World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezért nem értem, hogy miért a lánckeréken kell pörögni. Viszont az IS-M nem tűnik rossznak, legalább is az IS-3-hoz képest. A pen az elég fostos, de pl. egyéb ágyú karakterisztikák (dpm, szűkülés, szórás) jobbak, mint az IS-3-nál. A mozgékonység picivel rosszabb, de a páncélja bizonyos szempontból jobban kezelhetőnek tűnik, legalább is számomra, mint az IS-3-nak. Meglátjuk.
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
amúgy nézegettem videókat és hát elkezdtem átállítani Én is a tankokat, legalábbis amivel szeretnék már kicsit jobban teljesíteni és raktam be gold ammot. mondjuk még fejben is meg kell szokni, mert rohadtul nem állítom át sosem meccs közben..a végén jut eszembe, hogy ja, nekem ilyen is lett volna.
Utoljára szerkesztette: pett3rson, 2018.01.22. 12:21:35
The Matrix has you...
500 HP veszteség árán sikerült őt megkerülnöm, hogy a hátát védjem, mert elkezdtek beflankolni.
Mit csinál? Igen, megfordult és a másik irányban kezdett el kitolni pajzsként.
Az ilyet miért nem lehet permbanolni? Ez még ahhoz is hülye, hogy levegőt vegyen.
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Ha csak ez a bajod a T10 csatakkal, miert nem kapcsolod ki a grand battle modot? Klikk. Jaa?! Kurva kemeny melo. Konnyebb sirni a forumon.
Egyebkent Sajnos minden tier es minden csatamod tele van agyhalottakkal. A kulonbseg csak annyi, hogy ha az en csapatomban van tobb, akkor szivas, ha nem akkor yo!
pedal to the metal...
Beléptem a játékba de sehol nem látom ezeket a napi küldiket hogy több kupont szerezhetnék.
Mától elméletben akció van, napi 250-et lehet szerezni.
Play 15 battles per day, where you reach the Top 10 in your team. Fulfilling this task will grant you 100.
Earn 13,000 base XP points daily. This one’s more complicated, but guarantees 150 in your account at the end of the day.
279,860,000 bond van a nyeremény poolban és a lilák is csak napi max 250-et vehetnek ki. Szóval jut belőle.
Utoljára szerkesztette: MuldR, 2018.01.22. 10:52:36
Most komolyan akinek már t10 tankja van az hogy lehet olyan hülye hogy leugrik egy szar kis low hp-s light után?
Is7-el voltam és csak néztem hogy mi a franc van,T62 meg obj medek megdöglenek mert leugranak a hegyről,nem szeretek is7-el vagy egyéb t10-el játszani mert félek a nagy csatáktól.Ott rengeteg az agyhalott,szerintem 80%-a vette az accot és nem húzta a tankot.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.01.22. 10:39:49
Majd meglátjuk. Egyelőre a 9.22-es patchet várom, érdekelnek az új orosz HT-ok, az Objekt 257-et megkapom ingyen, az IS-M-et meg mindenképpen megveszem. Csak remélem, hogy nem fogják őket addig ronggyá nerfelni, és újabb tucat tankot csinálni belőlük. Vélhetően inkább azért T8 környékén tanyázom majd. Nem ártana pl. ha az IS-3 mellett ez az új T8-as HT is alkalmas lenne klán csatákhoz.
Tegnap arty ölésre kaptam medált arra is adott.
T10 tankokkal több jön,már ha van kedved annyi állat közé bemenni.
Attól, hogy te nem, attól még a németek rád arannyal lőnek majd, amit pénzből vesznek.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2018.01.22. 07:21:04
valamint mit szimbolizál a kis könyv előtte pár ezüstkorona?
Ja és attól hogy belépek és játszok már bevétele van a WG-nek? hogy? nem veszek semmit sem Tőlük.
Utoljára szerkesztette: pett3rson, 2018.01.22. 07:06:03
The Matrix has you...
