World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ximix
Akkor játsszál Archlordal és megtudod mi az a vásárolható elõny 😛
patchaou
Hagyd a picsába, úgysem fogod meggyõzni.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

de azok az "itemek" is olyanok, hogy gyorsabban fejlõdik a legénység, gyorsabban javul meg a lánc, kevésbé sérül a legénység, a tudás része még mindig a játékos kezében van.. és akkor részemrõl is itt a vége ennek a témának, a válaszod azért még megvárom, már ha lesz.

Lentebb leírtam,hogyan juttat elõnyhöz a Prémium fiók és a prémtank,de Neked leírom külön: Prémiumfiók és/vagy prémtank----> Gyengébb teljesítménnyel több kreditet keresel,az így keresett többletkredittel megveszed a kredites goldammót és ismét mehetsz lövöldözni...Nem kell M4-el több ezer csatát nyomni,hogy legyen goldammód vagy nagyobb tankod,bár az M4 is derpgun+goldammo...

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

Azt szeretném megmagyarázni, hogy a pénzéhség amirõl te írsz az nem itt kezdõdik. Az általam ismert MMO-kban(mikrotranzakciós) egytõl egyig van valamilyen lehetõség prémium elõfizetésre/felszerelésre stb., a gyorsabb felõdés érdekében, legtöbbjük pofátlanabbul van megoldva mint a WoT esetében, hisz itt minden tankot ki tudsz fejleszteni nincs az, hogy na és most, hogy legyen Mausod akkor fizessél vagy ha fizetsz x ft-t akkor rá tudod tenni a hiper szuper minden páncélt átszaggató nem lepattanó halálsugárvetõ ágyút, vagy mint pár MMOFPS-ben, hogy és ha fizetsz ilyen fegyverért akkor azzal jobb tudsz lenni és elõnyre teszel szert mert nagyobb eséllyel lövöd ki a hunpistikét a fedezék mögött. No és akkor elérkeztünk az elõny részéhez. Nem hiszem, hogy azt az elõnyt sajnálni kellene a prémium elõfizetõktõl, hogy gyorsabban tudnak fejlõdni és itt a lényeg mert nem lesznek jobb játékosok attól, hogy prémium elõfizetésük van. Van aki azért vesz mert másként nem boldogulna a játékban, van aki azért mert mielõbb ki akar fejleszteni egy T10-et, hogy mehessen CW-zni, van aki idõ híjján keveset tud játszani, de ugyanakkor haladni akar ezért vesz prémiumot. A prémium tankokra visszatérve igen jobban keresnek mint a sima tankok, de erre is érvényesek a fentebb említettek. A type59 és a T8 heavy-k pedig NEM jobbak mint a sima tankok. Te mint nem prémiumos OP-zod a Type-t a Type tulajok pedig fikázzák, hogy mi lett belõle az idõk során. Akkor most hol az igazság? A T34-et nem valaki adta el a napokban? Gondolom nem véletlen. Magam sem érzem erõs ellenfélnek. IS-6 no comment. FCM 50t vicc.. KV-5 ott a nagy weakspot az elején. Löwe ugyanaz mint a T34 annyival másabb, hogy ég mint a Reichstag, M6A2E1 nem véletlen nem látni egyet se. A KV-1-hez pedig kutakodtam kicsit és találtam egy maguk a fejlesztõk által írt sort, hogy ha a VK3601h-t áttennék heavy tanknak akkor változna az MM súlyozása, ebbõl én arra következtetek, hogy többet menne T7-T8 ellen, tehát a KV-1 is többet megy akkor T6-T7 ellen mivel ugye heavy. Nem szokásom konspirációs terveket szövögetni az nem az én asztalom. Én fejlõdök tovább nyugodtan.

A játék közben elõnyhöz juttató "item"-ek: Kávé,kóla,plussz ellátmány,prémium olaj,nagy javító készlet,nagy elsõsegély készlet...a teljesség igénye nélkül. Ezt szerintem ne folytassuk,mert én nem flémet akartam indítani csak a prém/kredites lõszerrõl tettem fel egy kérdést,de Tesellia már megválaszolta! Neki Köszönöm!

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

ximix
MMO játékoknál az vásárolható elõny szót a játék közbeni harc során szokták használni pl.ha olyan itemet vehetsz amivel 2x nagyobbat sebzel vagy 2x több az élted és ezt csak valódi pénzért veheted meg, jelen esetben az arany lõszer volt az egyetlen ilyen amit most bárki megvehet.

