World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

😄 lol
Az a régi vicc jutott az eszembe, amikor 2050-ben Mása felébred a moszkvai hiperszuper panel 127. emeletén.
-Szergej, menj ki a konyhába és kapcsold össze a protont a neutronnal.
Kimegy, csörömplölés...
-Bassza meg, megint elestem a disznó láncában.

Jó bizony! :-) Aki ezeket nem értékeli az nem is érti mirõl beszélünk :-) Én is csak 3-éve lakom panelban mert így hozta sors, de azelõtt sok sok évig falun laktam és azt nem lehet semmivel össze hasonlítani!<#eljen>
maximálisan igazad van!!!<#eljen> sajnos nekem csak néha hétvégéken adatik meg amiket írtál!<#nevetes1>
na ott nem tudnék lakni :S voltam szolnokon 2 hétig panelban... elég is volt o.O
nekem a paraszt élet jön be 😄
egy kis cocavágás egy kis favágás 😄 mellé egy ki pálinka 😄
ez az élet XD
mikor kapott új sebzés modellt a pzIII? 10körönként kigyullad o0

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Próbáld úgy használni mint egy shotgunt. Messzire tényleg pontatlan (mondjuk IS2-n 83%, a 110en pedig 8% a találati arányom vele) de közelharcban iszonyat nagy a DPM-je, minden T7-8 tankot meg tudtam vele ölni 1v1ben. A HEAT szerintem kompenzálja a hosszú célzási idõt, mert nem kell annyira weak spotokat keresni. Rammer, venti, célzás gyorsító(vagy stab T8ban), trióval jelentõsen javulnak az értékei. nekem pl 10,3 sec alatt töltött be. Szerintem a nagy alfához ez teljesen korrekt.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Este valaki VK DB?

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Ammo rackel nincs baj. Azzal annál inkább, hogy a kitolatós manõvernél át lehet lõni azt a részt ahol a homlokpáncél átmegy oldalpáncéllá. Amiatt rendszeresen megpusztul a töltõ.

A lövegekkel az a bajom, hogy borzasztó gyérek. A D-25T egy nagy zsák szar. Undorítóan lassú célzási idõvel és újratöltési idõvel amin nem segít a HEAT lõszer se. Van még pár ilyen katasztrófális nehéz harckocsi löveg a játékban: 130 mm S-70, 120 mm T53A1, 107 mm ZiS-6, 107 mm ZiS-24, 122 mm BL-9, de egyik se olyan rossz mint a D-25T. Az S-70, BL-9, ZiS-24-nek csak a célzási ideje rossz a többi tulajdonságuk a tierjükhöz képest átlagos vagy jó. A T53A1-nek az újratöltése is gyenge, de tier 10-es átütése van, tier 10-es TD-k, nehéz hk-k ellen is bõven jó. A ZiS-6-nak pedig legalább DPM-je jó. D-25T-vel annak is örülök ha 200 méter feletti célpontot eltalálok, ha át is üti és sebzi is az már szinte bónusz.
A 100 mm 44-100JT, célzási idõben jobb, de annak meg a tûzgyorsasága (6,45) gyenge a sebzéséhez képest. A hasonló sebzásû lövegeknek mind jobb: a Kwk43 és DCA 45-nek 7 (ráadásul ezeknek nagyon jó az átütésük is), az M3-nak 8. Ha ezekkel nyílt terepen kerülök össze simán lenyomnak DPM-ben, a KV-3 + ZiS-6 kombóról nem is beszélve. Szóval a 100 mm-es se igazán jó.

Most azt csinálom, hogy 5 csatánként váltogatom a D-25T és a 44-100JT löveget, hogy melyikkel megy kevésbé rosszul. Eddig a 100 mm-es áll jobban. De még 90k kell a WZ-110-ig. Azon is 3,4-es célzási idejû a D-25T? A tech tree-ben a lövegnél 3,4-et ír, csak nem tudom hogy az a fejlesztett toronyra is érvényes-e.
a hógolyós történeteden besírtam<#nevetes2>

Nemtom, de valami azt súgja nem panelban laksz!<#vigyor1>
nem kell szó szerint venni bakker<#vigyor1> nyilván nem teljes hp-ról gondoltam hanem úgy értettem hogy bujkálsz és jönnek sorban a tankok befelé a darálóba. Egy kivéreztetett IS7-est öröm egy lövéssel kivégezni:-) (HA MÁR SÉRÜLT!!!!)
hát nekem sem ártana egy kis gyúrás.... habár már a sok favágástól is megizmosodok lassan 😄
Nem véletlen, hogy a TD E-100 a legszarabb. Sokan összegyûjtötték rá már elõre tier8-ban is az xp-t, azon meg nem keres a WG.