Néztem a tesztem az új rankedet,aki ügyes az majd itt is meg tudja magát szedni kötvénnyel.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Persze mind a 30x-os szorzó, mind a 120ezer napi felhasználó (akik mind meg is szerzik mindennap a 250 bondot) csak egy tipp-közelités... Szal szerintem ez a 30x-os szorzó lesz jóval kevesebb. :-D Legalábbis én nem nézem ki WG-ből, hogy 2500 bondot csak úgy kioszt, vagy mégis?
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
---
Igen, megkapod mind a kettőt, ha a jelenlegi 10-esek a garázsban lesznek a patchkor. És az új T9-eseket is mellé. Ami helyett nem kapsz semmit, az a Su-122-54.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Akinek megvan az Obj 430, és az Obj 263, és nézte a teszt szerót.
Hogy alakult ezeknek a sorsa? Megkaptátok az Obj 430U-t, és az Obj 268-4 et?
Az Obj 257 meglesz, azt láttam, de a másik kettő még nincs megvéve.
https://m.youtube.com/watch?v=8pY1BuUhmWU
angelus1991ster.blogspot.hu
Már felbasz, hogy mindent a tomato sírás miatt nerfelnek. Ezt is szét fogják kúrni még teszt szerveren.
Type hevikért persze nem megy ez, mert azt érdekesen az összes tomato szereti.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Ez..
Utoljára szerkesztette: pett3rson, 2018.01.21. 20:50:58
The Matrix has you...
egyébként nemtom, mivel most kék vagyok, lehet, hogy kezdte elölről a számolást 😞
The Matrix has you...
Ezért az ilyen esetek miatt kéne kivenni a csapattárs sebzés lehetőségét. Sok seggarc max. lökdösődhetne ezután. Ha a haloweeni Leviatános módban ezt sikerült megcsinálni, akkor randomban is bevezethetnék.
The Matrix has you...
Ehhez megvan a bot program rész és megvan az erre tényleg alkalmas Mittengard pokol pálya. Legalább lenne célja annak a förtelem helynek is.
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Biztos vagyok abban, hogy ha ez a funkció az AW-ben és WT-ben megvalósult, akkor valamilyen Wg-s találkozón ez a Test drive kérdés is felmerült. Csak akkor az szokásos wg-s hülye leszavazta, akinek oly sok mindent "köszönhetünk".
És persze ha ezt a tesztszervert is tényleg megkönnyítő dolgot javaslom valamilyen fórumon, akkor jönnek az ugató kutyák, hogy: "ne sírjál", "ez senkit sem érdekel", "nem hozz bevételt!".
Ilyenkor érzem azt, hogy """remek""" egyetértés van a Wg retardált része és a WoT igénytelen szürke népe közt. Összenő ami összetartozik...
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2018.01.21. 15:04:28
I7 7700k, HyperX16GB ram (~2700 mhz :),Rx5700 8gb,120gb m2 win10(nem szeretem,de kell,nem megy minden w8.1 alatt) + 4 TB WD Red adat,Samsung 860 EVO 500GB játék.
Mentem is vele csatát a TS-en, de a szokásos agyhalott banda jött össze (4-15), sikerült így is 1900-at sebezni, meg 2000-et pattintani.
Előnyei:
1. nem kéne várakozni ha ki akarod próbálni az adott tankot. Pl. Pudelre 2 percet kell várni míg besorol.
2. az orosz klingon fogytos hordák faszságaitól megmenthetnénk magunkat pl. a tesztszerveren
3. nem kéne a gyakorlóban nyomorogni (eléggé nyomasztó így is a gyakorlónak csúfolt 10 éve elavult rendszere is), várni a másikra
4. nem kéne kuncsorogni a másik acc-jának kölcsönkérésért
5. segítene egy kicsit a megvásárolandó tank körüli döntésben
Hátrányai: nem tudom mik lehetnének.
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA