World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Engem meggyõztél!
Ezzel is és a Kacsás dologgal is.
Igaz nekem még rosszat nem tett, de azért is beszólok neki.
Nem akarok kilógni a sorból. <#nevetes1>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Master91
Volt rá bétás korszakba rengeteg lehetõségem, sajnos adott rá sok sok sok okot hogy be is szóljak neki.

Ott is fõ admin volt....

Rémálom volt amit mûvelt.
Én egyszer piszkáltam, kaptam 3 nap chatbannt ingame... pedig csak buzdítottam hogy a CW channelen használja a banhammert.... Végülis használta.

Sunsetjoy
Mint a Spartacus legutóbbi részében? Jájjj...😊

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Igen, õ a fõ admin 😄. De gondoljatok bele, itt a lehetõség hogy beszóljatok neki 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Master91
Esetleg Kacsa a ts-eteken valami admin? :/ Nem sok ember lesz akkor látogatóba nálatok!
Tono34
Victory!
Map: Fjords
Date: 2013. március 28. 22:01:10
Vehicle: AMX AC Mle. 1946
Exp: 1 306 (x2) + Credits: 13 527
Achievements: : Pascucci's Medal

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

<#puszi>

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Tudod mi a meglepi? Hogy ha nincs elvenni való anális szüzességed, akkor is seggbe leszel kúrva 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Jakuza1
Meg mindig nem apukam. Ezert egy vicc amit allitasz. 😄

Az elsõbõl kiesek, de a meglepiket szeretem! <#nyes>
Majd ha lesz erõm 1x belépni a játékba, felnézek.
Mondjuk ha Nótár Méri szól, vagy rögtönzött teleshop bemutatót tartotok, akkor tényleg meglepõdök. <#nevetes1>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

amúgy most már több kommentet nem hiszem, hogy látni fogunk tõle, regel egy új accot és kezd mindent elölrõl.
btw. szvsz. több szót kár is rá fecsérelni és offolni

Vazze, és tényleg, mennyire kézenfekvõ és csak 1 embernek jutott eszébe.

Congratulations, leiskoláztál itt mindenkit a fórumon JPÉbõl (józan paraszti ész)

na vajon mit fog válaszolni erre a kamukirály? 😄

A Battle Efficiency rész alatt listázta a rendszer azokat a tankokat, amikkel Budapest20 harcérintkezésbe lépett, és ezt követõen csak el kellett olvasni a tankászok nevét, majd megkérdezni az egyiküket. Jakuza itt hibázott, mert tanukat hagyott maga után. 😊

Akinek még megvan az anális szüzessége annak elvesszük. A többi meglepetés 😉.

Master91
És mit lehet ott csinálni? 😄
Közben marchizor fütyörészik, meg nézelõdik, mert tudja, hogy nem találják el!
Nem, anno úgy elkúrtam a felvételimet a klánba, hogy meg se mertem próbálni megint jelentkezni.
1390el sikerült 4 lepattanót produkálnom a T32 oldaláról 20m-rõl.
Szakesz megköszönte a részvételem. <#nyes>

Mi aszösz, te is jártál a HUNos CWkre? 😊

<#nevetes1>

Elképzeltem, ahogy CW-n megindul egyedül mezõ közepén, mindenki õt próbálja lõni, majd miután átért egyedül behúzza a bázist, úgy, hogy 15en próbálják resetelni a foglalást. <#nyes>
A commender meg üvölt, hogy nem ez volt megbeszélve! Ki vagy rúgva!<#nevetes1>

Szinte tuti... Marcsi ugyanis saját randomos tapasztalatai alapján építette fel a stratégiákat, a Marcsi-szerencse faktorra hagyatkozva.

Campinovkán kivezényelte a csapatot a pusztába, mondván õt még 5 high tier arty sem szokta eltalálni ha áll a mezõn...

Átlõhetetlen torony? Nem ismerem a cirill betûket, de mintha arra írná azt az 52 mm-t, ami elég halovány.

marchizor gondolom a 2. kategóriába tartozott. <#nevetes1>

A szerencsehozó kabalát azt mé' kellett kirúgni, eh? 😄

Csak ki lettek rúgva az inaktívak, meg azok akikkel nem volt megelégedve a vezetõség.

Válasz 100%ig elfogadva! <#nevetes1>

Ám 1 kérdés: hogy-hogy 73 a taglétszám a klánban?
Inaktívak voltak, vagy elkezdõdött az elvándorlás onnan is.

Õ már megmondta, hogy õ egy 2400-as effis játékos, és Budapest20 nem õ, hisz ez csak az én tévképzetem. 😊

Tuti nem Jakuza, mert igaz hogy õ játszik Cifuval, de azért biztos azt fogja mondani hogy nem õ az 😄.

