World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tono34
BIA = Brothers in Arms. Legénységi képzettség.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

fraps: ezt még a google fordító sem tudja. (mi az?)

Nem enged a mátrix privát üzenetet írni. Az lenne a kérdés, hogyha a bank visszaigazolja a sikeres átutalást onnantól mennyi idõ míg megjelenik a gold a játékban?
Gondolom azért a batchat még a firstlady nem ? <#szeret><#mf1>
OFF:
Hát igen,1280 x 720 videó 11 perc vagy 7giga, 2 részletben.
Aztán a kézifékkel átkonvertálni,a végén meg marad 120 mb,jó minõségü anyag.
Off vége.

I7 7700k, HyperX16GB ram (~2700 mhz :),Rx5700 8gb,120gb m2 win10(nem szeretem,de kell,nem megy minden w8.1 alatt) + 4 TB WD Red adat,Samsung 860 EVO 500GB játék.

Én egyik megvételét sem bántam meg, eleinte az 50B-t igen, de aztán buffolták, most már egész használható vas. E-50M vásárlását sokáig halogattam, mielõtt kijött volna már akkor volt az E-50-en 350k felesleges xp, ehhez képest csak egy hónapja vettem meg, de nem bántam meg. Tök szokatlan a T-62A és Batchat után, hogy van egy t10 medem, amirõl már pattognak. :-D

patchaou
Low shit noob fórummotor... Mentol 1-0 oda

Naszóval, torrent oldalakról lehet leszedni olyan frapsot aminek minden funkciója mûködik idõkorlát nélkül, csak bírja az ember vasa.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Erre semmit nem adott a google. :)

Köszönöm. Iszonyat mennyiségû melót megspóroltál nekem ezzel a hozzászólással. Mondjajad meg, hogy hova küldjem a söröket.

Mondom töltsd be a virtualdub-ba és ott vágd meg pontosan azt a 30 másodpercet majd mentsd tömörítve.
A fraps 30 másodperce amúgy is lehet akár 500MB ha éppen akciódús az a 30 másodperc.

patchaou
Napok óta rendszeres nálam a 8-15 fps. Eddig ilyen nem volt. A gép ma ki lett pucolva, átpasztázva. C formázva, windows újrarakva. Különféle driverek kipróbálva. Szûz játék modok nélkül, tweakerrel és a nélkül, ugyanaz a helyzet...

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Busty Impact Analizer
Azért mert neked van fent codeked az uncompressed avihoz amit a fraps csinál:)

Mi a BIA? ButtfuckedInAction?

Srácok mi lehet a gond, ha nekem az xvm mod nem írja ki a százalékokat. De pl. a sebzést, meg a találatokat igen.
Köszi, ismerem.
Nekem most azért kellene ez, mert csupán 1 30mp-s rész az egész videóból az érdekes.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

nekem a fraps nézhetõ videót csinál,igaz a MPclassic-ot használom nézésre

I7 7700k, HyperX16GB ram (~2700 mhz :),Rx5700 8gb,120gb m2 win10(nem szeretem,de kell,nem megy minden w8.1 alatt) + 4 TB WD Red adat,Samsung 860 EVO 500GB játék.

Valószínû szerveroldali a gond. Én is tapasztaltam a laggot. Tegnap teamkill is volt belõle. TD-vel céloztam, lõttem, egyszer csak belaggolt, és 2 seccel késõbb ott volt elöttem egy csapattárs roncsa. Mondja a srác utánna a cseten, hogy õ is laggolt, és nem tudott kanyarodni, ahol akart...
Sziasztok.
csoszi:esetleg próbáld ki ezt a linket,ha regisztrálsz rá, akkor a feltöltött ripléjt konvertálják,meg felrakják a jutubra,neked meg küldik a linket hozzá,de én még nem próbáltam ki sose.

A fraps érdekes mert nálam azonnal visszanézve szintén fekete képernyõt ad viszont ha betöltöm a virtualdub-ba ott meg jó majd megvágva elmentem tömörítve és hibátlan lesz.

Hehe én így vagyok az 50b-vel,de azért az e50M-t tuti megvenném,ott van elõrelépés!amx-nél nem sok,vagyis amennyi ,az nem ér 6fél millát az tuti!
Tudtok mondani 1 olyan programot, ami ha teljes képernyõs WOt visszajátszást akarok felvenni, nem csupán a fekete képernyõt veszi fel?
Próbálkoztam Fraps-el, folyamatos, hibaüzenet, leállás
Free Sreen Video Recorderrel, ez is csak fekete képernyõt vesz fel + nagyon buta.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Kifejlesztve:
E-50 Ausf.M jármû kifejlesztve. Elköltött tapasztalat: 183010. Elköltött szabad tapasztalat: 0.

