World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ximix
2 x crew xp milyen gyakran szokott elõfordulni ?
Mydgard
Ez a Tiger 2 hatalmas foskupac... Folyamatosan szarra lonek en meg lepattanok mindenkirol, mar alig varom hogy tullepjek rajta. Ez a tank egy katasztrofa.

Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD

Szerintem valószínûleg azért is tûnik gyakoribbnak a szerverleállás, mert itt egy szerver van (nem fizikailag), más játékoknál meg általában 10-30 ember van egy szerveren. Ha az behal, mégy egy másikra.

Nem hinném hogy szarnának bele. Hibák elõfordulnak ennyi, kár ezt túlragozni, egyrészt, másrészt meg mindenért a WG a hibás manapság. Szar a játékuk, szar a szerverük, szar az idõ...szar a szar is...és pénzéhesek. Hát azért már egy kicsit túlzás

senki nem beszelt tragediarol. de sejtve a ceg beveteleit, ahhoz kepest ez az igenytelenseg csucsa, ha egy szerver a leginkabb hasznalat idopontban elerhetetlen lesz.

senki nem hal bele, de jol jellemzi milyen szinten szarnak bele a szolgaltatasba. mert penzert nagyonnagyon jol bekalibrahato h egy szerver milyen szintu elerhetoseget produkaljon.

nem vagy informatikus: a szerverek karbantartasa tervszeru es utemezett. ezek a hetvegi lealalsok nem azok. hanyagsag es nemtorodomseg. mert egy szerverfarm es egy uzemelteto pontosan annyit nyujt amenyiert fizetnek neki.

az h a magyar felsooktatasban ilyen helyzet van, gyongyoruen jellemzi, h mennyire foglalakoznak vele a felelosok. csak itt meg penz sincs ra, h megfelelo szolgaltatast nyujtsanak. ott lenne.
Nekem nem laggolt sohasem a játék, valami gép baj van ott.

Szörnyû tragédia, hogy idõnként van egy szünet a játékban. Valahogy ezt nem értem bajnak. Nem vagyok informatikus, lehet tévedek, de szerintem minden karbantartása szorul, tehát a szerverek is, és mindennel lehetnek problémák. És ez különben is csak egy játék, és nem napokra omlik össze a szerver, nem az történik ,hogy juj szerver összeomlás a megvásárolt tankom elveszik...semmi katasztrófális. Bosszatnó , nem mondom hogy nem bosszantó, de ez azért nem olyan égbe kiáltó hiába.

Csak megjegyzem, a fõiskola szervere, tantárgy felvételkor naponta használhatatlan lesz,és így az emberek többsége nem tudja idõben felvenni a neki megfelelõ tantárgyakat...csak azért mesélem ezt el, mert ez például tényleg probléma. Az hogy idõnként szünetet kell tartani a WoT-ban, legfeljebb zavaró hiba.

..azert mert ingyenes a jatek, nem kene azt jelentenie, plane sejtve megis milyen profittal dolgoznak, h az eu szerver hetvegenkent rendszeresen lerohad..
ez azert nem hangzik elsore rosszul..

Storm on the topic of 7x7 companies
"This game mode will work with player ratings and teams will meet the teams of similiar ratings."

http://ftr-wot.blogspot.cz/2013/01/storm-on-topic-of-7x7-companies-7x42.html
Köszönöm, bár szerintem nem volt olyan jó poén,de ha szerinted vicces vagyok akkor oké. <#taps>
Tudod lehet a hiba nálad van. Nem kéne mindenért a WG kurva anyját szidni, egyfelõl. Másfelõl pénzéhesek? Baszki, ingyenes a játék, de talán elfogadható, hogy szeretik a pénzt. Te tán nem szereted? Te ingyen dolgozol? Nem szeretsz fizetést kapni?

popey8
Szörnyen vicces vagy mondhatom. Remélem te is belaggolsz úgy, mint én. Bukjál vagy 20-30k kreditet és akkor majd meglátom mennyi kedved lesz poénoskodni. Nem annyira nagy összeg, de akkor is bosszantó.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Pénzéhes egy szemét tetû fos köcsög banda. Például nálunk most esik a hó és még erre se képesek, hogy itt ne essen. Kapják be.

