World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Á, ez ok. Tényleg elég szenvedõs, mert, ha elfogynak a társak mellõlem, akkor szinte védtelennek érzem magam, mert nem tudok egy rendeset visszalõni... de hát ez ilyen. De ezt megérthetnék a "társak" is...

pedal to the metal...

remélem reportoltad a KT-t spamért, beugatásért, és helytelen játékért 😄
Kv-4 alapként és még sokáig a nagyobb ágyúig egyszerûen kínszenvedés volt. El is adtam az enyémet (habár az utána következõ jószágért elméletben megéri szenvedni).

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

A videókártyám gyenge és ez a gond. Ellennék már a játékkal mert fent van a wot tweaker, így a füst meg a por már nem gond, de a növényzettel nem tudok mit kezdeni. Régebben csak az erdõben esett le az fps 8-9-re, de most már akkor is ha sûrû bokrok mellett haladok el.Sniper modban nagyon borzalmas. Erre meg csak a növényzet kikapcsolása lehetne orvosság. Illetve komolyabb kártya vásárlása de ez egyenlõre még messze van.
Pales27
A szakaszozás befolyásolja a win ratet, ebben az esetben negatívan<#idiota>

Azért ez a reportolás a gémben kétélû fegyver. Ha minden hülye reportolhat minden szarért...
Westfield,stock KV4-el megyek. Végjáték. Elindulok foglalni egy AMX 50 100 társaságában. Az ellennél egy VI-os Lorr. arty, kilövi az AMX-et. Mivel az ellen is halad lassan egy maussal a mi bázisunkhoz és amúgy is esélytelen kergetnem a francia artyt beállok foglalni. Egyet belelövök ugyn, de marad 14HP-ja és bujkál a dombok mögött. Mindig kikukucskál, hogy tudjon engem lõni. Én meg mindig mozgok oda vissza, hogy ne találjon olyan biztosan be. És a már megdöglött Tiger II-nk meg ugat folyamatosan, hogy reportol, mert bot vagyok, meg ilyenek. Nagy nehezen, miután kétszer meglõtt az arty, lelövöm. Csakhogy közben az utolsó megmaradt ellenfél, egy IS3 bejön mögém és... még 1X bele tudtam lõni, mielõtt a BL9 elvégezte a dolgát. Egy artink maradt ellene, aki természetesen nem tudta lehozni a kört.
A tiger II-s meg ugat, hogy reportol. Megkérdeztem tõle, mégis miért? Mert stock tankot használok? <#falbav>
Mégis, mi a fenét tehettem volna még egy lassú, már-már fegyvertelen tankkal?

Talán mondanom sem kell, többet sebeztem a Zis-6-al, mint az ugatós Tigris...

pedal to the metal...

A platoon másik tagja se semmi. 37% Wn, oh vie mon dieu! <#wow1>

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

JeffDunham
A válasz egyszerû! NE HASZNÁLD!

Amúgy valami olyasmit írtak hogy átfésülik a mappáidat nem oda való file-ok után kutatva. Nem tudom mit használsz, de van annyi kiegészítõ már amit lehet használni, akkor minek kockáztatsz?

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

JeffDunham
SzocsA betette nálam a kaput ez a kép amit feltettél.

2k csata 546 effy 39%.... ÉS KÍNAI 10-es HEAVY! Azta**** meg a ***** és a ****** az összes ******* mindenit!

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Na ezt nem konkrétan csak tõled akartam kérdezni
Ha olyan kiegészítõt használok ami tilos, arra hogy jönnek rá?
A Panther II-re én ventit, rammert és stabot raktam. Valószínüleg a Királytigrisre is ezeket tenném (rammert és ventit biztosan).
Szerintem:
P2:Venti-Vertikál-Töltésgyorsító
KT😄ettó
Luchs:Venti-Háló-Periszkóp
Su101:Venti-Töltésgyorsító-Háló/Periszkóp(ízlés dolga)
Ha ez megnyugtat nekem is ez van, fõleg ma. Tegnap mentem két csatát ott még csak microlag volt ma iszonyatosan szaggat pedig 50-70 között van az fps ill. a ping is 50 körüli