Megvenni meg se kredit...se kedv,talán következõ teszten adok neki egy esélyt.
Amikor artyval megyek kihívás a scout tankokat levadászni
lightal meg az artykat
heavyként k..g artyk :D
meddel so-so csak találjam meg

Tomb of Freedon Nadd- Alliance Of Hungary http://allianceofhungary.enjin.com/home http://www.youtube.com/user/hunstryker/videos

az artyknak sosincs igazuk! <#idiota>

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Szerintem túlterhelt a szerver,a klánomon belülis többen panaszkodtak lagra.Nekem stabil 110-125fps 23-35ping

WOT nick: tepi1

viszont érdemes megnézni azt is, hogy, hogy sír az egyik arty és szapulja a WG-t a sok scout miatt :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Azt kellene valahogy kideríteni, hogy a hiba az én készülékemben van-e, vagy a szerveren. Megpróbálom holnap újrarakni a játékot, hátha segít, meg újrarakom a videokártya drivert.

azért abban igaza volt az artynak, hogy bemákoltad az AP-t tõle :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Na aki eddig kételkedett a személyre szabott szopóágban itt a bizonyíték a létezésére. <#rolleyes>

És már elég szép a verziószáma is. <#eplus2>

Az elsõ 10 perc annyira "meggyõzõ" volt hogy lesz az 1 hét is a WoT mellett :D.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Hali!Ezt én vagy kétnapja folyamatosan tapasztalom,borzasztó idegesítõ mert csaták mennek el rajta.Fõleg közelharckor laggol.Nekem semmilyen mod nincsfent.

Tegnap este iszonyatos mikrolagok voltak a játékban kilenc-tíz körül. Idegesítõ, mert többször emiatt nem sikerült eltalálni az ellenfelet. Aztán újraindítottam a gépet, letöröltem az összes modot és ugyan javult, de el nem tûnt. Valakinek ezzel kapcsolatban van valami tapasztalata, esetleg ötlete, hogy mit lehet tenni? Olyankor lagol egy istenesebbet, amikor megjelenik egy új tank a pályán, vagy amikor hirtelen marha nagy lövöldözés kezdõdik.

Lesz az 1 naps is a véleményeket hallgatva. xD

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

LoL szééép. Csoda hogy sikerült a sok 4x winratest látva.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Én vettem. Ha aktuális, szólj. :)

WZ-120 nagy gun gameplay :D
Meccs-eldöntõ megoldásokkal fûszerezve^^

Egyenlõre tárgytalan!
1 tankomon sincs BIA pedig van vagy 42-43 tankom :D
annyira nem foglalkozok ezekkel a hülye skill-ekkel....
Siemanko! Aki vett már goldot átutalással az privátban írjon rám légyszives. Köszönöm!
hát a front az gyenge,nálam annyira nem jellemzõ a modul sérülés, bár volt azért már. De ha facehugba tud kerülni az ember, akkor a másik tanknak reszeltek:D
Én két szerencsés medáltis úgy kaptam,hogy lepattant rólam az arty lövése és saját magát lõtte ki :)

Viszont kár hogy a frontra érkezõ lövések vagy kigyújtanak, vagy a drivert ütik ki :(.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

hehe :D

Höhöhö, kijött az Aliens Colonial Marines :D. Szerintem most vagy 2 napra skippelve lesz a WoT :D.

Kis kedvcsináló kínai medekhez, aki szereti a medeket, annak kötelezõ darab ez a 7es. Iszonyat, hogy ez a facehug mennyire hatásos a tier7 heavyk ellen, sztem jó párszor elküldtek már a sunyiba:D
Yoyo
Nekem is hasonlóan lett meg 4vs5 med küzdelem pzIV-el voltam 6-os csatában az ellen artyja gondolta jól kilõ, helyettem a mellettem álló T-58-at sikerült neki telibe vernie:)

patchaou
Szokásos, bia, javító, aztán sofõrnek menjen egy rammoló.

DarkHorSe
Medbe legenysegnek milyen skilleket fejlesszek ki? E-50re gondoltam

Swedish people are albino monkeys&#65279;

patchaou
Azért mert az nem számol, csak számokat pörget hogy látványos legyen. Aztán amikor lecsekkolt minden értéket akkor kiírja hogy mennyi az annyi.