World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Hát igen,1280 x 720 videó 11 perc vagy 7giga, 2 részletben.
Aztán a kézifékkel átkonvertálni,a végén meg marad 120 mb,jó minõségü anyag.
Off vége.
I7 7700k, HyperX16GB ram (~2700 mhz :),Rx5700 8gb,120gb m2 win10(nem szeretem,de kell,nem megy minden w8.1 alatt) + 4 TB WD Red adat,Samsung 860 EVO 500GB játék.
Naszóval, torrent oldalakról lehet leszedni olyan frapsot aminek minden funkciója mûködik idõkorlát nélkül, csak bírja az ember vasa.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
A fraps 30 másodperce amúgy is lehet akár 500MB ha éppen akciódús az a 30 másodperc.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Nekem most azért kellene ez, mert csupán 1 30mp-s rész az egész videóból az érdekes.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
I7 7700k, HyperX16GB ram (~2700 mhz :),Rx5700 8gb,120gb m2 win10(nem szeretem,de kell,nem megy minden w8.1 alatt) + 4 TB WD Red adat,Samsung 860 EVO 500GB játék.
csoszi:esetleg próbáld ki ezt a linket,ha regisztrálsz rá, akkor a feltöltött ripléjt konvertálják,meg felrakják a jutubra,neked meg küldik a linket hozzá,de én még nem próbáltam ki sose.
Próbálkoztam Fraps-el, folyamatos, hibaüzenet, leállás
Free Sreen Video Recorderrel, ez is csak fekete képernyõt vesz fel + nagyon buta.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
E-50 Ausf.M jármû kifejlesztve. Elköltött tapasztalat: 183010. Elköltött szabad tapasztalat: 0.
Megvenni meg se kredit...se kedv,talán következõ teszten adok neki egy esélyt.
lightal meg az artykat
heavyként k..g artyk :D
meddel so-so csak találjam meg
Tomb of Freedon Nadd- Alliance Of Hungary http://allianceofhungary.enjin.com/home http://www.youtube.com/user/hunstryker/videos
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
WOT nick: tepi1
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
És már elég szép a verziószáma is. <#eplus2>#eplus2>
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
annyira nem foglalkozok ezekkel a hülye skill-ekkel....
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
Swedish people are albino monkeys