World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

😊 eventekkor alátalában hétvégén fent szoktunk lenni hajnalig is de én még 24-26 ezernél több embert nem láttam, átlogolok eu szerverre és sírva fakadok mikor meglátom a külömbséget, remélem majd behozzák hogy lehessen váltani. Mellesleg olvasgattam kicsit visszább nálunk ritka a szerver kiesés gondolom itt masszivan meghatározza a játékosok száma is.

Lehet nem akkor játszik, amikor az usa keleti partján is csak hajnal fél hét van. 😊

Én általában topp tierekkel megyek, de mikor elkezdek 1-2 ágat húzni max pár nap alatt 7-8 ig simán el lehet jutni és ugyis bele rak ... de kis tierbe annyira nem jellemezõ. Artykkal csinálja ezt mi vártunk már 15 percet is ... és 20 nál kiírta váltsak más tankra, szinte lemartam magam.

Értem, gondolom csak nagy tierben van ez, én eleve nem megyek tizes tankal, csak néha funságból, amúgy van egy ismerõsöm baluone a néven õ is az usa szerveren van fenn, asszem pont a ti klánotokban, õ még nem említette ezt a jelenséget.

Gigabyte GA-X99-UD3 | Corsair Rm750W | Intel Core i7 5930K | Zalman CNPS9900DF | Gigabyte GTX 980 G1 | Corsair 4x4GB DDR4 2133MHz | Samsung 840Evo 250Gb | Seagate Barracuda 2TB | Zalman H1

Ooo... nagyon sok van nálunk ilyen ezért is van az h lekorlátozódnak a csapatok olyan mértékben h meglátnak 1-2 klánt tudják annyi a mecsnek.

patchaou
Ha bekerülnék egy ilyen csatába, szerintem alt+F4 után törölném az egész játékot.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Valami hasonloról beszélek

patchaou
Valahogy át kéne cuccolni arra a szervere 😄

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

patchaou
Usa szerveren megoldották az arty kérdést😊 Akir artyzik azt berakja olyan csatába ahol összesen 4 arty van mindkét oldalon, de más tank nincs, esetleg még egy scout. (most ugyanazt írtam le amit Õ)

Szóval az amerikai szerveren lényegesen kevesebben vannak mikor mi vagyunk fent 15-18 ezren vannak ... nagyon leszûkûl a kõr és ugye h most meghúzát az artykat eléggé hanyagolják, illetve kis tierben tolják, ez által nincs nagy tier így nem tud az mm berakni több artyt ezért össze ömleszti ami van és gyakori a 4v4,5v5, ... stb

Ezt nem értem: "de 2-3 percet mindig várok ha artyzni szeretnék és akkro berek egy 4v4 mecsbe ... ahol vagy mind artyk vagyunk v 1 socut és kész."

Gigabyte GA-X99-UD3 | Corsair Rm750W | Intel Core i7 5930K | Zalman CNPS9900DF | Gigabyte GTX 980 G1 | Corsair 4x4GB DDR4 2133MHz | Samsung 840Evo 250Gb | Seagate Barracuda 2TB | Zalman H1

patchaou
Én egyszer egy promó kódot aktiváltam .com-on. Aztán pár nap értetlenkedés a supporttal és azóta is kallódik valahol egy prémtank, 750 gold és 3 nap prémium 😄

😊 még anno mikor kijött a játék akkor regisztráltam oda és még akkoriban nem ajánlotta fel ha .com címre mentél hogy szépen húzzál a .eu szerverre és ott maradtam ... annak most lesz ápr. 16-án két éve és azóta össze szedtem ezt azt 😊

patchaou
Szóval véletlenül sem Na (North amerika) De így már legalább tudom mire gondoltál 😊

EN - amerikai ...

patchaou
Az En szerver alatt mit értesz? Arról még nem hallottam.

Viola.

Olyan lett, amilyen, de érdemes a magyarításra.

Most, hogy így belegondoltam, én is fent felejtettem az E50M-en. 😊 Még a panterrõl jöttek a legények, oda jó volt.

Pales27
Többet ér a camo, mint az off-road drive.

Bakker ez a Tigris mekkora szopás ezzel a fos rövid 88-assal. Rosszabb mint az IS volt ( mondjuk ott megvolt a D-10T a KV-3-ról). Egyszerûen semmit nem sebez a Tierjében még golddal is csak ritkán üt át 😞 De már "csak" 6000 xp a hosszú 88-as azt meg kibírom valahogy.

Nem érzem h tudnak artyban már újjat mutatni nagy malör volt ez a bat. is de már kicsit leunták az emberek, én En szerveren játszom de 2-3 percet mindig várok ha artyzni szeretnék és akkro berek egy 4v4 mecsbe ... ahol vagy mind artyk vagyunk v 1 socut és kész.

ezt nem értem
Ejnye letörlõdött a windows amíg nem voltál otthon?

Akkor jöhetnének a kínai meg a brit artyk! 😄

jaj ne mááááááá 😄😄
hazaérek 1bõl DELETE 😊<#gun><#gun><#gun>
De. 😊 Szerintem azt max kis sebzésû, gyakran lövõ ágyúra érdemes.

humm köszi, sztem lemásolom a tiedét , tetszik, bár lehet a sofõrnek elöbb offroad lesz mint camo.
lenne még 1 égetõ kérdésem isu bl10rõl, beraktam a lövészenk a "nagyobb esély a kritikus találtra " v mi a pimplimet , ugyi ezzel nem magamat szivatom, h mégtöbb 0ás lövésem lesz meg hasonlók (AP-vel persze)??
Random_
annyi a német tank, mint a szemét! a többi ágat is kicsit bõvítsék!

