World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25
Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25
Olyan dolgom mit több xp, több pénz kapsz nem juttat harc közbeni elõnyhöz csak idõt spórol vele.
Általában ezek az MMO amik nem juttatják a fizetõs játékosokat harc közbeni elõnyhöz hosszabb életûek, mint társaik.
a rajzolós versenyben külön hirdetnek majd egy kézzel rajzolt gyõztest és képszerkesztõvel alkotót? Gondolom a két kategóriának nem kell egymással is megharcolnia az elsõ helyért?
Szóval. Én sokszor, sokat kihagyok a játékkal. Volt olyan peccs, amivel nem is játszottam 😊 (volt egyéb dolgom).
Gondolhatod az arculatomat, amikor megláttam a garázsban a Pz IV-et (agye a jó toronnyal és a hosszú puskával hagytam ott).... Elõtte tök jó tank volt, lehetett vele aprítani és zsetont farmolni. Most meg....
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Szóval mint minden Churchill, dög lassú, kicsit sebez, de azt gyakran, szóval el lehet vele lenni, páncélon kívül semmi kiemelkedõ, de negatívum sincs. Olyan kis átlagos! 😛
WoT: Nishizumi77
Most azon vacillálok, hogy melyiket vegyem meg...
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
azért ez elég gány ! :/ no mind1 😄
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
de azért megnézem köszi a tippet 😊
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
#212534 az már így is szar! nem szoktam morfondírózni azon egyszerûen rálövök és nem találom el! fõleg e 100 al! majd csak akkor talál be a lövés ha valaki elõttem kilõtte és én is abban a pillanatban lõttem és beviszi a hullának a lövést! <#eplus2>#eplus2>
Ki va felesztve a KV-1S és a Churchill VII. Pénz viszont csak az egyikre van 😊 De melyiket válasszam??????
Szerintetek?
"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"
Amit esetleg még megpróbálhatsz, az a nvidia inspectorban a profiloknál benyomni base-re, mielõtt elindítod a játékot. Ha a wot-osat használom engem is kidobál.
Állítólag õk is, meg az nvidia is keresi a hiba okát. IT-s nyelven ez annyit tesz, hogy mindkét cégnél van két ráérõ infós, aki turkálja a logokat. 😊 Ha beleakadnak a hibába, majd javítják. Vagy ha nagyon sok embernél elõjön, akkor ráfekszenek majd jobban.
esetleg nem tudni hogy valamelyik újabb driverben ezt javítják ?
Eddig egyetlen dolog miatt lehetett pay2winnek kikialtani a jatekot, mert a goldammo volt az egyetlen dolog ami kezzelfoghato elonyt biztositott egy csataban a fizetovendegeknek.
Ezt most megszuntettek, erre most ez is baj?
T8-T10 heavy
T8-T10 medium
Egy kéréssel fordulnék felétek ! Nagyon jó a játék meg minden , de van egy baja , hogy kidobál/kifagy a játék ! (ez csataközben elég szar mikor menekülni vagy lõni kell ! :/ )Szóval nem értem hogy miért van ez ! :/ Próbáltam a játék újra telepítését , vagy a videókártya driverének frissítését , de egyik sem oldotta meg a problémámat ! :/ (Halkan jegyzem meg játszok a War Thunderrel is ,ami kicsit nagyobb gépigényû és csak egyszer dobott ki mikor kérte hogy a videókártya drivert frissítsem , azóta semmi baj még teszteltem is 5 órán keresztül ment a game és egyszer sem volt lagg vagy kifagyás (full grafikán persze !)
Remélem tudtok segíteni ! A válaszokat elõre is köszönöm !
ha netalántán gép probléma lenne (bár kötve hiszem , mert most lesz 2 hónapos a z új gépem )
-Alaplap: GIGABYTE GA-Z77-DS3H
-Processzor: INTEL Core i5-2500K 3.30GHz 1155 BOX
-Memória: KINGSTON 8192MB HyperX Beast DDR3 1600MHz CL9 KIT
-Videókártya: GIGABYTE GV-N660OC-2GD GTX660 2GB GDDR5 PCIE
-Merevlemez:WD 1000GB Caviar Blue 7200rpm 64MB SATA3 WD10EZEX
-Táp:CHIEFTEC CTG-600-80P 600W BOX
Na ez a hsz megvidamitotta a napomat.... Miert nem inkabb a jatekelmenyert jatszol?
Elkepzelem ahogy morfondirozol egy tavoli celpontnal.... Lojek vagy ne lojek? Tul messze van, lehet hogy nem talalom el. De hat akkor mi lesz a talalati aranyommal? Ah, inkabb nem lovok.... 😊
Szép egyenes út gáz pedál kitámasztom, írom szöveget egyszer csak bumm egy bokorba álló baráti T71-et telibe hátulról, mondom mi a p...a mit is kell nyomni -közben tolom magam elõtt a srácot- oké esc majd s kikerülöm, de már nyomja belém az ólmot és muterom felõl érdeklõdik ? én csak mentem tovább és most csak 2 fokozatba raktam és beírtam a szövegem nyertünk😊
Mindenesetre durva, hogy valaki keresztüllõtte a T32 lövegpajzsát. Nyomatták a goldot a csapattársak. 😊
[HUN]Kami*, kiskami*
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”
egyik legjobb derp tank a gameben 😊
Karelia, T-43-mal voltam. Kezdést után egy T-20-al felrongyoltunk a hegyre. A csapat stabil gyökkettes sebeséggel, lemingvonatban követett minket A hegy aljánál a fedezékben megálltak, rettegve egy IS3-tól és egy stock KV1S-tõl. Mi a hegyen kinyírtunk egy Cromwelt, egy VK3001-et, egy T-50-et és egy Hellcat-et. A csapat a hegy alján reszketett egy IS3-tól és egy stock KV1S-tõl. Mi oldalba kaptuk az IS3-at, félig lesebeztük, ezért elindult felénk. Elbújtunk a másik oldalon. Közben a csapat a hegy alján reszketett egy stock KV1S-tõl. Az arty kilõtte az IS3-at. Oldalba kaptuk a KV1-st, félig lesebeztük. Ekkor a horda elõrohant, és kivégzett egy 200 hp-s, stock KV1S-t. Közben mivel a másik oldal tök üres volt az ellen lazán befoglalta a bázist.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
link
"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"
pedal to the metal...