World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Átnézegettem ezt a WN6 formulát. Mivel a sebzést és a killt egyaránt erõsen preferálja, ezért a következõ sírás tárgya a killstealek növekedése meg a sok goldammos lövés lesz.
Szóval lehet,hogy emögött az új formula mögött a WG áll, mert így a sok epenisz - lóbáló most majd goldammozni fog, hogy biztosan többet sebezzen. Egyébként legalább az artik eff-je is erõsen nõni fog ezután... <#taps>
Ó, ezt le kell fordítani. 😊 Heniál....

most van ezen a fórumon kb 5* ez a videó az elmúlt 24 órában... :-)
Imrusssss

HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM

Nem egyszer volt már olyan, hogy 3an sebeztünk 1000 felett, a többiek 1 maximum 2 lövést vittek be, és lehoztuk.
Mondjuk az a 3 sebzett vagy 10000et.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

*nagyon

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

nagyon gyors, elég nagy tûzgyorsasága van, és ha nem nagyon a lista elején vagy, mondjuk ez elsõ ötben, nagyszerûen lehet vele gyûjtögetni..

Én nagyon szeretem, néha megyek vele egy kört 😊

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Egyszer volt ilyen nekem. Igaz , nem Hetzerrel, de SU-100 TD-vel. Malinovkán lõttem egy T-50-re aki a pusztán rohangált, de nem találtam el. Ellenben sikerült átlõnöm a szemközti romok ablakain, és kilõnöm egy ott kempelõ (igaz, már kissé megviselt) KV - 1S tankot. Hogy mit keresett az Malinovkán a házak mögött, ne kérdezzétek...:-)

Szóval vannak ilyen fatális véletlenek.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Ebben a játékba már olyan dolgokat beadott a "random" isten hogy ott nincs olyan dolog hogy lehetetlen 😄
Fõleg hetzerrel is volt pár olyan találatom hogy na azért lõjünk rá igaz csak egy kis része látszik de most mit tehetünk. Erre telibeverem ráadásul át is üti 😄
Szóval bármi megeshet.
A csalás azért lehetetlen mert a szerver számol mindent ami a történik a játékba nem pedig a kliens.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

ez az olvasd el

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

a legtobszor a lathatosagi rendszerbol(+radio hatotav,es spot rendszer) adodo anomaliakbol gondolnak sokan csalasra , ha egy kicsit visszaolvasol tibor tamas irt egy nagyszeru leirast ezzel kapcsolatosan <#worship>

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

Semmi gond, én is azért hagytam aba a CoD-ot meg a Bf1942-t , mert ki nem állom a csalókat. Ezt elég durván meg is mondtam az egyik adminnak, aki a fõcsaló volt, erre ki lettem tiltva, majd egy másik által fel lett oldava a ban, de többé nem megyek ezen játékok közelébe, mert az ilyen hurkagyurkák teljesen megölik a játékot. Szerencsére a WoT eddig nem ilyen, csak itt is elõfordulnak ritkán furcsa dolgok, de ezt foghatjuk a randomistenre ahogy valaki itt írta 😊
popey8
Most tanulmányoztam át. Érdekes. Az IS-7-re ráférne egy kis buff. Ahhoz képest, h szovjet neki a legalacsonyabbak az "adatai". Majd szólok már WG-nek, h WR alapján buffot kéne neki adni<#idiota>

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

ximix
Régen anno volt egy akkoriban még sok adat a játékosok gépén tárolódott és valami jótét lélek a lövedékek nyomvonalát átfestette és több másodpercig láthatóvá vált így nem lehetett elbújni, a Wg-s fiúk kivették a nyomjelzést majd pár hónapig molyoltak vele, majd visszakaptuk átdolgozva + bizonyos dolgokat már nem a felhasználok gépén tárolnak.
ximix
A játék könyvtárába fogja elmenteni õket automatikusan "replays" mappába, ahol úgy tudod visszanézni õket hogy kilépsz a játékból majd megkeresed a megfelelõ visszajátszást dupla klikk és már indul is.
- gyorsítani vagy lassítani a fel-le nyilakkal
- elõre és visszaugrani a jobbra-balra nyilakkal
- független kamera nézet kapcsolása bal egérgomb
...
CoD2-bõl jövök, tele volt csalóval. Utána CoD4-eztem, tele volt csalóval. NFS World, tele csalóval. Aztán itt megkérdezi vki h van-e hack ehhez a játékhoz... Azonnan beindult a régi reflex, de már belátom h félreértettem😊 Elnézést técsé2😊
Értem ám h mit akarsz mondani, csak én már a csalás szótól is a plafonon vagyok egybõl, annyira útálom😊
hát nagyon jó vodka kell hozzá. Hogy hozzá tudj férni a szerverekhez, de persze miniden lehetséges. de nem jellemzõ a játékra tudtommal.