Olyan dolgom mit több xp, több pénz kapsz nem juttat harc közbeni elõnyhöz csak idõt spórol vele.
Általában ezek az MMO amik nem juttatják a fizetõs játékosokat harc közbeni elõnyhöz hosszabb életûek, mint társaik.
heló
a rajzolós versenyben külön hirdetnek majd egy kézzel rajzolt gyõztest és képszerkesztõvel alkotót? Gondolom a két kategóriának nem kell egymással is megharcolnia az elsõ helyért?
2838xp <#hehe>

Elején elég szarul ment vele, mióta meg van az egyel jobb motor már sokkal jobban lehet vele aprítani.

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Akkor Te mit akarsz ezzel mondani? A KV-1 8.4 óta többször van T6-T7-ben és nem hiszem,hogy pech lenne mert többen írták már le ezt elõttem<#nezze>, a Tierjüknél gyengébb prémtankok (néhány kivétel azért itt is van T8 haevyk és a Type59/igaz ez pill. nem kapható/) nem a csatában nyújtott csapatsegítés miatt érdekesek hanem a kredit és Tp hozamuk miatt.A Prémiumfiók pedig szerinted is vásárolható elõny... Tényleg nem értem mit akarsz mondani!!!<#nemtudom>

Nerf után 5 csatával megszabadultam tõle örökre én is! Pedig milyen jó kis tank volt...nagyon hozta a kreditet!

Minden T5 tankkal ugyanolyan jól lehet keresni(derpet nem bele véve), T6 járgányokkal is jól lehet keresni, ha meg hétvégi eventkor valamelyikre plusz kreditbevétel van akkor meg fõleg, a KV-1 tierbesorolásán meg nem lett változtatva semmi sem, ugyanúgy T7 ellen megy max. az, hogy esetleg többet tesz be nagyok közé pech majd betesz kisebbek ellen is. A prémium tankokról el lett mondva, hogy a saját szintjükön levõ tankokhoz viszonyítva többségük gyengébb/ugyanolyan. Prémium fiók meg kell a játékba különben mibõl élnének a készítõk😊.

LeonSilver
Én csak a nerfhez szeretnék egy szösszenetet.
Szóval. Én sokszor, sokat kihagyok a játékkal. Volt olyan peccs, amivel nem is játszottam 😊 (volt egyéb dolgom).

Gondolhatod az arculatomat, amikor megláttam a garázsban a Pz IV-et (agye a jó toronnyal és a hosszú puskával hagytam ott).... Elõtte tök jó tank volt, lehetett vele aprítani és zsetont farmolni. Most meg....

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Az csak nekem tûnt fel, hogy a sok kretén csapattárs direkt nekem jön kisebb tankkal, hogy õ sebzõdjön? Aztán kapja érte a kárpótlást...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Attól függ merre akarsz haladni. Churchill VII-el vért fogsz izzadni és állítólag a Black Prince sem sokkal jobb.A KV-1S-t szokták javasolni...Nekem volt Churchill VII,de pihentetem azt az ágat, a KV-1S-t meghagytam mert nagy százalékban TOP tank és a 122-es gun-nal vadállat!

Hát T6ban az a páncél nagyon jó, T7ben már annyira nem, de így sem rossz!
Szóval mint minden Churchill, dög lassú, kicsit sebez, de azt gyakran, szóval el lehet vele lenni, páncélon kívül semmi kiemelkedõ, de negatívum sincs. Olyan kis átlagos! 😛
Az stock tornyos T32 volt ha jól láttam, annak nem nehéz átlõni a tornyát.

WoT: Nishizumi77

LeonSilver
Helló! Akkor Te toltad a Ch VII-et. Milyen? Lehet vele haladni? Tudod ki van fejlesztve nekem is meg a KV-1S is, de zseton csak az egyikre van.
Most azon vacillálok, hogy melyiket vegyem meg...

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Nem akarok vitázni veled,de: nem ez az egyetlen elõny a játékban ami pénzért kapható (Prémium fiók,Prémium tank). Ez a Prémium lõszer nem érte meg Serbéknek és kreditessé tették. Tudom egyszerû a magyarázat:sok kreditért veszed a lõszert--->valamivel ki kell termelni--->vegyél prémtankot és/vagy prémfiókot...Természetesen a KV-1 tierbesorolását sunyiba megváltoztatták(így tapasztalom!),PzIV nerfelve (derpgunnal és goldamóval használható de így a pénzkeresés elszállt mint lehetõség,SU-85 nerfelve,talán a StugIII és az M4 hoz még valahogy,de azokat is herélni fogják(a tendencia ezt mutatja). Ez a pénzéhség nekem már nagyon irritáló,de hozzáteszem én nem csillapítom az étvágyukat. A kérdésre amit feltettem nem válaszoltál,de nem is Tõled vártam választ! Mint a fórum ügyeletes trollja ismét hozod a formád!!!<#mf1>

