418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• tutyimutyi2
    Nekem úgy rémlik hogy a 2017-es illetve a 2016-os adventi kalendáriumban is szerepelt a leFH18B2.
  • Nirz
    Személy szerint az alacsony alpha miatt nem tetszett
  • HTS s3rg1nh00
    nagyon jó javítás skill/toolbox nélkül gyakorlatilag kifiléz a folyamatos track miatt...ha meg 2 van egy oldalon,akkor a jóistenke irgalmazzon az ellenfélnek :D :D
  • Maala
    Ki tudja, mitől olyan jó... Talán, mert prémium?
  • Nirz
    Jó de a Heat se ér már sokat nem?
    Igen gyors tüzér volt emlékeim szerint, de nem az one-shot féle, alig sebzett vmit, és jobbára csapattársakra szorult az ember..Persze lehet a rendszer változása óta felértékelődött aláírom.
  • Sherman0070
    Tier5-ben mindig is a legjobb arty volt úgy hallottam. HE-vel tracken tudta tartani folyamatosan az enemyt olyan gyorsan tölt + átalakítás óta egyetlen arty, aminek van AP, HEAT lőszere. Még talán a brit Sexton I az, ami megtartotta a régi statjait.
  • Nirz
    Úgy emlékszem hogy régebben nem volt valami nagy durranás, most mitől is olyan jó?
  • Sherman0070
    Valamelyikőtöknek nincs véletlen lefH arty a profilján? :D
    WG sosem teszi be a boltba én meg pont azzal játszanék már. :D
  • Angelus1991ster
    Akkor ez az amiről anno hónapokkal ezelőtt Karika írt egy kommentben.

Egy játékfejlesztőnek mekkora egy tőrdöfés a szívébe ha a készített játékba beleölt annyi energiát és mégis kuka lett. Oké megkapta a fizetést ez esetben a szargamingtól, és hogy szerződés meg egyebek de akkor is. Ez kb. olyan mint amikor a Battlefront 3-at, 1313-at és más egyéb játékot is dobtak a szemétre.
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2018.06.22. 20:55:56
  • ROMOTO
    Project Excalibur (WOT 2.0) in pre-apha test , what consequences for wot?
    link
  • Plata
    Francnak kellene a t14 szarmata.
    Már t9-10 tankokkal sincs sok kedvem játszani nemhogy modern szarokkal.
    WT-ben ott vannak a modern tankok,bár abban a játékbon nincs szinte semmi amitől tankos játéknak lehetne minősíteni.
  • Angelus1991ster
    Eleve rossz volt az indítás. Elvertek sok százezret a kutatásokra modellezésekre és egyebekre. Fölöslegesen. 7Tp modell is hogy néz ki? Erre vártak a lengyelek (egy része)?

Meglehetett volna oldani így is: Tier 1-be Pz V, tier 10-be T-14.

Másik: több kezdőt látsz t4-5-6-ban mint low tierben a "kezdő nem láthat több ezer csatást" szabály. De ezt neked kár is írnom, mert évekkel ezelőtti elavult mm-t hozol fel úgy példának, hogy az most is érvényben van.
  • Plata
    Bocs de mi a fenének foglalkoznának low tierrel?
    Az ember pár csata alatt túl van rajta és kész.
    Nekem soha nem volt nem is lesz kedvem T2-T3 vagy T4 prémmel játszani,minek?
    Sok pénzt nem hoz,azért menjek le hogy pedozzam a kezdőket gold lőszerrel meg több skilles legénységgel?
    Nem az már ultra gáz lenne nekem.
    Szinte minden low tier prém tankot eladtam a francba,kivéve párat amihez lusta voltam hozzá nyúlni,a T127-et már sajnálom hogy eladtam,az olyan hülyén nézett ki hogy ha csak garázs dísznek is de jó lenne.Asszem T127 volt a neve,vagy a fene tudja.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.06.22. 19:25:19
  • Angelus1991ster
    Ha csak nem orosz az a tank: lásd T-29. Halogatták egy vagy asszem fél évig a kiadását, mondván hogy op cucc. Erre hozzá nem nyúlva karácsonykor bejelentkezésért odaadták és nem kellett megküzdeni sem azért (így értékét is nullára redukálták).
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A faszom ezt a kognitív disszonanciát vagy mit nem tudom feloldani. (nem...nem ... ölöm meg magam).
    Francért van ez a pszichikai függőség ... ilyenkor a m/Mariskafüggőkkel együtt tudok érezni.

T-18-ra rátérve. Az a tank a legtrollabb, legbetegebb tank volt mind közül, Tier 2 Halálcsillaga. Jól mutatta a wg viszonyát az alsó tierhez és annak letojásához, hogy az a tank évekig nem volt tisztességesen nerfelve.
    Persze én is ki használtam az előnyt, és az avval járó bűnösséget is kiélveztem. Főleg amikor 13 tankot lőttem ki elősször és utoljára egy csatában.
  • Nirz
    Low tier forever, hasonlóan nekem is a kedvencem, sajna a vision control már alig müködik a brawl only mapok miatt
    Viszont érhető hogy nem teszenk high alpha tankot lowba, az összes vmire való nerfelve lett, t-18 vagy su-26
    Utoljára szerkesztette: Nirz, 2018.06.22. 19:02:04
  • Angelus1991ster
    Egész WoT-ból ez a pár low tier típus és ügy érdekel.
    Mást az agyon nyomatott tier 8-10, az esl, a cw, a napi stat, a napi xvm grafikon szirszar...
  • asolyom
    Azt hiszem, hogy t 4-től az epic medálokért már ad bondot.
  • Rammsch31n
    Nem értem, hogy nem tudsz leakadni erről a témáról...
  • Angelus1991ster
    Konzolos verziós Toldi.
    Ezért akik fizettek, azok egy átlagos t3-as prémium könnyű tankot kaptak. Pont olyant mint az LTP, T-15, T-127 stb. (nem pedig egy rossz viccet)