Még szerencse, hogy nem olyan pénzéhesek mint a War Thunder fejlesztõi, akiknél már lehet fizetni a félig sem kész bétájukért.

popey8
Ennek a rohadék WG-nek annyi pénze van, mint a szemét, de nem képesek normális szerver parkot létrehozni. Ez idõtájt szinte mindig laggolok és eddig azt hittem, h a szétosztott net miatt történik. Most azonban kiderült, h tévedtem, mert jelenleg a házban senki nem használja a netet rajtam kívül, mégis alig lehet játszani a laggtól. Ennyi szerverösszeomlás után se képesek fejleszteni? Nem hiszem el.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

visszavettem a KV-1et, tettem rá +páncélt, hát õõõ, nem gyors :-)
ez még mindíg w + bal egér taktikát igénylõ tartály

mindenesetre legelsõ csata, :

Gyõzelem!
Csata: Murovanka 2013. január 29. 19:12:36
Jármû: KV-1
Szerzett tapasztalat: 1 996 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 24 906
Csatában elért Achievement: Mesterlövész, Kiváló soför jelvény: "I. osztály"

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

600 hpról egyhitelte az ellenfél M12-je az ISU-t, akivel épp küzdöttem, így hozzásegítve engem a "Lucky" kitüntetéshez 😄

btw. jó kis teamet kaptam, több mint 4k damage kiosztása után még élt az ellenféltõl 9 tank

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

toocha
Okés, sikerült az xvm-et beállítani.

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

toocha
sry

toocha
Gyors, nagy ROF-os, amolyan körbeszaladgállak míg agyvérzést kapsz tank, kis sebzéssel. Szerintem klafa.

A cromwell mit tud?Csak mert én sztem vadászni,bár ettõl még jó lehet jó kezekben.

toocha
Ehhez akkor telepíteni kell a legújabb xvm-et, és a wotstat(vagymi..)legújabbat?

cromwell a legjobb sztem meg a vk3601h bár az már inkább heavy kategória. Amúgy annyira nem rossz a kínai type58, elég jó a rofja, sztem picit mozgékonyabb, mint a t-34-85. Nem váltja meg a világot, de viszonylag kellemes vele játszani.
Nekem nagyon bejött a p2.
Kedvenc emlékem,amikor a Maus-t nem tudtam oldalról átütni,õ meg nem tudott meglõni(lassú torony) egyszerûen megalázott....otthagyott.
Persze mivel spottoltam kiszedték.

A T-43 az egy korrekt hetes med, csak szeret kigyulladni. Amúgy semmi extra. T-44 fullosan egész baráti, közelharc az erõssége.

E-50-et már nem vettem meg, P2-vel se voltam túl jóban.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

mennyire kegyes hozzá az MM? Pl a 3k61 nagyon gyakran van t6 csatában

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Akkor lehet,h 1x vissza kéne venni.Bár valóban régen mentem,s azóta ragadt rám némi tapasztalat.
Most nézem a t34 952 eff volt anno,most a type t34 1923.Nem mondom,h befejeztem vele,mert a type 58ba 100%os legénységet akarok arany nélkül,most a type t34 csak 93,trehát akár még javulhatok vele.(Igaz arannyal használom)
A többi orosz med milyen?
A t43-at sokat szídják viszont a t44,54-et meg szeretik.
Neked van e-50?Az milyen?Már ki van fejlesztve,de nem akartam stock-ént menni..Free-bõl megvan a torony és a motor(KB 70-80K XP),még a nagyágyúhoz(59k)kell 35k xp.
Régebben azt írták(2-3hónapja),ha p2-t szerettem,az E-50et imádni fogom.Nekem nagyon bejött a Panter2.

mostmár akkor random felbukkano Alma-k lesznek a következõ patchben amik instant tüzet okoznak a 20méteres körzetében levõ tankokon.

Nemrég vettem vissza a T-34/85-öt és szerintem is sokat javult a régi önmagához képest😊. A Type58-ról meg igazából elmond mindent a 128penes ágyúja + rosszabb negatív kitéríthetõség meg a gyengébb (T34/85 régi motorjával egyengértékû) 520LE-s motor.