Igazad van, az itt a fejlécben levõ 😮nline tech tree (wotdb.info)vezetett meg ott van rosszul írva.

Megnézem hogy mikor 1 hitelsz egy IS7et anélkül hogy ammo racken lõnéd. Arra csak az arty képes.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

De sokkal jobb egy szupermenre gyúrt legénységgel, és agyig fejlesztett TD-vel a bozótból shootloni az IS7-est nem?<#vigyor1> bal klikk...egy tank! még egy bal klikk, még egy tank!
Tegnapelõtt volt szerencsém egy ilyen senkiházihoz aki épp magyar volt.Én artyval voltam,õ pedig 13-90el.Miután az elsõ percekben megdöglött folyamatosan irkált,h milyen balfaszok vagyunk artysták.Majd ugyanezt írta az ellenfélnek és ami a legpatkányabb dolog kiadta,h hol kempelnek a mi tankjaink.Persze szóba elegyedtünk és kérdezi tõlem,h van nekem 7es artym.Mellesleg a srác cirka 800 effes 0,66 kill/battle type59 tulajdonos.
Privátban folytattuk és a kétszer jobb statomra is azt mondta hogy szar mert õ 10fps el játszik.Na én ott hagytam abba vele a beszélgetést.

Legalábbis itt így van írva :

http://www.wotdb.info

Itt a cégnél nincs feltelepítve a játék.

A játékban meg mást ír érdekes.

Akkor szoktam rá, amikor a WoW-ban a 150+ alkalommal 1%-on wipeoltunk Ragnaroson, és eltörött a billentyûzetem...
A gold nem egyenlõ az APCR-el. Lehet bármilyen lövedék típus. Gondolom még újonc vagy.

ennyire jó lesz az a waffentróger e-100? Úhy várja mindenki ezt a német TD-t, mint a messiást😛 😄😄 Nem csak TD-vel lehet ám játszani 😄😄 WASD gombokkal lehet mozogni is😛 😄😄
Tessék, ezek vannak.

Ja így Ok a Gold = ACPR -el.

Fura dolgokat mutat a mai nap ez az új xvm <#nevetes1> Ahol totál vereséget jósol, mondjuk ad nekünk 5%-ot vagy 15%-ot max ott úgy elvertük az ellent hogy csak pislogott, ahol meg 95%-os nyerési esélyt jósol nekünk mi kaptunk ki olyan szinten hogy mi pislogtunk!<#nyes> Érdekes...
Hát én nem vágom hogy ezt honnan szedted, de nem is létezik ilyen lövedék. Ez sima High-Explosive (HE), nem pedig HEAT, amit "gold" ammo névvel illetünk.

ha minden idegeskedésem alkalmából le kellene vele nyomnom 10-10 bicepszet jobb meg bal karra akkor akkora bicepszem lenne már mint egy lónak xD
naja, az nekem is jó lenne 😄
habár hely az nincs, meg súlyzóm sem XD
a vascsõ jó mert kurva nehéz, de sok helyet is foglal
Nekem ott van a gép mellett a kedvenc 18 kg - súlyzóm. Minden meccse elött a 30 sec alatt nyomok pár bicepszet, vagy guggolást. Így ideges sem vagyok, tankozok is, meg az edzés is megvan... <#wink>
Characteristics
High Explosive Anti-Tank (HEAT) Type
122 Caliber (mm)
46-76 Armor penetration
349-581 Damage
2,49 Fragments scatter
Used in guns
122 mm D-25TA, 122 mm 37-122JT, 122 mm D-25T