<#banplz>

hááát, ez bizony ide jár hazudni! 😄😄

Te tudod a választ, érdeklõdéssel hallgatom 😊

Én olyasmire gondolo, hogy összeolvasta Jakuza utolsó X hozzászólásának az elsõ betûit, ami a végén kiadta a WOT ingame nevét...

Soha ne menj egyedül vele sehova.
Mindig legyen ott valaki, aki nálad zsírosabb falat, hogy felfogja elõled a lövéseket.
Eleinte próbál sniperkedni, ne nagyon mutogasd magad, mert arty egybõl téged fog célozni. (sõt mindenki más is, mert félnek az ágyúdtól, és könnyen ki nem nagyon fogsz pattogni)
Ha már fellazultak a vonalak, lankadt a figyelem, akkor elindulhatsz fragelni, 1v1ezni, lebontani az 1000-hpsokat.

Majd az 50120! Na az szopás lesz! (legalábbis én most azért is hagytam abba a játékot 1 hete, mert az van amit húznom kellene, meg a T30, és mind2tõl a hajam tépem)

Mondanám Jakuzának is hogy jöjjön fel, de az a baj hogy megpróbálná TS-en is kisatírozni a nevét 😄.

ximix
Nézegettem a kutató munkálatokat😊
Kíváncsiságból rákerestem Budapest20-ra Myreplayon, az elsõ replay Cifu-val platonozik.
Felejtsd el a páncélzatot és azt hogy az 50-100 az a minimapon HEAVY jel alat fut. Az egy kõkemény med, fasza DPSel, T8ban. Hagyd másokat felvenni askulókat, te flankolj, ölj és szaladj.

Okos toborzási trükk. <#taps>
Vagy jakuza kilétére akartok mindenáron rájönni. <#nevetes1>

Nem vennék rá mérget. Ilyen mozgékonysággal inkább fordítva lesz. Meg ki az a hülye, aki kimegy az angol monstrum elé. Csak meg kell várni míg lõ egyetm utána meg reszeltek annak a szemét TD-nek. Mondjuk tesztszerod batchatet is oneshootolta az a TD. Viszont az is igaz, hogy úgyis le fogják nerfelni, 2-3 patch múlva 😄

Ja @ Szpecz: kösz a teknõs gyengepontos kpet, múltkor belöttem a rohadékot t34el <#eplus2>, mondjuk továbbra is fenntartom, hogy az a dpm nem tier9be való!
Kitettem a fejlécbe is a TS3 szerver címét. Szeretettel várunk mindenkit aki tud normálisan viselkedni.
Most már van chat, meg TS3 is, szóval már van egy fél SG-s klán 😛.

50-100tol ne is problaj pattintantani a farancia agon.. itt olyan nincs.. tavolsagot kell tartani.
..az 50-120 nem is apancelzat a problema, hanem h a tarban csak negy loszer van a top lovegben.. nah az szivas..
voivod32
Nyilván igazad van, még adok egy kis idõt magamnak. Végül is a VK4502Ausf A-t is gyûlöltem, most meg már az egyik kedvencem. Csak meg kellett szokni. De azzal mindjárt az elején tudtam pattintani...

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

ximix
Vagy köztes egy tízen ezer xp-ért vagy inkább csere régi helyett amúgy a DB súlya is érdekes.
Marchi csinált a HUNS TS-en egy szobát az SG-s arcoknak. Szóval akit érdekel az feljöhet, aztán írjon mondjuk a chaten hogy adjunk jogot a belépéshez.
Cím: 95.140.35.100:9300 pass: magyarok01
Majd keressétek az SG Fórum szobát.

voivod32
Én is erre számítottam, fõleg, mert a BDR G1B, az ARL 44és az ARL M4 1945
egyenesen a kedvencem volt. De ez olyan más... Fõleg a páncél hiánya! T8 ban 90mm -es páncélzat egy heavynek?! Akár lehetne 10 mm is, akkor legalább fürgébb lenne!

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

A formája kellemes változatosságot képvisel a t7 feletti egyen német kinézetben . Már akinek ez számít 😊.
Szerintem konkrétan az 50-100 a legjobb tank a francia heavy ágon, sõt a legjobb T8as med is (mert nem heavy, hanem kb a lorrie, csak T8ban).

Onnantól kezdve feljebb egyre érezhetõbb és fájóbb a páncélzat hiánya, én nem is mentem tovább, de az 50-100 garázsom permanens tagja.

Elfog majd,elvileg a RU 251 nevû tank lesz a német 8-as light,de nem most jön:

Lesz majd az is. Valami fura ok miatt nem ebben a patchban jön. RU 251 aka Spähpanzer Kette lesz a t8.

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

ximix
Ha amolyan németesen fog rejtõzni akkor gáz,a 410méter amúgy nem rossz, az ágyúja 1,9 sec, amolyan felderítõ féleségre hajaz ehte dajtcsland Hella lámpával a tetején 😊