Ha a PC-s WoT-ba holnap ez bekerülne, pavlovi reflexből duplaárat de azonnal kifizetnék.
  • Nirz
    Hosszabb kihagyás után újra elkezdtem játszani, mit tettek ezek a mapokkal?
    A map rotation viszont a régi, 1-3 map ismétlődik, néha egy tucat játék után 1 új map aztán újra ismétlődik a az 1-3 map....
    Bonds-ot lehet alacsonyabb tierbe szerezni?
  • Angelus1991ster
    Arty-kat kivéve van ennél rosszabb dpm-s tank? Ki a faszom írta a tank statját? Egy csimpánz?
    Egy rossz szavam nem lenne, ha hozzá igazítanák a konzolos vezióshoz. Aztán még van pofájuk kiírni a tankopédiára is ezt.
  • asolyom
    Hát biztos vannak olyanok, akik szeretik 700 base dpm-mel tolni.
  • Angelus1991ster
    De minek....
  • asolyom
    Most nézem csak, hogy a Toldi III ott van a boltban.
  • joe662
    A fiam kikönyörögte az Xvm-et,mondom legyen,úgy sem játszok már.Ö bohóckodik mind2 accon
    Gondoltam gurulok egy gyakorló kört 1 honap után.
    Nem is mondtátok,hogy már van skill alapú MM

Persze a nyomorékjai befoglaltak,pedig akkor kezdtem el bontani a fullos Is-t

• Master91
    Köszönjük, nekem már nem volt jó:

Vielen Dank für Ihre Anfrage!
    Leider sind bereits alle Codes vergeben, so dass wir Ihnen keinen Gutschein mehr zuteilen können. Weitere tolle Gutschein- und Rabatt-Aktionen finden Sie unter: gutscheine.computerbild.de
  • Sherman0070
    limitált számú bónuszkód - 3 nap prémet ad, emailt kell megadni
    http://www.computerbild.de/gutscheinaktionen/World-of-Tanks-Panzer-Kampfwagen-21834297.html?action=register

forrás: https://esport1.hu/news/2018/06/20/esport-scheff-wot-worldoftanks-bonus-code-premium
    Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2018.06.20. 13:44:35
  • Rammsch31n
    xdd azigen...
  • tutyimutyi2
    Nekem meg olyat csináltak a drágák hogy kaptam alapból az accom születésnapja alkalmából egy 30%-os kupont amit nem használtam fel, 1 nappal a lejárta elött látom hogy megint adnak egyet ugyan azzal a szöveggel...
  • Rammsch31n
    hacsak nincs fölösleges pénzed ne hagyd h átbasszon a WG.... 1 millió kreditet ha van 8-as prémtankod rohadt hamar összeszedsz... a focisnál meg úgy járok már 1 kártya híjján a 2. szakasznál, hogy naponta játszok 5 meccset... :D
  • Pares
    Nagyon régen játszottam vele, de emlékszem, hogy nagyon szerettem a nagyot baszó ágyúja miatt.
  • Userx2
    Meddig ad be mindent vele. 30 csata? 100 után gyere vissza egy stattal. Le van van sok minden programozva. 47 k kreditem maradt tegnap, miután bevásároltam brit ágon, erre mit ad most? 1.000.000 kreditet adnának ajándékba focis módban, ha veszek valamit 30 juróért a boltukban.

De csak 14 napig. .I. wargaming...
  • PrasCo
    Még egy-két hónappal ezelőtt tőletek kértem tanácsot, hogy a ~3000 arannyal, ami a hónapos prémhez + T 25-höz járt mihez kezdjek.
    Végül behúztam most akciósan a Su-100Y-t (ha már "wows-os main" vagyok, miért ne legyen romboló-ágyú-alapon) és - bár nem akarom elkiabálni - ritka jó vételnek tűnik egyelőre. Nem is csupán azért, mert (eddig...?) a valós képességeimen felül vagyok eredményes vele akár bottom tier-ként, hanem egyszerűen azért, mert marha nagy fun. :)
    A maradék 1100 garast meg elk*rvázom; 130mm elég lesz oda is.
    Utoljára szerkesztette: PrasCo, 2018.06.18. 17:42:57
  • tutyimutyi2
    Ez hülyébb kérdés mint a sokszor felbukkanó "Mikor lesz defender?"...
  • Angelus1991ster
    Ja meg az autistáknak van pofájuk árulni.
    https://eu.wargaming.net/shop/wot/specials/9278/
  • Angelus1991ster
    Vinni kell nekik sok-sok Escobár bácsi féle lisztet. Lengyel ág után úgyis hiányuk van belőle. Ha megkapják a kábszit, akkor olyan szittya szíriuszi MacGyar águnk lesz, hogy azt a lengyelek is mgirigylik.
  • tigrincses
    lol
  • Sherman0070
    Gondolom ugyan az mint pár éve. Talán ha tier8 újra játszható lesz felteszem ezt a játékot, ami egyre kevésbé hasonlít arra, amiért elkezdtem.
  • Master91
    Kretén kérdés.
  • tigrincses
    Akkor ne hagyd abba, zaklatni kell őket mint a csajokat.. kéne... :D !! Tényleg jó volna már Zrínyikkel meg Tasokkal repeszteni... hiányérzetem megvan.. ( elvégre létező harcjárművekről beszélünk, nem is értem hogy hiányozhat egy olyan legenda mint a Zrínyi. ) Turánra is sokat kellett várni, igaz prémiumként de benn van. Ingyen Toldi mellé adhatnának még valamiket.