World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Sikerült,nagy kaliber előnye hogy köcsög artyba 1 is elég.<#mf2>#mf2>
Objektív=Objekt 😊
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Tudod mi volt a vicc?
Hogy ezek lőttek is rám,és nem tudom mi a rosseb volt,de el sem találtak.Egyedül az arty tudott megsebezni egyszer.
Én meg ott vigyorogtam mint a fakutya a mezőn és nem találtak el.
Mikor maushen felém nézett azért volt para meg is7 és wz-től is fostam.De tök fölöslegesen.Skorpió az mögöttem lévő dombot bányászta.
Kicsit sokan vettek körbe,t95,110 skorpió meg még ez is,volt vagy 60 hp-m még.<#vigyor>#vigyor>
De állati volt,t95-be He lőszer 671-et puszilt elsőre,és felkentem T95-öt a sziklára.<#ijedt>#ijedt>Rám akart fordulni kis kiszögellés mögé ahol voltam,de nekimentem és elkezdtem tolni és siker megfordítottam és felkentem a falra.Többiek persze hátulról egyből lőtték,hülye csapattárs tornyon is lőtt,de lepattant.

Sajna még ott kukkolt az ellenségtől E75 type 59 meg st1 is.
A csapat ritka szar volt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.01.21. 11:32:56
angelus1991ster.blogspot.hu
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Remélem lesz Pudelre -30%-os akció, mert a frissen toborzott lengyel csajok már várnak rá.
angelus1991ster.blogspot.hu

Jó az strv1 camója,de a parancsnokom szeme jobb.
Csak az arty tudott sebezni,de az is lófing.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.01.21. 11:16:32

Olyan agyhalott csapattársak voltak,volt egy idióta m41 gf akinek egy lövés lett volna t49 a hegyen,de nem lőtte ki,elbénázta hagyta hogy a t49 kis ágyúval szét szedje.Valami magyar agyatlan szőke,ő úgy ment dombra fel spotolni hogy nekiment a domb lábának és felfelé nézett,na persze nem látott semmit.

Volt két balfék gold ammós t30 magyar is,ciki hogy gold ammóval is nehéz volt kettejüknek kilőni.Mondjuk sokszor el sem találtak.

Jah és tényleg kifelejtettem,találkoztam egy Strv1-el,láttam belőle vagy 20 centit,de bekapta.<#mf2>#mf2>
Csak egyet tudtam lőni belé,fel spotoltam és arty kilőtte a maradékot.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.01.21. 10:57:36
Mindig a láncom lőtték el,folyton le maradtam mindenről,az ellenség meg pont a másik oldalra ment.
Igaz legalább minden lepattant a láncomról,így sérülés nuku,csak láncjavítás került lóvéba.

Képen is látszik hogy grille meglőtt de lepattant,igaz láncom elvitte,de azt sem számolta a játék.
Külön poén hogy még type 4 is gyorsabb volt nálam.<#mf2>#mf2>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.01.21. 10:40:15
A sok skilles legénysége már Is7-ben ül.

Én is visszavásárolom.
Bár hogy miért is éri meg nem tudom,de biztos ami biztos.
Megvásárolva: 'T-10' sikeresen megvásárolva. Elköltve: kredit: 3 531 000.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.01.21. 10:23:59
A karácsonykor bejelölt kedvezményt márciusig lehet beváltani?
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
pedal to the metal...
Csak meg legyintettem a hátammal és repült a picsába.<#mf2>#mf2>
1448 sebzés ütközéssel.<#vigyor>#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.01.21. 00:16:04
Mindenre gondoltam csak erre nem<#falbav>#falbav>
Köszönöm,most is tanultam valamit<#worship>#worship>
Véégre 1 hét kínlódás után sikerült ez is.<#hehe>#hehe>
Már csak a 2.5k+5k+7k spotolosak vannak,azt jöhetnek az Ojjektumos küldik.<#beka3>#beka3>
Igaz még nem tudom melyik ágat kellene végigcsinálnom,Lt, Mt,vagy Ht
Ezek közül 1et ki tudok majd tokenezni,tehát 2 közül kell majd választanom.
Bár ezek már nekem ilyen lehetetlen küldetések,de azért megpróbálkozok,velük hátha<#hehe>#hehe>
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Beállok a bokorba odalőnek,oké ez egyértelmű,mert én is szoktam bokrokba lőni,hátha.
Lámpa az sehol,tehát nem lehetek spoton.
És folyamat lőnek,míg menekülök,ezt mégis hogyan?
Egyszer se szolt a lámpa amíg ki nem értem onnan.<#fejvakaras>#fejvakaras>
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Képzeld t54 meg Stg megszorítottak conway-ben,2-2 lövés a tornyukba és megdöglöttek,t54 kétszer is csak a láncom lőtte el.
Conway troll ágyúja álltai mókás.Már vagy egy hónapja elő sem vettem.
Ez a második négy csata alatt.Az első simán belefulladt,de ez meg is ölte csapattársát úgy fulladt bele.

Azért érdekes,hogy neki mint top játékosnak is tudnak csodát mutatni. A figurának 6k csatával van 4k overall átlagsebzése<#wilting>#wilting>
A jgpzE100 statja is odab@sz rendesen<#wow1>#wow1>
Utoljára szerkesztette: joe662, 2018.01.20. 21:32:02
<#mf2>#mf2>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.01.20. 21:24:38
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Ép eszű ember nem pubg-ozik.<#idiota>#idiota>
neked van strv1-ed,te írhatnád ha találkozol Vk168-al,nekem meg van Vk168 ésn írok ha jön szembe strv1.<#vigyor>#vigyor>
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Én citrom létemre szégyenlem magam a sok narancs és piros miatt, akik eljutnak 8-9-10-es szintekig!
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Hááát,ha senki nem spotolja fel és senki nem tud 500 méternél közelebb menni.
M4-el isteni volt szétszedni.<#mf2>#mf2>
Bár csak jönne egy prém m4 ami olyan mint egy sima M4 mert az aranyos,prém troll gunnal.<#hehe>#hehe>
Sajnos ma csak T8 és minden gci mögöttem bsza a rezet a bázis körben.
Általában top 3 sebzés.
WG tolvajok...szláv varázslók.
Ezek még E-25-tel sem tudnak értékelhetőt alkotni b+.
Utoljára szerkesztette: Still_I_Rise, 2018.01.20. 18:25:45
Kicsit sem függött rá az oi-ra.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Volt hogy mentünk fel westfielden a hegyre,csupa 112 is3 meg hasonló gyors heavy volt meg medek,szembe feljött szintén 2 112 is3 caernarvon meg a franc tudja mi,erre úgy otthagytak mint a picsa,lerohantak a dombon és kösz szépen ott maradtam vagy 6-7 heavyvel.ezeket persze menekülés közben seggbe lőtték.Overlord-on ugyanez volt,mentem jobbra,idióta td-k mind balra a beach-re,medek jobbra heavyk kb középen,jobb oldalt megjelent typ59 meg még pár prém med és mind elhúztak a beachre,én meg forduljak meg és meneküljek mikor max 15-el ha megy azon a terepen.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.01.20. 17:25:29
Szerencsés esetben nem lőnek hátba...
Utoljára szerkesztette: Still_I_Rise, 2018.01.20. 17:04:46
Neki szórakoztató.
Ha nem fizet, még ott sem.
😊
Mondjuk az 54 WN8 retardból nem nézem ki, hogy tudna bárhogy is fizetni.
Esetleg cserélne valamit...
Utoljára szerkesztette: Still_I_Rise, 2018.01.20. 16:26:13
Vagy csinálnának egy Wojtek/Pavel/Mikulas/Jacek/Vaclaw/stb. vs 15 MI bot módot, ahová 500 WN8-alatt egyetlen opció lenne belépni.
Úgy halottam ezek bunkósbottal horgásznak.
Utoljára szerkesztette: Still_I_Rise, 2018.01.20. 15:41:08
Akkor inkább visszaveszem a 268at, 0.33,vagy használom a ShitBarn-t,a 0.38 al<#hehe>#hehe>