World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az a 2 nem függ össze. <#mf1>
Ha ügyes vagy és picit szerencsés is, könnyen megvan az. <#eplus2>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

én az alacsony effi és a szerencsés medál közti összefüggést látom 😄
csomó low effis gamert láttam aki televan vele.... nekem meg még mindig nincs meg 😞
38% az IS-3-mal?
9 éves fiam 51%-ot ment vele úgy, hogy megáll a semmi közepén, és elkezd célozgatni és lõni, szép megfontoltan.

Valszeg Kevin hasonló életkorú, csak nem bírja kezelni az egeret sem. Viszont: ettõl függetlenül valószínûleg jobban élvezi, mint ennek a fórumnak a teljes tagsága együttvéve.. 😄
Nem szeretek arra várni perceket, hogy a másik is meghaljon. <#zavart1>
Hisz: "a jó tankos rossz körülmények között mutatkozik meg"
Komolyra fordítva a szót: Tényleg nem tudom miért van így. Inkább megyek randomban, mint szakaszban, vagy században (kivétel ez alól a cw). Pedig klánomban is van jó néhány ügyes játékos.

Csak más talált összefüggést az alacsony winráta, és a Legyõzhetetlen medálok között?
Is8as Ánulu:

Úszni próbáló Amx50120as Ánulu:

Ezek alapján a bann ellenõrzéseket szerintem lehetne kötni a medál gyakoriságához.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

9 kill Pantherral...

jó kezdés remélem a többi is hasonló lesz
Én ha lehet az esti CW-k kivételével most hanyagolom a wotot ha lehetséges. A DMC kifejezetten idegnyugtató tud lenni az utóbbi idõszak grindjei után.
Miért nem mész valakivel platoonba legalább?

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Örülök, hogy neked legalább tetszik.
Mi 14en nem örültünk ennek ennyire.

A WN6 az XVM új számítási módja.

Si vis pacem, para bellum!

*sírvaröhög a padlón*

te állat <#taps>

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Nem nyomok semmit, csak random csatákat, de ha ez így megy tovább akkor beveszek 1-2 xanaxot.
Meg iszok rá 1-2 pálinkát.

Win Rate: 41.0%
Hát valahova az australopitecus és a homo habilis közé tippelném.

ÁNULU TOPTANK!
ÁNULU VÉDI A BÁZIST!
ÁNULU NEM MOZOG, NEM TÉVED EL!
ÁNULU HE LÕSZERT HASZNÁL, MERT AZ SEBEZ!

EzMiEz???
[/url][/img]
Eheti High Five contest: SU-100

értem köszi a választ

Sunsetjoy
És ezek után mondja valaki, hogy a VK3001 P meg a Churchill I kukára való tank. Nincs azokkal semmi baj 😄

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Egy vérbeli WOT-s

te csoszi nekem is adj már a cuccból amit nyomatsz mert én is szeretném ezt a játékot ennyire felhõtlenül élvezni <#nyes>

Szerintem csak annyi, hogy a WN6 minden hatos alatti tankot hatosként értelmez, a WN4, pedig ugyanez csak négyesekre. Kiszûrve a paedotankozással összehozott eredményeket.

Kicsit dicsekszek itt is ha nem gond. <#hawaii>

Victory! Map: ! Map: Siegfried Line 2013. február 25. 10:49:08
Vehicle:: Churchill I
Exp: 10 530 (x5) + Credits: 42 285
Achievements: : Pool medál, Top Gun, Kiváló Lövész, Pusztító, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"

wot nick: PsychoTrooper

Maala
Szenvedd túl magad rajta 2x-ezõkkel, hidd el, megéri. Mire elérsz Amx 50 100-hoz, még a stílus is meglesz, hogy kell azzal játszani... Csak kapsz mellé pluszban +5 skulót. 😛

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Lehet hogy hülyeséget kérdezek de mit jelent az a WN4 meg WN6 és mi a különbség a kettõ között?

Acélfal! HÁHÁÁÁHÁÁÁÁÁÁ ANULU ACÉLFAL! <#nevetes1>

ANULU VEZET HARCKOCSI! <#idiota><#banplz>

Sziasztok! Elértem az E-50-et, kérdésem az lenne, hogy milyen felszerelést érdemes rá rakni és milyen képességeket?
Elõre is köszönöm a válaszokat. 😊
Pedig nem rosz az csak olyan szituációkba kell keveredni vele ahol k tudod használni a rofját. Egy IS-t szemtõl szemben simán leburstöl ha alkalma adódik rá.