Többen is megfigyeltük mostanában, hogy amikor vesztésre kezd állni a csapat (ami jelentsen olyan 4-5 kill külömbséget) a játék elrendezi, hogy abszolút veszítsétek is el. Mire gondolok? Penetration, de nincs Damage, vagy teljesen ráfókuszálsz a célpontra és 3x egymás után félrelõsz és így tovább, így esélyed nincs megfordítani az állást. Hozzáteszem, hogy ez az észlelés megfigyelhetõ természetesen akkor is, ha éppen te vagy a nyertes csapatban. 4-5 kill különbségeknél sorra gyullasztod ki az ellenséget, pattannak le rólad a lövedékek....Ha eddig nem tûnt fel figyeljétek meg és játszatok ebben a tudatban. És hogy mindez miért jó? Na ezt írjátok le nekem....mert nem tudom.
Ja, esélyes, de legalább gyorsan haladok 😄. Inkább farmolok pluszba mint hogy szívjak egy tankkal.
hjt: Igen, rosszul értelmezed.

Sõt, ha nem lenne annyira minuszos a dolog, akkor a 110en is csak a D25T-t használnám. Pont most tettem fel a 100mm-es gunt, még nem próbáltam ki hogy milyen. Eddig a D25T-vel ezt tudtam produkálni.

Lehet én értelmezem rosszul, de a HEAT az a Repeszromboló gránát, 46-76 mm közötti átütéssel ? És azzal alázol T9-eseket is ?

Ezért nincs neked sose kredited.

Nekem IS2nél inkább az ammo rack volt veszélyes. Bár volt pár alkalom amikor égtem is. A gunjával viszont nem értem mi a problémád. Ha HEAT-el használod akkor messze a legjobb a tierjében. Még a 110-en is iszonyat jól használható. Lazán alázok vele bármit T8ig, még esetleg a T9 tankokat is.

Ezen konteoztam magamban kicsit, amikor megláttam. Pont akkor történik, amikor az xvm-ben kicserélik a számítási módszert. 😊

Úgy látom megint lesz nagy cap-pelés

<#nevetes2>

na ezt nem is szoktam érteni, szerintem lengyelre úgy fordították a fallow me-t: hogy a tank aki megy elõtted és megvéd

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Asszem nem nagyon erõltetem én ma a wot-ot.... inkább valami single player kell 😄
kipörgetem inkább Hitman Absolution-t legnehezebb módban..... -.-"
Le kell tiltani a csetet a francba. Akkor nem lóg bele a sebzés kiírásba és nem kell azt átrakni máshova. 😊

A cseten úgysem történik randomban semmi értelmes.

Bíztató de én most is azt mondom ezt nézzétek meg 😊

Attiskát nem az eszéért szeretjük, a 3001H nálam a legjobban bevált német 6-os.

Vagy amikor az 1 K csatás 500 Effis tankos kattint rád hogy kövesd 😊

Ne is mondd, pont ez az egyik fõ problémám az IS-2-vel is. (A másik az ócska lövegei.) Ez is már legalább 5-ször gyulladt ki szembõl. Meg még legalább ennyiszer oldal/hátulról jött találattól. Pedig egy ideje már a jobbik, 12%-os motor van benne. Tiszta KV-3. Állítom ez a két harckocsim többször gyulladt ki mint az összes többi együttvéve. Sok KV-1S-el találkozok, ezeket könnyû kigyújtani, igaz nem szembõl, hanem oldalról. Ugyanez igaz volt a Type 58-asomra is, motortér találat és jó eséllyel már égett is.

Az IS-7, IS-3 viszont egyszer se gyulladt ki szembõl. Ammo racket néha kaptak, de elég ritkán (mondjuk se perk nincs a legénységnek se wet ammo). IS-4/8-al meg nem is megyek, nem tudom azokkal mi a helyzet. ST-I jól bírja, ritkán gyullad ki és emlékeim szerint a KV-4-el se volt ilyen pronlémám.
Az se jobb, amikor 1-2 ezer körrel rendelkezõ nem is tudom mik, megmondják, hogy mit KELLETT volna csinálni...., hogy ne az elsõ 2 perc után ne 6:0 legyen az állás, és adja a javaslatokat míg bent vagy és, ha nem azt csinálod, akkor anyázik....
az sajna el :/ de most nincs is kedvem inni
van fél liter alma meg fél liter körte pálinkám...
de tegnap is lecsúszott fél liter alma favágás közben, szóval ma nincs kedvem inni 😄
Szerintem a tegnapi pálinka utóhatása 😄
<#pias>