World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ximix
Beszoptad a gigabrokit! -BeszopTUK a gigabrokit! -Nem, te szoptad be! -Ez nem az én hibám. Ezt közösen szoptuk be! Ez egy közös gigabroki!
-Trópusi vihar-
Ha megérjük, hogy mai tankok fognak furikázni a WOT harctéren, akkor az uránlövedék bevezetése életszerû lesz <#mf1>

Aha. Persze. De nézzük már meg miket szoktunk felhozni
Hülye játékosok? Errõl nem a WG tehet
Pénzéhesek mert prém.-el lehet jól fejlõdni...ezt a szemükre hányni? Ostobaság.
Arty? A játék része sajnos, amit utálok mint a szart...egy rakás fos, elcseszi a játékot, ez igaz...de a WG mint cég azt nézi, hogy sokan szeretnek arty-zni...és itt a vége. Sajnos.

Szar az MM? Régebben az volt, most már korrekt.

Bugos? Régebben sokkal bugosabb volt...de most is sok szar van benne

Nullás lövések? Na ezért a kurvaanyjukat

Nem veszik figyelembe a játékosok kéréseit? Is/is. Van amit igen, van amire szarnak

Ez tény, de azért az esetek jelentõs hányadában rászolgáltak.
Nem ezt mondom, de sokszor értelmetlen túlzás a WG szidása. Mindenért, feleslegesen.

Mert még sosem szolgáltak rá szegénykék...
Sosem kaptál még ammorackot? Boldog ember...

A WG-re mindenki mindenért köpköd, akármit csinálnak. Szóval igazából mindegy is.

Minek? Akkor meg azért köpködnének az emberek a WGre.

Ez egy olyan dolog mint a szegény ember szamara c. történet...

Jumbo fejlesztett torony + top ágyúval, ugyanolyan jó, ha nem jobb, mint alaptoronnyal.
Top ágyúval sokat javul a rof meg a pontosság. Stock toronnyal is leginkább a hullt fogják átlõni a 170 pen felettiek, a lövegpajzs meg ugyanúgy 177 mindkettõnek. Hulldownban a 2. tornyot csak mozgatni kell, mert a szélei gyengébbek, de az meg nehezen ellõhetõ, általában ricochet vagy a lövegpajzs felfogja a lövést.
1v1ben sokat számít a plusz rof, ha egy kv1sel találja magát szemben az ember, általában pont az a 2 lövés hiányzik a gyõzelemhez, amit a top ágyú ad. Rólam legalábbis ritkán pattantak a kv1s-ek, akárhogy forgattam a tankot. M1A1 nekem pontatlan volt, persze használható, de miért erõltessem, ha lehet jobb is. Aki csak túl akar lenni a tankon annak feles a 2. torony, de aki esetleg megtartja annak nem rossz kipróbálni mindent, nekem a 2. jött be.
A weakspotokat meg ismerem, minek pazaroljak prémlõszert trollgunnal, ha a 76os is bõven elég mindenre. 😄
Be kéne hozni a Platinalövedéket, extra pen bonus dmg-vel. Csak aranyért <#eplus2>

az összes AT-2-8-7 magára vásárolná hogy soha senki még véletlenül se tudja átütni😄
Mekkora húzás lenne a WG-tõl, hogy behoznák az aranyért vásárolható kiegészítõ páncélzatot. <#eplus2>
A trollgunos csókáktól óvakodni kell egy ideje már. Engem is kettébefûrészelt egy amcsi med nemrég. Azt sem tudtam, hogy lehet nekik trollgunjuk, erre hopp, leficcen a HP-m fele.

Ja meg a kis átütésû ágyúkkal bóklászó tankoktól is. Azoknál is gyakran alaplõszer a gód.

a Jumbo-n melyik ágyú volt? kíváncsi lennék hogy a többség inkább trollágyúval alap toronnyal használja-e vagy ráteszik a gyorsabb 76milist? végülis körbetáncolásra úgyis használhatatlan a sebessége miatt:/
A T10 csaták kb a játszhatatlanok a gold ammós mizéria nélkül is. Még meddel is alig lehet életben maradni annyi arty mellett ami ott van.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

én elvagyok at8-al 😊 nekem tetszik nagyon, persze nálam is van ilyen h 2 lövés vagyok, de nem ez a jellemzõ, inkább a t95 hatás, h egyedül maradok és rám vetik magukat v kimaradok az akcióból 😊
Eagle16
Mennék VK3002-vel, gyûjtök az új ágra, jön szembe prémium lõszeres Sherman Jumbo...kicsit már kezd elegem lenni õszintén szólva. Tier 10 is prémium ammo vagy GTFO mostmár.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Ja, de a tier 5-ös AT2 mókás. 20-30 lövés legalább mire ki tudnak végezni...de van hogy 20-30 lövés arra se3 e3lég hogy a festéket leszedjék. Mókás na.

ximix
"Gondolom, ha most egy csapat chicagói csitri csöbörnyi csöcsökkel csimpaszkodna a pöcsödön, akkor is töketlen lennél. "
-Trópusi vihar-
Jó tudni, hogy ilyen szar, így legalább el sem kezdem 😊.
Ez az ág így ebben a formájában, még a heavy ágnál is értelmetlenebb.
Én az AT8-at inkább eladtam. Nem szenvedek tovább ezzel az ággal.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Eagle16
Ja csak ez 20-al megy...az az elõnye hogy 200mm szembõl vagy mi. Ennyi erõvel játszok Hellcat-tel..értelmetlen ág.

Hát szerintem én is megállok itt Tier5-nél. Semmi értelme nincs. Inkább pörgetem tovább a T54E1-t és a SU101-t.
Nemigazán értem a problémád. Ha pl. SU-100al vagy JgpzIV-el állsz ott, ugyanúgy 2 lövés vagy.
the amount of siemka's r too damn high....szóval szerver shutdown 😄 menj 1-s szeróra 😄
Axon
Muszáj. 15 tankomat már letripláztam, hátra van még 5 db 😊

Ne akarj visszajönni. Jobban jársz. Komolyan.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Axon
2-s szerver

Eagle16
Nem tudom erõltessem-e ezt a brit TD ágat...Tier 6-ossal beállok szikla mögé, hogy rejtsem a gyenge oldalát, spg nincs...KV-1S és Is-2 kétlövésez 200m-rõl...mindenki meglátja aztán lololol, töltöm is a prémium lõszert...ez az ág így értelmetlen.

Axon
Na pár perc után vissza engedett. Valami csoda folytán még életben voltam és pont akkor ért mellém az egyik ellen tankja. belelõttem egyet, majd szerencsémre a többiek távolról szétlõtték.

1-s v 2-s szerver? 😄 én 1-sen tök jól elvagyok 😄
Axon
Kidobott a játékból és nem tudok csatlakozni a szerverhez.

bassza meg a WG a multi cluster szerverét...
tök jó csata közben server error
Jajj,nehogy el értsd a kommentemet!!!!!!!!!!!!!!!!
Csak volt a minap egy kis szójáték itt,mert Eagle18-at bannolták a neve miatt mert a "18"-as meg az eagle is alapja az enigmának,vagy legalább is a ruszkiknak van egy veterán kódfejtõje,aki ilyen vadakat olvas ki minden névbõl,és mivel a tiédbe is van kicsi dajcs,ezért kicsit viccesre fogtam!Nem baszogatásból,értsük a viccet urak!
Köszi, ez most jól esett. Már féltem, hogy semmi kihívás nem lesz ebben az ágban. <#vigyor3>
Tufa
majd az AT7 stock gunnal... imádni fogod. 0 pen, 0 dmg de legalább gyorsan lõ 😊 t9 ellen a legjobb

JeffDunham
No comment... <#duma> <#falbav> <#guluszem1> <#wow3>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Sunsetjoy
Nekem errõl a képeslapos akcióról egy játékosszívatás jut eszembe 😊

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

ximix
Jawohl, mein Führer.😊
ja mondjuk ez is igaz 😄
de azóta talán benne van a top 10ben 😄
De kezdetben ez volt és innen jött a nicknevem

el kell hogy keserítselek, de nem a masu a legnagyobb tank a játékban
Hát megvan a megoldás, hogy élvezzem a SU101-t: elkezdtem a brit TD ágat.
Most a T5-ben vagyok. Azóta minden percét élvezem a SU101-nek.
türelem és kitartás 😊 én amúgy kezdem megbecsülni ezeket a játékosokat 😊 ha belegondolok mennyi kudarc, megpróbáltatás, frusztráció (más játékosok) éri õket nap mint nap, és mégis kigrindeli a t10-t h aztán ez hatványozódjon.... 😄

Annyi szent h öröm ellenük lenni 😊
Meg egy ilyen szobanovenyt...hogy szerezhette meg ilyen erdemennyel a 10-es tankot nem ertem, de tennyleg 5 ezer mecs alatt csak 133-as efi,hogy...
Nem értem © Fefe82 mi fasizál a nevemben ? Semmi közöm ahhoz az ideológiához és a nevemnek sem. A Maus a kedvenc tankom a WOT-ba, mert hatalmas, anno ezért választottam ezt a nevet pont a tank roppant mérete miatt, mivel ez a legnagyobb.

Ha eddig nem bannoltak a köcsög WG-nél, már ezután sem fognak. Toltam a játékba pénzt, szal nem is érné meg nekik.

Egyébként a felháborodásom jogos a WG felé.

ximix
Ja vagy nyer egy tájpot és nem tudja hova tenni.<#nevetes1>
OFF:
Azért szép kis harc ment azért a pengetõért. <#boxer>
Nekünk csak a középtájék jutott, de onnan is odabaszós volt.
Amúgy a szokásos számok mellett nyomtak a CR-rõl egy csomót: Lion from the North, Gott mit uns, Lifetime at War, Carolus Rex, Poltava. Az a baj hogy enyhén összekeverednek még az emlékek a tavalyi koncerttel. És a Wisdom meg az Eluveitie is meglepõen jó hangulatot csinált.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.