418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Plata
    Gondolom majd akkor ha én meg kapom a T6 Kar'Fi-t.
    Vagyis soha.
    Pedig már évek óta zaklatom őket érte.
  • tigrincses
    Mikor lesz már magyar tech treeeeee?!!!! ajjh.....................
    Utoljára szerkesztette: tigrincses, 2018.06.17. 13:21:01
  • Plata
    Összvissz 1 nyert meccsem volt,sokszor a saját csapattag lövi be.
    De Type4-el mentem egy jó kört,le akartam duplázni sikerült.
    Igazi jutalom kör volt,én mentem előre mert a többieknek a camp jobban bejött.
    Sok gold lőszeres majom meg pattogott rólam,pedig lőttek rendesen,sok sebzést meg sem érzett a játék,nem írta be mint lepattanó,szimplán nem érzélkelte.
    Jah egyetlen találatot kaptam be,mögöttem kempelő conqueror seggbe lőtt.
    4460 felfogott sebzés,de sokat nem is érzékelt.
    Győzelem!
    Csata: Malinovka
    Járművek: Type 4 Heavy
    Szerzett tapasztalat: 1 440 (x2 minden nap az első csatáért)
    Megszerzett kötvények: 1
    Szerzett kredit: 22 117 (kárpótlás a baráti tűz által okozott sérülésekért: 172)
    Csatában elért kitüntetések: Acélfal, Hidegfejű, Kiváló sofőr jelvény: "III. osztály"
  • pett3rson
    szerintem kurva jó lett a foci-mod. Én akkorákat röhögök, hogy majd leesek a székről, fun az egész :D
  • Gyuszopapa
    Már bocsi talán el tudom dönteni hogy mikor jogos ha véletlen eltalál.Senki még a labda sem volt a közelemben és úgy lőtt rám folyamatosan.
  • Angelus1991ster
    A meccs harmadát meg a sarkokban szerencsétlenkedjük.
  • Plata
    Meg kezdődött a nyári szezon,nem is lépek be napokig,néha ha még is játszani akarok pár csata és visítva kapcsolom ki hogy aztán megint vagy egy hétig rá sem nézzek.Ez már szeptemberig ilyen lesz.Az a mázli hogy most van amivel tudom pótolni.
  • asolyom
    Egy kis reggeli kedvcsináló, rögtön jött a csata végén az "Exit game" gomb. A csapat több, mint a fele nem volt képes egy sebző lövésnél többet leadni, így pl. a top tierben grasszáló Skorpion G(ay) sem.
  • realcsabi
    Persze, mindig más a hülye, én értem, de az E100 kapott egy ún. robbanás képességet, ami területre hat, kvázi akkor is eltalál téged ha nem akar. Mondjuk ha te is próbáltad az e100-at, magad is tapasztalhattad, nem tudom hogy hiheted hogy folyton direkt téged szekál a saját E100 csapattársad. :)
  • Megamax
    Matematikailag igen , egy nagy 0 !
  • asolyom
    A pattintásokért is jár valamennyi xp?
  • joe662
    Ez az ojjekt277 milyen? Érdemes creditet áldozni rá?
    Utoljára szerkesztette: joe662, 2018.06.14. 16:02:43
  • Gyuszopapa
    A hülyék itt is hülyék ez van.Nálam a saját E-100 egyfolytában engem lőtt.Nem beszélve állok a kapuban E-100-al nézem hogy a fogytékos light lökdösi az ellen E-100-át a labda meg nálunk van a sarokban.Következőben hátul campingező T-62 stb.stb.
  • tutyimutyi2
    Ha jól tudom akkor ma meg holnap lehet ezt a kódot beírni.

Hogy mekkora retardáltak fordulnak meg ebben a játékmódban is ráadásul nem meglepő módon az én csapatomban...A saját gól vonal elött van a labda erre a retardált csapattárs belelő 1-et hogy biztos bemenjen a kapunkba, vagy épp mikor az E-100 jó ötletnek tartja kijönni a kapuból és a pálya közepén cammogni a labda után, nomeg a Best az az volt amikor az egyetlen csapatunkban lévő E-100 nemcsak hogy kijön a kapuból hanem átcammog az ellenfél kapujába és ott tologatja az ő kapusukat(szintén E-100) és néha néha még a labdába is belelő hogy véletlen se tudjunk gólt rúgni.
    Körübelül 15-16 meccs kellet az 5 győzelemhez...
  • Rammsch31n
    sztem random h mit kapsz... a cikknél a listán is több dolog van felsorolva... nyilván a legtöbbet a 3 nap prém éri :D
  • joe662
    Köszi!
    Elfogadta,de sehol a prém nap,viszont kaptam 5 szerszámkészletet.
  • Rammsch31n
    meddig lehet beváltani? :D várék vele míg vége a vizsgáimnak....

a focis érdekesebb, így hogy 3 féle tankkal megy... + nincs az az exploit h csak ellövöd középről és gól... sokkal nehezebb gólt szerezni még most... főleg ha hülyékkel vagy... sok az életképtelen védő e100-as...

napi 5 győzelem + 1 gól... és esélyed lehet 2 0. (bia+ meg lámpa jár hozzá) skilles Buffonod bármelyik tankba! :D
  • pett3rson
    Frontline óta egyszer játszottam két órát, de azóta se többet, kicsit meguntam a sok hülyét :)

Ez a focis téma milyen? kipróbáltátok már?
  • Frequency
    3 nap prémium....a kód:
    MYSTERYBALL
  • Gyuszopapa
    A mélyedés betétele óta egyszer sem.Előtte volt rá példa.

Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2018.06.13. 14:50:20
  • Master91
    Ó és hányszor lőtt már meg a piros vonal mellett menetelve a középről ágaskodó light tank...spottolatlanul persze.
    Utoljára szerkesztette: Master91, 2018.06.13. 14:27:55
  • Gyuszopapa
    Pedig már raktak oda egy mélyedést a piros vonal mellé.Ott azért el lehet suhanni,aki akar persze.
  • Simulacrum
    Lakeville. Senki nem jön a városba most már az északi oldalról, mert félnek a spottertől. Még ha el is indulnak megállnak félúton és szétszedik őket. Ha északra rak, már tudom, hogy kb. bukó.
  • Pares
    A frontvonalakat kéne standardizálni, esetleg más módokban is, mondjuk T6-tól felfele. Én már nem vagyok hajlandó randomban játszani. Ráadásul a frontvonalak után kibaszott kicsinek és tömöttnek tűnnek a pályák, nulla mozgástérrel és lehetőséggel...
  • Rammsch31n
    aki meg kimegy a szigetre az is baszhatja, mert egyedül 5-6 tank ellen semmit nem ér... még ha a többiek mögötte basszák is a rezet és lőnek is a többiekre sem :DDDDD
  • Master91
    Serene Coasttal vagyok így. Annyira ostobák ott, hogy most már oda a szigetes részre ki se megy senki. Heavyk is inkább felmennek a dombra jampizni...

Sok sok sok pályával alapvető bajok vannak szerintem.

Utoljára szerkesztette: Master91, 2018.06.11. 16:08:48
  • Gyuszopapa
    Ezzel csak egyet tudok érteni.A játékosállomány színvonala olyan szinten alacsony hogy nem lehet rá szavakat találni.Például ha meglátom a Cliff pályabetöltését már a vérnyomásom az egekben.Jól működik nálam a Pavlovi reflex.Azt a pályát 99%-ban bukom,mert oda mindig megkapom a szokásos oda specializált életképtelen csapatot.Szinte senki nem megy fel csak 1-2 játékos,én mindig még HT-vel is.Azt a pályát pedig az bukja aki a fenti részt nem foglalja el.Próbáltam már ott bármit csinálni de egy játékos tehetetlen a bírkákkal szemben.
  • ROMOTO
    Megmarad
  • Maala
    M60 i guess.

Mivel nekem 121B nincs meg, ezért marad az. :-)
  • realcsabi
    M60 vagy 121B? Melyiket buffolták haszálhatóbbra? :
  • Lokker
    Replay vagy meg se történt. :)
  • tutyimutyi2
    Ha a T32 FL legénységét átképzem másik tankba még mielött a tankot kivennék a játékból akkor is elveszik a legénységet?
  • Master91
    van egy nagyon jó kis mod, amivel csata végén garázsba megnézheted a te lövéseid + bekapott lövéseket hogy honnan jöttek

nagyokat szoktam kacagni amikor gyanús lövést nézek vissza
  • Pares
    Köszönd meg a +-25% RNG-nek. Vagyis várjunk csak... a számítógépek csak látszólag véletlen számsorozatokat tudnak generálni, egy megadott kezdőértékből kiindulva, egy megadott intervallumon... Szóval talán inkább az RNG bemenő paramétereinek kiszámolása mögött álló algoritmus alkotójának anyukáját kéne emlegetni.
  • Plata
    Én tegnap is játszottam vele,próbáltam duplázni pár tankot,nem volt gondom a találatokkal meg átütéssel,pedig még stock ágyús t5 tankot is húzok,húznék.Gond a csapattársakkal volt,T5stock szarral olyan jó vesztes csatám volt hogy csak na.
    Jah és nem használtam goldot.Az túl ciki lenne,t4-6 random csatában minek.
    Én csak azt érzem ebben a játékban hogy az évek múlásával csak a játékosok lesznek egyre hülyébbek.
    Teszt szeró óta játszom vele,most karácsony óta kb áprilisig olyat sokat játszottam vele mint már régen nem.
    Nekem ma is ugyanúgy tetszik,csak az nem hogy egyre több az idióta játékos.
  • Zoolee1976
    Érdekes gondolat menet.Szóval ezek szerint ha részegen eltalálom a 70mm páncélt merőlegesen egy 182 es penű lövedékkel az nem megy át,de ugyan ez józanul 2.5 szer fogja átvinni!Józanul ezzel a játékkal nehezen lehet játszani,mivel az ember józanul gondolkodás nélkül törölné le a picsába az egészet!:)
  • Plata
    Nem szabad részegen játszani.
  • asolyom
    Hát, létezik olyan gomb, hogy "Exit game", meg olyan is, hogy uninstall. :)
  • Zoolee1976
    5 lövésből 4 szer pattanok a Type 64 el a Panzer IV tornyáról és az A-44 el meg nem ütöm át a Cromwell tornyát 2 ből kettőször!?Ekkora egy trágyarakás lett ez az amúgy is fos játék?Beszarás...
  • pett3rson
    azta. az mák...