World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hogy lehet leszedni?
Bocs de én nem tudom...<#szomoru1>

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

I.C.ram
Srácok!

Van valakinek új acchoz való promókodja? Én elajándékoztam mindegyiket, és most csinálnék új accot 😞
Szerintem semmi hülyeséget nem írtam. Az igaz, hogy kimaradt, hogy onnan folytatja a töltést, ahol abbahagyta az elõzõt, arról ment az eszmecsere, hogy azonnal betöltött az arty. Arról nem tehetek, hogy összekevered a 6. érzékkel...

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

Amúgy errõl a serb-rõl ha nem tudnám kicsoda tipikusan az jutna eszenbe hogy egy "középkorú alkoholista félig lecsúszott piacosfarmeros zsíros pörkölttel lefalt pólós bunkó, akinek állandóan levan hugyozva meg hányva a nadrág szára. Nemtom így ránézek és valami hasonló ugrik be<#vigyor1>
Amúgy mióta 8.3 van, nálam valahogy nagyon kevés a 0hit találat. Lehet csak szerencsém van, de vagy 30 meccs alatt vagy 2 ha elõfordúlt.

&#8222;vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse&#8221;

Várd ki a végét.

Master91
Szó nem volt arról hogy buffot kapnak szerintem!
Köszi! Akkor beletörõdöm!<#nevetes1> Felfúrom amennyire csak lehet aztán ennyi!
Hát látszik rajta, hogy látott már ezt azt lecsúszni a torka 😄.

Kb annyit tudsz kihozni belõle mint egy e75bõl. Attól gyorsabb csak lejtõn lesz. Az offroad vezetés nekem segített valamennyit, de ennyi. Mást nem tehetsz. De néha nem is árt hogy lassú, így legalább nem viszi az embert a hév az elsõsorba meghalni😄. Hidd el, meg lehet szokni. Igazából a mozgásához kell hozzászokni. Ha egy idõ után elkerülöd a buckákat, meg a kerítést, stb, akkor nem lesz vészes. A csapattársak engem randomban is gyakran kisegítenek egy kis tolással. Bármit vettél volna t8ban, ettõl nem lenne jobb. A francia haevy gyorsabb, de ennyi.

Ezt nem tudni mert nemigen szoktán józanul látni és ezért nem tudni hogy néz ki józanul. Nics viszonyítási alap...
itt az a baj hogy te nem ittál!<#zavart1>
én ha sok sört iszok akkor mindig gyorsabbnak tûnik a világ....
kocsmából is amikor repesztek hazafelé bringával sörözés után, azt hiszem hogy lassan bemér a rendõr, és akkor ránézek a km/h-ra és 12-õt mutat....
talán ez segít felgyorsítani az SP-t is
Nem tudom eldönteni, hogy SerB iszik-e valamit interjú elõtt, vagy sem... Nagyon be van lassulva. <#eplus2>

ÓÓÓ máj gád!<#vigyor> Vettem egy szuperpersinget farmolni. (Most hagyjuk ezeket a dumákat hogy jó hülye vagy meg ilyesmi...<#nevetes1>) és nem gondoltam volna hogy ez ilyen tetû lassú bakker! Kábé majdnem mintha T95-ben száguldoznék. Adjatok már ötleteket milyen fejlesztéssel és legénységi tuningokkal tudnám medesebbé tenni hogy néha oda érjek vele a csata végére! Köszi!<#vigyor1>
Azért én remélem kapnak sok buff-ot a mostani t8-as artyk ha felmennek t10-be. Nehogy már csak ennyit sebezzenek, és ennyi legyen a hp-juk. Erõsíteni kell rajtuk én úgy hiszem. (egy nagy szaaaaaaaaaaaaart!!!!!!!!!!!!44444444444!!!!!!!)

nem egészen, csak t10 nek fogják hívni a t8 at.

végre jönnek a tier 9-10 artyk? 😊😊
http://worldoftanks.eu/news/5669-video-asap-8th-edition/

Állítólag megy td-nek.

Hogy van ez a dolog, ezekkel a made in china tankokkal? Tegnap tank ász, ma egy top gun...mondjuk ennek ellenére vesztettünk. Tier 3-as prüntyögõ.

arról nem hallani valamit, hogy a brit 10-es heavy-vel mi lesz? át lesz rakva TD-nek vagy marad így?
Hát most, hogy fabatkáért adnak gódammót, még talán értelme is van. 😊

jah... elég értelmetlen perk.... az emberek 99%-a nem vált lõszertípust....
pedig pl 122-esnél érdemes átváltani HE-re a kis AMX-ek ellen 😄
Nu, akkor meg is van a válasz. 😊

Jajj, ezen a magyarításon már igazán kár összeveszni, fõleg hogy aki készítette, szerintem kábítószer hatása alatt állt.
Mindenesetre, ha nem angol nyelvû a játék, akkor nagyon nehéz megérteni milyen fogalmakat takarnak az oda nem illõ magyartalan szavak... kedvencem a célkereszt játékbeli megfelelõje a hajszálkereszt. de még hosszan lehetne sorolni...

Elég nagy cheat lenne ha töltés közben instant betöltené 😊

Mást se csinálnék csak gyorsan nyomogatnám az 1et meg a 2-t, minden 5. alkalomra be is töltené instant a lõszert.

Ahogy oddball is írta, csak a tipusát változtatja meg töltés közben vagy ha már be van töltve.

Onnan folytatja, ahol az elõzõt abbahagyta.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Nu akkor:

"This perk creates a 17% chance that the shell type will switch instantly when changing shell types, regardless of whether the gun was loaded and ready to fire or in the middle of the loading process. At least from v0.7.5, the effect is cumulative, so two Loaders with this perk will create a 34% chance. After the perk takes effect, the gun must be completely reloaded before it can take effect again."

Szóval, ha lehet hinni a wikinek, teljesen mindegy, hogy be vagy-e töltve, vagy sem. De nincs meg ez a perk nekem semmin, úgyhogy nem tudom, hogy ha töltés közben váltasz, akkor folytatja-e onnan, ahol abbahagyta, vagy be is van már töltve rögtön. Gondolom az elõbbi.

patchaou
Azaz, kavarjátok össze még jobban 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Már nem azért, de az elõérzet (nem tudom magyarul tényleg így hívják-e, én 6. érzéknek fordítanám inkább, mivel angolul is az a neve) az nem a töltésidõt rövidíti, hanem azt mutatja, hogy lát-e az ellenség.

fsb1000
Ennyi hülyeséget amit összehordtok az "elõérzet" perkrõl...
Legalább azzal lennétek tisztában melyik mire jó.

Nálam tökéletesen mûködött.
patchaou
Ha csak egy embernek tetszik, akkor már megérte feltölteni.

Még egyszer elmondom. Gõzöm nincs már mit mivel írtam felül hogy minden mûködjön és még magyar is legyen. Órákat szoptam vele mire összeállt. Ha valakinek kell így akkor annak örülök, ha nem akkor sajnos nem tudok többet segíteni, több idõt nem óhajtok erre vesztegetni.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

gw tiger stock gunnal, töltségyorsítóval, ventivel, bia-val és adrenalin perkkel sem lõ olyan gyorsan....
adrenalin perk csak 9.1%-át vágja le a töltésidõnek
A hiba az ön készülékében van.

Kössz Otep nekem mûködik a mod beállításod rendesen. 😊

aki kíváncsi az tekerjen 4<12-es álláshoz😄
ezt a lövést még én sem hittem el 😄

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Master91
Elméletileg:

+ XVM conf fájl
popey8
A modpakkban mely fájlok tartoznak ehhez a bizonyos sonar modhoz?

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

PLS vki akinek már régen van T-54e erõsítsen meg hogy... hát én nem tudom de esküszöm annyit sem bír mint egy type. Engem ha kell ha nem átlõnek benne. Ugyan ezt csinálom type-al jobban jövök ki a harcból. És ma még csak 9es csatám volt T-54el amibe a type-ot is rakja simán
popey8
Az online xvm editorban a common fülnél, az in-game player statistics résznél mi az a cirill betûs beállítás? Tudja vki? Nem lehet kimásolni, szal nem tudtam a google fordítóval megnézni. Egyébként azt a beállítást keresem, mikor CW csatában is kiírja a megjelenõ ellen adatait. Régen benne volt, most nem találom.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Az elõérzet csak akkor mûködik, ha be vagy töltve. Miután ellõtted a lõszert, hiába váltasz, nem fog betöltõdni azonnal.

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

Master91
Külön szedtem le, nem szeretem más modpackjait használni. valamért csak számokat ír a térképen ,nem azt hogy " Ferdinand" pl.
sztem bent volt neki az elõérzet vagy melyik az a perk. Kilõtte a HE-t utána váltott Goldra, beadta neki, és megvárta míg királyul rászûkül a másik célra is, utána tüzelt.
patchaou
Gõzöm sincs mi lehet gond. Órákig szoptam az enyémmel, így már fingom nincs mit mivel kellett felülírni. De így egyben mûködik.

Master91
Nálam nem akar mûködni...
Animefox
Akkor most a kínai nehéz harckocsik jobbak az orosznál?

Hogy ez a lemmingvonatra milyen igaz...és hogy mennyire nem tartom be sose...pedig mindig megfogadom...csak felbosszantanak a vonatozók...és már csak azért se...

patchaou
Vagy lõszert válott és azonnal betöltõdött.