Ulvar
Milyen cuccokat érdemes felszerelni a Panther II-re, a Királytigrisre, a Luchsra, és a Su100M1re? Amíg féláron vehetõek addig beakarok legalább egy kettõ cuccot vásárolni.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Driver, beállítások szintje, videókártya? Minimálinfóra max azt lehet mondani, hogy olvasgasd a faq-t. 😊

Levettél mindent minimumra és próbáltad mindkét grafikával? Szerver oldali célkeresztet kikapcsoltad? pl...

Ha meg semmi nem jön be, akkor wot tweaker, 25%-os tömörített textúra megvan?

Senki nem tud okosat mondani???
Én kb ugyanott láttam már állni t8 francia artyt,de õ nem sokáig húzta.

Dehogynem,sok helyre belehet lõni,el sem hinnéd honnan mazsoláztam már ki ellenséget ott.

Ban listát meg lehet valahol nézni?

Highway mióta nyílt terepû pálya? Igen, ha kimész a pusztára akkor nyílt terep van, de egyébként a városba nem tud belõni az arty.

Hétvége én így szeretlek😊

Az öszes lemming uccu be a városba...jobb oldal szabadon,ja és mind meghaltak sec pec,legalább a 3 tüzérpalántát kicsináltam😄
Mióta a 8.4 van fent úgy szaggat a game,meg ugrál az FPS,8-9-tõl 50-60-ig.Szinte játszhatatlan mi a fenét csináljak vele?Más nem tapasztalta?
Eagle16
Mivel a hivatalos oldalon már nincs fent a WoT Tank Viewer, amivel meg lehet nézni minden tank páncélzatának a felépítését, ezért ide feltöltöttem az 1.0-s béta verziót: link

Ezt nem kell frissíteni, mindig az aktuális adatokat mutatja majd, csak meg kell neki adni a WoT mappáját.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Solten
8.4-es peccs, talan mostanra az osszes agyhalott meg tudta szerezni kedvenc E-100-asat:

Miutan megtalalta delikvensuk a tokeletes sniper-poziciojat, el nem mozdult volna onnan a vilagert sem 😊

Saor Alba

Meg jo, hogy tobb plecsnit nem kaptal mert nem fert volna ki 😊
Grat.

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

Tök bírom ezt az MM-t!
Xes tankkal megyek E100 vagy JPE100 5 arty van mindkét csapatban!
és ráadásul tiszta terepû pályákra dobál ezekkel a lassú szarokkal!
elbasszák a statomat nem lehet semmit sem csinálni! mert téged lõnek! ami egyértelmû!
bezzeg himmelsdorfra 1artyt vagy egyet se dob be mikor ezekkel a német tankokkal vagyok! ott simán nyerek lehozom! ja és amikor ilyen fürge dobtáras tankokkal vagyok AMX vagy a T71, akkor is csak ritkán van 5 arty!
ha csak 8as szintû tankok vannak mindkét csapatban akkor meg nicns is arty vagy egy, esetleg 2 de az nagyon ritkán fordul elõ!
miért van ez?
akkor még nem is beszéltem mikor a toptankunknak 500as effyje van!
az a legszebb!

jó van kivétel! de ilyet is ritkán látni! ez a legdurvább szerintem!

ximix
Kipróbáltam a PII.
kis torony, /100,bia,venti,rammer,2134 damege/min
viszonyításképpen
nagy torony,/71,bia,venti,rammer,2266damage/min
az elsõ kör jól sikerült,majd holnap tesztelem tovább.
Biztosértesült a hóhelyzetrõl, és behúzódott! 😄

<#lama>Mire kiizzadom a Type T-34-ez ezzel a kis M5A1 fostaligával... <#zavart2>

JeffDunham
Még egy Siemka.