Black Princre milyen felszerelés javasolt? Raktam rá Ventit, meg gondolom egy szerszámos láda sem lenne megvetendõ. De töltésgyorsítót feleslegesnek érzem... bár kitudja!? Mi legyen a harmadik?
értem köszönöm a segítséget 😊
azért ez elég gány ! :/ no mind1 😄

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

net tökéletes 😊 (War Thunder is netes játék és ott nincs ilyen gond , de említhetném a PlanetSide2-t is 😊 ) amúgy 50Mb/s netem van !
de azért megnézem köszi a tippet 😊

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

sztem net/router gond lesz, abba az irányba indulj hibakeresni..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Ha a másik oldalról indulok higwayen akkor nem érek oda a városba e 100al mert akok a város közelebbi részén vannak azok kijönnek teljesen a végére vagy bemegyek a városba a darálóba és minden oldalról lõnek, mert nem jön velem senki vagy szétlövetem magamat az artykkal!

#212534 az már így is szar! nem szoktam morfondírózni azon egyszerûen rálövök és nem találom el! fõleg e 100 al! majd csak akkor talál be a lövés ha valaki elõttem kilõtte és én is abban a pillanatban lõttem és beviszi a hullának a lövést! <#eplus2>
Ááááá.. Már megint nem tudok dönteni 😄 😄

Ki va felesztve a KV-1S és a Churchill VII. Pénz viszont csak az egyikre van 😊 De melyiket válasszam??????

Szerintetek?

"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"

A hivatalos bejelentés annyi volt, hogy ha fennáll a porblema, akkor a 306-os driver, amitõl esni fog a teljsítmény.

Amit esetleg még megpróbálhatsz, az a nvidia inspectorban a profiloknál benyomni base-re, mielõtt elindítod a játékot. Ha a wot-osat használom engem is kidobál.

Állítólag õk is, meg az nvidia is keresi a hiba okát. IT-s nyelven ez annyit tesz, hogy mindkét cégnél van két ráérõ infós, aki turkálja a logokat. 😊 Ha beleakadnak a hibába, majd javítják. Vagy ha nagyon sok embernél elõjön, akkor ráfekszenek majd jobban.

Ohh köszi , de akkor meg a többi játék nyavajog ! :/ (314.07 (vagy a 314.09) a legújabb és az van fent ! :/ )
esetleg nem tudni hogy valamelyik újabb driverben ezt javítják ?

De miert agyrem?
Eddig egyetlen dolog miatt lehetett pay2winnek kikialtani a jatekot, mert a goldammo volt az egyetlen dolog ami kezzelfoghato elonyt biztositott egy csataban a fizetovendegeknek.
Ezt most megszuntettek, erre most ez is baj?

A 306-os driver lesz a barátod, ha kidobál.

Soha nem lesz vége. Már lenyilatkozták párszor a fejlesztõ bácsik.

Sziasztok! Arról van valakinek infója,hogy mikor lesz vége ennek a "gold ammo kreditért" agyrémnek? Már nagyon unalmas,hogy mindenki azzal durrogtat T6-tól (a derpesek T5-tõl). Ezzel az erõvel nyugodtan lehetne egy fajta lõszer és mindenkinél azonos páncélvastagság...

Találtam két topicot hivatalos fórumon ahol lehet szavazni arról melyik a legjobb/legrosszabb T8-T10 heavy/med tank illetve, hogy jól balanszoltak-e az adott tierben levõ tankok.

T8-T10 heavy

T8-T10 medium

Üdv mindenkinek 😊 szép napot !
Egy kéréssel fordulnék felétek ! Nagyon jó a játék meg minden , de van egy baja , hogy kidobál/kifagy a játék ! (ez csataközben elég szar mikor menekülni vagy lõni kell ! :/ )Szóval nem értem hogy miért van ez ! :/ Próbáltam a játék újra telepítését , vagy a videókártya driverének frissítését , de egyik sem oldotta meg a problémámat ! :/ (Halkan jegyzem meg játszok a War Thunderrel is ,ami kicsit nagyobb gépigényû és csak egyszer dobott ki mikor kérte hogy a videókártya drivert frissítsem , azóta semmi baj még teszteltem is 5 órán keresztül ment a game és egyszer sem volt lagg vagy kifagyás (full grafikán persze !)
Remélem tudtok segíteni ! A válaszokat elõre is köszönöm !
ha netalántán gép probléma lenne (bár kötve hiszem , mert most lesz 2 hónapos a z új gépem )
-Alaplap: GIGABYTE GA-Z77-DS3H
-Processzor: INTEL Core i5-2500K 3.30GHz 1155 BOX
-Memória: KINGSTON 8192MB HyperX Beast DDR3 1600MHz CL9 KIT
-Videókártya: GIGABYTE GV-N660OC-2GD GTX660 2GB GDDR5 PCIE
-Merevlemez:WD 1000GB Caviar Blue 7200rpm 64MB SATA3 WD10EZEX
-Táp:CHIEFTEC CTG-600-80P 600W BOX