A T-34/85 azóta a legjobb hatos med, amióta elvették tõle a 100 mm-est, és mozgékonyabb is lett több hp-val.

De a kínai kópia nekem csak free frag-nek tûnik a Jumbo-ban.

Azért 50 csatát illik lenyomni egy tankkal mielõtt leoltjuk.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Nekem a töltõ képernyõn még az alap eff .számítási képlet van beállítva, csata képernyõn pedig a wn6-os értéket látom.
Az tök jó mert anno ott hagytam abba az orosz med ágat,nem tetszett,igaz régen volt.

Type 58 jármû kifejlesztve. Elköltött tapasztalat: 33000. Elköltött szabad tapasztalat: 0.

Tényleg ilyen gyatra,vagy a t34/85 sem olyan rossz,mint anno nekem tûnt?

Eleve fullosan indultam neki, nem alapfelszereltséggel vittem csatába. Azért a 10. meccs után (persze a teljesen kifejlesztett állaptoában) már le lehet szûrni, hogy mennyire áll kézre az adott hk. És különbözõek vagyunk, van itt egy fórumtárs, aki pl. nagyon szereti ezt a típust, de Õ nem írt ismertetõt.

T-34/85 tesco-s, lebutított kiadásban.

tudod mi ilyenkor a megoldás? platoon

Hi.A type 58-ról akinek van,mi a véleménye?Meg esetleg az utána lévõ medekrõl.Thx.

Lehet, igen. Nálam alt-ra a név felett: csata szám-eff-wr-wn6 van beállítva (ugyan így kezdõ és tab képernyõre is)

nekem ne akarja senki se megmagyarázni hogy tegnap 77%-os Win Rate-m volt, ma meg nem tudok nyerni 23 csatából csak 3-at, hogy az véletlen mert azt is elküldöm oda!!!!! rohadt manipulált fasszopó WG!!!
Azt írták róla, hogy nem prio, max év végén. De az új pályák jól jönnének, fõleg a faszányos városi cuccok.
na elküldtem a WG-t általános chaten a kurva anyjába.... erre chatbannt kaptam nem egy Lõwét :/
Random_
Na végre valaki! Én is imádtam a 3001(H)-t, nekem a 3601(H) volt a kínszenvedés. 😊

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Meg úgy menni diszkóba, hogy nem kapcsolod le a traktorról az ekét.

toocha
Olyat lehet csinálni, hogy effit, és wn6-ot is mutasson az xvm?

Japán mifaszom tankok? A japók hiányoznak még de tényleg.

30 meccsel vele a hatad mogott minek irsz illetve megis mi alapjan irsz leirast rola a faq-ba??
Gyerekek!
Fehérzokni meg lakkcipõ kombóval leugrani a helyi bálba.Ott buddhára inni magad szabadon.Másnaposan meg ostorral váltani a csatornát a tévén.Na az az igazi falusi élet. 😊

Kisvárosban nõttem fel, szeretem is a nyugit. Cserébe évek óta milliós városokban élek. Asszony mondjuk szereti, én már nem annyira.

na akkor majd elhívlak egyszer egy cocavágásra 😄 persze 2 cocát egy nap 😄 meg egy kis hurkatöltés... másnap meg pihenés képpen egy kis favágás, fahordás le a pincébe 😄
Master91
- Japanese hightier tanks are "rolling coastal defense fortresses", they had tanks planned with 150mm, 200mm, 280mm guns

- IS-3 confirmed NOT to become a premium tank

- Komarin won't return in 0.8.4

- 10 new maps planned for 2013, part of them will be "Asian-style", part will be "city-style" á la Himmelsdorf, Stalingrad is possible (Storm adds: 11, not 10)

- T-50-2 will be replaced in 0.8.6 (not totally 100 percent), according to Evily, first comes British TDs, then German meds, then British arty, it is confirmed the devs don't to put out too many tanks at once

Finomságok.
Én falun nõttem fel és sose voltam érte odáig 😄. Nekem a városi élet adja, sokkal pörgõsebb 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"