World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy meg ha nincs replay, meg sem történt 😉
https://wotinfo.hu
Tigerrel farmolok mert kevés a creditem...
alig van már enemy, velem szemben az pz4 rövid 105össel... mondom hagyom had lõjjön, csinálok egy acélfalat úgy is kevés van a Tigerrel....
lõ lepattan, lõ lepattan, lõ -417 <#wow3>#wow3>
fasza 😄 egybõl kilõttem xD
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

http://kepkezelo.com/images/ww4e9d8bfin66lzvu4t6.jpgtú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Gyakorló csatát nem is tudom mikor láttam utoljára. 😊
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”
Viszont az artis cucc komolyan érdekelne. Meg lehet hackkelni a szerver oldalon futó játékot? Az lett gyanús, hogy ugyanaz a GW tiger lõtt ki 2 játékost 10 - 11 secen bellül. Sajnos replay nincs.
stork13 leírta a lényegét, de mindjárt csinálok pár képet is.
http://drongo-lab.ru/archives/46038
Felnézhetnél mumble-ra néha... 😄
Az melyik mod, amikor a GW tiger 10 secenként tud lõni, zavarbaejtõ pontossággal? Az valami hack lehet, nem?
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”
innen tölthetõ
akinek a garázsóra csak kockákat mutat, az töltse le az alábbi cuccot, és telepítse a fontokat: innen
Sokszor utálom, hogy azért kapok lövéseket, mert a mögüllem kikandikáló felvillan és kapom a találatokat.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Sokszor tényleg nem éri meg azonnal lõni, ha felbukkan valami. Inkább várj míg közelebb jön vagy mások elkezdik lõni.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
A játékban bármi megtörténhet, ahogy az elõttem szólók írták, létezik a kritikus sebzés fogalma, ami %os eséllyel egy megfelelõ helyen eltalált tank azonnali felrobbanását okozza (akár még egy Mausét is).
Ezt szándékosan nem egyszeû kiváltani, tehát tekintsd véletlen faktornak.
Tiger P Here i come! <#email>#email>
Milyen tank volt? Legjobb ágyúja volt rajta lehet, neked meg nem, õ be volt forgatva, nem jó helyen találtad el, sok minden lehet.
Steppen tegnap elõtt Su-152-vel északról jöttem, 1-2 oszlopba van az a szép kõ, ahova be tudom magam forgatni, arty nem tud lõni, csak azok akik a bal alsó sarokba ki dugják a fejüket és lõnek.
Persze a csapattárs JpzIV össze-vissza lökdösött, kereste a helyett, de forgott csak egy helyben, mindenki õt lõtte, már majdnem én is.
csak azért amiért mérgembe õt néztem mint pancserkodik, túrna ki a helyemrõl, kaptam 1-2 találatot.
Meg halt a JpzIV, hálát adtam az égnek. Persze a roncsa végig akadályozott hogy 100%-osan kihasználtam volna a helyet, le is futottak minket.
Hátrálnom kellett volna...
A kempelés és az értelmes szituációkba való belemenés két különbözõ dolog.
"1 tank nem tank". Nézd mit csinál a csapat, és ha felülnek a lemmingvonatra, menj velük te is. Egyedül a toptank csak meghalni tud.
+1:
randomban feltételezd az hogy a mögötted álló nem fog segíteni!
Ha mégis, az kellemes csalódás, de mondjuk ne lövesd el magadra a szemben álló T30-at, arra gondolva hogy egy lövést megér és majd kirontotok ketten rá, mert közel sem biztos hogy a segítség jönni fog.
1. Legyél türelmes!
Pl amikor meccs elején elfoglalod a fedezéket, és mondjuk 2 percig nem történik semmi, ne gondold azt hogy nincs ott senki, mert többnyire van 😊
2. Legyél udvarias, hagyd a többieket érvényesülni!
Kicsit szemét dolognak tûnhet, de mivel úgyis vannak olyanok akik nem bírnak magukkal, hagyd hogy hadd menjenek elõre. Legyél ott velük, de az elsõ lövést nyugodtan megkaphatják õk.
3. Nem muszáj mindíg lõni amikor látod a célpontot
Néha elõnyösebb kivárni, hogy hadd higyje azt nincs veszélyben, és még távolabb jöjjön a fedezéktõl. Sõt, ha vannak melletted csapattársak, hagyd hogy õk adják le az elsõ lövést, mert akkor õk fogják kapni az elsõ választ is 😊
4. Ne légy túl bátor!
Mész T62-ben és egy perce csak egy JT látszik a túloldalon, könnyû célpontnak? Ha nem látod az ellenségs csapat többi tagját a minimapon, akkor ne feltételezd azt hogy az a JT egyedül van ott
5. Ne hagyd hogy a vörös köd elborítsa az agyad
Nem kell mindenáron megölni valamit, ha ez azzal jár hogy te is meghalsz. TUdni kell visszavonulni, és lecsapni késõbb.
6. Nem muszáj ott maradni ahova mentél
Tipikus hiba, hogy elkezdesz egy erõsebbel csikicsukizni, amíg meg nem járod. Egy csiki után nyugodtan vissza lehet vonulni, és átmenni oda ahol nem számítanak rád.
Ezeket magamnak írtam össze, mert én is elég hebrencs vagyok, és belemegyek egyértelmûen "nem kéne csináni" szituációkba.
Egy TDt és egy heavyt nem lehet csak úgy egymással szembeállítani, mivel még ha valami csoda folytán a paramétereiket sikerülne tökéletesen egyensúlyba hozni (amit ugyan ki dönthet el hogy pont most jó), még mindíg ott van, hogy a szituáció is beleszól.
Pl: t95 vs T62
Nyilt terepen a T95 halott. Nade himmelsdorfon a szûk utcában? 😊
És akkor még a randomról nem is beszéltünk, amikor a T95 mondjuk akár kétszer is bele tud lõni a T62-be, és mindkettõ pattan 😄