World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD
senki nem hal bele, de jol jellemzi milyen szinten szarnak bele a szolgaltatasba. mert penzert nagyonnagyon jol bekalibrahato h egy szerver milyen szintu elerhetoseget produkaljon.
nem vagy informatikus: a szerverek karbantartasa tervszeru es utemezett. ezek a hetvegi lealalsok nem azok. hanyagsag es nemtorodomseg. mert egy szerverfarm es egy uzemelteto pontosan annyit nyujt amenyiert fizetnek neki.
az h a magyar felsooktatasban ilyen helyzet van, gyongyoruen jellemzi, h mennyire foglalakoznak vele a felelosok. csak itt meg penz sincs ra, h megfelelo szolgaltatast nyujtsanak. ott lenne.
Csak megjegyzem, a fõiskola szervere, tantárgy felvételkor naponta használhatatlan lesz,és így az emberek többsége nem tudja idõben felvenni a neki megfelelõ tantárgyakat...csak azért mesélem ezt el, mert ez például tényleg probléma. Az hogy idõnként szünetet kell tartani a WoT-ban, legfeljebb zavaró hiba.
Storm on the topic of 7x7 companies
"This game mode will work with player ratings and teams will meet the teams of similiar ratings."
http://ftr-wot.blogspot.cz/2013/01/storm-on-topic-of-7x7-companies-7x42.html
Tudod lehet a hiba nálad van. Nem kéne mindenért a WG kurva anyját szidni, egyfelõl. Másfelõl pénzéhesek? Baszki, ingyenes a játék, de talán elfogadható, hogy szeretik a pénzt. Te tán nem szereted? Te ingyen dolgozol? Nem szeretsz fizetést kapni?
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Még szerencse, hogy nem olyan pénzéhesek mint a War Thunder fejlesztõi, akiknél már lehet fizetni a félig sem kész bétájukért.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
ez még mindíg w + bal egér taktikát igénylõ tartály
mindenesetre legelsõ csata, :
Gyõzelem!
Csata: Murovanka 2013. január 29. 19:12:36
Jármû: KV-1
Szerzett tapasztalat: 1 996 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 24 906
Csatában elért Achievement: Mesterlövész, Kiváló soför jelvény: "I. osztály"
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
btw. jó kis teamet kaptam, több mint 4k damage kiosztása után még élt az ellenféltõl 9 tank

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott
Kedvenc emlékem,amikor a Maus-t nem tudtam oldalról átütni,õ meg nem tudott meglõni(lassú torony) egyszerûen megalázott....otthagyott.
Persze mivel spottoltam kiszedték.
E-50-et már nem vettem meg, P2-vel se voltam túl jóban.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Most nézem a t34 952 eff volt anno,most a type t34 1923.Nem mondom,h befejeztem vele,mert a type 58ba 100%os legénységet akarok arany nélkül,most a type t34 csak 93,trehát akár még javulhatok vele.(Igaz arannyal használom)
A többi orosz med milyen?
A t43-at sokat szídják viszont a t44,54-et meg szeretik.
Neked van e-50?Az milyen?Már ki van fejlesztve,de nem akartam stock-ént menni..Free-bõl megvan a torony és a motor(KB 70-80K XP),még a nagyágyúhoz(59k)kell 35k xp.
Régebben azt írták(2-3hónapja),ha p2-t szerettem,az E-50et imádni fogom.Nekem nagyon bejött a Panter2.
De a kínai kópia nekem csak free frag-nek tûnik a Jumbo-ban.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Type 58 jármû kifejlesztve. Elköltött tapasztalat: 33000. Elköltött szabad tapasztalat: 0.
Tényleg ilyen gyatra,vagy a t34/85 sem olyan rossz,mint anno nekem tûnt?
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Fehérzokni meg lakkcipõ kombóval leugrani a helyi bálba.Ott buddhára inni magad szabadon.Másnaposan meg ostorral váltani a csatornát a tévén.Na az az igazi falusi élet. 😊
- IS-3 confirmed NOT to become a premium tank
- Komarin won't return in 0.8.4
- 10 new maps planned for 2013, part of them will be "Asian-style", part will be "city-style" á la Himmelsdorf, Stalingrad is possible (Storm adds: 11, not 10)
- T-50-2 will be replaced in 0.8.6 (not totally 100 percent), according to Evily, first comes British TDs, then German meds, then British arty, it is confirmed the devs don't to put out too many tanks at once
Finomságok.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"