World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha ügyes vagy és picit szerencsés is, könnyen megvan az. <#eplus2>#eplus2>
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
csomó low effis gamert láttam aki televan vele.... nekem meg még mindig nincs meg 😞
9 éves fiam 51%-ot ment vele úgy, hogy megáll a semmi közepén, és elkezd célozgatni és lõni, szép megfontoltan.
Valszeg Kevin hasonló életkorú, csak nem bírja kezelni az egeret sem. Viszont: ettõl függetlenül valószínûleg jobban élvezi, mint ennek a fórumnak a teljes tagsága együttvéve.. 😄
Hisz: "a jó tankos rossz körülmények között mutatkozik meg"
Komolyra fordítva a szót: Tényleg nem tudom miért van így. Inkább megyek randomban, mint szakaszban, vagy században (kivétel ez alól a cw). Pedig klánomban is van jó néhány ügyes játékos.
Csak más talált összefüggést az alacsony winráta, és a Legyõzhetetlen medálok között?
Is8as Ánulu:
Úszni próbáló Amx50120as Ánulu:
Ezek alapján a bann ellenõrzéseket szerintem lehetne kötni a medál gyakoriságához.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
jó kezdés remélem a többi is hasonló lesz
Miért nem mész valakivel platoonba legalább?
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Mi 14en nem örültünk ennek ennyire.
Si vis pacem, para bellum!
te állat <#taps>#taps>
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Meg iszok rá 1-2 pálinkát.
Hát valahova az australopitecus és a homo habilis közé tippelném.
ÁNULU VÉDI A BÁZIST!
ÁNULU NEM MOZOG, NEM TÉVED EL!
ÁNULU HE LÕSZERT HASZNÁL, MERT AZ SEBEZ!

[/url][/img]

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Victory! Map: ! Map: Siegfried Line 2013. február 25. 10:49:08
Vehicle:: Churchill I
Exp: 10 530 (x5) + Credits: 42 285
Achievements: : Pool medál, Top Gun, Kiváló Lövész, Pusztító, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"

wot nick: PsychoTrooper
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

ANULU VEZET HARCKOCSI! <#idiota>#idiota><#banplz>#banplz>

Elõre is köszönöm a válaszokat. 😊
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
A bajom az olyanokkal van, mint ez:
Direkt maradtam kint, kíváncsi lettem, hogy vajon hagyja-e a randomistenm vagy mehetek-e megint kecskét áldozni kakassal.
Istenkirály opé az a tank, számomra a legjobb T8-as heavy. Csak nem nehéz stílusba kell vele menni.
Nem rossz tank,jött vele az eredmény,csak utálom a légypiszok alfasbzését...
(nagyon nem jött be,és sajnos elvileg abból fog indulni a 2. ág)
Az 50-100 az Szuper-OP valamicsoda,már csak azért megéri nekilátni.
Csak és kizárólag mint támogató szabad használni, mert a rászálló légy is sebzi.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
anno. amx 50 100ra akrtam rámenni (én barom)
de a 7es francia hvy-vel nem bírtam játszani olyan gagyi :S és eladtam mert beidegültem XD
de nem is baj.... mert megvettem KT-t, helyette és az legalébb egy kíváló tank 😊
Elsõ sokk az ára miatt ért...300ezer+kredit egy lövegért...komolyan?
Második meg akkor amikor egy Caernarvonba(vagy mi a fenébe) 4-bõl 2 sebzett😄
Igazi bûvész löveg össze-vissza tünteti el a lövéseket.
(de azóta mentem vele pár kört,érezhetõ a javulás ezzel a gunnal)

Wotdossier
Si vis pacem, para bellum!
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Battle: Murovanka 2013. február 25. 0:22:16
Vehicle: M5A1 Stuart
Experience received: 3 290 (x5 for the first victory each day)
Credits received: 26 560
Battle Achievements: Confederate
Lehetett is nem az a baj. De ez mégis mi a fasz? xD
Ez machmaking? 😄
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

13000 feletti csatára ennyi kill???
Ezért komolyan meg kell dolgozni,gyakorlatilag DIREKT nem kilõni az ellenséget.