Master91
Random isten hatalma 😄 😄
Egyébként ha más játékban lehetséges a hack, akkor nem tudom ebben miért nem volna az, csak ez érdekelt.
Volt egy gyanus szituácio, konkrétan egy hetzer menet közben kiltõtt a 10,5 cm-essel kb 300 méterrõl miközben kb95%-os fedezékbe voltam egy tank roncs mögött. Ezt akartam visszanézni, mert én is nagyon sokat hetzerezek és tudom hogy az ilyen lövés szinte lehetetlen.
Neked Murlo meg köszi, megtaláltam.
Márhogy az olyanok akik megkérdezték fórumon, hogy van e hack? De mindegy hagyjuk, csak azt akartam jelezni, hogy nem feltétlen azzal a szándékkal tette, mint amire gondolsz.

De nekimegyek mert az ilyenek b@szták tönkre az NFS World-öt! A beteleportálós meg 1500-al száguldó pöcsfejek.
Azt már nem akartam hozzátenni h qrva anyázni😊
De így kéne nem?😄
na ez a másik

Master91
" Ide tisztességes játékosok járnak, beszélgetni, tapasztalatokat megosztani, tanácsot adni,"

Ezen iszonyat hangosan felnevettem 😄 😄
popey8
Ne piszkáljátok már szegényt. Nem csalni akar (sztem). Tanuljatok meg értelmezni is az olvasás mellett. Azért kérdezte a visszajátszást (is), mert csalásra gyanakszik az egyik ellentõl. Jól gondolom técsé?

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

szerintem a hozzászólásából inkább arra lehet következtetni-vissza akar nézni valamit- hogy másnál gyanakszik erre. nem kell egybõl nekimenni. persze lehet tévedek.

M60A1?

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

popey8
Ez kb mindent elmond, amitõl jó. Nagyon kell rejteni, mert a páncélja semmit nem fog meg és mivel nagyon mozgékony, ezért egy kis helyzetfelismeréssel nagyon könnyû hátba támadni bárkit. Gold ammoval, pedig a T8-ak frontját is át lehet lõni, ha a random is úgy akarja.

Hack???!!! Barátom te rossz fórumon próbálsz informálódni. Ha csalni akarsz akkor menj a rákba pls. Ide tisztességes játékosok járnak, beszélgetni, tapasztalatokat megosztani, tanácsot adni, vagy csak simán kisírni a bánatukat ha egy láthatatlan type kilõtte õket a bokorból.
replayt meg ha engedélyezed beállításokban, akkor vissza tudod nézni.

Hú gyerek nagyon vicces vagy. Remélem a buzi barátaid értékelik a kisgyerekes vicceidet.
Igen lehetséges a hack, itt találsz hozzá párat:
WOT hackgyûjtemény

Iszonyat agilis, gyors, mozgékony, 10 mp alatt 4-500 hp-t leszedsz bármirõl t6-ban. De 7-be is tökéletes flankelni. Amikor huztam a Cometet volt h két top gun-t csináltam vele zsinórban... Pedig én nem vagyok vmi jó játékos.
Sziasztok,
Azt meg tudjátok mondani, hogy lehet a csatákat visszanézni, illetve lehetséges-e ebben a játékban a hack?
Köszi
Ez az vidd vissza a Merkúrba😄
Tényleg nehéz rá mondani valamit, de jó. Iszonyt mozgékony, elég jól átüt mindent, és 3 másodpercenként levesz 120-150 életet.
Ketten ne adj Isten hárman szakaszban együtt halálosak.
hehe.. harmadik us med ag kell.. francia masodik agak persze meg iden nem lesz.. csodas eza wg szervezes..

- one more medium branch for the US confirmed
- French medium and heavy 2nd line not planned for 2013
Tényleg nehéz megindokolni, a mozgékonyság és tûzerõ kellemes párosítása tûrhetõ páncéllal. Kellemes darab.
Köszi, nagyon jót nevettünk...<#mf1>

Annyira dicsérik a Cromwell-t, hogy komolyan gondolkozok a kifejlesztésén, csak azt nem tudom hogy mitõl ilyen jó, ellenfélként nem nagy kihívás csak azért kérdezem?

Valaki felvilágosítana?

wot név: _bitang

Most fogják megváltoztatni és tier8 heavy lesz, ha jól tudom. 3vs3 kérdéses t32 is3 amx50-100 is szóba jöhet ha engedélyezett. Valaki KV-5 mondott de sztem az fail. Medbe meg hát pantert mondják.
kb 150 csatám volt vele, egyszer se pukkant el...de még az se jellemzõ, hogy ammoracket kapjon. Te valami selejteset kaphattál...😄
popey8
Vedd elõ nyugodtan. Én múltkor a Cromival szereztem meg a Pool medálomat. Néhány kivételtõl eltekintve ilyen köröket megyek vele azóta is.

Király. A cromwellt én is nagyon szeretem, csak a múltkor mentem egy olyan jó kört vele, hogy azóta nem merem elõvenni. 😊

popey8
Tényleg levették a rontást az accomról😄

Az elõzõ köröm se semmi, de ez azért már túlzás. A Cromival én sebeztem a legtöbbet, pedig nem egy T7-es heavy-nk volt.

popey8
4862 dmg most elég volt a gyõzelemhez, de az azért elég felháborító, h a második is csak 1332-t sebzett. Nagyon ráférne a játékosállományra egy szûrés.