Tono34
Valószínûleg bennem van a hiba. Nem igazán találtam rá a helyes használati stílusra. Ellentétben az AMX M4-el, ami nagyon jó kis tank 😊

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Az alfájával nincs bajom, ha épp nem rám figyelnek, jó pár lövést le lehet adni, mire újra fedezékbe kell vonulni.

A bajom az olyanokkal van, mint ez:

Direkt maradtam kint, kíváncsi lettem, hogy vajon hagyja-e a randomistenm vagy mehetek-e megint kecskét áldozni kakassal.

Na azt meg hogyan.
Istenkirály opé az a tank, számomra a legjobb T8-as heavy. Csak nem nehéz stílusba kell vele menni.

Na a kínai T-34 másnál is ilyen akkor,azt terveztem arról is megyek med ágon,nem csak a lightokkal,de nincs az az isten hogy még 1x összegürizzek vele 30Exp-t,annál tényleg megy mindenfelé a lövés,meg mintha mágnes húzná a lövését az ellenfél legpáncélozottabb pontjára😊
Nem rossz tank,jött vele az eredmény,csak utálom a légypiszok alfasbzését...
Na azt a T7-es tankot én is elfelejteném legszívesebben😄
(nagyon nem jött be,és sajnos elvileg abból fog indulni a 2. ág)
Az 50-100 az Szuper-OP valamicsoda,már csak azért megéri nekilátni.
A kínai T-34 ágyújától dobja le az agyam a láncot. Tegnap is lövöldözök a kis gyorstüzelõvel, és egymás után többször nyomja a nullásat. Már ezer éve végeznem kellett volna a nyavajással, de csak tolat vissza fedezékbe és nem akart megdögleni az istennek sem. Más ágyúnál nem volt ennyire feltûnõ. Nem tudtam eldönteni, hogy csak azért, mert annyira gyakran lõ és ezért többnek látom a nullásakat, vagy tényleg.

Tono34
AMX M4 (1945) pedig jó kis tank, egyik kedvencem volt 70%-os winrate 😊

Csak és kizárólag mint támogató szabad használni, mert a rászálló légy is sebzi.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Tono34
50-100-nál elment a kedvem attól az ágtól.

na azt a vasat elfogadnám fullosan.... tetszik kinézetre is meg sztem jó teljesítményre is.... de nincs az az isten hogy kihúzzam 😄
anno. amx 50 100ra akrtam rámenni (én barom)
de a 7es francia hvy-vel nem bírtam játszani olyan gagyi :S és eladtam mert beidegültem XD
de nem is baj.... mert megvettem KT-t, helyette és az legalébb egy kíváló tank 😊
Meglett a 120-as ágyú az Amx50-120-ra.
Elsõ sokk az ára miatt ért...300ezer+kredit egy lövegért...komolyan?
Második meg akkor amikor egy Caernarvonba(vagy mi a fenébe) 4-bõl 2 sebzett😄
Igazi bûvész löveg össze-vissza tünteti el a lövéseket.
(de azóta mentem vele pár kört,érezhetõ a javulás ezzel a gunnal)
E100 fix

Ezen az oldalon megnézheted
Wotdossier
Tono34
Nekem megvolt már a Master Tanker és kijelzi nekem, hogy mi hiányzik még hozzá.

ÖÖÖ.... acc eladás hogy mûködik? Láttam vagy 2 odlalt gugliban ami ezzel foglalkozik. Bár ami jobban érdeklne az ár megállapítása, hogy kb mennyit lehet elkérni miért.
Igazi titánok harca! 😄

Si vis pacem, para bellum!

Végül is még betehetett volna pár SPG-t.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Victory!
Battle: Murovanka 2013. február 25. 0:22:16
Vehicle: M5A1 Stuart
Experience received: 3 290 (x5 for the first victory each day)
Credits received: 26 560
Battle Achievements: Confederate

Lehetett is nem az a baj. De ez mégis mi a fasz? xD
Ez machmaking? 😄

Most miért? Ez neked éppen jó leosztás. Lehet kergetõzni a többi scouttal.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Jó részletes stat, jó tudni, hogy van ilyen...Kösz<#wave>

Uram isten...

13000 feletti csatára ennyi kill???
Ezért komolyan meg kell dolgozni,gyakorlatilag DIREKT nem kilõni az ellenséget.
JeffDunham
http://wot-dossier.appspot.com

Itt. A cache file-t feltöltöd a leírtak szerint. Ott a master tanker menüpont, kiírja.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