: "I. osztály"

pointer4
Mert szellemileg sérült 😊
Gondolom még itt is több sebzést csinált Marchi mint Te egy gyõztes meccsen szoktál <#nevetes1>.

"Mint a wot magyarországi helytartója nem igényelhetsz press accot?"

A wotinfo.hu nem hivatalos magyar oldal. Leveleztem errõl egyszer velük, hogy legalább a linket rakják ki a Fan Pages menü alá, de ez akkor annyiban is maradt. De most ráírtam az angol community-sre, hátha...

https://wotinfo.hu

Mint a wot magyarországi helytartója nem igényelhetsz press accot?

A golden joy szavazás körül elég sok ilyen emberkét lehetett látni.

A válasz arra a kérdésre irányult hogy miért nem látom a statját.

Kíváncsi vagyok a Tanktoon-os Dimitrij-nek valóban ez-e a neve?
Ha igen, akkor mekkora név egy kockának!

Pontosan 8 hozzászólással lentebb tárgyaltuk ki a témát 😊

Más: azt tudja vki hogy miért van az, hogy eltalálom a célpontot, mondja is hogy penetration, de nem sebez?

Ja, ez vóóótmáááááá 😄