"Elbasszak a statomat"
Na ez a hsz megvidamitotta a napomat.... Miert nem inkabb a jatekelmenyert jatszol?
Elkepzelem ahogy morfondirozol egy tavoli celpontnal.... Lojek vagy ne lojek? Tul messze van, lehet hogy nem talalom el. De hat akkor mi lesz a talalati aranyommal? Ah, inkabb nem lovok.... 😊

ximix
Ez jó volt Ruinberg jobb szél elõre jól haladunk, mondom beírom a bariknak ne álljanak meg a kertvárosba hanem gyerünk tovább az ellenség háta mögé.
Szép egyenes út gáz pedál kitámasztom, írom szöveget egyszer csak bumm egy bokorba álló baráti T71-et telibe hátulról, mondom mi a p...a mit is kell nyomni -közben tolom magam elõtt a srácot- oké esc majd s kikerülöm, de már nyomja belém az ólmot és muterom felõl érdeklõdik ? én csak mentem tovább és most csak 2 fokozatba raktam és beírtam a szövegem nyertünk😊
Hû de jó lassan céloz, meg a pontossága se fényes.
Mindenesetre durva, hogy valaki keresztüllõtte a T32 lövegpajzsát. Nyomatták a goldot a csapattársak. 😊

[HUN]Kami*, kiskami*

voivod32
Egy meccs amikor mindent nekem kellett csinálni.<#vigyor4>

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Nem tudom ezzel a churchillel mit kéne kezdeni... Ventit tettem rá, igazából többet mozgok vele jóval mint sem, igazi támadó tank. Lehet egy célzásgyorsítót dobok rá. Sajnos stabot nem lehet.

&#8222;vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse&#8221;

Kezdéskor egyszerre hárman kezdik lõni a madarakat T6-os csatában, a feleségem meg csodálkozik, ha üvöltök... 😊
Köszönöm😊. Bár annyiban szoktam eltérni tõle, hogy 5 gold ammo azért van a tárban, jó vele trollkodni a t9ek ellen 😄.

Epic védekezõs kör volt 😄

WoT: Nishizumi77

Su-152 alap ágyú, only HE ammo, álcaháló, töltésgyorsító, periszkóp távcsõ

egyik legjobb derp tank a gameben 😊
Üdv! Su152 re, és Churchill III-ra milyen modulokat ajánlanátok?

Tufa
jól kezdõdik a nap 😊

Megpróbálom köszi.
Na ez gyönyörû volt.
Karelia, T-43-mal voltam. Kezdést után egy T-20-al felrongyoltunk a hegyre. A csapat stabil gyökkettes sebeséggel, lemingvonatban követett minket A hegy aljánál a fedezékben megálltak, rettegve egy IS3-tól és egy stock KV1S-tõl. Mi a hegyen kinyírtunk egy Cromwelt, egy VK3001-et, egy T-50-et és egy Hellcat-et. A csapat a hegy alján reszketett egy IS3-tól és egy stock KV1S-tõl. Mi oldalba kaptuk az IS3-at, félig lesebeztük, ezért elindult felénk. Elbújtunk a másik oldalon. Közben a csapat a hegy alján reszketett egy stock KV1S-tõl. Az arty kilõtte az IS3-at. Oldalba kaptuk a KV1-st, félig lesebeztük. Ekkor a horda elõrohant, és kivégzett egy 200 hp-s, stock KV1S-t. Közben mivel a másik oldal tök üres volt az ellen lazán befoglalta a bázist.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Tufa
másnak is szórakozik az xvm stat vagy csak nálam van a gond? timeout, bad gateway, nem ír játékos adatokat csak a nyerési esélyt, xvm stat pedig pörög...

Pales27
Próbáld ki innen a maximális látótávolságot, lehet javít valamit a sniper lagon.
link

Nnnnnaaaaa... a kretének megint elõjöttek az odújukból. Hihetetlen mit tudnak egyesek bénázni.

"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"

Eszembe sem jutott... ez valahogy nem az én mûfajom. De legközelebb ilyen esetben már lehet eszembe jut...

pedal to the metal...