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Pedig én a német td-ket vártam 😞

Hali.

Az M36 Jackson/Slugger milyen gép ?
Mi az ajánlott felszerelés rá (venti/álcaháló/távcsõ ?)

Pales27
Szerintem mozgás közben is nagyon fontos a camo. Nekem elsõre 6. érzék többinek camo van rajta. Másodiknak parancsnoknak camo, lövésznek pillanatkép, vezetõnek off road, töltõnek javítás. Majd ha lehet a 2. skilleket cserélem biára.
Emellett van, coated otics, binocular és venti. Poroltó helyett végsebesség kioldó. Vannak olyan pályák ahol passzívan jobban lehet spotolni oda jó a bino.

azt láttam , mókás 😊
rajta leszek
Na, jönnek britt TD-k? Ez jó hír :-)
A ruszkik hívták a kis kaliberû ágyúkat kopogtatónak.

tanuld pe a pályákat, mert amióta ilyen dimbes-dombos lett majd mind+fizika, azóta remekül tudod szivatni magadat, ahogy egy kis ugrató után elhagyod a láncod

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

patchaou
Én bogyónak, vagy skulónak hívom 😄

6.érzéket fogom 1.re meg a mozgást a sofõrnek ,többi camo. 2. designated meg recon majd a többit korigálom h passzivnak meg aktivnak is tudjam használni
köszi a helpet 😉
remélem jó lesz és fun 😊, majd kiderül.
Kronos79, Adjunktus: köszi! Akkor ezentúl csak PCT csúzligolyót viszek a csatákba (bocs, de nekem a töltény szó jobban tetszik, mint az összes többi, amit itt írtak).

Vannak azért még érdekes hírek:

- T-50-2 will be replaced in 0.8.6 (not totally 100 percent), according to Evily, first comes British TDs, then German meds, then British arty, it is confirmed the devs don't to put out too many tanks at once
- the new German med branch will start with VK3002DB (SS: as planned previously)
- tier 10 arties will come until the end of summer
- Japanese tanks don't have priority atm, so that's until the end of the year
- Japanese hightier tanks are "rolling coastal defense fortresses", they had tanks planned with 150mm, 200mm, 280mm guns
- T23 will most likely become a tier 6-7 premium tank
- in order for a ban to be considered, the player has to collect 5 report tickets

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

ha aktív scoutot választasz (t50-2,AMX-ek) akkor minden olyan ami a mozgékonyságodat javítja (clutch, ride) a prioritás
ha passzív vagy, akkor a hatodik érzék a prio) esetleg az eagle eye, hogy bepötyögd (idõd ugye van rá) a többieknek, hogy pl elszált az is7 ágyúja

persze kell még a látótáv növelés, meg a designated target is

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Niiice! I like! Ezek szerint gondolom letettek a 2. heavy ágról...

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Axon
Na eddig 9 menetbõl 9-et buktam.

patchaou
A minap kb 14 pixel látszott ki egy ~350 méterre álló szökõkút (vagy mi) mögött foglaló elc amxbõl, amit az ISU bl-10-el kaptam ki 😊 Szóval nincs lehetetlen.

a 8.4-es teszt szerver kb. mikor fog indulni szerintetek?
Az álcát azé gondoltam me vannak kulcs pozik (bokrok) azt onnan sasolni jó dolog de igazad van mozogni többet kell szal akor legyen annak prioritása , nagyon kössz
más
isu 152 bl 10el lövésznek raktam olyan skillt h kritikus sebzés a modulon több lesz ugye akor nem fogom többx be..opni a 0 sezésû lövéseket meg h lejön a lánc de az is 0ás sebzés ???
Hát ehhez Lammaernek is lesz 1-2 szava szerintem, passzív scout nem olyan rossz, és neki pl. nem árt egy háló.
Offroad driving is must have. Esetleg ha másra már nem tudsz rakni jöhet a mozgás közbeni pontosabb célzás is (TD-k, arty-k ellen jól jöhet).

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Igazából scoutnak elég sokat kell mozogni. Szerintem a camo (ahogy az álcaháló is, mert az tudtommal,csak álló jármû esetén ér valamit, scouttal meg nem tanácsos állni vagy ha állsz, akkor is pontosan tudják hol vagy) ide aztán totál fölösleges. Legalábbis nem tudom mozgás közben ér-e ez valamit egyáltalán.

Én személy szerint tuti, hogy a legoptimálisabb felderítéshez szükséges dolgokat raknám rá: látótávnövelés, rádió hatótáv,+2 másodperc spot, lánctalp erõsítés se hülyeség.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Sziasztok
Kéne 1 kis help 😊
Szeretnék megtanulni scoutal nyomulni pl.: T50, T50-2
Milyen skilleket ajánlotok hozzá és persze sorrendben ha lehet ? pl.: 1. camo allin v. bia bár sztem a 6érzék az naon kell és 2.jára a többi vacak ( mondjuk rádiós h messzebblásson v 2 másodpecig mutassa +ba , parnacsnoknak a 2%+látótáv ) lényeg a lényeg h kamoval kezdjek v a "kis vackokkal" ? 😉meg persze a modulok bár azt sejtem h a távcsó , álcaháló meg talán erõsebb lánctalp me állandóan azt látom h jön a kis nyomi full gázzal és 1 jó 2cmeres bukkanón má elõre integethet a láncának én meg örülök ha eltalálom röhögõgörcs közben 😊v inkább valami mást csattintsak rá ?? Elõre is kösz .
Random_
Ma reggel hiába léptem be a játékba... 😞 csupa béna csapattárs vagy szar pálya ahol inkább a halálba rohantam.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.