World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pedal to the metal...
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Westfield,stock KV4-el megyek. Végjáték. Elindulok foglalni egy AMX 50 100 társaságában. Az ellennél egy VI-os Lorr. arty, kilövi az AMX-et. Mivel az ellen is halad lassan egy maussal a mi bázisunkhoz és amúgy is esélytelen kergetnem a francia artyt beállok foglalni. Egyet belelövök ugyn, de marad 14HP-ja és bujkál a dombok mögött. Mindig kikukucskál, hogy tudjon engem lõni. Én meg mindig mozgok oda vissza, hogy ne találjon olyan biztosan be. És a már megdöglött Tiger II-nk meg ugat folyamatosan, hogy reportol, mert bot vagyok, meg ilyenek. Nagy nehezen, miután kétszer meglõtt az arty, lelövöm. Csakhogy közben az utolsó megmaradt ellenfél, egy IS3 bejön mögém és... még 1X bele tudtam lõni, mielõtt a BL9 elvégezte a dolgát. Egy artink maradt ellene, aki természetesen nem tudta lehozni a kört.
A tiger II-s meg ugat, hogy reportol. Megkérdeztem tõle, mégis miért? Mert stock tankot használok? <#falbav>#falbav>
Mégis, mi a fenét tehettem volna még egy lassú, már-már fegyvertelen tankkal?
Talán mondanom sem kell, többet sebeztem a Zis-6-al, mint az ugatós Tigris...

pedal to the metal...
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Amúgy valami olyasmit írtak hogy átfésülik a mappáidat nem oda való file-ok után kutatva. Nem tudom mit használsz, de van annyi kiegészítõ már amit lehet használni, akkor minek kockáztatsz?
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
2k csata 546 effy 39%.... ÉS KÍNAI 10-es HEAVY! Azta**** meg a ***** és a ****** az összes ******* mindenit!

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
P2:Venti-Vertikál-Töltésgyorsító
KT😄ettó
Luchs:Venti-Háló-Periszkóp
Su101:Venti-Töltésgyorsító-Háló/Periszkóp(ízlés dolga)
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Levettél mindent minimumra és próbáltad mindkét grafikával? Szerver oldali célkeresztet kikapcsoltad? pl...
Ha meg semmi nem jön be, akkor wot tweaker, 25%-os tömörített textúra megvan?
Az öszes lemming uccu be a városba...jobb oldal szabadon,ja és mind meghaltak sec pec,legalább a 3 tüzérpalántát kicsináltam😄
Ezt nem kell frissíteni, mindig az aktuális adatokat mutatja majd, csak meg kell neki adni a WoT mappáját.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Miutan megtalalta delikvensuk a tokeletes sniper-poziciojat, el nem mozdult volna onnan a vilagert sem 😊
Saor Alba
Grat.
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
Xes tankkal megyek E100 vagy JPE100 5 arty van mindkét csapatban!
és ráadásul tiszta terepû pályákra dobál ezekkel a lassú szarokkal!
elbasszák a statomat nem lehet semmit sem csinálni! mert téged lõnek! ami egyértelmû!
bezzeg himmelsdorfra 1artyt vagy egyet se dob be mikor ezekkel a német tankokkal vagyok! ott simán nyerek lehozom! ja és amikor ilyen fürge dobtáras tankokkal vagyok AMX vagy a T71, akkor is csak ritkán van 5 arty!
ha csak 8as szintû tankok vannak mindkét csapatban akkor meg nicns is arty vagy egy, esetleg 2 de az nagyon ritkán fordul elõ!
miért van ez?
akkor még nem is beszéltem mikor a toptankunknak 500as effyje van!
az a legszebb!
jó van kivétel! de ilyet is ritkán látni! ez a legdurvább szerintem!
kis torony, /100,bia,venti,rammer,2134 damege/min
viszonyításképpen
nagy torony,/71,bia,venti,rammer,2266damage/min
az elsõ kör jól sikerült,majd holnap tesztelem tovább.
Csata elején beállt ide, a csata végéig ott forgatta a tornyát jobbra-balra.
Elõtte 4 emeletes házak több sorban. Most komolyan, egy döglött teknõsnek is több esze van... <#conf>#conf> <#zavart1>#zavart1> <#banplz>#banplz>

Igaz sportszerûtlen voltam, mert a Matilda egy csíter tank:
Victory!
Map: Murovanka
Date: 2013. március 16. 22:52:43
Vehicle: Matilda
Exp: 1 249 + Credits: 25 405
Achievements: : Pascucci's Medal, Kolobanov's Medal, Top Gun
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”
Lassan az összes HUNS-ost másolják?
Megyek és énekelek a fürdõszobában:
Everlast
Gyõzelem!
Csata: Mines 2013. március 16. 22:47:56
Jármû: IS-3
Szerzett tapasztalat: 2 653
Szerzett kredit: 108 564
Csatában elért Achievement: Acélfal, Szárnysegéd, Elit lövész
Vagy ha sok játékban a tudodki' akkor Rammstein-t.
Ez annak a 70 számnak az egyike, amelyiket a fiammal gyakorlunk hogy egyszer majd fellépjünk vele a megasztárban. Vagy xfaktorban. Vagy csillag születikben. Vagy a muzsika tévén...
Olyan nagyszerû slágerek vannak még repertoáron mint Zámbó Jimmytõl a jó asszony megbocsájt, a neotontól a 220 felett vagy az omegától a Petróleum lámpa 😊
[HUN]Kami*, kiskami*
De amúgy vettem...
Ezek is üzletemberek, csak primitívebbek.
Ha ügyesen el van magyarázva elhiszik, hogy ez jó.
Kb így:
Igor! Változtat dolog. Kevesebb ember kap xp. Ez nekünk több pénz. Több pénz= több vodka. Mindenki örül. = több vodka.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Az elsõ két "bekezdést" tessék meghallgatni, hogy pontos képet kapj a viszonyunkról 😊

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor