World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem mond ellent az elméletnek, sõt megerõsíti azt.

Gondoljátok el, hogy amilyen mértékû ez a szopó ág, olyan mértékû nyerõ winnratet is kell generálnia. Az a baj a szopó ággal, hogy nagyon szignifikáns. Amikor benne van az ember, ugyanazon karakterisztika mellett nem üti át azokat a szokásos helyen, miközben téged mindenki átvisz, mint a papírt és 2-15 illetve hasonló arányú a bukta <#conf>

Én arra gondolok, hogy a játék megalkotásakor az adminok adtak a moderátorok kezébe egy ilyen lehetõséget, hogy pl a csatába a vesztesnek ítélt csapat sebzésébõl levon pl 15-20%-ot ami nem gyanús egyetlen lövésnél, de ha a csapat minden tagjával ez megy és az ellenfélnek pl ugyanennyivel többet ad, akkor borítékolható a vereség ! <#ejnye1>

Sõt a szopóágas meccseknél nincsenek hullámzások az eredmény alakulásában. Nincsenek fordulatok pl 1-4-rõl 7-15-re vagy hasonlók. Ez jelzi a szopóágat.

Véleményem szerint anno a rendetlen játékosok megfékezésére akartak az adminok egy amolyan büntetést alkalmazni, akik pl eltólják vagy meglökik a saját csapattagot, de nem olyan mérvûen, hogy bannolás járjon érte. Azoknak találtak ki, alkották meg ezt a szopó ágat és rábízták az alkamlazását a moderátorokra, akik közül sok pl abba a PTS clánba tartozik amelyikbe pl © marchizor is. Jó mondjuk, nem azt mondom, hogy ezt te idézed elõ hackel, bár hackelések is vannak, cheatok. De pl azok a modok azokra alkalmazzák ezt a szopó ágat akire akarják. Azaz már jóval túlnyúlt az indoklás határán, de ezt alkalmazzák. <#schmoll2>

Én egyik játékostársammal kipróbáltam fél éve, hogy egy az egy ellen ugyanazzal a tankkal, ugyanazzal az ágyúvel + felszereléssel + modullal egymásra lõttünk ugyanoda és az egyikünk rendre 20%-al többet sebzett a másikra ugyanoda lõve.

Nem értek egyet!
1 ember képessége sokat hozzá tud tenni a végeredményhez. (esetleg 1 jó megmozdulás is. nem kell kimagasló teljesítményre gondolni, csak arra hogy pl: jókor zavarta meg az ellenfelet, az ránézett esetleg rálõtt, ami nem talált. ezzel idõt nyert a többieknek, netalán így a tornyának a puhább részét tudták lõni a többiek.)
Sokszor ennyin múlik a csata.
(pl Is8al borzalmas átlag sebzésem volt (és effem is). Általában toptank voltam. Mégis 54% a winrátám vele. Ezt annak próbálom meg betudni, hogy sikerült zavarnom annyira az ellenfelet, hogy velem foglalkozzon, ne mással)
Az hogy 1 játékos teljesítménye mennyit jelent nézd meg az afk-k, vagy botok winrátáját. 44% fölé nem megy. Pedig õk 1 csupán 1 játékos a csapatból.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Mázlisták vagyunk!😊

Még a 8.0-ás update videójából az a-44, a leendõ alternatív orosz med ág t7 tankja:

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Sunsetjoy
Ez hülyeség hogy rosszul játszik és lelengyelezik. Ha rosszul játszik, akkor a játéktudását rágalmazzák, nem a nemzetiségét. Ez az orosz-lengyel szöveg anno felmerült itt is, de szuper nagy hülyeség.

Te pl. nem vennéd észre, ha az EU szerverre nem tudnál belépni az accountoddal, mert csak úgy átraktak téged teszem azt az amerikai szerverekre klienseddel együtt (titokban betörtek a lakásba, leszedték az egyik klienst és felrakták a másikat). 😄

Ezt az ordas nagy hülyeséget valszeg az elsõ bekezdésben "elõforduló" figurák közül találta ki valaki.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

"Kedveli a WG és beteszi a pozitív diszkriminációt élvezõk csapatába."

Ezt megmagyaráznád?
Egyedül játszik, se platoon, se század, és folyamatosan tolta, amíg aktívan játszott. Kifog az elméleteden a tag? 😊

Nemtom hol hallottad ezt, de nevetséges.
miket vázóóltál fel? hsz. szám pls.

Igaz, az a mendemonda, hogy a lengyel ip-jûeket áttették orosz szerverrõl EU-ra, mert túl noobok voltak ? Valamiért mindenkit lelengyeleznek, ha rossz, vajon miért van ez?

Roger6
Na neee, ugyanilyen medálokat kaptam pár perce. Frankón.

Gyõzelem!
Csata: Ruinberg 2013. március 23. 23:26:15
Jármû: T26E4 SuperPershing
Szerzett tapasztalat: 1 948
Szerzett kredit: 123 221
Csatában elért Achievement: Acélfal, Szárnysegéd, Mesterlövész

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Az általam alább vázólt okok miatt alakult ki ekkora winrated © marchizor.

Játszottam egy csapatban olyan játékosokkal mint pl http://www.noobmeter.com/player/eu/paranienormalny ezres átlag xp. 13.9 ezer meccsbõl 26 ezer kill és 0 killel szedték szét egybõl.

JeffDunham
A kérdés jogos. A válasz egyszerû: elõítélet, ami azért valljuk be néha nem alaptalan.

A lengyelek között sok nagyon jó játékos van, és vannak még a "siemka-k". <#nyes>

A személyes tapasztalatom szerint sokkal több jó lengyel játékos van mint török, francia, dán vagy osztrák. Nem jó emlékeim vannak sajnos róluk (vagy ezekrõl).

Van aki ráérez a játékra, van aki nem. El kell fogadni, úgy mint a WEEKEND WARRIORS-okat.

Aki randomban játszik fogadja el ezt, vagy menjen szakaszban, és úgy tuti 2 hülyével kevesebb lesz a csatában.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Pokolian jó tank lenne, ha egy kicsivel gyorsabb lenne.

Gyõzelem!
Csata: Erlenberg 2013. március 23. 23:18:17
Jármû: Black Prince
Szerzett tapasztalat: 4 722 (3x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 53 524
Csatában elért Achievement: Acélfal, Szárnysegéd, Mesterlövész

Ezért most megjutalmaztam magam és megszabadultam ettõl elmondhatatlanul fos alecto-tól.
Kifejlesztve:
AT 2 jármû kifejlesztve. Elköltött tapasztalat: 9168. Elköltött szabad tapasztalat: 4332.

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Régi história, arányaiban véve az EU játékosok elég nagy része lengyel, ergo nagyobb mennyiségû béna playert tudnak prezentálni, mint a kisebb lélekszámmal jelenlévõ egyéb nációk. Ezzel nincsenek egyedül, viszont a jellegezetes köszönésük miatt (siema, siemka) elõszeretettel emlegetik õket a népek "siemka noob"-ként. Aztán vannak ugye emberkék, akiknek nincs jobb dolga, mint hetente beírni ide, hogy megint milyen ordas hülye lengyelekkel találkozott, és máris megvan a sztereotípia.
ebbõl 3-hoz még gold ammo sem kell, szvsz. Tier 6-ig elég nagyban tudod befolyásolni egy csata végkimenetelét a sok noob miatt. T7 fölött már nehezebb

T-43: 78%
WZ-131: 70%
T34-85: 78%
M4A3E2: 72%
M4A3E8: 73%
T40: 90%
VK2801: 69%

az utóbbi idõben játszottam ezekkel, egyik se platoon <#wave>

Ebben nem kételkedek😊.

Nem értem a játékban miért lengyelezik mindenki a rossz játékosokra ?

Roger6
Itt a fórumon egészen biztosan találsz olyan embert, aki segít neked tankot húzni, vagy szakaszozni, vagy taktikázni, vagy akármi. 😊

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Kedveli a WG és beteszi a pozitív diszkriminációt élvezõk csapatába. Vagy pár napos kihagyás után tankozik keveset, ilyenkor kihagyás után berak mindenkit nyerõ szériába vagy tankszázaddal.

JeffDunham
Hogy hívják a lengyel tank versenyzõt? Mikosodroczki!

És most nézd meg a videót. <#nevetes1>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Félreéthetõ(vagy inkább felületes) voltam. Valóban nem attól lesz profi valaki ha prém accja van, de ha én profi szinten ûzném a játékot akkor nyilván klántag lennék valahol + lenne aranyam versenyekbõl meg akkor már prém acc. is lenne. Így értettem ezt. Én elhatárolódok mindenféle olyan megnyilvánulástól ami szerint:

1. a prém acc jogosulatlan elõnyt hordoz magában és fúj prémiumosok
2. nézd a kcsg újgazdag gódammóva lövöldöz (én is el szoktam lõni kritikus helyzetben 1-2-t)

Szakaszozni pedig jó dolog ha van kivel😊. Nekem az ismerõsi körömben nincsenek wotozó emberek így ez kiesett mint opció. Úgy vagyok vele, hogy én nem erõltetem senkivel sem a szakaszozást, ugyanakkor ha valaki akar szakaszozni és kell az ember akkor szoktam jelentkezni azért. Egyébként nem tartalak szarnak, beszélgetünk értelmes emberek módjára.

emu87 akkor hogy csinál 68%-os gyõzelmi arányt egyedül, platoon és prémium lõszer nélkül? 😊

Most én vagyok hülye, vagy tényleg google-fordító szintû mondatokat sikerült összeraknod?
Sunsetjoy
Komoly azért, hogy a középtier (6-7 felett) tobzódik most az artyktól, hogy 4 vagy mennyi féláron kapható meg több pénzt hoz. Nem, nem nyírt ki egyik sem (fordítva volt), nem rinya, csak megjegyzés.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Egyszerûen tudomásúl kell venni, hogy nincsen olyan szintû tankbeli különbség, amely akkora szuperlatívuszokkal legyen képesek felruházni valakit, aki a játékban ezt a fórumon "pro" kategóriába tartozó jétékos képes kihozni. <#ejnye1>

Roppant kicsi egy 15-fõs közel egyenlõ képességû tankban a pro játékos azon képessége, hogy csatákat nyerjen meg sorozatban.

Ti nagyon sokat képzeltek errõl a proplayer titulusról <#wave>

Roger6
Én már csak asztat nem értem ittend, hogy ha ennyi jó játékos van, akik lehozzák a meccseket egyedül meg nemtom, akkor miért nem veszik fel egymást barátlistára, aztán mennek szakaszban, hogy belegyalulják az ellenség csapatát a sárba?<#eljen> Az egyik lehozza egyedül, a másik meg retardáltakkal van körülvéve, hát akkor mi a megoldás? Szakasz! Úgyvan!

Amúgy nem tudtam, hogy a profi megismerhetõ azért, mert prémium accja van. Attól, hogy valaki költ 3.000 Ft-t WoT-ra havonta, még nem lesz profi, semmi köze hozzá.

Nem a személyed ellen irányul mielõtt ezt hinnéd, csak ugyanaz van itt, mint 1 éve kb, vagy másfél. Mindenki szar, mindenkit retardáltakhoz tesz, csak õ az egyetlen jó, meg vááá, és linkelnek egy olyan képet, ahol véletlen lõtt x ezer dmg-t, top tankként. Mindenkinek vannak szar napjai. De azt megsúgom, hogy amióta szakaszban nyomjuk 3-an (pfejj prémium accos gyökér vagyok), kicsit egyszerûbb az élet. Vagy nem lehet szakaszozni sem? Az már csít mint a prémium acc itt az SG-n? Vagy ha ellövök 4-5 prémium skulót, az se ér már? Akkor szar vagyok? <#zavart1>

ximix
Nem tudsz a színészekkel bánni? Hogy ha rinyálnak lehúzod a gatyájukat és ellll seggeled õket.😊
-Trópusi vihar-
Mert a hangadó játékosok megvannak gyõzõdve arról, hogy a sorozatos vereség nem az õ hibájuk, hiszen az elõzõ napon folyamatosan nyertek, és õk ezt egyedülálló játéktudásuk bizonyítékául könyvelték el. Ha vereséget szenvednek, akkor annak oka van; szar került a puncsos tálba. A random szopatja, mert a random annyira intelligens állatfajta, hogy direkt hozzá sorsolja a rossz játékosokat stb. Ezek olyan játékosok, akiket ha jobbról rohannak le, akkor a testüket balra, a tornyukat pedig jobbra forgatják, és anyáznak, mert nem tudják meglõni a célpontot.

Valaki a múltkor azért anyázott, mert a random aznap nem engedte neki, hogy átüsse az AMX50B testének frontját. A válasz nem az, hogy elfelejtett játszani, hanem az, hogy soha nem is tudott, viszont a random kedvezett neki, ezért sikerélménye lehetett. (Ugye tudjuk, hogy az AMX50B frontját szökõévenként egyszer lehet átütni, de akkor is leginkább csak bitang nagy ágyúval és prémium lõszerrel.)

Szóval szar a random? Talán igen, de egy biztos; mindenki természetesnek veszi, ha õkelme neki kedvez.

ximix
Fõleg, hogy az akadémia eztet nem kajálja. -Micsoda? -Nem mondod, hogy nem tudtad? Sose szabad fullba nyomni a kretént. Te meg full kretént nyomtá.
-Trópusi vihar-
Ugye milyen jó nekem😊. Egyébként nem, nem vagyok profi. Ha profi lennék akkor nem standard garázzsal, standard accal futkároznék T7-ben és valszeg nem T7 lenne a max tier amiben játszok és azok a bizonyos statisztikai mérõszámok is magasabbak lennének. A kép pedig inkább elszomorító mint nagyzó.

Gyõzelem Province 2013. március 23. 22:30:57
Jármû Panzerjäger I
Szerzett tapasztalat 2 631 (3x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért) + kredit: 13 578
Csatában elért Achievement: Felderítõ, Õrjárat, Kiváló Lövész, Elit lövész, Kiváló soför jelvény: "I. osztály"
dante3
Délelõtt is alig bírtam letriplázni pár tankomat, gondoltam most este is teszek próbát, hátha kevesebb a retardált! hát nem... 😞

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Roger6
Hát itt mindenki egy profi, el sem hiszem. Ismét profi... <#taps>

Lehoztam azt hiszem.. ismét..

Roger6
Ez az Jaku, monmekneki! <#zavart1>

Jakuza1
Na azert jo nagy mak kell ebben a tierben ilyen damagehoz.

Sippie
csak nem mind1, hogy elõtte még beléd kúr egy ezrest, mivel a random úgy gondolta hogy márpedig te ne lõjed mán ki szegény artystát egy lövésbõ! 😄
Jakuza1
"Discount on Premium vehicles

30% discount on the British Tier VII tank destroyer AT-15A. Save 1,950 gold when obtaining this vehicle. In real life, it never passes the prototype stage. In World of Tanks it is powerful and deadly."

Ezen meg konkretan besirtam amikor meglattam. 😛

JeffDunham
Amióta meg lett a nagy ágyú, azóta lehet vele "dolgozni". Nem mostanában volt ennyire izgalmas köröm. Megosztom veletek.

Count Adyn
Alapvetõen igazad van, viszontsokkal jobb érzés az artykat begyûrni a lánctalp alá, az a tuti<#eplus2>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Jakuza1
Mert veletlenek azok a lovesek nem, ahol en magam is latom hogy vagy 3 tankkal moge lottem, (es akkor a lagot meg bele se kalkulaltam) de megis telibe lovom a 60-al szaguldo light tankot ?

Sippie
"Jól mutatja, hogy bizony sokszor nem értjük miért nem ment át a lõszer, pedig teljesen logikus okai vannak."

Mondhatjuk így is, de azért mindennek nevezném csak logikusnak nem azt, hogy azonos lövedékek átütése akár több mint 100mm-el, a sebzésük pedig akár 250-el is eltérhet a randomnak köszönhetõen. Valahogy nem tudom elképzelni a valóságban, hogy egy ágyúval lõnek és egyszer csak 180-ig üt át egy lemezt, következõ lövésnél meg 300-ig. Nagyon nem mind1 abban az esetben ha az ellenfélen mondjuk 200mm a páncél. Amíg ekkora random faktor van a játékban, addig szar lesz az egész. Simán megcsinálhatnák hogy a 400-as átlagsebzésû ágyú 390-410 között sebezzen, mi a ráknak kell 300 és 500-ig vinni? Belelövök a 350 hp-s artyba és túléli, hát ritka nagy baromság.
Van benne igazság 😊
"Nem nagyon olvastam még olyant , hogy jó vesztettünk . gyerünk tovább"
Azért nem olvastál még ilyet, mert aki így gondolkodik, az nem üvölti a világba a fórumon a felháborodását, csak játszik tovább😊
Olvasgatlak itt benneteket , és teljesen igazat adok azoknak a játékosoknak akik azt mondják , hogy Kicsi baki azért van az MM el , mert az már azért durva , hogy ha nyerek , akkor 15:2 , 15:3 , 15 max5 . ha meg vesztünk , akkor ennek tökéletesen az ellentettje . És igen igen sokszor lepattanok , ha olyan van . Mintha direkt lenne . És igen el is ismerem , és meg is lepõdök akkor , mikor én adok le egy olyan sebzést , amit magam nem ismerek el , hogy ez reális . Másrészt a legkönnyebb mindig a másikat hibáztatni . Nem nagyon olvastam még olyant , hogy jó vesztettünk . gyerünk tovább . Ez miért van ? És leginkább az a felháborító , hogy senkinek semmi önkritikája , hogy na jó én is hibáztam . noob , retard , idiot , report ... ez a legegyszerûbb ... És azért kíváncsi lennék ki nyújtaná a kis kezecskéjét , hogy igen a noob MM szûrõ engem oda soroljon , mert én sem vagyok annyira fasza játékos .
( én valóban nem vagyok az , és nagyon nem érdekel a 49.5 % os átlagom )
Mert szimplán játszom , és nem a WOT The King címre pályázom .
polluxware
Érdekelne valkit egy használaton kívüli acc?

- T14
- T-25
- M22 Locust
+Elc,Amx1375

többnyire fullos crew skillekkel...

egyáltalán nem használom, így a másik accomba küldött "gift csomagért" megválnék tõle...

Ezt a "hülyéket szûrõ MM-et akarunk" dolgot én sem értem, a gyenge játékosok minden játék részei, szerintem sokkal könnyebb együtt élni velük, mint ahogy azt itt sokan állítják.

Ebbe a pénzéhességbe ne menjünk bele, mert már sokszor bebizonyosodott itt a fórumon, hogy ahányan vagyunk, annyiféleképp látjuk a témát, de azért bármikor ölre mennénk a saját véleményünk védelmében😊

Az artyt még mindig nem tudom tolerálni, ráadásul ilyen mennyiségben, a T9-10 csaták gyakorlatilag játszhatatlanok miattuk, viszont még mindig õk a kisebbség, úgyhogy nyugodtan lehetne korlátozni a számukat teszem azt oldalanként kettõre. Ha most a FIFA bejelentené, hogy ezentúl a focimeccseken a csapat bizonyos játékosai felkaphatják a labdát, és a kezükben tartva vihetik be a kapuba, akkor is nyilván sokan (akiknek az igazi foci nem megy) akarnák így játszani a játékot, ettõl függetlenül bármelyik épkézláb ember megmondhatná, hogy ez elcseszi a mókát.

Bugokról annyit, hogy szerintem régebben kevesebb volt mint most, nullás lövések pl nem voltak, a láthatósági rendszer meg most is ugyanolyan kiszámíthatatlan.

Zárójelbe megjegyezném, én a régi MM-et jobban szerettem, mint ezt a +/- 2 tierest, de ezzel valszleg egyedül vagyok😊 A fogyasztókkal való törõdésrõl meg megintcsak nincsenek illúzióim, azok után, hogy a cég feje videóban fakjúzik, meg ilyen válaszokat képesek adni idõnként, hogy ha nem tetszik menj hello kitty online-ozni.