World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-Szergej, menj ki a konyhába és kapcsold össze a protont a neutronnal.
Kimegy, csörömplölés...
-Bassza meg, megint elestem a disznó láncában.
nekem a paraszt élet jön be 😄
egy kis cocavágás egy kis favágás 😄 mellé egy ki pálinka 😄
ez az élet XD
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
A lövegekkel az a bajom, hogy borzasztó gyérek. A D-25T egy nagy zsák szar. Undorítóan lassú célzási idõvel és újratöltési idõvel amin nem segít a HEAT lõszer se. Van még pár ilyen katasztrófális nehéz harckocsi löveg a játékban: 130 mm S-70, 120 mm T53A1, 107 mm ZiS-6, 107 mm ZiS-24, 122 mm BL-9, de egyik se olyan rossz mint a D-25T. Az S-70, BL-9, ZiS-24-nek csak a célzási ideje rossz a többi tulajdonságuk a tierjükhöz képest átlagos vagy jó. A T53A1-nek az újratöltése is gyenge, de tier 10-es átütése van, tier 10-es TD-k, nehéz hk-k ellen is bõven jó. A ZiS-6-nak pedig legalább DPM-je jó. D-25T-vel annak is örülök ha 200 méter feletti célpontot eltalálok, ha át is üti és sebzi is az már szinte bónusz.
A 100 mm 44-100JT, célzási idõben jobb, de annak meg a tûzgyorsasága (6,45) gyenge a sebzéséhez képest. A hasonló sebzásû lövegeknek mind jobb: a Kwk43 és DCA 45-nek 7 (ráadásul ezeknek nagyon jó az átütésük is), az M3-nak 8. Ha ezekkel nyílt terepen kerülök össze simán lenyomnak DPM-ben, a KV-3 + ZiS-6 kombóról nem is beszélve. Szóval a 100 mm-es se igazán jó.
Most azt csinálom, hogy 5 csatánként váltogatom a D-25T és a 44-100JT löveget, hogy melyikkel megy kevésbé rosszul. Eddig a 100 mm-es áll jobban. De még 90k kell a WZ-110-ig. Azon is 3,4-es célzási idejû a D-25T? A tech tree-ben a lövegnél 3,4-et ír, csak nem tudom hogy az a fejlesztett toronyra is érvényes-e.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Privátban folytattuk és a kétszer jobb statomra is azt mondta hogy szar mert õ 10fps el játszik.Na én ott hagytam abba vele a beszélgetést.
http://www.wotdb.info
Itt a cégnél nincs feltelepítve a játék.
A játékban meg mást ír érdekes.

habár hely az nincs, meg súlyzóm sem XD
a vascsõ jó mert kurva nehéz, de sok helyet is foglal
High Explosive Anti-Tank (HEAT) Type
122 Caliber (mm)
46-76 Armor penetration
349-581 Damage
2,49 Fragments scatter
Used in guns
122 mm D-25TA, 122 mm 37-122JT, 122 mm D-25T
hjt: Igen, rosszul értelmezed.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
kipörgetem inkább Hitman Absolution-t legnehezebb módban..... -.-"
A cseten úgysem történik randomban semmi értelmes.
Az IS-7, IS-3 viszont egyszer se gyulladt ki szembõl. Ammo racket néha kaptak, de elég ritkán (mondjuk se perk nincs a legénységnek se wet ammo). IS-4/8-al meg nem is megyek, nem tudom azokkal mi a helyzet. ST-I jól bírja, ritkán gyullad ki és emlékeim szerint a KV-4-el se volt ilyen pronlémám.
van fél liter alma meg fél liter körte pálinkám...
de tegnap is lecsúszott fél liter alma favágás közben, szóval ma nincs kedvem inni 😄
<#pias>#pias>