Csata elején beállt ide, a csata végéig ott forgatta a tornyát jobbra-balra.
Elõtte 4 emeletes házak több sorban. Most komolyan, egy döglött teknõsnek is több esze van... <#conf> <#zavart1> <#banplz>

QuentinT
Egyetlen dolog miatt jó a sok agyhalott játékos: néha az ellenfél csapatába is csak belõlük jut. Ezúton is köszönöm nekik a mai napi második Kolobanov medálomat<#hehe>
Igaz sportszerûtlen voltam, mert a Matilda egy csíter tank:

Victory!
Map: Murovanka
Date: 2013. március 16. 22:52:43
Vehicle: Matilda
Exp: 1 249 + Credits: 25 405
Achievements: : Pascucci's Medal, Kolobanov's Medal, Top Gun

Most annyi tp-t kaptam vesztes csapatban, mint a gyõztes csapat legjobbja 😄. Van egy xp szorzója a churchillnek 😄.

&#8222;vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse&#8221;

Ry0k3n is celeb lett, összefutottam az alteregójával: RY0K3N_HUN
Lassan az összes HUNS-ost másolják?
Na mivel megvan a 40 játék az akciós nehéz tankokkal és mind epikus csapattal (50% minusz) ezért mára ennyi.
Megyek és énekelek a fürdõszobában:
Everlast

Van ott más is, pokolgép, ossian vagy éppen musicalek. Sosem tudhatod mit dob a random a fürdõszobában 😄

Wow😄 Top Gun is lehetett volna, dehát random isten 1 hpkkal jutalmazott! 😛

Gyõzelem!
Csata: Mines 2013. március 16. 22:47:56
Jármû: IS-3
Szerzett tapasztalat: 2 653
Szerzett kredit: 108 564
Csatában elért Achievement: Acélfal, Szárnysegéd, Elit lövész
A fiammal mi Everlast-ot és ZZ Top-ot nyomunk.
Vagy ha sok játékban a tudodki' akkor Rammstein-t.

Az IS8 gyötrelem nekem. Az IS-3-at imádtam. Remélem a az IS7 jobban fekszik majd.
Legalább egy szmájlit rakjál már oda 😊

Ez annak a 70 számnak az egyike, amelyiket a fiammal gyakorlunk hogy egyszer majd fellépjünk vele a megasztárban. Vagy xfaktorban. Vagy csillag születikben. Vagy a muzsika tévén...

Olyan nagyszerû slágerek vannak még repertoáron mint Zámbó Jimmytõl a jó asszony megbocsájt, a neotontól a 220 felett vagy az omegától a Petróleum lámpa 😊

Ezt a Hezter-el halászni mutatványt eljátszották igaziból is a németek:

[HUN]Kami*, kiskami*

*nem lõttem
Most komolyan ilyen szemetet honnan veszel elõ?
De amúgy vettem...

ximix
A játékban a garázsban csak úgy lehet valakire ráírni ha felveszi az ember barátnak ?
Ennek a pro platonak szerettem volna írni ha kijöttek volna a ház mögül segíteni talán még nyerhetünk is volna és nem annyi xp kapnának mint az elsõként átrohanó Leo.

Elõre is elnézést, hogy beleszólok, de a héten találkoztam egy lengyel klán 3 játékosával T8-ban. Sajnos arra az oldalra mentek, amelyikre én is; a Löwe-vel kb. 500-at tudtam sebezni, mert gyakorlatilag lepucolták a porondot, mire odaértem. Mondjuk õk zöldek voltak. Képet sajnos lõttem, de legközelebb készítek.
Ezért írtam, hogy puncsos. <#nevetes1> Nem én vagyok a megfelelõ ötletgazda.

Ezek is üzletemberek, csak primitívebbek.
Ha ügyesen el van magyarázva elhiszik, hogy ez jó.
Kb így:
Igor! Változtat dolog. Kevesebb ember kap xp. Ez nekünk több pénz. Több pénz= több vodka. Mindenki örül. = több vodka.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

perceken át nevettem ezen <#taps><#banplz>

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Na de mi van a fecskével?